Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
A hét közben felmerült kérdésre, hogy akkor most idén lesz-e pass rush, remélhetőleg választ kaptunk. Egy (elvileg) jó offense-zel rendelkező csapat QB-jét négyszer zsákolták. 😊
Ha nem üt be valami sérülés, akkor nem lesz rossz idén ez a D.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
huu nagyon kemény volt, nagyon fontos tiebreaker win! rég izgultam ennyire, fasza volt!

és ennyi hibával meg tudtunk verni egy jó csapatot az sem semmi. ha lenne két jó LB hihetetlen jó védelem lehetne ez. persze h erre Vinny Rey megcsinálja a végén.

remélem Birfict átment egy kicsit Rivers arcába mosolyogni, és felmutatni a táblára.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hardison kihagyja a SD elleni meccset is, míg Iloka és Shaw játéka kérdéses. Azért azt nagyon nem kéne megélni, hogy Williams kezd safetyben...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
A hétvégi meccs kapcsán az előjelek nem feltétlen jók: Rivers nagyot játszott a múlt héten, nagyon jó célpontjai vannak és Gordonnal lett egy nagyon jó futója is a Chargersnek. Ráadásul a védelme sem csupa kutyaütő.
Viszont hazai pályán, az alapszakaszban az elmúlt években az ilyen meccseket valahogy behúzta a csapat, szóval én most is egy verejtékes győzelmet várok. Ehhez persze kell, hogy az OL most is szilárd legyen, Dalton ne dobjon pick sixet (de még INT-et se 😉), és a két futó jó ritmusba őrölje az ellenfél erejét meg égesse az időt. Ha az O tudja dominálni az időt, akkor a DL talán folyamatosan friss lesz, és nyomás alatt tudja tartani Rivers-t.
Ja és az ostoba szabálytalanságokat el kellene felejteni.
több mint 10 éve
Inkább ne😊

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
@BrennenWarner: Geno Atkins posted a +6.5 rating on PFF. That ranked 7th overall in the league. His pass rush grade of +5.1 ranked 3rd among all defenders.

Ha már Maunál hivatkozunk a PFF-re, akkor pozitív értékelésnél is említsük meg.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Szerintem teljesen egysíkú a DL játékunk. Már abból lehet tudni mi jön, hogy kik vannak pályán. A DB blitzeink tavaly jó működtek (persze csak ahhoz képest, hogy semmi nem működött), de az első meccsen ilyen hívásunk nem is volt. De ez köszönhető annak is, hogy nem volt rá szükség, mert hosszú passzokhoz nincs emberanyag ebben a Raidersben.
Nem volt egy komoly értékmérő a meccs ebből a szempontból sem. A preszezonban meg nem igazán mutogatjuk a blitzsémákat. Ez így is van rendjén. ennyire konzervatív biztos nem maradhat a hívásunk a hétvégén. Most fog igazán kiderülni milyen nyomásra képes a D.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Pass rush kapcsán szerintem összetett a kérdés. Benne van Guenther, aki emlékeim szerint most egyáltalán nem blitz-celt (vagy jól vették fel 😊), pedig két éve az LB sorból (Burfict, Harrison) tavaly pedig Nelson révén állandó eszköz volt.
Benne van, hogy a DL-ünk egy oldalas volt, Atkins és Dunlap tolt, a másik oldal nem. (Érdemes megnézni a cinyjungle elemzését:  www.cincyjungle.com/2015/9/15/9326971/geno-atkins-dominated-raiders-carlos-dunlap-shined-bengals).
Mindenképpen kellene, hogy vagy középről (én Hardisonban látom a lehetőséget) vagy a másik oldalról is legyen komoly nyomás, mert akkor nem lehet lekettőzni Atkinséket.
Kérdés persze, hogy MJ mennyire rozsdás a kihagyás miatt, hogy Clark és Hunt használható-e bármire is, hogy Gilberry meg tudja-e ismételni a korábbi csúcsidényét, hogy Clark az LB sorból oda tud-e érni a QB-ra. A lehetőség benne van a csapatban, reméljük ki is fog jönni 😊
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Megpróbálok egy kis eszmecserét generálni a kövi kérdéssel, nem-Bengals szurkolók véleménye is nagyon érdekelne a témában.

