Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Jobb offenseetek velt mint kenunk defense. Grat.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Sziasztok! Lenne pár játékos aki iránt érdeklődnék... Jeremy Hill... tavaly szenzációsan robbant be az nfl-be mi van vele? Rossz az OL? Másik játékos aki érdekel az Eifert. Elvileg hatalmas összhang meg megállíthatatlan volt a traning campben.. most meg nulla labda?😀 valaki adna róluk informáciokat? Hill vagy Bernard ezentúl a kezdő RB?
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Kicsit lenyugodva 😊
Volt néhány szokásos bénázás (Dalton INT vagy éppen a TE játék elleni inkompetencia), néhány új idegesítő dolog (elképesztő mennyiségű misstackle, az idei év leggyengébb OL és futójátéka). Viszont a csapat megvillantott olyan erényeket is, amelyek nem feltétlen az erőssége a Bengalsnek. Az elmúlt években nem sok olyan meccs volt, amikor elment a momentum, az ellenfél megfordította a meccset, és ez nem zavarta meg a csapatot. Az, hogy most kétszer visszavette a vezetést a Bengals, Dalton két hosszú TD drive-ot levezényelt nagyon komoly volt. Bár Greennek megint volt egy (szerintem) könnyű dropja, rég nem látott agilitással játszott, a kontaktok után nem ment le, hanem az elkapások után nagyon fontos yardokat hozott.
Nehéz meccsek jönnek sorban, de nagyon remélem, hogy a mai győzelem tartást ad a csapatnak, és elhiszik,hogy képesek a legnehezebb szituációkkal is megküzdeni.
több mint 10 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Első félidő tetszett. Második már kevésbé. Elképesztő mennyiségű misstackle. Minden tisztelem az öreg Smith-é, elképesztő, amit ennyi idősen művelt, de nagyon kíváncsi vagyok mennyi az összyardja az első kontakt után. Az összes yardjának a fele legalább, ami megengedhetetlen. O-line sem nyűgözött ma le, Ravens D nagyon komoly nyomást helyezett Daltonra, de szerencsére ez sem volt elég.Viszont a 3-0 megvan és semmi más nem számít.
több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Azért a TD visszafújása meg egy két pass interference felcseszett nagyon, és nem emészthető.

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
nagyon-nagyon régen láttam ekkora hazai pályát, és mink is szopattuk saját magunkat rendesen. mindennek ellenére sikerült nyerni, ami nem akármi. én már nem hittem benne.

és 3-0, Ben kiesése pedig átrendezheti az erőviszonyokat a csoportban.
gabtsi
Nekem az külön jó érzés h az NFL.com szakértői már múlt héten is megverettek minket a SD-val és most héten is a Ravensel ennek ellenére 3-0 eddig áll az amit a szezon előtt tippeltem haha

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nagyon-nagyon régen láttam ekkora hazai pályát, és mink is szopattuk saját magunkat rendesen. mindennek ellenére sikerült nyerni, ami nem akármi. én már nem hittem benne.

és 3-0, Ben kiesése pedig átrendezheti az erőviszonyokat a csoportban.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Fuuuuuuuuuuuuu. Ez nagyon kemény volt. Nem hittem volna, hogy Dalton képes lesz erre 😊
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jövőre Decemberben 34 éves lesz, szerintem nem gáz, hogy csak egy évet kapott.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
+ 1 évet kapott BigWhit nem tom most enne örüljek vagy sem megérdemelne szerintem többet is , aki lassan 10 éve minket szolgál !

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Sims és Hardison nem játszik holnap, szóval idén először láthatjuk Thompsont a pályán. Nem mondanám visszaesésnek.

A Hollóknál Monroe és Canty nem játszik, mindkettőnek örülök, a cseréik ellen azért könnyebb lesz.

For most of his 14 games against the Bengals, Flacco probably would have preferred the golf course. He’s got a 72-42 career record, but he’s 7-7 against the Bengals. He’s got a 69.6 passer rating against them, fashioned on 13 TD passes and 18 interceptions. Compare that to his numbers against the other two teams in the AFC North, 35 TDs and 13 interceptions against Pittsburgh and Cleveland.bengals.com

több mint 10 éve
Csöcsi "Dalton a legjobb irányító" c. nyilatkozata hanyattb*szott rendesen. 😀 😀

több mint 10 éve
The other big new coming out of Thursday's session was that rookie Marcus Hardison was able to practice. The fourth-round draft pick had a god showing in the preseason before a knee injury suffered in his first regular-season practice knocked him out for the next two weeks. He can play both defensive end and tackle, but he probably won't be a gameday active until he gets in at least a full week of practice.Jason
Kíváncsian várom, hogy mi lesz, ha meglesz az az említett teljes edzéshét. Remélem láthatjuk a rotációban hamar...

