NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
353
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Te írtad lentebb, hogy nekünk nagyon hard a sorsolásunk 😛Ha igazán a vágyainkról beszélünk, akkor meg a Pats elé is ugorhatunk, hiszen elvileg mienk a keményebb sorsolás 😊Miért? Ti egy hullagyenge AFC North-ban játszotok 😊 - ezek a mérlegek duplán számítanak.
meme
A Bengals ellenfeleinek eddig 54, a Pats ellenfeleinek 55 győzelmük van eddig a SoS számítás szerint. (Nem bogarásztam ki, hogy a bye week-ek hogyan befolyásolják az össz meccsszámokat.)
tomi-tomi
Nem bánnám ha számolgatnunk kellene, az azt jelenti, hogy ugyanaz a mérlegünk....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Azért naaaaaa.... Nem olyan rossz az a Pats 😊Amúgy ervinátor én nagyon megnéznék egy pats- bengals meccset. 2 nagyon jó Offensel, és egy jó defensel /bengals/ 😉 a ti oldalatokon pedig a Po formánk állna! Érdekes meccs lenne az már biztos 😊 Reméljük összejön...melyik a másik jó offense ?
meme
gabtsi
több mint 10 éve
én adom.... ha a jelenlegi formát nézzük akkor összejöhet 😉Még szerencse, hogy sem vasas fan sem broncos fan nem vagyok.Nyilván egy vasas fan rettenet nehézségeket vizionál a cincinek a browns meg a ravens ellen, de a jelenlegi formát tekintve ez nem a realitás, ugyanakkor egy állandó sérüléssel küzdő kiöregedő irányítóval felálló broncosnak fáklyás díszmenetet a SD ellenÉn meg úgy, hogy eléggé keverednek a vágyak a realitássalNa és ebben mégis mi volt a vágy kifejtenéd?
laoce
ervinator
laoce
Leírtam a saját véleményem erről, az hogy ez nem egyezik a tiétekkel c'est la vie.
@meme én is megnéznék egy ilyen meccset, mondjuk a konferenciadöntőben Foxboroughban 😊
ervinator
több mint 10 éve
Amúgy ervinátor én nagyon megnéznék egy pats- bengals meccset. 2 nagyon jó Offensel, és egy jó defensel /bengals/ 😉 a ti oldalatokon pedig a Po formánk állna! Érdekes meccs lenne az már biztos 😊 Reméljük összejön...melyik a másik jó offense ?
meme
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Ha igazán a vágyainkról beszélünk, akkor meg a Pats elé is ugorhatunk, hiszen elvileg mienk a keményebb sorsolás 😊Miért? Ti egy hullagyenge AFC North-ban játszotok 😊 - ezek a mérlegek duplán számítanak.
meme
A Bengals ellenfeleinek eddig 54, a Pats ellenfeleinek 55 győzelmük van eddig a SoS számítás szerint. (Nem bogarásztam ki, hogy a bye week-ek hogyan befolyásolják az össz meccsszámokat.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Még szerencse, hogy sem vasas fan sem broncos fan nem vagyok.Nyilván egy vasas fan rettenet nehézségeket vizionál a cincinek a browns meg a ravens ellen, de a jelenlegi formát tekintve ez nem a realitás, ugyanakkor egy állandó sérüléssel küzdő kiöregedő irányítóval felálló broncosnak fáklyás díszmenetet a SD ellenÉn meg úgy, hogy eléggé keverednek a vágyak a realitássalNa és ebben mégis mi volt a vágy kifejtenéd?
laoce
ervinator
laoce
Leírtam a saját véleményem erről, az hogy ez nem egyezik a tiétekkel c'est la vie.
@meme én is megnéznék egy ilyen meccset, mondjuk a konferenciadöntőben Foxboroughban 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Amúgy ervinátor én nagyon megnéznék egy pats- bengals meccset. 2 nagyon jó Offensel, és egy jó defensel /bengals/ 😉 a ti oldalatokon pedig a Po formánk állna! Érdekes meccs lenne az már biztos 😊 Reméljük összejön...
több mint 10 éve
Nyilván egy vasas fan rettenet nehézségeket vizionál a cincinek a browns meg a ravens ellen, de a jelenlegi formát tekintve ez nem a realitás, ugyanakkor egy állandó sérüléssel küzdő kiöregedő irányítóval felálló broncosnak fáklyás díszmenetet a SD ellenÉn meg úgy, hogy eléggé keverednek a vágyak a realitássalNa és ebben mégis mi volt a vágy kifejtenéd?
laoce
ervinator
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Én meg úgy, hogy eléggé keverednek a vágyak a realitássalNa és ebben mégis mi volt a vágy kifejtenéd?
