Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
jó kis teszt lesz a mai az offense-nek. lényegében tét nélküli meccsen, nagyon várom már.Mindenképpen jó esélyünk van, de szerintem így is 50-50. Meggyőző volt a hawks az utóbbi két meccsén, legalábbis a védelem. Mikey említette múltkor, hogy a Kansas ellen talán jól jött volna a pofon, én most érzem ugyanezt. a Chiefs gyengébb nálunk, akkor gáz lett volna, a hawks viszont erős, lehet nem ártana, ha visszajönnénk a földre. mondjuk győzelem esetén sem fogok bánkódni 😀
ha lesz négy emberrel nyomás, és elfogadható passzjáték akkor nyerhetünk szerintem.
gabtsi
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
jó kis teszt lesz a mai az offense-nek. lényegében tét nélküli meccsen, nagyon várom már.ha lesz négy emberrel nyomás, és elfogadható passzjáték akkor nyerhetünk szerintem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Coyle-t kirúgták, most kell rárepülni!
több mint 10 éve
Shermannek sok volt a kábszi a legutóbbi Cincy-Seattle után:Ez csak azért szomorú, mert ez 2011 (!) -ben hangzott el. Sherm akkor kezdett az NFL-ben először. Most újra megkérdezték erről a kommentről és ezt válaszolta:
"I would say he’s probably one of the most overrated receivers out there. He wasn’t anything special. Dalton was a good quarterback. He makes good decisions, but A.J. Green is just a lot of noise talking and bad routes.”
megyerikrisz
“You know I have a ton of respect for him. Obviously I was hyped up that day. I’m always hyped up after the game. But we’ve had conversations and his resume speaks for itself. He’s had a fantastic four-five years since we played them so you have to give him all the respect.”
www.seattletimes.com/sports/seahawks/seattle-seahawks-richard-sherman-has-a-ton-of-respect-now-for-a-j-green/
több mint 10 éve
Agent's Take: How the Bengals turned into one of the NFL's model franchiseswww.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25330600/agents-take-how-the-bengals-have-become-one-of-the-nfls-respected-franchises
több mint 10 éve
Ilonka már edzett, Gilberry viszont we'll see-státuszba került Marvinnál, ami jót sose jelent.
több mint 10 éve
"We're 4-0, that's all that matters right now. We're coming to watch this film up tomorrow, get past and learn from what we did wrong. Get ready for 5-0 and get ready for Seattle."Gio BernardBernard nyilatkozataival sosem volt problémám, de ez különösen tetszik.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
azért fegyelmezett játék kell, mert ha Alex Smith vert minket lábbal párszor, akkor Wilson kb az összes 3rd downt meg fogja futni. nem mehetünk neki ész nélkül, gyenge OL ide vagy oda. jajj Iloka nagyon kéne.
több mint 10 éve
Menjen csak a treshtalk, attól még senki sem lett jobb, legfeljebb Green felszívja magát, és leszed 200+ yardot. Én is jöhetnék azzal, hogy az előző meccsen mi volt. Emlékeim szerint a közönség szokás szerint ordított, mint a sakál, Dalton pedig sokszor nem is mondta be a play indítását, hanem megveregette a C vállát. Ettől függetlenül a meccs elég sima volt, és Green akkor is szerzett TD-t.
Amúgy ha a Seahawks OL annyit tud, amit tegnap mutattak, akkor Wilson hosszú vasárnap este elé néz, mert sokszor végig fogják kergetni a pályán. 😊
több mint 10 éve
Shermannek sok volt a kábszi a legutóbbi Cincy-Seattle után:"I would say he’s probably one of the most overrated receivers out there. He wasn’t anything special. Dalton was a good quarterback. He makes good decisions, but A.J. Green is just a lot of noise talking and bad routes.”
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 10 éve
elnézve a támadófalakat a ligában, meg a saját játékunkat idén, egyáltalán nem tűnik bajnak (sőt), hogy az idei első két kört OL emberre költöttük!Van egy évük lesakkozni, hogy ki kezd majd jövőre RT-ben.
gabtsi
több mint 10 éve
elnézve a támadófalakat a ligában, meg a saját játékunkat idén, egyáltalán nem tűnik bajnak (sőt), hogy az idei első két kört OL emberre költöttük!