több mint 10 éve
A Chargers rendszerint 3-4 WR-rel állt fel, ennek köszönhető Hall 58 nickel CB snapje, illetve ez is szerepet játszik benne, hogy a kevesebb - és egyébként sem túl mozgékony - LB-k nem tudták hatástalanítani a futást.
Dawsont az insiderek infói alapján nem tartják készen "mentálisan", hogy kezdjen vagy nagyobb szerepet kapjon. Szvsz a D playbookját nem bírja megtanulni. Saját szememmel csak a pre meccseken láttam, de az összes scout ellentmond neked, a sebességét mindenhol a gyengeségek között emlegetik, amit az ösztöneivel semlegesít.
megyerikrisz
Lehet, hogy nincs komoly végsebessége, de a pre meccsek alapján nála nem tudom azt elképzelni, ami Mau esetében most vasárnap megtörtént, hogy ha a RB elindul középen, majd kivág szélre, akkor csak kétségbeesetten néz utána... Azt sem állítom, hogy készen áll a srác, de meccsenként legalább 8-10 snapre jó lenne felküldeni, hogy tanuljon. (A Chargers ellen pl. most egy snapre sem küldték be.)
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Az nfl.com rangsorán a 4. helyre rakétáztunk. Korai öröm, már amennyire öröm ez. Jobban szeretem, ha alulértékelik a csapatot.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Igy van, illetve passzal nagyon sebezhető meg (?) dawson. Gyanítom h a futó csapatok ellen többet fogjuk látni.

Amúgy tragédia h van két fiatal LB az egyik passz ellen gyenge, a másik (lamur) meg épp a futás ellen, passznal meg kiemelkedő ehelyett jatszik mau meg rey akik semmiben se jól igazán.
gabtsi
Azt azért említsük meg, hogy Lamur a biztató kezdés után tavaly iszonyat gyenge volt. Megmutatta hogy mit tud, hadd csorogjon a nyálunk, utána meg alibizett.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Igy van, illetve passzal nagyon sebezhető meg (?) dawson. Gyanítom h a futó csapatok ellen többet fogjuk látni.

Amúgy tragédia h van két fiatal LB az egyik passz ellen gyenge, a másik (lamur) meg épp a futás ellen, passznal meg kiemelkedő ehelyett jatszik mau meg rey akik semmiben se jól igazán.

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Hill fumblijai mellett az LB-k kapcsán szisszentem fel most vasárnap a leggyakrabban, viszonylag egyszerű RB cutokat nem sikerült lereagálni, és kellett a secondarynek besegíteni a futások megállításában. Abban reménykedek, hogy Dawsont azért nem próbálgatják aktívabban, mert reális esély van Burfict teljes értékű visszatérésére. Máskülönben talán több snapet kapna, mert neki legalább megvan a sebessége, ellentétben Mauval vagy Hawk-kal.
munoz
A Chargers rendszerint 3-4 WR-rel állt fel, ennek köszönhető Hall 58 nickel CB snapje, illetve ez is szerepet játszik benne, hogy a kevesebb - és egyébként sem túl mozgékony - LB-k nem tudták hatástalanítani a futást.
Dawsont az insiderek infói alapján nem tartják készen "mentálisan", hogy kezdjen vagy nagyobb szerepet kapjon. Szvsz a D playbookját nem bírja megtanulni. Saját szememmel csak a pre meccseken láttam, de az összes scout ellentmond neked, a sebességét mindenhol a gyengeségek között emlegetik, amit az ösztöneivel semlegesít.

Szerkesztette: megyerikrisz

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Tavaly a 3. forduló után kiáltotta ki a média contendernek a Bengalst, meg is indult a csapat utána lefele a lejtőn 😊 Ez idén is benne van, látva, hogy egyes csapatok sérülések miatt darabokra hulltak két forduló alatt kész csoda, hogy itt minimális sérülések voltak csak. Idén (mint mindig persze) sokat fog nyomni a latba, hogy továbbra is egészséges marad-e a társaság, vagy ide is beüt a ménkű.
Idén az esélyeket illetően szerintem mindenki visszafogottabb lesz, és az lesz a mantra, hogy amíg nem nyert PO meccset a Bengals, addig csak alapszakasz csapat. Az viszont megnyugtató, hogy a labda mindkét oldalán magas színvonalú játékra képes egységünk van, így ha másra nem, egy wild card helyre jók lehetünk idén is.
Hill fumblijai mellett az LB-k kapcsán szisszentem fel most vasárnap a leggyakrabban, viszonylag egyszerű RB cutokat nem sikerült lereagálni, és kellett a secondarynek besegíteni a futások megállításában. Abban reménykedek, hogy Dawsont azért nem próbálgatják aktívabban, mert reális esély van Burfict teljes értékű visszatérésére. Máskülönben talán több snapet kapna, mert neki legalább megvan a sebessége, ellentétben Mauval vagy Hawk-kal.
több mint 10 éve
egy félelmem van, hogy láttuk már a szezon korai szakaszában jól játszani a brigádot, de most már egyszer a szezon végén is kellene.

