Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
A D kapcsán nem tudtam eldönteni, hogy a stratégia része volt, ami történt, és az volt a srácoknak kiadva, hogy Alex Smith brmit csinálhat, csak Charles ne fusson, vagy tényleg ennyire gyengék voltak. Utólag persze könnyű ezt mondani, de a félidőben totál az látszott a 4 FG után, hogy a KC képtelen TD-t szerezni. Ez, és az O magabiztossága pedig együtt egy tök nyugodt meccset hozott. A fumble finoman szólva is véleményes volt, de hál szerencsére akkora volt a különbség, hogy nem ezen múlt.
Az OL megint nagyon komoly volt, komoly nyomást védtek, és a liga talán legjobb 3-4 OLB párosa nem tudta sackelni Daltont. Persze ő is nagyon fókuszált volt, és idén végre vertikálisan is be tudja játszani a pályát ami eddig nagyon komoly hiányosság volt nála.
A jövő heti meccs vízválasztó lesz, ha 'Hawks ellen is ilyen biztatóan játszik a csapat, akkor el lehet kezdeni reménykedni a Dalton éra első PO győzelemében 😊
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Hát csak pislogok, hogy mi van itt. Daltont mi lelete? Ennyire összeszedetten és pontosan az egy dolog, hogy sosem láttam játszani, de még csak nem is reméltem. 5 különböző elkapónak 20 yard feletti passz? Másfél negyed és 179 yard után az első hibás passz? Közben áthív és jól, fut ha kell. Vezér volt. Hihetetlen még most is.
Hue csodát tett lássuk be. Ezt az offenset ő rakta így össze. Kiegyensúlyozott, sokoldalú, erős.

A D persze gyengus volt, de ők is tudták, hogy 2-3 drive-ot elég megállítani. Azt meg is tették. Az RZben pedig nagyon koncentráltak. Dennard jó lesz a szélen. Alakul 😊

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
#Bengals inactive list:
S George Iloka
WR Greg Little
WR Mario Alford
TE C.J. Uzomah
DT Marcus Hardison
DT Brandon Thompson
DE Margus Hunt

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
A Jones probable

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Iloka doubtful, Adam Jones questionable, nab*zmeg.

Bár Jones edzett csütörtökön és pénteken is, így azért inkább valószínű a játéka mint nem, de ha mégse tudja vállalni a meccset, akkor Dennard fog kezdeni a helyén, Hall marad slotban.

Nem ezért, de vereséget várok, egyrészt túl szép lenne a 4-0, másrészt kellene hogy véletlenül se szálljon el magától senki a csapatból.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
egyébként én is hiányolom kicsit a gyilkos ösztönt Greenből. most a Ravens ellen is kellett hozzá az elejtett labda az elején, hogy felpaprikázódjon és aprítson. ha tényleg a valaha volt egyik legnagyobb akar lenni, akkor az halvérrel nem fog menni. pedig tényleg elképesztő lehetne, mindene megvan hozzá.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
szerintem ebben a pick your poison elv is benne van, és ettől nagyon érdekes a támadójátékunk.

ha megnézitek Green 80 yardos TD-jét, két védőt vitt el Eifert és Will Hill (mint single high) is hezitált Green felé mozdulni elsőre és figyelte Eifertet. hogy ne tudjon a védő mögé kerülni. ez nyitott egy hatalmas területet Greennek, amit meg is dobott Dalton azonnal.

ha pedig rá figyelnek kettőzött erővel, akkor nyílik terület Eifertnek, ahogy történt az első két meccsen. és akkor Jones (milyen parádés elkapásai voltak már) még meg sem volt említve.

ugyanez a formációban rejlő lehetőségekkel. Ott van Bernard vagy Hill a backfielden, jön a heavy package-dzsel a D, Eifert-re tesznek egy LB-t félve a futásblokkolástól, Dalton áthívja passzra és Eifert könnyedén veri meg az LB-t. ha a passztól félnek, DB kerül Eifertre, már futunk is arra.

