Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nekem személy szerint fontosabb az alapszakasz, mint a rájátszás.megyerikrisz
Szurkolótól, amióta elkezdtem követni az amerikai major ligákat -- nagyságrendileg 11 éve kezdődött, hú de rég volt... -- ilyet még nem olvastam. 😀Mikey
jó, hát Bengals drukkertől ez azért nem meglepő 😀Borbinho
Ez mondjuk elég gonosz volt. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Szurkolótól, amióta elkezdtem követni az amerikai major ligákat -- nagyságrendileg 11 éve kezdődött, hú de rég volt... -- ilyet még nem olvastam. 😀
Mikey
jó, hát Bengals drukkertől ez azért nem meglepő 😀
Borbinho
Ezért lenne számomra különösen fájdalmas, ha egy jó játékosért mi is végig mélytorkoznánk az összes ellenfelet egy egész alapszakaszon keresztül. :-P
megyerikrisz
azért Painter-Orvlosky duóval annyira nem is volt nehéz :-p
Borbinho
Nyilván nem véletlenül hagyta őket ott a vezetőség.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Szurkolótól, amióta elkezdtem követni az amerikai major ligákat -- nagyságrendileg 11 éve kezdődött, hú de rég volt... -- ilyet még nem olvastam. 😀
Mikey
Borbinho
Ezért lenne számomra különösen fájdalmas, ha egy jó játékosért mi is végig mélytorkoznánk az összes ellenfelet egy egész alapszakaszon keresztül. :-P
megyerikrisz
azért Painter-Orvlosky duóval annyira nem is volt nehéz :-p

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Mikey
Akkor velem lehet a baj. Ez van.

több mint 10 éve
Mikey
Borbinho

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mikey

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Én 10-6-ra tippelnék, de 9-7 és 11-5 is lehet belőle. A 9-7 bukó, a másik kettő PO.
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Így hogy napokon belül elkezdődik számunkra is a komoly meccselés megkérdeznélek titeket ki milyen végeredményt vár a csapattól ? Hány győzelmet hány vereséget tippeltek ?

A saját tippsorom
OKL W, SD W , BAL W , KAN L , SEA W, BUF L, PIT L, CLE W , HOU W , ARI W, STL W, CLE W , PIT L , SF W , DEN L , BAL W 11győzelem 5 vereség Csoport másodikként Wild Card kör ismét .
WhoDey83
Kicsit erősnek érzem hogy oda-vissza megvertek minket ... azért tavaly is csak apróságokon múlt az a két meccs. Minden majd meglátjuk.
malkav
az NFC west elleni 4/4 még a Ravens elleni kettősgyőzelemnél is bátrabb 😀
Borbinho
Nyílván as sem lesz könnyű...
Én mondjuk kapásból körbeverést mondanék csoporton belül csak a CLE ellen lenne két győzelem eddig 4-2 OAK, DEN, KAN, SD 3-1 (SD ellen kikaptok, de a denvert és a kansast megveritek ) SEA, ARI, STL, SF 2-2 (SF tuti győzelem, másik háromból csak egy lesz meg), HOU BUF 1-1 (nem mernék fogadni arra hogy melyik melyik )
Szumma: 10-6 PO

Szerkesztette: malkav
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
QB nélküli csapatok ellen jól szokott menni, szóval nem gondolom.

amúgy az én tippem 9 győzelem, no PO.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Így hogy napokon belül elkezdődik számunkra is a komoly meccselés megkérdeznélek titeket ki milyen végeredményt vár a csapattól ? Hány győzelmet hány vereséget tippeltek ?

A saját tippsorom
OKL W, SD W , BAL W , KAN L , SEA W, BUF L, PIT L, CLE W , HOU W , ARI W, STL W, CLE W , PIT L , SF W , DEN L , BAL W 11győzelem 5 vereség Csoport másodikként Wild Card kör ismét .
WhoDey83
Kicsit erősnek érzem hogy oda-vissza megvertek minket ... azért tavaly is csak apróságokon múlt az a két meccs. Minden majd meglátjuk.
malkav
az NFC west elleni 4/4 még a Ravens elleni kettősgyőzelemnél is bátrabb 😀

Szerkesztette: Borbinho

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468

A saját tippsorom
WhoDey83
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Hali Szurkolótársak!
Tippeldét lehetne kérni az idénre is? 😊 Szerintem az első tuti meglesz😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
Nekem személy szerint fontosabb az alapszakasz, mint a rájátszás. Az egy meccs, bármi közbejöhet, igazán egy egész szezon mutatja meg, hol tart a csapat, ezért nem is mennék tovább az első meccsnél.

A Raiders D a snapek több mint 85 százalékában emberezik, ez Marvin Jonesszal, Eiferttel Sanuval AJ-vel egyértelműen nekünk kedvez, így én inkább Daltontól számítok nagy meccsre, mint Hilltől.
Sajnos a tegnapi edzésen Dunlap megfázás, BigWith hátfájdalmak miatt nem vett részt, Nelsont pedig a trénerek kísérték az öltözőbe már az edzés elejéről.
A teljes riport:

Dennard, Darqueze CB Groin
Dunlap, Carlos DE Illness
Hall, Leon CB Back LP
Hardison, Marcus DT Knee LP
Johnson, Michael DE Knee FP
Lamur, Emmanuel LB Hamstring LP
Nelson, Reggie S Groin LP
Whitworth, Andrew OT Back DNP
megyerikrisz
Az Okland ellen egyértelmű esélyesek vagytok. Szerintem sima W . Ha csak nem lesz valami meglepetés greent ugy se fogjak tudni megfogni haha 😀 inkább a későbbi meccsek a húzódnak az OK pont nem
több mint 10 éve
Nekem személy szerint fontosabb az alapszakasz, mint a rájátszás. Az egy meccs, bármi közbejöhet, igazán egy egész szezon mutatja meg, hol tart a csapat, ezért nem is mennék tovább az első meccsnél.

