Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
MJ ma már edzett, én nem tulajdonítanék a nyilatkozatoknak nagy jelentőséget, innentől már ezerrel megy a ködösítés. A DL kapcsán nekem egyébként tök jó előérzetem van, a két új "felfedezettel" Carterrel és Hardisonnal a pass rush teljesen új dimenziókat kaphat. Az elmúlt években ez jellemzően abból állt, hogy Atkins megindult jó esetben megverte az emberét, illetve ha besegítettek rá, akkor az egyik DE maradt 1-1-ben és kapott lehetőséget a QB támadására. (Tavaly mivel Gino lábadozott csapnivaló is volt a pass rush.)Most viszont lett egy veszélyes edge rusherünk (Carter), aki simán meg tudja kerülni az OL embereket, illetve Hardison is belülről helyezhet olyan nyomást az ellenfél falára, ami az endek feladatát megkönnyítheti.
Ami inkább izgalmas, hogy az LB sorunkkal mi lesz, illetve a futás elleni védekezés hogyan fog alakulni. Mert Mau és Lamur nincs igazán edzésben, Hawk sebessége megkopott, Rey meg nem tud csodát tenni, ez Dawsonra várhat 😊
több mint 10 éve
A büdös életbe soha nem fogjátok kitalálni, mit mondott Marvin MJ első heti játékának esélyeit illetően. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Sok csapat örülne, ha Gio futásaira fanyalodna.
több mint 10 éve
az mindenesetre jó, hogy Flowers-szen kívül nincs komoly sérült a preszezonban, a kezdők közül csak MJ93 sérült valameddig, de legalább így láthatjuk majd Cartert. meg ugye Burfict, de ha ő egyáltalán játszhat idén, az csak ajándék.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Hm, kevés csapatnak van ilyen erős PS-e, de pont azon a poszton nincs benne alternatíva, ami a legvékonyabb. Roach nem hiszem hogy valaha is NFL játékos lesz. DS Williamsnak nagyon örülök. Azt hittem őt lenyúlják tőlünk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Hewitt -- egy nagyszerű év nem sok, szóval én óvatos vagyok vele.Bodine -- ahogy írtam is, nem kiemelkedő (sőt), de a posztja fontos és nehéz, egy negyedik köröstől pedig én nem várom el, hogy helyből pusztítson. De idén egyértelműen fejlődnie kell, ez tény.
Jones -- vannak fantasztikus meccsei, ám legalább ennyire botrányosak is, iszonyat inkonzisztens, és emiatt kezdőnek én nagyon nem látom szívesen.
Meanwhile in Cincinnati megvan a PS keret, igazából Wenning az egyetlen "ő meg miért?" kategória, a többi papírforma. Kis túlzással bármelyikük elférne az 53-ak között is.
CB Troy Hill
DT DeShawn Williams
LB Trevor Roach
WR Jake Kumerow
TE Matt Lengel
OG Dan France
OG Trey Hopkins
RB Terrell Watson
RB James Wilder Jr.
QB Keith Wenning
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Hewitt sztem kiemelkedő volt tavaly es most se lattam változást, Bodine-tol nekem sajnos hányingerem van es en Pacmannel is ki vagyok bekulve.Semmi lényeges. Lamur fejlődését várom meg nagyon de igazad van h a rehab fieldről nehéz, pedig fantasztikus nagy fegyver lehetne.
Közben DSW maradt a PS-be, szerencse. Állítólag hívtak más gyakorlócsapatba is de maradni akart. Meg igazából maradt mindenki. Still is nagyon korrekten állt az elkuldesehez. Kalappal neki!
több mint 10 éve
Lewis nyilatkozatait én már el sem olvasom, annyira semmi értelme.Mi az az egy-két pont?
több mint 10 éve
Egy/két ponton tudnék vitázni, de kb hasonlóan nagyon vegyesek az érzéseim.Két téma: burfict ML szerint majdnem lejött a puprol, nagyon közel van a visdzatereshez = 10 hét rehab után IR.
Hardison elképesztően gyorsan fejlődött a preszezonban, marvin is megjegyezte hogy sokat tehet hozza idén= 12 snap a szezonban, mialatt pekonak 700+.
Ha igy lesz igaz akkor tényleg elmondhatjuk hogy nem valtozott semmi.
Huntnak roster helyet adni, DSW-szel szemben, édes kenyér....!?!
több mint 10 éve
Unaloműzésként. Nem most találtam fel a spanyolviaszt, de azért leírtam.QB (2) – Andy Dalton, AJ McCarron
Nagyon remélem, hogy Vörinek ez make-or-break év lesz, mert abba már kicsit belefáradtam, hogy a bénázását nézzem. Bár egy játéknyit nem láttuk még éles meccsen, mégis azt mondom, az elmúlt évekhez képest idén van a legminőségibb cseréje Daltonnak, persze ez nem feltétlen McCarron érdeme. Igazából vegyesek az érzéseim a poszt kapcsán, szeretnék bízni Andyben, de nem tudok.