Hue nagyon érzi ezt, és nagyon jól variálja, és Dalton is egyre otthonosabban mozog ebben a szerepben, mert nagyon tiszta lehetőségek állnak előtte dönteni. csak néha még túlokoskodják, főleg Hue.

Daltonról még nem akarok írni, majd a Cheifs/Hawks után mernék bármi konkrétabbat kijelenteni.

több mint 10 éve
A.J. Green has been named AFC Offensive Player of the Week!

Green's 227 yards are his career high and the second-most receiving yards in ‪#‎Bengals‬ history. ‪#‎LetsRoar‬
Jó ez, de azért remélem a jövőben inkább a konzisztens jó játék lesz a jellemzője, és nem a két hét semmi, egy hét top játék forma...
Mikey
Nekem azzal nincs nagy bajom, ha minden csoportellenfél ellen +220szal zár... a maradék meccseket meg hozza a csapat többi része 😊

több mint 10 éve
A.J. Green has been named AFC Offensive Player of the Week!

Green's 227 yards are his career high and the second-most receiving yards in ‪#‎Bengals‬ history. ‪#‎LetsRoar‬
Jó ez, de azért remélem a jövőben inkább a konzisztens jó játék lesz a jellemzője, és nem a két hét semmi, egy hét top játék forma...

több mint 10 éve
 www.cincyjungle.com/2015/9/29/9412245/film-room-domata-peko-shows-improvement-makes-impact-in-run-game
(...) Peko is still a below-average NFL starter at his position. Despite this, he brings an energy that can't be seen in the box score and he creates opportunities for his teammates. Peko is the rightful starting nose tackle in Cincinnati, and it's not just because he's the longest-tenured defensive lineman on the Bengals. He's a competitor; he works his butt off on every play and is a key contributor to the Bengals' stout defensive line. (...) He's a great run-stopper who knows his role and can occasionally make a play or two.
Az elmúlt hónapok ki-tudja-mennyi kritikája után úgy vagyok korrekt, ha azt is megemlítem, hogy az idei játéka nagyon-nagyon tetszik. Tartsa meg jó szokását!

több mint 10 éve
mindenesetre nem baj, hogy az alapszakasz végeztével visszavonul.

több mint 10 éve
 cdn0.vox-cdn.com/thumbor/cobdOxyBdvw_Vfx_OANvfFW1SHo=/600x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4101710/trashfuckboy.0.gif

Kapd be öreg inkább a saját védelmeteket véleményezd !!
WhoDey83
Szeretnél te egy ilyen csupa szív playert a csapatodba (mint ahogy bárki), szal hátrébb az agarakkal.
Pari
Paraszt volt, de NFL konform. Nincs ezzel gond. Pörgött nagyon és ilyenkor becsúszhat némi líra.

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
 cdn0.vox-cdn.com/thumbor/cobdOxyBdvw_Vfx_OANvfFW1SHo=/600x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4101710/trashfuckboy.0.gif

WhoDey83
Szeretnél te egy ilyen csupa szív playert a csapatodba (mint ahogy bárki), szal hátrébb az agarakkal.
több mint 10 éve
Hát ez hatalmas meccs volt. Minden, de minden ellenünk szólt. Szépen dőltek le a dominók. Megcsinálták a fake puntot, elbénáztuk a félidő végét, INT az endzoneban,negyedik kísérletre 50 yardos TD nyaltunk, ráadásul a bírók is inkább oda tévedtek, át is vették a vezetést... Simán el kellett volna mennie a meccsnek. Kis túlzással az életéért küzdött a Ravens.

De játékerőben annyival jobbak voltunk, hogy így is jött a meccs. Dalton most nagyon jól vitte a csapatot. Az INT hiba volt, de elvileg AJnek le kellett volna szedni, ha csak picivel magasabb vagy hosszabb. Szép védő munka volt. A futásai is működtek, nem pánikolt. Mindezt rangadón. Biztató.