több mint 10 éve
ha most beleszaladnánk a késbe a hawks ellen (nem látom egyértelműnek), akkor sincs semmi gond, a leginkább elveszthető meccset vesztenénk el.Hát a hajnali mecs alapján már abszolút nem egyértelmű! Ha hozzuk az eddig látottakat, és a zebrák sem fújják el, akkor fogható a hawks, sőt ..... Bizakodom
gabtsi
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
én azt valószínűsítem, hogy Hue nagyon jót tett Daltonnak, mert egy egészen más mentalitású csávó mint Gruden volt, aki ugye szintén rookie volt akkor és a saját egojáért is játszottak.értem ezalatt, hogy mindig el volt mondva, hogy csak el ne add a labdát, ez az egy dolgod van. imho ha a vereség elkerülésére játszol, akkor kódolva van a bukó. ezzel szemben most az a mondás, ez a csapat a tiéd, te vagy az akinek vezetni kell őket. és Hue mindent a kezébe tesz, hogy működjön, és egyelőre működik is. nagyon jó a rendszer, meg persze a csapattársak is, szinte mindig van valaki üresen. ez véleményem szerint, ha csak vmi katasztrófa nem következik be, nehezen tud összeomlani, mert sok tényező teszi jóvá. gyengülni gyengülhet. és most letolt négy meccset, azért nem rossz csapatok ellen. a rájátszásban 3.at kell nyerni. nem kell 10 meccsen jól játszani egyfolytában, mindenkinek van szar meccse. Bradyről is elmondta tavaly mindenki hogy vége van, persze h nem volt.
ha most beleszaladnánk a késbe a hawks ellen (nem látom egyértelműnek), akkor sincs semmi gond, a leginkább elveszthető meccset vesztenénk el. nem hinném, hogy ettől összehullana az önbizalom.
Coyle viszont tényleg jöhetne, mert Vance Joseph el fog menni DC-nek jövőre.
több mint 10 éve
Ha Coyle-t kiteszik a Finsből és hajlandó pozíciós edzőként dolgozni, baromi jó lenne visszahozni. Nála jobb DB edzőt nem találnánk. Vance Josephnek jó a sajtója, de engem nem győzött meg.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Én sem hiszem, hogy csoda történt, inkább a szisztematikus munka kezd beérni, amit segít, hogy eddig idén nem volt komoly sérüléshullám. Illetve bennem van egy olyan érzés, hogy komoly bizalmi deficit volt, ami megváltozott. Pl. az elmúlt évekhez képest úgy tűnik, korábban nem hittek az edzők sem eléggé Daltonban, a tavalyi rájátszás meccsen pl. elég látványos volt, ahogy Hue nem szólt hozzá. (Most persze lehet azt mondani, hogy tett is róla 😊, de ebbe nem mennék bele). Dalton csak Greenben bízott, mindent neki próbált dobni, most van négy közel azonos célpont (plusz egy-egy meglepetés játék erejéig Rex, Tate, vagy akár Fisher). Ugyanígy Dalton a labdákat azonnal eldobta, ha látta Greent, mert félt a védőktől, most elhiszi, hogy az OL megvédi, és annak dobja aki szabad.
Ezek nagyon látványos eredményt hoztak eddig, de ha visszanézzük, akkor Dalton nagyon jó meccsei egyrészt a karrierje elején voltak, amikor még nem tudta minden DC, hogy Greennek passzol, illetve amikor meg tudott játszani másokat is (Baby Hawk egy-egy meccs erejéig, vagy két éve amikor feltűnt Marvin Jones).
Nem mellékes, hogy megkérdőjelezhetetlen az edzői gárda szakértelme, Hue, az OL, a QB és az RB-k edzője is remek munkát végez.
Ez ami most összeállt, persze szét is tud esni, ebből a szempontból a majd mindenki által tuti bukónak elkönyvelt Seattle elleni meccs különösen érdekes lesz, főleg, ha Daltonnak összejön néhány pick six is, ami aláássa a kialakult kémiát. Ugyanakkor én azt hiszem, most van a csapat egyes egységei között egy olyan viszony, ami finoman szólva is bizakodásra ad okot, és amit egy fizikai összeomlás (sérülések) tud csúnyán megbontani.
több mint 10 éve
Biztos lesz lyukas meccse a O#-nek, nem is kérdés. De ha ilyen szinten tudnak játszani 10 alapszakasz meccsen, akkor PO lesz és ott komoly sansz a győzelemre. Egyébként érdekes hogy Lamur a meccsen jobbnak tűnt, mint a statok mutatják. Mindig közel volt a labdához. Nála sem hiányzik sok, hogy osszeálljon a kép. Akkor már tényleg csak Burfict hiányzik és egy /két jó safety.
Mau tegnap rendben volt.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Igy van, hue egészen fantasztikus!
több mint 10 éve
Azon gondolkozom, vajon tényleg a Bengals offenz játékosok öltöztek-e be idén a meccsekre, vagy titokban kölcsönkérték a Patriots offenzt és őket játszatják.Vagy csak mindenki együtt, egészségesen végigdolgozta az offseasont és az első meccsen sem sérült le a fél csapat?
Mikey
több mint 10 éve
A jövő héten kiderül.... Nem kell sokat aludni
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Azon gondolkozom, vajon tényleg a Bengals offenz játékosok öltöztek-e be idén a meccsekre, vagy titokban kölcsönkérték a Patriots offenzt és őket játszatják.Konkrétan nem jutok szóhoz.