FB (1) – Ryan Hewitt
Biztos pont a csapatban, nem kiemelkedő, de megbízható.
HB (4) – Jeremy Hill, Gio Bernard, Rex Burkhead, Cedric Peerman
Amondó vagyok, imádkozzunk hogy Hillt ne érje utol a sophomore slump. Ha jó éve lesz, akkor boldogok leszünk, ha nem, akkor nézhetjük ahogy Gio hozza az 1-3 yardos futásokat konstansan. Az ex-nebraskait szeretném sokat pályán látni főleg 3rd downoknál, de ebből úgyse lesz semmi idén se, ahogy tavaly se volt. Peerman ST-ben kiváló, de ennyi, és igazából akár Watsonnak, akár Wildernek jobban örülnék helyette.
WR (6) – AJ Green, Marvin Jones, Mo Sanu, Brandon Tate, Greg Little, Mario Alford
Alapesetben három kiváló elkapó, kettő olyan, aki csak Cincyben maradhatott keretben, és egy returner. A probléma hogy a három kiváló elkapóból kettő többet volt sérült tavaly, mint nem, a harmadik pedig botrány inkonzisztens. Ha minden patent lesz, akkor rendben lesz a csapat, ha nem… nos, azt inkább ne tudjuk meg.
TE (3) – Tyler Eifert, Tyler Kroft, CJ Uzomah
Adott egy porcelán kezdő, és két újonc csere, ez sem feltétlen egy PO csapat TE sora, és pláne nem egy olyan, amilyennek Dalton mellett lennie kéne. Persze nagyon ügyesek mindhárman, ezzel probléma nincs, csak más és más okokból, de ott a kérdőjel mindhárom mellett. Lehet a csapat erőssége a poszt, és buktatója is.
OL – Andrew Whitworth, Clint Boling, Russ Bodine, Kevin Zeitler, Andre Smith, Eric Winston, Jake Fisher, TJ Johnson
A kezdő kiváló, center poszton mondjuk nem, de a többiek annyira jók, hogy belefér. Mondjuk én továbbra is feltétel nélkül bízom Bodine-ban, mert vannak bíztató jelek, és a C poszt azért nem egyszerű. A mélység kérdéses, két olyan ember a csere G, aki valójában T, ez így érdekes lehet, ha ne adj isten Boling vagy Zeitler megsérül. Ne legyen így, mindenki nyugalma érdekében.
DT (5) – Geno Atkins, Domata Peko, Brandon Thompson, Pat Sims, Marcus Hardison
Elképesztően vegyesek az érzéseim. Ha #97 újra a régi tudna lenni… nem folytatom. Hogy Pekót mi tartja csapatban, Steelers szurkoló legyek, ha megértem. Thompson és Sims fél lábbal és karral jobb nála, de szerintem a kivágottak is. Hardisonban ott a potenciál, kérdéses hogy lesz-e már idén lehetősége, hogy kihozza magából.
DE (5) – Carlos Dunlap, Mike Johnson, Wallace Gilberry, Will Clarke, Margus Hunt
Két kiváló kezdő, egy megbízható csere, és két reménytelen töltelékember. OK, Clarke csak másodéves lesz, neki helye van még a csapatban, de Hunt csapatban tartása akkora kreténség, mint Pekóé. Még akkor is, ha MJ93 nem egészen egészséges.
LB (6) – Rey Maualuga, Emmanuel Lamur, Vinnie Rey, AJ Hawk, PJ Dawson, Chris Carter
Szóval Burfict sérülése olyan talány, amit szerintem a világon senki nem ért. Mauról nem nyilatkozom, de ez a poszt olyan vékony hogy nagyon. Persze évek óta ez van, de hogy semmit nem tett a csapat ez ellen, az bámulatos. Jó, Dawson kurvajó lesz egy napon, de ennyi. Lamur sérülékeny, Rey cserének elmegy, de kezdőnek kevés. Hawk a rutint hozza, mást már aligha. Cartert meglátjuk, állítólag jó előszezonja volt, itt végre egyszer emellett szavaztak Lewisék, szóval kíváncsian várom. De ettől a poszttól én nagyon fázom, könnyen az lehet belőle, hogy csak az nem fogja szétfutni a Bengalst, aki nem akarja.