Bodine-nak szar meccse volt, de a teljes OLt nem húznám le. Ami gond az inkább a safety játékunk. Azokon a pozíciókon több kell, de ne legyünk telhetetlenek. Ja és Huber szerintem top5 punter lett idénre. Jól jönnek ezek a +5-8 yardok.

több mint 10 éve
"I felt like I was hurting the team more than I was helping them at the time, so I took myself out. That’s all I can say about that.

We’re all confident in Shawn. We have depth, so you can’t be selfish in that situation. So I pulled myself out and told Paul I couldn’t go any more. I don’t want to pull myself out. Like I said, I wasn’t helping the team. I wasn’t playing like myself and I didn’t want to hurt myself any further. I’ve got to get healthy so I can go out there and play like I know I can. With the backups we have and how good they are, it made it a little bit easier. I would have felt bad if I came out and we lost."George Iloka
Nem jó ez így, nagyon nem. Persze a tavalyi zseniális szezonja után alap, hogy összeszed valami sérülést, amivel küzd hetek óta.

több mint 10 éve
Veszélyes eredmény ez a 3-0, a végén még elhiteti velem, hogy valóban jó a csapat.

Viszont a csapat megvillantott olyan erényeket is, amelyek nem feltétlen az erőssége a Bengalsnek. Az elmúlt években nem sok olyan meccs volt, amikor elment a momentum, az ellenfél megfordította a meccset, és ez nem zavarta meg a csapatot. Az, hogy most kétszer visszavette a vezetést a Bengals, Dalton két hosszú TD drive-ot levezényelt nagyon komoly volt.munoz
A legfontosabb! Személy szerint én csak pislogtam mindkétszer...

több mint 10 éve
En mar régen lemondtam rola h egyszer meg tudjam ítélni mi elkapas es mi nem az. Teljesen szubjektív.

több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 446 — Panthers fan
Ha előre mozgott volna ill. Lent lett volna a lába akkor igazat is adnék nektek de mivel nem volt igazi előre mozgás és (ez a fontosabb) végig a védőn pörög amíg annak a lába végül ki nem rúgja a labdát a kezéből, igy nem tudok. Nagyjából ezért adták inc passznak, a megatron ruletól pedig ugyan tényleg különbözik abban h ez nem volt az end zoneban attól még az elkapás (a szabályok szerint!) nem volt jó. Amúgy ha láttatok volna a play után, cincire fogadtam ott orditottam h "menj már le!" 😊
davemayer
Ebből is látszik, hogy mennyire szubjektív ez, nincs definiálva a football move, így aztán néhány esetet totál máshogy ítél meg még két bíró is. A Megatron szabálynál legalább az egy (nagyrészt 😊) objektív dolog, hogy kontrollálja-e az elkapó végig a labdát vagy sem.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 323 — "Grammar maci"
Eifert visszafújt TD-je kapcsán Marvin Lewis ha a maga "semmitmondó" módján, de szerintem elég szarkasztikusan reagált. "You have to possess the football and give it to the official".
Valaki aki szabálymágus magyarázza már el legyen kedves, hogy ha normál esetben a két láb földet érése számít labdabirtoklásnak, akkor ebben az esetben a két láb, majd fordulás és a labda előrenyújtása miért nem? (Goal line-t elérte a labda, tehát vége a playnek, tehát a kézből kirúgott labdát már ne elemezgessük).
munoz
Pont hogy elkapasnal nem er veget a goal line eleresevel mert vegig bitokolni kell azt. Megatron rule, olvass utana. Ja es amit 14-0nal muvelt az edzo stab, nos mar ezert ki kellett volna oket rugni kb.
davemayer
Teljesen más a két eset... Ott az end zone-ban kapta el a labdát, az volt a kérdés, hogy végig birtokolta-e, itt a mezőnyben, és az volt a kérdés, hogy csinált-e "football move"-ot a két lépés után, amíg nála volt a labda. Kb a bírókat leszámítva mindenki szerint igen. Ilyenkor az elkapó "futóvá" válik és elég benyújtani a vonal felett a labdát.
Jakehomer
Ha előre mozgott volna ill. Lent lett volna a lába akkor igazat is adnék nektek de mivel nem volt igazi előre mozgás és (ez a fontosabb) végig a védőn pörög amíg annak a lába végül ki nem rúgja a labdát a kezéből, igy nem tudok. Nagyjából ezért adták inc passznak, a megatron ruletól pedig ugyan tényleg különbözik abban h ez nem volt az end zoneban attól még az elkapás (a szabályok szerint!) nem volt jó. Amúgy ha láttatok volna a play után, cincire fogadtam ott orditottam h "menj már le!" 😊