Szerintetek a pass rush -- talán mondhatom hogy -- teljes hiánya minek köszönhető? A játékosokkal van probléma, ők teljesítenek alul és/vagy túlértékeltek, vagy Guenther sémájából, esetleg visszafogottabb játékhívásaiból fakadó dolog ez?
Mikey
ennyire jó volt az oaklandi támadófal!!!!
Amadeus91
LOL 😀

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
Megpróbálok egy kis eszmecserét generálni a kövi kérdéssel, nem-Bengals szurkolók véleménye is nagyon érdekelne a témában.

Szerintetek a pass rush -- talán mondhatom hogy -- teljes hiánya minek köszönhető? A játékosokkal van probléma, ők teljesítenek alul és/vagy túlértékeltek, vagy Guenther sémájából, esetleg visszafogottabb játékhívásaiból fakadó dolog ez?
Mikey
ennyire jó volt az oaklandi támadófal!!!!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Burfict visszatérését viszont nagyon várom, mert ez az LB sor ez borzasztó. Vinny Rey minden snapben a pályán az nem jó omen.gabtsi
Ami engem igazán meglepett, hogy magasan Rey -- és nem Maualuga -- volt a legtöbbet pályán az LB-k közül, konkrétan minden egyes játéknál. Aztán Maualuga 'csak' 41/66, Hawk 23/66, Lamur 22/66, Carter 20/66, Dawson 5/66.

Gyakorlatilag a játékok harmadában állt fel a csapat két linebackerrel és öt defensive backkel. Kíváncsi leszek majd az arányra komoly(abb) passzjátékkal bíró csapatok ellen.

több mint 10 éve
olvasom ligaszerte szinte mindenki sír, hogy micsoda szar támadófalak vannak, és h valójában nem is QB hanem OL válságtól szenved az NFL.

mindeközben a mi frontunk nagyon baszó volt, ami igazán megnyugtató. Boling egészen fantasztikus volt, és Zeitlernek is többnyire jó megoldásai, meglátásai voltak. és most már azt láttuk, hogy elkezdtek odaérni a második szintre is. remélem ez nem csak az Oakland ellen volt így, mert erre nagy szükség lesz. Bodine a gyenge pont, de a kurvaanyját, remélem fejlődik ezerrel, mert nagy szükség lesz rá a futásoknál.

Whit szokásos rajság, fainság, Smith meg reméljük belejön, mert ott volt pár bizonytalanság, de azért Aldon Smith-szel, Tuckkal vagy Mackkel sem egyszerű. Fisher mint extra blokkoló kellemes meglepetés egyelőre és azért jelentős előrelépés mondjuk egy Dennis Rolandhoz képest. és a néger ugye még csak rehabilitál.

jó hogy ezen nekünk nem kell aggódni, sem a depth (még Winston is ott van) és legkevésbé a kezdők miatt.

Burfict visszatérését viszont nagyon várom, mert ez az LB sor ez borzasztó. Vinny Rey minden snapben a pályán az nem jó omen.

több mint 10 éve
Amúgy meg helyén van a világ rendje 😊 1 vagyunk a csoportban 😛 reméljük hogy így is marad!

több mint 10 éve
vihar egy pohár húgyban.

több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
 www.cincyjungle.com/2015/9/15/9328553/watch-amari-cooper-blatantly-punch-adam-jones-in-the-throat

Itt a válasz azoknak akik azt gondolják h ezt nem érdemelte meg Cooper, jól látszika tiszta ütés !!

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Adam Jones csúnya játéka! Ennél alábbvalót még nem láttam az NFL-ben...