CB (6) – Dre Kirkpatrick, Adam Jones, Leon Hall, Darqueze Dennard, Josh Shaw, Chris Lewis-Harris
Drétől breakout évet várok, pont. Jonest nem akarnám kezdőben látni, de fogom. Hall középre kiváló, ha éppen olyan napja van, de a tavalyi éve után nem tudom mit is kéne várnom tőle. Dennardnak idén már mutatnia kéne valamit, és a szezon második felére kiszorítania Jonest a kezdőből, ehhez tökéletes első lépés lenne, ha egészséges tudna maradni. Shaw a jövő, nem lepődnék meg ha S poszton többet látnánk.
S (4) – George Iloka, Reggie Nelson, Derron Smith, Shawn Williams
Két olyan kezdő, hogy a tíz ujjamat megnyalom tőlük, egy tetszetős rookie, és egy örök ígéret. Szóval mélység az nincs, de kb. nincs is rá szükség. Meglepődnék, ha Iloka felé sok labda szállna idén.
K (1) – Mike Nugent
Eh?
P (1) – Kevin Huber
A liga egyik legjobbja a posztján, vele nem lesz gond, ennek ellenére jó lenne minél kevesebbet pályán látni.
LS (1) – Clark Harris
Az a jó long snapper, akiről nem beszélünk. Clark Harrisről nem beszélünk.
Összességében a csapat jó-jó, de messze nem az igazi. Az alap kérdéseket mindenki ismeri – Dalton, elkapók egészségi állapota, pass rush, LB sor – szóval ezeket nem pedzegetem.
Fene se tudja, mit lehet ill. kell ettől a csapattól elvárni, én próbálok a Bengalshoz is úgy hozzáállni, hogy nem várok el semmit, aztán nézem a meccseket csak a sport és a csapat szeretete miatt. A győzelem meg túlértékelt dolog. 😉
A rájátszást inkább hagyjuk, ha be is jut a csapat, szvsz maximum one-and-done lehet ebből, mert nem látom, hogy mitől tudna ez a csapat PO meccset nyerni. Az meg már baromi unalmas.
Őszintén megvallva nem látom, hogy erősödött-e bárhol és bármiben a csapat. Persze tavalyhoz képest egészen más lehet a történet, ha Marvin Jones és Eifert egyben marad, és kiemelkedőt nyújt és ha a Dunlap, Atkins, Mike Johnson trió nem hagyja a zsebben teázgatni az ellenfél irányítóját. De érzésem szerint indokolatlanul sok a „ha.”
Hope for the best, expect the worst, and take what comes. 😊
Játék kedvéért tipp: 8-8
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Egész jó találati aránnyal lőttem be az 53-as rostert. 😊munozNéhány helyen azért sikerült a stábnak megint az ún. rutin mellett dönteni a mutatott jó formával szemben...
BTW Uzomah-t hogy nem vártad 53-ba, azt nem is értem. 😛
több mint 10 éve
Egész jó találati aránnyal lőttem be az 53-as rostert. 😊Ami mellé ment, hogy a France/Hopkins jóslat helyett Uzomah került be, de az FO is a 25-25 emberes elosztás helyett 26-24 a D javára arányt állított fel.
A futók közül (Watson és Wilder) legalább az egyiket jó lenne a gyakorló csapatba visszahozni, és valahogy Kumerow, illetve DeShawn Williams akit jó lenne a csapat körül tudni.
több mint 10 éve
Stilltől elköszöntünk, Kumerowt IR-re próbáljuk csempészni, Flowers pedig megy IR-re a csütörtöki vállsérülése miatt.
több mint 10 éve
Nagyon kíváncsian várom az este 10 órát és a végső 53-as keretet, bizonyára a rendes évi 3-5 -- szerintem -- kretén döntés meglesz idén is, szóval anyázásra készülök.p.s.: tudom, az utolsó pre meccs a kutyát nem érdekli, de ez a 9-6 ez mégis mi ez?
több mint 10 éve
Belenéztem a meccs elejébe, de az alapján nem tudom, hogy azok közül, akiknél rezgett a léc ki győzte meg az edzői kart.Nálam az 53-as roster ilyen lenne. Annyi csalás van benne, hogy az O 24 helyet kapott a D pedig 26-ot. Persze benne van, hogy az általm várt 2 helyett 3 TE lesz a rosteren és akkor a 10 DL helyből egy ugrik.
QB (2)
Dalton, McCarron
RB (4)
Na itt már nehéz dönteni, mert Gio és Hill egyértelmű, WR és RB poszton is használhatósága miatt még Burkhead is. Viszont Peerman nem volt meggyőző, bár mellett erős érv, hogyévek óta a ST vezére. RB-ként Watsonban és Wilderben is több fantáziát látnék. Az egyiküket legalább PS-be meg kellene tartani.
H-Back (1)
Hewitt
WR (6)
Green, Sanu és Jones itt is egyszerű döntés, bár évek óta a pokolba kívánm, de most Tate is meggyőző volt. Az utolsó két helyre Alford (elsősorban az ST miatt) és talán Little lehet a befutó, bár nem bánnám, ha utóbbi helyett Kumerow kerülne be.