... Daltontól ... 123-as QB rating 10.2 (!!!) yard / attemptgabtsiEz egyébként már-már nevetséges. 😊
Szóval kíváncsian várom meddig tart a 'csoda' és/vagy mikor száll vissza a földre az offenz... mert ez egyelőre egy nagy lufinak tűnik nekem.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
valóban, én is őt emeltem ki.de az igazsághoz tartozik, hogy meg sem ütötték. mondom a chiefs front7!
viszont S poszton hatalmas gondban vagyunk, főleg ha Iloka bokasérülése elhúzódna. Nelsonnal nem tudom mi van, de nagyon úgy tűnik, hogy neki vége. Burfictra is nagy szükség lesz, remélem ő is képes lesz még pályára lépni idén.
és a pass rush is kezd összeállni, Peko 2 sack, asszem a rookie idényében volt ilyen utoljára. és MJ90 is éledezik, az utóbbi két meccsen már egész jó volt, lehet mostanra kezd helyrejönni a sérülése. Dunlap, ha nincs Flacco IG-ja a múltkor minden meccsen gyűjtött volna legalább egy sacket. Geno meg Geno. de a back7 miatt agódom picit, bár Dennard gyenge kezdés után egész jó volt.
és közel se játszottunk tökéletesen volt két deep TD sansz, egyik egy tökéletes passz volt, de elejtette Marvin Jones (szoksástól eltérően), a másiknál Greent egy kicsit túldobta Dalton, de ha nem bajlódna a térdével talán számára még elkapható is lett volna.
..és Brandon Tate (!) egyetlen offensive snap (Marvin Jones dropja után): 55 yardos TD.
több mint 10 éve
A tegnapi meccsen kb. ő volt a legjobb játékosunk.
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
4-0 gecc!!mit mondjak !? nehezen hiszem el amit látok Daltontól, és ez abszte nem szerencsefaktor, ez egy nyugodt, magabiztos, bevállalós és egyben magas színvonalú irányítójáték. szinte hiba nélkül.
ennél jobb dolog ezzel a csapattal nem történhetett, minthogy a QB igazi vezérként viselkedik. hiába nem ő a legjobb játékos a csapatban, muszáj legalább olyan szinten teljesítenie, ami esélyt és motivációt ad a többieknek. ezt bőven de bőven túlszárnyalja.
és a statisztikája közel sem mond el mindent, de azért beszédes:
4 meccs, 78/116 67,2% 1176 yard 10 TD 1 INT 2 sack és 123-as QB rating 10.2 (!!!) yard / attempt
andy fucking dalton! no more happy feet!!
több mint 10 éve
Hát csak pislogok, hogy mi van itt. Daltont mi lelete? Ennyire összeszedetten és pontosan az egy dolog, hogy sosem láttam játszani, de még csak nem is reméltem. 5 különböző elkapónak 20 yard feletti passz? Másfél negyed és 179 yard után az első hibás passz? Közben áthív és jól, fut ha kell. Vezér volt. Hihetetlen még most is.Szerintem Dalton az életé-ért küzd. Ő is tudja hogy ha nincs eredmény akkor innen reppencs van. Ezt mondtam a kollegáknál is, és tartom ezt a véleményt, hogy idén is tartani kell a szmöre faktortól, de végre talán pozitív értelemben. Én nem bántanám a D-t sem, hiszen mikor kellett, ők is odatették magukat. Azért ha az ellen csak Fg-t tud elérni, az sosem rossz jel 😊 Ráadásúl szerintem nem sokszor rúgnak ennyit ellenünk. Tavaly nekünk is volt egy Fg-s meccsünk, csak mi megnyertük. Sajnos kezdek aggódni, hogy HUE nem sokáig lesz már nálunk..... Tényleg igen dúrva playbookot varázsolt. Az meg külön öröm számomra, hogy tényleg vannak célpontok az O-ban, és a futásunk is veszélyes, így nehéz lesz majd védekezni ellenünk. Amúgy csak én érzem úgy, hogy finoman szólva sem hazafelé lejtett a pálya a bíróknál? Az agyam eldobtam mikre kaptuk a - yardokat.
Hue csodát tett lássuk be. Ezt az offenset ő rakta így össze. Kiegyensúlyozott, sokoldalú, erős.
A D persze gyengus volt, de ők is tudták, hogy 2-3 drive-ot elég megállítani. Azt meg is tették. Az RZben pedig nagyon koncentráltak. Dennard jó lesz a szélen. Alakul 😊
nasheem
Ha meglenne a seehawks is, az felülmúlná minden képzeletem, de ha szoros meccsen kikapnánk se dőlők a kardomba 😊
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...