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 446 — Panthers fan
Eifert visszafújt TD-je kapcsán Marvin Lewis ha a maga "semmitmondó" módján, de szerintem elég szarkasztikusan reagált. "You have to possess the football and give it to the official".
Valaki aki szabálymágus magyarázza már el legyen kedves, hogy ha normál esetben a két láb földet érése számít labdabirtoklásnak, akkor ebben az esetben a két láb, majd fordulás és a labda előrenyújtása miért nem? (Goal line-t elérte a labda, tehát vége a playnek, tehát a kézből kirúgott labdát már ne elemezgessük).
munoz
Pont hogy elkapasnal nem er veget a goal line eleresevel mert vegig bitokolni kell azt. Megatron rule, olvass utana. Ja es amit 14-0nal muvelt az edzo stab, nos mar ezert ki kellett volna oket rugni kb.
davemayer
Teljesen más a két eset... Ott az end zone-ban kapta el a labdát, az volt a kérdés, hogy végig birtokolta-e, itt a mezőnyben, és az volt a kérdés, hogy csinált-e "football move"-ot a két lépés után, amíg nála volt a labda. Kb a bírókat leszámítva mindenki szerint igen. Ilyenkor az elkapó "futóvá" válik és elég benyújtani a vonal felett a labdát.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
munoz
davemayer
Köszönöm, hallottam már a Megatron rule-ról 😊 De akár a példa eset, akár a tavalyi szezon rájátszásában a Dez Bryant-es történetnél tényleg lehetett azt mondani, hogy hozzáért ugyan az elkapó a labdához, de nem kontrollálta azt. Itt viszont megfogta a labdát a TE, megfordult, és előrenyújtotta azt. Ezt a mozdulatsort nehéz úgy végrehajtani, hogy nem kontrollálod a labdát 😊 Innentől meg szerintem már nem Megatron rule a dolog, mert az elkapás után a reciver, ha a pályán van, és tovább mozog, akkor futó lesz, tehát a goal line elérésével véget ér a play, illetve ebben az esetben ugyanúgy lehet fumble, és akkor az ugye már nemincomplete pass 😊
Szóval nekem továbbra sem tiszta, hogy mi az objektív mércéje annak, hogy a bírók mikor ítélnek meg egy szituációt possesionnek, és mikor nem.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 323 — "Grammar maci"
munoz

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Hillt a múlt heti két fumbli után nem akarják tömni, egyszerű játékokat hívtak rá hogy visszajöjjön az önbizalma. Ettől függetlenül sincs formában, nem tudott helyzeteket teremteni magának. Eifertnek tegnap is lett volna egy TD-je, ha nem fújják vissza a vak zebrák.
Bodine az elmúlt 2 hét biztató játéka után betlizett, de látszik a fejlődés.
Ami viszont kibaszta a biztosítékot: értem én, hogy Smith volt tegnap az egyedüli értékelhető ember a Ravens O-ban, de nem tanították meg neki, hogy a gödör aljáról nem illik felfelé ugatni ("24-trash, 27-trash, 43-fuckboy")? 0-3, man!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.