A Raiders D a snapek több mint 85 százalékában emberezik, ez Marvin Jonesszal, Eiferttel Sanuval AJ-vel egyértelműen nekünk kedvez, így én inkább Daltontól számítok nagy meccsre, mint Hilltől.
Sajnos a tegnapi edzésen Dunlap megfázás, BigWith hátfájdalmak miatt nem vett részt, Nelsont pedig a trénerek kísérték az öltözőbe már az edzés elejéről.
A teljes riport:

Dennard, Darqueze CB Groin
Dunlap, Carlos DE Illness
Hall, Leon CB Back LP
Hardison, Marcus DT Knee LP
Johnson, Michael DE Knee FP
Lamur, Emmanuel LB Hamstring LP
Nelson, Reggie S Groin LP
Whitworth, Andrew OT Back DNP

több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275

A saját tippsorom
WhoDey83
Green személyesen az egyik kedvenc elkapom szoval a számomra semleges meccseken szoktam szorítani a Bengalsnak 11-5 reálisnak tűnik. De hogy egy kicsit haza is szóljak a Sea W kicsit húzós kijelentés szerintem az nem lesz meg nektek 😊 szerintem inkább a Pittsburg lesz meg amikor otthon játszotok velük 😊 de jó szezont kívánok főleg green-nek 😊 ( a fantasy-ba is kell tőle a pont haha ) haha
szabolcs13
Jó ezeket olvasni de azért írtam mert idegenben nem érzem annyira acélosnak a Seattle-t természetesen ha fordítva lenne és mi játszanánk nálatok akkor szinte biztos vereségre húztam volna ! Természetesen nektek is sikeres szezont de ne ellenünk 😉

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212

A saját tippsorom
WhoDey83
Green személyesen az egyik kedvenc elkapom szoval a számomra semleges meccseken szoktam szorítani a Bengalsnak 11-5 reálisnak tűnik. De hogy egy kicsit haza is szóljak a Sea W kicsit húzós kijelentés szerintem az nem lesz meg nektek 😊 szerintem inkább a Pittsburg lesz meg amikor otthon játszotok velük 😊 de jó szezont kívánok főleg green-nek 😊 ( a fantasy-ba is kell tőle a pont haha ) haha
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
én inkább azt kérdezném, hogy idén is lesz tippjáték?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275

A saját tippsorom

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
A büdös életbe soha nem fogjátok kitalálni, mit mondott Marvin MJ első heti játékának esélyeit illetően. 😀megyerikrisz
we'll see?Mikey
Honnan tudtad? :-Pmegyerikrisz
Ő a szövegírója.nasheem
Akkor változatosabb nyilatkozatai lennének. Néha mondaná azt is hogy we don't know yet.
Mikey
😀 bocs, nem kritika akart lenni.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
A büdös életbe soha nem fogjátok kitalálni, mit mondott Marvin MJ első heti játékának esélyeit illetően. 😀megyerikrisz
we'll see?Mikey
Honnan tudtad? :-Pmegyerikrisz
Ő a szövegírója.nasheem
Akkor változatosabb nyilatkozatai lennének. Néha mondaná azt is hogy we don't know yet.

több mint 10 éve
A büdös életbe soha nem fogjátok kitalálni, mit mondott Marvin MJ első heti játékának esélyeit illetően. 😀
megyerikrisz
we'll see?
Mikey
Honnan tudtad? :-P
megyerikrisz
Ő a szövegírója. Könnyű kenyér 😊

több mint 10 éve
A büdös életbe soha nem fogjátok kitalálni, mit mondott Marvin MJ első heti játékának esélyeit illetően. 😀
megyerikrisz
we'll see?
Mikey
Honnan tudtad? :-P

több mint 10 éve
megyerikrisz
we'll see?

több mint 10 éve
Érdekes, hogy mennyire más előérzeteim vannak. Én pont a DL passrush képességeitől tartok. Geno jobb, mint tavaly, de már nem kell folyamatosan duplázni, hogy meg tudják tartani. A kezdőlépése sajnos soha nem lesz a régi 😕
Van mellette ugye egy a snapek legalább 2/3-át pályán töltő Pekonk, aki idén szerintem érinteni nem fog irányítót, levinni meg...
A DE-knek így sokkal nehezebb a feladata. MJ nem az a klasszikus rusher, azaz egy darab Dunlop-unk lesz az irányító állandó terrorizálására. Az alapfalunk nyomása az egyik leggyengébb lesz a ligában. Sackekben szerintem nem leszünk az első 20ban.
A DBkben és egy jó Lamurral felálló LB sorban viszont bízom. Dawson is kifejezetten jónak tűnik, bár inkább futás ellen. Hawk lassú, de van esze és ösztönösen jól helyezkedik. Az ő játékát mindig nagyon szerettem és szerintem idén sem lesz rossz.

A recept pont fordítottnak tűnik, mint korábban. Akkor a DL nem hagyott időt és azért volt könnyebb dolga a leginkább közepes DBknek, most több ideje lesz az ellenfeleknek, de a széleken és a pálya közepén (Iloka!!!) is sokkal jobban rajta leszünk az elkapókon. Idén szerintem a TE levédekezésben sem a szokásos ultraszar szintet hozzuk majd.
egyedül a speedsterek megtartásától félek. Egy-egy nagy játékot benyelhetünk, de ezeken önmagában remélhetőleg nem megy el a meccs.

Szerkesztette: nasheem