www.youtube.com/watch?v=1VJBmfyEg10
Zoli
És ha már itt tartunk.... szerintem pl ez is dúrvább 😊

www.youtube.com/watch?v=Sq7gVv7I4MA

több mint 10 éve

Zoli
Ezt máshol jogos megtorlásnak hívják. És az alábbvaló nagyon nagy túlzás! Ha megnézed az akciót végig /másik videóban/, Amari a sisakrácsnál fogja Aj-t szabálytalanul, majd leszakad a feje. Naná hogy elszakadt a cérna. Ha így elemzik majd a szabálytalanságot is akkor szerintem még a pénzbüntetés sem lesz magas....
itt látszik jobban...
 www.youtube.com/watch?t=2&v=iu3sd3MtVGs

több mint 10 éve
Szeretem Hill nyilatkozatait olvasni, mert közben pár percre mindig elhiszem, hogy ez a csapat valóban bármire képes...
"We just got to continue to get better. The sky's the limit for us, especially after seeing some of the things that we could do. I'm excited, looking forward, we can get so much better, there are so many things we did wrong today that fans wouldn't see, but I'm excited."cincyjungle.com
...és hogy Dalton jó irányító.
Hill is one person who believes Dalton had a great game. "Andy played great, for us, we don't really look at the throws and all those things, we look at the leadership," Hill said. "He was such a good leader today, he got us lined up, and he got us in all the right plays and he just did every little thing right, and he was vocal and did all the things you need a quarterback to do in this league."

Leadership is something Dalton had been working on this offseason. It showed in training camp when he got vocal with players like Russell Bodine when he made mistakes in practice. Now, it's showing in games, too. "You know, that's what we need from Andy and I was so excited to see that and it's going to be big going down the stretch to see that," Hill said. "I think Andy's going to be a big piece of us."cincyjungle.com
Persze így kell, optimistán, magabiztosan, máshogy semmi értelme.

több mint 10 éve

Zoli
Túlzásokba ne essünk, millió ennél rondább dolgot is műveltek már focipályán.
megyerikrisz
"Tetszettek volna forradalmat csinálni!"
Zoli
Nem, inkább nem picsogunk. Csúnya volt, de benne van, fizethet miatta, ennyi. Lépjünk túl rajta.

több mint 10 éve
Q: Talk about the decision to keep Andy Dalton in throughout the game.
Lewis: “We played him [Dalton] most of the game. That’s what we’ve done. He [Dalton] did a good job.”
bengals.com
Riporterképző tanfolyamon gyakorlati vizsgatétel lehetne az hogy "készíts érdekes interjút Marvin Lewis-zal!" Hihetetlen az ember.

több mint 10 éve
Zoli Minnesota Vikings 198 — VIKING

Zoli
megyerikrisz
"Tetszettek volna forradalmat csinálni!"

SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve

Zoli

több mint 10 éve
Zoli Minnesota Vikings 198 — VIKING
Adam Jones-t mennyi időre tiltják el, vagy mekkora büntetést kap?

Nem szoktam az ilyenekbe beleszólni, mert nem izgatnak nagyon. De a tegnapi durva volt! Én egy életre eltiltanám az biztos !!! ...
Zoli
Nem volt szép ezt mindenki elismerte, biztos, hogy fog kapni egy nagyösszegű csekket Goodelltől. De ha szerinted egy saját súlycsoportjában lévő játékossal való összetűzés élethosszig tartó eltiltást ér, akkor mit érdemel, aki egy 5 éves gyereket ver bucira? Kerékbetörést, karóba húzást? Csak mert tavaly AP esetében semmi ilyesmit nem láttam a Vikings fórumban...
munoz
Kár ezt összemosni, mivel senki sem tud semmi biztosat az ügyben. Kár támadni, és ezzel mosakodni. Adriantól elköszönt a csapat egy szó nélkül. A szponzorok is leléptek egy szó nélkül. Többet nem is írok erről, mindenki tudja hogy történt. Vagy olvasson utána. Méltó vezeklés volt... Úgyhogy tessék, kérem, hátrébb az agyarakkal !!! ...

SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
Adam Jones-t mennyi időre tiltják el, vagy mekkora büntetést kap?

Nem szoktam az ilyenekbe beleszólni, mert nem izgatnak nagyon. De a tegnapi durva volt! Én egy életre eltiltanám az biztos !!! ...
Zoli
Nem volt szép ezt mindenki elismerte, biztos, hogy fog kapni egy nagyösszegű csekket Goodelltől. De ha szerinted egy saját súlycsoportjában lévő játékossal való összetűzés élethosszig tartó eltiltást ér, akkor mit érdemel, aki egy 5 éves gyereket ver bucira? Kerékbetörést, karóba húzást? Csak mert tavaly AP esetében semmi ilyesmit nem láttam a Vikings fórumban...