Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha már a Cardinals ellen nem sikerült a Steelersnek botlania, akkor remélem, hogy BB addigra rendbe jön. Mégis csak kínos lenne, ha a csere cseréje ellen vitézkede a Bengals, és aztán hallgathatnánk, hogy persze úgy könnyű volt 😊
több mint 10 éve
nyugi, már csak két hetet kell várni, hogy egy igazi csapattal is találkozzatok 😛
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
áhh már túl vagyunk rajtamikor halottak vagyunk, akkor vagyunk igazán veszélyesek, no most elcicáztunk Palmerrel a régi idők emlékére, de Andibandit se fogjuk kihagyni a játékból 😉szerényebben, sztem van mire 😊
sutianap
gabtsi
cdn.movieweb.com/img.news/NEoeHUm9zQorrx_1_2.jpg

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
amikor halottak vagyunk, akkor vagyunk igazán veszélyesek, no most elcicáztunk Palmerrel a régi idők emlékére, de Andibandit se fogjuk kihagyni a játékból 😉szerényebben, sztem van mire 😊
sutianap
több mint 10 éve
igen, nem volt túl jó Dalton, de igazából ennyinél sose kell több. a félelmetes Bills DL a közelébe sem tudott jutni (persze ehhez kellett Rex is, aki pl rendszeresen coverbe küldte Mario Williams-t), nagyon jól megvédték és az elkapói megnyerték a párharcokat. elveszed Greent ? elveszed Eifertet ? nesze itt van Marvin Jones! Sanu is rendre szabaddá játszotta magát, így nem volt nehéz a dolga Daltonnak, de hát nem véletlenül építették így a csapatot. még Hewitt is csudálatos dolgokat mutatott. Hillnek is volt elkapott TD-je, csak hogy kevésbé kiismerhetők legyünk.Rex egy majom
remélem Big Ben játszik két hét múlva!
gabtsi
hihetetlen h a steelers nem akar elvérezni... úgy tűnik nekünk kell megadni a kegyelemdöfést. elnézve a védelem állapotát, nem baj, hogy most pihenünk rá egyet. páran nagyon kivannak már.amikor halottak vagyunk, akkor vagyunk igazán veszélyesek, no most elcicáztunk Palmerrel a régi idők emlékére, de Andibandit se fogjuk kihagyni a játékból 😉
gabtsi

több mint 10 éve
Burfict sztem jönni fog, nagyon jól mozgott a meccs előtti bemelegítésnél, persze az közel nem full contact, de szemre minden rendben volt, és úgy tűnt erőlteti is a dolgokat, nem csak lazáskodott. bye weeken nem lesz vszleg változás, nincs is értelme, jövő héten okosabbak leszünk.
több mint 10 éve
igen, nem volt túl jó Dalton, de igazából ennyinél sose kell több. a félelmetes Bills DL a közelébe sem tudott jutni (persze ehhez kellett Rex is, aki pl rendszeresen coverbe küldte Mario Williams-t), nagyon jól megvédték és az elkapói megnyerték a párharcokat. elveszed Greent ? elveszed Eifertet ? nesze itt van Marvin Jones! Sanu is rendre szabaddá játszotta magát, így nem volt nehéz a dolga Daltonnak, de hát nem véletlenül építették így a csapatot. még Hewitt is csudálatos dolgokat mutatott. Hillnek is volt elkapott TD-je, csak hogy kevésbé kiismerhetők legyünk.remélem Big Ben játszik két hét múlva!
több mint 10 éve
hihetetlen h a steelers nem akar elvérezni... úgy tűnik nekünk kell megadni a kegyelemdöfést. elnézve a védelem állapotát, nem baj, hogy most pihenünk rá egyet. páran nagyon kivannak már.Ártani nem árt a pihenés, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, mekkora jelentősége van, hogy gyakorlatilag mindenki egészséges (itt Burficttel nem számolok, ha vissza is tér idén, a formáját szvsz csak jövőre nyeri vissza). Hihetetlen dolog, nézzünk csak körül a többieknél. Sokat ekézzük az orvosi stábot a sok we'll see miatt, de itt is ki kell emelni őket, mert biztos hogy ebben is szerepük van.
gabtsi
MJ-nél bone bruise van, állítása szerint nem lesz gond, megy a vasas ellen. Rey-ről még semmit nem olvastam, de nála talán nem akkora a gond, különben nem engedték volna vissza a pálya szélére.