laoce
több mint 10 éve
Szíved joga.... Szerintem a Denver jelenleg -fáj kimondanom - de egy Impotens Manningel bárkitől kikaphat. Ha nem leszünk addig kórház csapat a leírtakból max 3 vereséget tudok elképzelni nekünk.... Ha igazán a vágyainkról beszélünk, akkor meg a Pats elé is ugorhatunk, hiszen elvileg mienk a keményebb sorsolás 😊 És tedd a szívedre a kezed, a pats is kezd egyre jobban kórházcsapat lenni. Egyenlőre még viszi a lendület, de előbb utóbb kipukkad - remélem 😉 - . Meglátjuk 4 forduló múlva már sokkal okosabbak leszünk!Arizona idegenben, Rams bárkit képes lehet elkapni akár idegenben is, Steelers közös pont, sok függ BigBentől, Browns és a Ravens csoportellenfél és mindkettőnél jobban érzem azt, hogy megtréfálhat benneteket, mint a Denvernél, a Chargers és az Oakland.jó, és a mi sorsolásunkban, melyik a nehéz meccs? 😀vsNE, @SD, vsOAK, @PIT, vsCIN, vsSD mint könnyű sorsolás? 😊)))))Egy szóval sem mondtam, hogy könnyű, csak hogy a Bengalsé sokkal nehezebb.
laoce
2 alkalommal játszanak a Chargers ellen ami hozható, Oakland is bár nehéz lesz és otthon játszanak velünk és veletek is.
ervinator
nhm
Nem muszáj egyetérteni vele, én így látom.
ervinator
több mint 10 éve
Én meg úgy, hogy eléggé keverednek a vágyak a realitássalArizona idegenben, Rams bárkit képes lehet elkapni akár idegenben is, Steelers közös pont, sok függ BigBentől, Browns és a Ravens csoportellenfél és mindkettőnél jobban érzem azt, hogy megtréfálhat benneteket, mint a Denvernél, a Chargers és az Oakland.jó, és a mi sorsolásunkban, melyik a nehéz meccs? 😀vsNE, @SD, vsOAK, @PIT, vsCIN, vsSD mint könnyű sorsolás? 😊)))))Egy szóval sem mondtam, hogy könnyű, csak hogy a Bengalsé sokkal nehezebb.
laoce
2 alkalommal játszanak a Chargers ellen ami hozható, Oakland is bár nehéz lesz és otthon játszanak velünk és veletek is.
ervinator
nhm
ervinator
több mint 10 éve
Arizona idegenben, Rams bárkit képes lehet elkapni akár idegenben is, Steelers közös pont, sok függ BigBentől, Browns és a Ravens csoportellenfél és mindkettőnél jobban érzem azt, hogy megtréfálhat benneteket, mint a Denvernél, a Chargers és az Oakland.jó, és a mi sorsolásunkban, melyik a nehéz meccs? 😀vsNE, @SD, vsOAK, @PIT, vsCIN, vsSD mint könnyű sorsolás? 😊)))))Egy szóval sem mondtam, hogy könnyű, csak hogy a Bengalsé sokkal nehezebb.
laoce
ervinator
nhm
több mint 10 éve
jó, és a mi sorsolásunkban, melyik a nehéz meccs? 😀vsNE, @SD, vsOAK, @PIT, vsCIN, vsSD mint könnyű sorsolás? 😊)))))Egy szóval sem mondtam, hogy könnyű, csak hogy a Bengalsé sokkal nehezebb.
laoce
ervinator
több mint 10 éve
vsNE, @SD, vsOAK, @PIT, vsCIN, vsSD mint könnyű sorsolás? 😊)))))Egy szóval sem mondtam, hogy könnyű, csak hogy a Bengalsé sokkal nehezebb.
laoce
több mint 10 éve
A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.Ezzel egy picit várnék még.
Melyik az a két nem csoportgyőztes csapat, amelyik kiszorítaná a Steelers-t? Pillanatnyilag - még ebben az állapotukban is - a konferencia TOP3 csapata szerintem.
tomi-tomi
Denver schedule: @CHI, vsNE, @SD, vsOAK, @PIT, vsCIN, vsSD
Patriots schedule: vsBUF, @DEN, vsPHI, @HOU, vsTEN, @NYJ, @MIA
Bengals schedule: vsHOU, @ARI, vsSTL, @CLE, vsPIT, @SF, @DEN, vsBAL
Mi byeunk azt hiszem megvan, akár az első seed is. Viszont a Bengalsnak sokkal nehezebb a sorsolása, mint a Denveré és ha a kettőjük közös meccsét a Broncos nyeri, akkor már csak egyel kell több meccset nyerniük, mint a Bengalsnak, hogy ők legyenek byeon.