érdekes egyébként, hogy Bodine jó játéka egy varázsütésre változtatta legyőzhetetlenné a támadófalat. no sack és a liga legjobb átlagú futója nálunk. meg sem ütötték daltont, gio futásainak negyede volt 10+os. amíg ez így tud maradni, addig nagyon fasza lesz minden.

most jön a Ravens, a Hawks, a Chiefs és a Bills. hát nem rossz pass rush még ha nem is mindenki szerepel úgy ahogy előzetesen vártuk, ha ez tudja továbbra is az OL, akkor nagy évünk lehet, a csoportban mindenképpen.

az LB sorral viszont kezdeni kell vmit, a draw playeket úgy szívtuk mint kacsa a nokedlit. hiába a penetráció a DL (főként Gino) részéről, ha az LB a második vonalon nem tud irányt váltani és úgy futnak el mellette mintha muszáj lenne. Vinny Rey rendes gyerek, de annyira nem atletikus h rossz nézni. Maualuga dettó. nagyon kell majd Tez ide, remélem visszatér majd, mert ez az egyetlen gyenge pontja a védelemnek, jóllehet vasárnap a két S is igen gyenge napot fogott ki, bár Iloka bokája nem teljesen egészséges.

A Floyd TD is Nelsoné volt, mert ott neki kellett volna over the top biztosítani a mélységi passzt, nem tette nyaltuk is a TD-t.

Eifert pedig egészen fantasztikus, már most jobb blokkoló mint Gresham volt valaha, és foghatatlan. pedig igen jó sec ellen játszottunk. szegény Verrett...

a nap mondata Dr Dre: "(Det) played a lot of soft man.We're not that team. We're the #Bengals. We like to get in guys' faces & challenge everything"

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Ez az átkozott kishitűség. A második félidő első driveja után, tök nyugodtan könyveltem el a zakót. "Éreztem, hogy ez egy ilyen szezon lesz..."-gondoltam 😊

Aztán a DL elkezdett játszani. Geno mellett még Clarke is egész jó volt. Atkins most tért vissza. Folyamatosan duplázták és így is nyomást generált. Nagyon fasza volt. Dre nyalt egy csúnyát, de egyre jobban tetszik. Jó lesz ő, ebben biztos vagyok. Hall pedig kihozza a sebességéből a maximumot. Pedig az ő szezonjától nagyon tartottam. Kár hogy az LBk nem tudnak kiérni sem a szélekre. Ennyi kellene egy brutál védelemhez.

Az offense hozta a hazait. Tetszik, nagyon tetszik a playbook. Hilll remélem nem sérült meg komolyabban. Elég csúnyán aláfordult, igaz utána játszott még. Ahogy írtátok is, a fal nagyon rendben volt, célpont meg annyi van, hogy ha Andy kicsit pontosabb, akkor Sanunak is TD elkapása van. De ne legyünk telhetetlenek. Jó kis meccs, győzelemmel. 2-0.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Bár az a tény, hogy Daltont az ellenfél védői nem nagyon bántják önmagáért beszél, a PFF statisztikái is alátámasztják, hogy mennyire jól teljesít az OL. A héten A. Smith, Zeitler és Bodin (!!!) is a hét válogatottjába került a számok alapján, de a top 5 Bengals játékos között van Boling is. With' pedig az összes T közül a második legjobb mutatóval rendelkezik a PFF-nél.
Ezek alapján talán az sem akkora szenzáció - amúgy de 😊 -, hogy a PFF szerint két forduló alapján a Bengals O a legjobb statisztikai mutatókkal bír.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
első félidő tetszett. másodikat nem láttam. a kérdésem: Fisher neve mellett az az 1 rec, 31 yards az mi az?
Mikey
 twitter.com/SBNation/status/645702194767859712
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
Grat srácok, 2 sokat hibázó csapat meccsén megérdemelten nyertetek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
első félidő tetszett. másodikat nem láttam. a kérdésem: Fisher neve mellett az az 1 rec, 31 yards az mi az?