Dennard jól mutatkozott be, hosszútávon is a slot CB lehet a neki való szerepkör. Hall a Seahawks ellen is csak 14 snapet töltött a pályán, ott is Dennard helyettesítette, elég jól. Eifert meg egy állat, MJones is, de gyakorlatilag mindenkit ki lehetne emelni. Daltonnak lapos estéje volt, a nagy különbség hogy eddig ez ~150 yard és néhány INT szokott lenni, most meg 3 td, INT nélkül. Nem akarom elkiabálni, de valami készül.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
hihetetlen h a steelers nem akar elvérezni... úgy tűnik nekünk kell megadni a kegyelemdöfést. elnézve a védelem állapotát, nem baj, hogy most pihenünk rá egyet. páran nagyon kivannak már.
több mint 10 éve
Köszi Krisz!Köszi Krisz! De engem nem egy meccs elejéig érdekel hanem pl így, hogy2014: 3-0; 7-5-1
pihi előtt 4-0
utána 4-8
Már ha érthető voltam 😊
meme
2013: 7-4; 4-1
2012: 3-4; 7-2
2011: 4-2; 5-5
2010: 2-3; 2-9
😀 (Amúgy ez mosolygó szmájli, tököm tudja miért ilyennek mutatja)
megyerikrisz
Ahogy nézem ez is inkább javuló tendenciát mutat 😉
Reméljük így is marad....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Köszi Krisz! De engem nem egy meccs elejéig érdekel hanem pl így, hogy2014: 3-0; 7-5-1
pihi előtt 4-0
utána 4-8
Már ha érthető voltam 😊
meme
2013: 7-4; 4-1
2012: 3-4; 7-2
2011: 4-2; 5-5
2010: 2-3; 2-9
😀 (Amúgy ez mosolygó szmájli, tököm tudja miért ilyennek mutatja)
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 10 éve
2014: L, New England, előtte 3-0Köszi Krisz! De engem nem egy meccs elejéig érdekel hanem pl így, hogy
2013: W , San Diego, előtte 7-4
2012: L, Broncos, előtte 3-4
2011: W, Seattle, előtte 4-2
2010: L, Atlanta, előtte 2-3.
Én túl nagy összefüggéseket nem látok, sőt, gyakorlatilag csak tavaly jöttünk vissza az előzetes szerepléssel ellentétesen.
megyerikrisz
pihi előtt 4-0
utána 4-8
Már ha érthető voltam 😊
Szerkesztette: meme
több mint 10 éve
Most jön a jól megérdemelt pihi. Valaki tudna olyan statot, hogy milyen arányban jövünk vissza pihiről? Nekem nagyon az van a tudatalattimban, hogy ez mindig átírja az eddigi eredményeinket. Ha addig carok voltunk akkor hasítunk, ha meg jók akkó szívunk? Kiváncsi lennék az utóbbi 4 évre hogy működött ez. Amúgy azé tegnap Höriék eléggé lenyomták a D-t. Szerintem azért tűnnek gyengébbnek az elmúlt évekhez képest, mert végre nem nekik kell hozni a meccseket. Amikor kellet pl a múlt héten a 4. negyedben összekapták magukat, és büntettek.... Szerintem még mindig a div. egyik legjobb védelme. Már csak a futás ellen kéne valamit kitalálni..... De hát ez nem kivánságműsor ugyebár. Szóval csak ámulok és bámulok a csapaton..... És a barnákon is....2014: L, New England, előtte 3-0
meme
2013: W , San Diego, előtte 7-4
2012: L, Broncos, előtte 3-4
2011: W, Seattle, előtte 4-2
2010: L, Atlanta, előtte 2-3.
