NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
nem szabad felhúzni magatokat, csak elegánsan fel kell mutatni az eredményjelzőre. 😊

btw, a denveri meccs fontos lesz, mert Geno vörösvérsejt problémája miatt csak korlátozottan játszhat magaslaton, ha egyáltalán. jó lenne ha már a rájátszásban nem kellene odamenni. ugyanakkor a first round bye-t sem szeretném.
gabtsi
Akkor hol kapjunk ki? Reálisan az cards rams steelers denver kritikus. A többi meccsnél azért elég nagy tehetségben a különbség. A steelersre mindenki odateszi magát szvsz. A denvert szerinted (is) nyerni kellene. 14-2 vel ha megverjük a denvert nem létezik lemaradni a first round by ról
laoce
az a durva, hogy lehet hogy a 15-1 is kevés lesz.
gabtsi
Vitatkoznék 😊 körbeverés esetén is mi lennénk a denver előtt

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem szabad felhúzni magatokat, csak elegánsan fel kell mutatni az eredményjelzőre. 😊

btw, a denveri meccs fontos lesz, mert Geno vörösvérsejt problémája miatt csak korlátozottan játszhat magaslaton, ha egyáltalán. jó lenne ha már a rájátszásban nem kellene odamenni. ugyanakkor a first round bye-t sem szeretném.
gabtsi
Akkor hol kapjunk ki? Reálisan az cards rams steelers denver kritikus. A többi meccsnél azért elég nagy tehetségben a különbség. A steelersre mindenki odateszi magát szvsz. A denvert szerinted (is) nyerni kellene. 14-2 vel ha megverjük a denvert nem létezik lemaradni a first round by ról
laoce
legyünk telhetetlenek 16-0- hoz mit szólnátok? Tényleg két azonos eredménynél mi rangsoról? Pl ha ugyanannyi lenne a pats bengals mutatója ki lenne az élen?
meme
sorsolás erőssége, de az majd csak a szezon végén derül ki. de azért az AFCW/NFCW-tel jó esélyünk lenne sztem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve

gabtsi
laoce
az a durva, hogy lehet hogy a 15-1 is kevés lesz.

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133

gabtsi
laoce
legyünk telhetetlenek 16-0- hoz mit szólnátok? Tényleg két azonos eredménynél mi rangsoról? Pl ha ugyanannyi lenne a pats bengals mutatója ki lenne az élen?

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve

gabtsi

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
nem szabad felhúzni magatokat, csak elegánsan fel kell mutatni az eredményjelzőre. 😊gabtsi
Ezért a mondatért megy a lájk.
___

Mi lesz Denverben, mi lenne a NE ellen, meg nem szeretnénk bye weeket... úgy látom, egyedül maradtam azzal, hogy azon gondolkozom, mi lehet a Texans ellen MNF meccsen. 😛
___

Fun fact: szezon előtt 8-8-at tippeltem. Elég csalódott lennék, ha végül eltalálnám. Véletlenül sem szeretném elkiabálni, de ebben a célpesszimizmusban van valami. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Burfict és Geno között volt egy szóváltás a félidő előtt, állítólag Geno szájba is vágta Tezt. eléggé out of character story, ha igaz.
gabtsi
Valakinek meg kell nevelni a helyi bunkót. 😀
több mint 10 éve
Annyira jó ennek a csapatnak szurkolni. Első 5 évemben szimplán szarok voltunk, egy zsenivel az élünkön. Balhésak, borzasztó kemény csoportban. Aztán jött a fejlődés és reménykedés. Most, hogy tán a liga egyik legtehetségesebb, legjobban felépített csapata van itt, Magyarorzságon a "szakértők" nagy része mást sem csinál csak a bukást várja. Who day
laoce
Végigszenvedtem a közvetítést a Steelers és a Browns ellen de komolyan nem értem mi bajuk van ezeknek a Bengalssal korábban amíg nem volt sikerszériánk csak bejutottunk PO-ba nem emlékszem ilyen megszólalásokra ! Komolyan azt nem látják ezek az emberek akik bennünket szidnak hogy pl sok csapathoz képest mi miből építettük fel ezt a szereplést ? Gyenge sorsolás meg a f...om a sok idiótába ,mondjuk van egy sejtésem biztos az zavarja Ricsiéket hogy nem a Chiefs meg a Cowboys áll 8-0-val
WhoDey83
A gyenge sorsolásról csak annyit, hogy elvileg a 2. legkeményebbnek tartották induláskor. Valóban szarból építettünk várat, és ezt a ""szakik""" /két idézőjelben/ rendre elfelejtik
, hogy 10 éve kb a barnákkal voltunk 1 szinten! Azóta rengeteget fejlődtünk, kostansan ott vagyunk a csoportunkban az első helyért harcban a 2 "sztárcsapat" mellett. Ennek ellenére nem emlékszem sem Ricsiéktől, sem Höriéktől, hogy alapból az Afc North első helyére vártak volna minket. Valahogy mindig az Úszók jutnak eszembe azzal a bizonyos az osonópályával. Ha netán nyernénk PO meccset, akkor meg persze majd elkezdenék favorizálni minket Ricsiék.... Mintha egész évben ezt tették volna. Ha nem nyerünk akkor meg megkapjuk a megmondtuk c. dalt. Szertem nézni magyarul a közvetítést sokakkal ellentétben, mert nem értek angolul, és sok infót csipek fel szabályokkal és egyébb dolgokkal kapcsolatban is. De eskü, hogy, ha hétfőn megint ekéznek minket, akkor finom üzi formájában válaszolok nekik.

