Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/643443163353493504

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Láttuk mindannyian, el is ismertük hogy köcsög volt, lapozzunk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Adam Jones csúnya játéka! Ennél alábbvalót még nem láttam az NFL-ben...www.youtube.com/watch?v=1VJBmfyEg10
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
Én személy szerint nem lettem okosabb ettől a meccstől. Az látszott, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a gyengébb játékerőt képviselő ellenfél ellen megint egészséges önbizalommal és kellő fókuszáltsággal lépett a csapat a pályára, és kétséget sem hagyott a győztes személyét illetően.munozTegyük hozzá, ez a tegnapi OAK annyira gyatra volt, hogy egy rájátszás formában játszó Bengals is megverte volna.
Meg is próbálom a helyén kezelni a W-t, és inkább nem dicsérek, de nem is kritizálok senkit. Pedig tudnék ezt is, azt is.
Remélem Iloka sérülése nem komoly, mert a tegnap látottak alapján Shawn Williamsből sem lesz sok minden... szerk.: OK, ez kritika volt, ennyi férjen bele.
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Adam Jones-t mennyi időre tiltják el, vagy mekkora büntetést kap? Nem szoktam az ilyenekbe beleszólni, mert nem izgatnak nagyon. De a tegnapi durva volt! Én egy életre eltiltanám az biztos !!! ...
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
Lehet, hogy én gondolok túl sokat Hardisonról és Carterről, de szerintem ők tudnának hozzáadni a pass rush-hoz, bennük látnék fantáziát, persze ehhez az kell, hogy kapjanak snap-eket, és fel tudják venni a ritmust.
több mint 10 éve
Hue hatalmas meccset hívott. mindezt úgy, hogy Marvin Jones erősen jegelve volt, és minimum két sima TD-t ejtettek el. a DL miatt viszont kicsit aggódom, ha Atkinst duplázzák (tegnap szinte végig), akkor esélytelen bármi, nem tudja a többi kihasználni.
Green meg remélem összekapja magát.
Eifertre viszont kivertem vagy háromszor. megérkezett végre!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Szerintem Manning ellen idén sem leszünk esélytelenek, ha a védelem összeáll és nyomás alatt tudjuk majd tartani. A másik két korszakos QB ellen meg majd a rájátszásban kell valamit kitalálniÉrdekes, hogy ugyanez az érzésem, viszont az elmúlt években megvertük Manning, Brady, Rogers csapatát is.... és pont ez a 3 győzelem az, amit a mai napig nem tudok elhinni 😊
megyerikrisz
nasheem
😀😀😀
több mint 10 éve
Iloka esetében még meg lehetett magyarázni, hogy akkor "tartott a meccs" és az egekben volt az adrenalin, de a 4. negyedben is volt egy hasonló eset, amikor szintén repült a sárga zászló. Amúgy Ilokára van valami hír, hogy mennyire komoly a sérülése?
több mint 10 éve
Érdekes, hogy ugyanez az érzésem, viszont az elmúlt években megvertük Manning, Brady, Rogers csapatát is.... és pont ez a 3 győzelem az, amit a mai napig nem tudok elhinni 😊
megyerikrisz
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
- A fegyelmezetlenség egy szorosabb meccsen sokba kerülhet (bár Iloka tauntingja bullshit volt, egyszerűen örült, nem tudom mit kellene csinálnia ilyenkor, fizikai sportról beszélünk)Mondjuk lépjen kettőt és ne a kiütött WR feje mellett 5 centivel taposson. Ez így valóban sok volt, járt rá a sárga. Az ilyeneket 95%-ban be is dobják. De a lényeg, hogy az akarás és az elszántság látszott mindenkin. Ez többet hoz a teljes meccsen, mint amit visznek a büntetések.
megyerikrisz
több mint 10 éve
Az olyan csapatok ellen, akik nem tudnak 20 yard felett játszani, jó lesz ez a védelem. Csak az a gond, hogy az idei ellenfeleink többsége komoly irányítóval bír.Érdekes, hogy ugyanez az érzésem, viszont az elmúlt években megvertük Manning, Brady, Rogers (Eli, Flacco, Stafford) csapatát is.
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Azért van abban valami baljós, amikor a week1-en letudtad a szezon legsimább meccsét 😊Ilyen meccsünk idén több nem lesz, ebben teljesen biztos vagyok. Nagyon fontos volt a jó OL teljesítmény, mert azért a Raiders DL nem annyira gyenge. És persze BigWhit-től és bandájától továbbra is ugyan ez a a szint kell, ha akarunk valamit az idei szezonunktól.
Ezen kívül Eifert játéka rendkívül biztató. Oké, hogy a Raiders LB sora talán ligautolsó passzvédekezésben és a DBk nem erősek, de akkor is. Így kell dominálni a gyengébb ellent. Most ők jöttek szembe, úgyhogy ezt kellett megoldani.
Nekem tetszett az agresszivitásunk is. Pacman kicsit (na jó nagyon) túlpörögte, de egyébként a teljesítménye nagyon rendben volt. Az olyan csapatok ellen, akik nem tudnak 20 yard felett játszani, jó lesz ez a védelem. Csak az a gond, hogy az idei ellenfeleink többsége komoly irányítóval bír. Így pedig Genoéktól is lényegesen több kell majd.