Én túl nagy összefüggéseket nem látok, sőt, gyakorlatilag csak tavaly jöttünk vissza az előzetes szerepléssel ellentétesen.
több mint 10 éve
Most jön a jól megérdemelt pihi. Valaki tudna olyan statot, hogy milyen arányban jövünk vissza pihiről? Nekem nagyon az van a tudatalattimban, hogy ez mindig átírja az eddigi eredményeinket. Ha addig carok voltunk akkor hasítunk, ha meg jók akkó szívunk? Kiváncsi lennék az utóbbi 4 évre hogy működött ez. Amúgy azé tegnap Höriék eléggé lenyomták a D-t. Szerintem azért tűnnek gyengébbnek az elmúlt évekhez képest, mert végre nem nekik kell hozni a meccseket. Amikor kellet pl a múlt héten a 4. negyedben összekapták magukat, és büntettek.... Szerintem még mindig a div. egyik legjobb védelme. Már csak a futás ellen kéne valamit kitalálni..... De hát ez nem kivánságműsor ugyebár. Szóval csak ámulok és bámulok a csapaton..... És a barnákon is....
több mint 10 éve
Úgy tűnt, meg sem izzadt a csapat. Miután az első drivenál az öltözőben maradt a D, nagyon összeszedettnek tűnt mind az O, mind a D. Valamikor biztos megbotlik a Bengals, csak remélni tudom, hogy ez a csapat nem a Steelers lesz. (OFF, hogy Palmer nem tudott volna kicsit segíteni a volt csapatán 😊)
több mint 10 éve
Ha valaki szezon előtt azt mondja nekem, hogy bye weekre 6-0-val megy a csapat, azt szerintem visítva kiröhögöm.Remélem, hogy MJ sérülése sem komoly, Rey meg már sisakban állt a partvonalnál az utolsó negyedben.
Erre a bye weekre 6-0-val megy a csapat.
Mindezt úgy, hogy nem sérült le senki az eddigi meccseken.
Tuti álmodom.
Mikey
több mint 10 éve
Ha valaki szezon előtt azt mondja nekem, hogy bye weekre 6-0-val megy a csapat, azt szerintem visítva kiröhögöm.Erre a bye weekre 6-0-val megy a csapat.
Mindezt úgy, hogy nem sérült le senki az eddigi meccseken.
Tuti álmodom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Fog valaki hiányozni tőletek ma?ervinatorHall játéka kérdéses, ezenkívül mindenki rendben van.
szerk.: úgy néz ki #29 is játszik.
twitter.com/AlbertBreer/status/655735522086813696
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Ez èrtem, ennek ellenére is keveslem a 3 pontos spreadet, az Emanuellel felàlló Bills ellen.Bengals Off - Bills Def meccs lesz ez, illetve Lösón is visszajön; Emanuel nem lesz akkora faktor - a bukik szerint.
ervinator
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ez èrtem, ennek ellenére is keveslem a 3 pontos spreadet, az Emanuellel felàlló Bills ellen.Fog valaki hiányozni tőletek ma?Bills játszik otthon, az három pontot ér; ha a Bengals lenne otthon, akkor ez hat pont lenne.
Csak 3 pontos favoritok vagytok a Bills ellen, én ennél picit többre számítottam és próbálom megfejteni hogy miért?
ervinator
tomi-tomi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Fog valaki hiányozni tőletek ma?Bills játszik otthon, az három pontot ér; ha a Bengals lenne otthon, akkor ez hat pont lenne.
Csak 3 pontos favoritok vagytok a Bills ellen, én ennél picit többre számítottam és próbálom megfejteni hogy miért?
ervinator
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Fog valaki hiányozni tőletek ma?Bundameccs leszezis
ervinator

több mint 10 éve
Fog valaki hiányozni tőletek ma?Csak 3 pontos favoritok vagytok a Bills ellen, én ennél picit többre számítottam és próbálom megfejteni hogy miért?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
(Btw nem értem, hogy miért kell ezen felháborodni. Egyértelmű a szabály, a játékos tud róla. Ráadásul szerintem érthető/elfogadható indokkal tiltják.)tomi-tomiA felháborodástól igen messze állok, pusztán nem értek egyet azzal, hogy az ilyesmit tiltani és büntetni kell.
Mindkettőtöket értelek, próbáltam értelmezni a cikket. Azt nem tudom végülis mi a sérülése amiből december óta nem tud kigyógyulnilaoceHát azt írják, egyszerűen nem gyógyult, erősödött úgy a térde a második műtét után, ahogyan várták, és semmi egyéb -- értsd: új sérülés -- nincs az okok között. Aztán hogy ezt elhisszük vagy sem, az már a mi dolgunk. 😊
több mint 10 éve
Mindkettőtöket értelek, próbáltam értelmezni a cikket. Azt nem tudom végülis mi a sérülése amiből december óta nem tud kigyógyulni
Lou Anarumo for president