Ui. remélem Höri erre téved, és ha közvetít azért kicsit az előzményekre is rávilágít, így más lenne a kicsike fekvése...
Megjegyzem kevés csapatnál adnak 5-10 évet az építkezésre a vezetőedzőnek lsd a heti menesztéseket. Szerintem top5 a francise-ünk ahoz képest honnan indúltunk és hova értünk fel ebben a csoportban!

Szerkesztette: meme

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Annyira jó ennek a csapatnak szurkolni. Első 5 évemben szimplán szarok voltunk, egy zsenivel az élünkön. Balhésak, borzasztó kemény csoportban. Aztán jött a fejlődés és reménykedés. Most, hogy tán a liga egyik legtehetségesebb, legjobban felépített csapata van itt, Magyarorzságon a "szakértők" nagy része mást sem csinál csak a bukást várja. Who day
laoce
Végigszenvedtem a közvetítést a Steelers és a Browns ellen de komolyan nem értem mi bajuk van ezeknek a Bengalssal korábban amíg nem volt sikerszériánk csak bejutottunk PO-ba nem emlékszem ilyen megszólalásokra ! Komolyan azt nem látják ezek az emberek akik bennünket szidnak hogy pl sok csapathoz képest mi miből építettük fel ezt a szereplést ? Gyenge sorsolás meg a f...om a sok idiótába ,mondjuk van egy sejtésem biztos az zavarja Ricsiéket hogy nem a Chiefs meg a Cowboys áll 8-0-val
WhoDey83
Speciel most egy másik oldal TNF beharangozóján húztam fel magam. Ricsi már meg sem érint 😊 Mondjuk úgy nem is baj hogy nem ül fel a Cincy bandwagonra. Most még jön két prime time meccs, nem is azért remélem az arizonai győzelmet mert elengedhetetlen, csak hogy végre kapjanak az ellendrukkerek egy taslit.

Szerkesztette: laoce

több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
laoce

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
laoce
Mondjuk ha hamar összekerül a cinci a pats-el pl, vagy akár még a broncos-al is...háááát.
TheBerzerker
Denverbe még utazunk 😊 Dec 28. Szerintem addig nagyából beárazódnak a csapatok. Ott kb egy steelers szerű meccset várok nagyon kevés ponttal! Meglátjuk. Egyenlőre, ha néha nyögvenyelősen is, de csak W van a csapat neve mellett!!!
Decemberben már az a kérdés ki spórol a rájátszásra inkább, illetve hány sérült van kulcspoziban, ki akarja jobban előszedni a playbookból a csodákat. Ha még nyitott lesz, hogy ki játszik otthon, vagy lesz pihiző a PO-ban, akkor még benne lehet egy "véres" meccs is.

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
laoce
Mondjuk ha hamar összekerül a cinci a pats-el pl, vagy akár még a broncos-al is...háááát.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Annyira jó ennek a csapatnak szurkolni. Első 5 évemben szimplán szarok voltunk, egy zsenivel az élünkön. Balhésak, borzasztó kemény csoportban. Aztán jött a fejlődés és reménykedés. Most, hogy tán a liga egyik legtehetségesebb, legjobban felépített csapata van itt, Magyarorzságon a "szakértők" nagy része mást sem csinál csak a bukást várja. Who dey

Szerkesztette: laoce

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Marvin Lewis’ 200th regular-season game as head coach and 100th at Paul Brown Stadium turned out to be memorable enough that he got the game ball from Thursday night’s 31-10 victory over the Browns.
(...)
“It’s not me. It’s a great job by the team. I’m proud of them,’ Lewis said. “We know how tough and physical this division is and I’ve been in it for a long time. It’s a great accomplishment for our guys.”
(...)
“It’s cool,” said quarterback Andy Dalton. “It’s crazy the number of so many good teams that have been in this division and this is the first one. I’m happy for Marvin. He deserves everything that we’re doing. It’s not easy to get to 8-0.”Geoff Hobson
:tapsol:

“We don’t care who is having a big day,” Eifert said. “We all want to have a big day, but at the end of the day we just want to win. It might be me one day, it might be A.J. (Green) or Marvin (Jones) or Mo (Sanu) or whoever... or maybe (Ryan) Hewitt. But we’re just happy to be on a winning streak. We’ll try to keep it going.”Geoff Hobson
Azt mindig tudtuk, hogy Eifert baromi jó lesz egyszer, de azt nem gondoltam a tavalyi sérülése után, hogy már idén ennyire dominálni fog. Maradjunk annyiban, hogy top 2 TE a ligában, és akkor mindenki jól jár. 😉

Valaki egy komplett sérülésjelentést összegereblyézett már?
laoce
Csak Zeitler a kérdéses, de őt Gábor lentebb említette. Burfict miután egyszer lesántikált, visszajött és rendben játszott, Big Whit pedig tán playt sem hagyott ki, miután a térdéhez kapott.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Valaki egy komplett sérülésjelentést összegereblyézett már?

több mint 10 éve
 twitter.com/KJMSingleton/status/662459409340211200

twitter.com/Snowmobiler2855/status/662459985192972288

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Gabtsi, a Burfict - Atkins afférról hol olvastál? Most olvastam vissza a twitteren, egyik insider se említ semmi ilyesmit, pedig vagy hatot követek.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Zeitler megsérült, rögzítőcsizmát kapott a meccs után, állítólag fine meg minden. nagyon nem kéne h az OL-ből megsérüljön vki. mikor Whit a térdéhez kapott a meccsen, majdnem ráfostam a kanapéra. szerencsére barna az is.

Eifert valóban nagy király most, de gronk-hoz jelenleg szerintem senki sem érhet fel, blokkolás meg elkapása nagyon komplett neki.Meg ugye kb lehetetlen földre vinni.Eifertnél ezt még nem érzem, hogy bárkit ki tudna blokkolni, vagy mindenkit húzna maga után a földön. Majd idővel talán.
kapitnono
meglátjuk, még csak a szezon fele ment le. de jelenleg nincs jobb RZ célpont a ligában mint Eifert.

több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 023 — WHO DAT!!!!
Tyler Eifertnél viszont nincs jobb TE a ligában
gabtsi
Gronk dislikes this.
Adirotor
nem kétlem, de szerintem jelenleg nem jobb. kb egy szinten vannak, csak Gronk régebb óta fantasztikus. de Eifert legalább annyira foghatatlan, és a blokkolása is nagyon jó szintre fejlődött.
gabtsi
Eifert valóban nagy király most, de gronk-hoz jelenleg szerintem senki sem érhet fel, blokkolás meg elkapása nagyon komplett neki.Meg ugye kb lehetetlen földre vinni.Eifertnél ezt még nem érzem, hogy bárkit ki tudna blokkolni, vagy mindenkit húzna maga után a földön. Majd idővel talán.

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Remélem nem olvadtok le PO-ra, jó lenne egy kis vérfrissítés az AFC-döntőben.
több mint 10 éve
gabtsi
Gronk dislikes this.
Adirotor
nem kétlem, de szerintem jelenleg nem jobb. kb egy szinten vannak, csak Gronk régebb óta fantasztikus. de Eifert legalább annyira foghatatlan, és a blokkolása is nagyon jó szintre fejlődött.

több mint 10 éve
félidőnél, Cincinnati Bengals on pace:

Andy Dalton: 348/516, 4452 yard 67.4%, 8.63 y/a, 36 TD 8 INT 111.0 qbr

AJ Green: 100/146, 1404 yard, 14.0 y/c 8 TD

Tyler Eifert: 74/13 868 yard 11.7 y/c 18 (!) TD

Marvin Jones 61/98 822 yard 13.3 y/c 6 TD

Gio Bernard 182a / 1022 yard 5.6 y/c 4 TD

Jeremy Hill 208 a / 688 yard 3.3 y/c 12 TTD

Carlos Dunlap 60 tackle, 17 sack

Gino Atkins 48 tackle 12 sack

Offense félidőnél:
Total: #6
Passz: #7
Futás: #6
3rd down: #5
Pontok: #3
TD: #2
Sack: #4

Defense félidőnél:
Total: #19
Passz: #19
Futás: #17
3rd down: #11
Pontok: #4
TD: #9
Sack: #4

több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
gabtsi
Gronk dislikes this.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Burfict és Geno között volt egy szóváltás a félidő előtt, állítólag Geno szájba is vágta Tezt. eléggé out of character story, ha igaz.
gabtsi
ezek a Genok házhoz jönnek a pofonért 😊
braxa88
Ez a Geno adta, nem kapta... 😊
somoskovig
ja persze. hülye vagyok 😀