A lényeg, hogy az első a zsákban. Jó bemelegítés volt a nagyobb feladatokhoz.
több mint 10 éve
Azért van pár tanulság, amit le lehetett szűrni:- Eifert beast, brutális éve lehet, nagyon kellett már egy ilyen TE a csapatba
- Hill mellett kezdi megtalálni Hue Bernard szerepét is, tegnap szépen sunyiban csinált 88 yardot, ennek ellenére sem beszél róla senki
- Clarke továbbra is nulla
- Peko helyén meglepően sokszor tűnt fel Sims, nagy szerepet vállalva a futások megállításában
- Atkins kezd visszajönni. Ugyan nem annyira látványos, de a sack csak összejött, és volt olyan is, hogy 3 egymást követő snapnél ő generálta a pressure-t
- A fegyelmezetlenség egy szorosabb meccsen sokba kerülhet (bár Iloka tauntingja bullshit volt, egyszerűen örült, nem tudom mit kellene csinálnia ilyenkor, fizikai sportról beszélünk)
Számomra meglepő volt, hogy garbage time-ban sem hozták le a kezdőket, nem örültem neki.
És egy hír a Northból: nem csak mi játszunk a legjobb LB-nk nélkül, Suggs egész szezonra kidőlt. Jobb lett volna vele a csapatban legyőzni a hollókat, minél gyorsabb felépülést kívánok neki.
több mint 10 éve
Én személy szerint nem lettem okosabb ettől a meccstől. Az látszott, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a gyengébb játékerőt képviselő ellenfél ellen megint egészséges önbizalommal és kellő fókuszáltsággal lépett a csapat a pályára, és kétséget sem hagyott a győztes személyét illetően. Kár, hogy az idei sorsolás alapján kevés ilyen találkozó elé nézünk, és sokkal több élesnek tűnő mérkőzés lesz, ahol azért képesek tele gatyával pályára lépni a srácok.Nehéz úgy fanyalogni, hogy a mérkőzés érdemi részében az ellenfél szó szerint a félpályán sem jött át. Ha a D-re valami mondani kell, akkor mégis azt gondolom, hogy ennél agresszívebb pass rush kell majd a későbbiekben.
Ami az O-t illeti, a fal talán egyszer vagy kétszer jött zavarba, egyébként szinte semmi nyomás nem volt Daltonon. A meccs elején jó ritmusa volt a futás-passz kombinációknak. Később nekem úgy tűnt, hogy a Raiders igyekezett legalább a futást levédekezni, ennek köszönhetően viszont épp a Dalton által leginkább használt a LoS-tól 8-10 yardra lévő zóna vált szabaddá, és nyugodtan dobálhatott oda kedvére. Illetve az is egyértelmű, hogy ha a csapat egészséges tud maradni, akkor nagyon komoly arzenál áll Hue és Andy rendelkezésére, amivel tényleg tudni kell élni.
Negatívum volt, hogy volt két buta szabálytalanság, az egyik Pacman-é, akinek szerencséje volt, hogy nem állították ki, a másik meg egy taunting a saját RZ-ban. Előbbihez kapcsolódóan egyébként nekem úgy tűnt, hogy a DB jó értelemben egy húron pendül és összetart, mert miután Cooper Pacmant és Dre-t is meglepte, utána utaztak rá, hogy "példát statuáljanak".
Nem bánnám, ha lenne még jó pár ennyire sima meccs, de őszintén szólva nem hiszek benne. A jövő heti SD elleni összecsapás minden estre jó fokmérő lesz, hogy az Raiders ennyire gyenge csapat, vagy a Bengals áll készen az újabb one and done-ra a PO-ban 😊
több mint 10 éve
Burkheadet is számolhatjuk elkapónak, ...megyerikriszAz amúgy igaz.
...
És nekem csak most esik le, hogy Green és Jones és Eifert is ott lesz a pályán Daltonnak.
Mindjárt elmorzsolok néhány örömkönnycseppet!
több mint 10 éve
twitter.com/Bengals/status/643135803514707968Burkheadet is számolhatjuk elkapónak, ugyanakkor Thompson meglepett. Nem sérült, helyette bevinni Simst / Clarke-ot, hát nem tudom.
Négy elkapó és három DT aktív, az úgy érdekes lesz. Lecgó Bengals.
Mikey
több mint 10 éve
twitter.com/Bengals/status/643135803514707968Négy elkapó és három DT aktív, az úgy érdekes lesz. Lecgó Bengals.
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Jah, volt egy megfázása, de csütörtökön és pénteken is teljes edzést végzett, valószínű besorolást kapott a sérült jelentésben, szóval játszani fog.nfl fantasy ugy jelzi mint ha valami baja lenne meg olvastam h megfázotcsupi4Dunlap játszik?csupi4Nem sérült, szóval miért ne játszana?Mikey
több mint 10 éve
nfl fantasy ugy jelzi mint ha valami baja lenne meg olvastam h megfázotDunlap játszik?csupi4Nem sérült, szóval miért ne játszana?
Mikey
több mint 10 éve
Dunlap játszik?csupi4Nem sérült, szóval miért ne játszana?
több mint 10 éve
Dunlap játszik?
több mint 10 éve
Hardison nem játszik a nyitónapon, Shaw kérdéses.Kivételesen a we'll see jót jelentett, és Mike Johnson játszhat!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
AJ Green hosszabbított, 4 év, 60M.
több mint 10 éve
Állítólag órákra vagyunk az AJ-dealtől.