És a Bengalsnál a Texanson kívül igazából bármelyik meccsen benne van reálisan, hogy kikaphat. Nyílván én is a Bengals várom a 2. seedre, de azért óvatosan jelentenék ki még olyat, hogy eldőlt.
ervinator
vsNE, @SD, vsOAK, @PIT, vsCIN, vsSD mint könnyű sorsolás? 😊)))))A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.Ezzel egy picit várnék még.
Melyik az a két nem csoportgyőztes csapat, amelyik kiszorítaná a Steelers-t? Pillanatnyilag - még ebben az állapotukban is - a konferencia TOP3 csapata szerintem.
tomi-tomi
Mi byeunk azt hiszem megvan, akár az első seed is. Viszont a Bengalsnak sokkal nehezebb a sorsolása, mint a Denveré és ha a kettőjük közös meccsét a Broncos nyeri, akkor már csak egyel kell több meccset nyerniük, mint a Bengalsnak, hogy ők legyenek byeon.
És a Bengalsnál a Texanson kívül igazából bármelyik meccsen benne van reálisan, hogy kikaphat. Nyílván én is a Bengals várom a 2. seedre, de azért óvatosan jelentenék ki még olyat, hogy eldőlt.
ervinator
több mint 10 éve
A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.Ezzel egy picit várnék még.
tomi-tomi
több mint 10 éve
A sorsolást figyelembe véve a Vasas 6. kiemeltként jutna be. Az 5. kiemelés és a be nem jutás sokkal valószínűtlenebb. Én ez esetben borzasztóan szurkolnék nekik, hogy egy hazai AFC döntőben nyerjünk ellenük 😊
több mint 10 éve
A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.amellett, hogy egyetértek, nincs nagy különbség a Steelers a Raiders és a Bills között imho.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe.munozÉn először 1, azaz egy db rájátszás győzelmet kérek, köszönöm.
| Aztán jöhet a többi a SB-ig, de na... |
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.A Jets/Bills kettősből az egyk tudja csak beelőzni. Az tényleg meglepő lenne, ha a Westből akár a KC, akár a Raiders a Vasas elé kerülne. Gyakorlatilag kizárható. Persze, ha Ben a sérülésére még rásérül, akkor bármi lehet.
tomi-tomi
több mint 10 éve
A bye kettős nagyjából eldőlt. Broncos-nak harangoztak ebből a szempontból.Melyik az a két nem csoportgyőztes csapat, amelyik kiszorítaná a Steelers-t? Pillanatnyilag - még ebben az állapotukban is - a konferencia TOP3 csapata szerintem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nem vagyok meggyőződve. hogy ott lesznek... Bár fáj ezt kimondanom, de a vasasról van szó, így hiába véreznek 1000 sebből, Ők akkor is a Steelers. Kérdés csak az, ha elkínlódják magukat addig, akkor ott egyeltalán milyen játékerőt képviselnek. Meggyőződésem, hogy a jelenlegi vasast legyűrnénk, főlleg hazai pályán. Én bye weekel számolok, mert a denver szerintem bukik még 2 meccset legalább / pats, és mi 😊 / mi meg nem létezik hogy 4-et bukjunk 😉Egyáltalán nem bánnám, ha így lenne. Tudom, hogy nehéz a menetrendjük, mégis nagyon meglepne, ha nem lennének PO-ban.könnyedén el tudom képzelni, hogy a vasas rájátszásba sem jut.Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe. Aztán a világ még nagyot változhat a következő két hónapban, de reméljük nem fog 😊Könnyedén el tudom képzelni, hogy bármelyik helyett a Steelers legyen konf döntős.
munoz
tomi-tomi
laoce
Meglátjuk. 😊
tomi-tomi
Csöcsi meg pihenjen csak a kövi fordulóra, ott nagyobb szükség lesz rá!
több mint 10 éve
a Pats helyett én is 😊Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe. Aztán a világ még nagyot változhat a következő két hónapban, de reméljük nem fog 😊Könnyedén el tudom képzelni, hogy bármelyik helyett a Steelers legyen konf döntős.
munoz
tomi-tomi
több mint 10 éve
Egyáltalán nem bánnám, ha így lenne. Tudom, hogy nehéz a menetrendjük, mégis nagyon meglepne, ha nem lennének PO-ban.könnyedén el tudom képzelni, hogy a vasas rájátszásba sem jut.Per pillanat nehéz elképzelni, hogy ne ez a két csapat játsszon a konferencia döntőbe. Aztán a világ még nagyot változhat a következő két hónapban, de reméljük nem fog 😊Könnyedén el tudom képzelni, hogy bármelyik helyett a Steelers legyen konf döntős.
munoz
tomi-tomi
laoce
Meglátjuk. 😊