Ami még érdekes lenne, bár sanszot igazából nem látok rá, hogy a Cincyjungle-en feldobtak egy Min-Cin cserét, amiben jönne WR Patterson és menne DE Hunt. Ha ez összejön, akkor lenne legalább egy erős returner, és Alford vagy Tate mehetne.
TE (2)
Ez megint adja magát
Eifert, Kroft, Uzomah pedig PS-be menne.
OL (9)
With, Smith, Zeitler, Boling és Bodin alap, mellettük Fisher, Winston biztosan ott lesz az 53-ban, de hogy a négy meccs alapján talán France vagy Hopkins marad azt passzolom, C back up-ban viszont Johnson helye nem kérdéses.
DE (5)
MJ, Dunlap, Gilberry hármas megint csak adja magát, Marvinék valószínűleg Clarkon sem fognak sokat gondolkozni. Hunt viszont rohadt nagy kérdőjel, de talán egy utolsó lehetőséget még kap.
DT (5)
Atkins, Hardison, Peko, Sims és Thompson, miközben DS Williamsért könnyeket hullajtok.
LB (6)
Mau, Lamur, Hawk, Dawson, Rey, Carter (bár ő 4-3-ban inkább DE, és ha meccs közben 3-4-szerű felállásra váltunk, akkor lesz ő "papíron" LB)
CB (6) Az első 5 ember nálam egyértelmű, CLH korábban az ST-ben nagyon kemény volt, ezért megkapta a bizalmat. Gunnerként inkább őt töretném össze, mint Dre-t.
Hall, Jones, Dre, Dennard, Shaw, CLH
S (4)
Nelson, Iloka, Williams, Smith
több mint 10 éve
Nico Johnson talán azért került lapátra, hogy Carternek legyen hely. Legalábbis reméljük 😊
több mint 10 éve
Nico Johnson szerintetek gyenge volt/van? Nekem kifejezetten tetszett a játéka 2 meccsen is. Persze az 53ba úgysem fért volna be, de azt hittem, hogy az utolsó napokig küzdhet majd.Ja és Phil Taylort meg azonnal hoznám a Vasas elől. Akkor is, ha nem a mi rendszerünkbe illik. Nagyon nem szeretném, ha ott végezné.
Szerk.:
Közben olvasom, hogy a cincyjungle szerint: "The release of Nico Johnson, a guy I thought would almost certainly make the team, leads me to believe there may just be a spot for Mr. Carter."
Így mondjuk érthető lenne, de akkor sem tiszta, hogy DiManche vagy Roach miért van még ott.
Szerkesztette: nasheem
több mint 10 éve
DT cutok érdekesek lesznek az biztos.
több mint 10 éve
A DL kapcsán biztos, hogy lesz fanyalgás ha kialakul az 53-as keret. DT és DE poszton is ki kell olyan embert tenni aki vagy magas pick volt egy-két éve, és akkor gond lesz, hogy miért lett elpazarolva. Vagy jól mozgott, van az illetőben fantázia, akkor meg majd azon fognak/unk keseregni, hogy miért nem ők maradtak. Már csak ezért is kíváncsian várom a rostert.
több mint 10 éve
Clarke tényleg ellaposodott, pedig a Giants ellen tetszett.én tuti fényt kapok, ha Carter helyett megtartjuk Huntot. Hunt tk semmit nem fejlődött az elmúlt években. nulla technikai repertoár, puszta atléta. ha van vele szembe egy rossz OT, aki szintén nulla technikából dolgozik, azt meg tudja verni az atletikusságával, de ha jön valaki aki egy picit is felkészültebb ott neki vége van.
Hunt viszont még NFL kezdő szinten is őserő. Technikája meg nulla, de ha fel tud állni egy-egybe az OTvel, akkor betolja a QB arcába. Őt még trenírozzuk, lehet belőle játékos.
nasheem
Carter igaz nem a megszokott Bengals DE méret, de az egyetlen speed rusher a keretben és jelen állás szerint alkalmasnak tűnik a hibrid SLB szerepre amire régóta keresnek Marvinék vmi megoldást (Moch v Maybin pl). én nagyon remélem h rostert fog, mert nagyon meggyőző volt a preszezonban. nem is értem a Steelers miért küldte el anno, kb most a legjobb pass rusherük lenne.
Clarke se lett jobb viszont, jó h nehezebb 20 fonttal mint tavaly, de én nem látom erősebbnek, de legalább lassú is.
több mint 10 éve
Gondom továbbra is Bodinenal van. Képtelen eltolni bárkit. Hill vért fog pisálni miatta a belső futásoknál.Szerintem Bodine fejlődött, a kérdés hogy mennyit. Jó párszor felért a második szintre blokkolni, egyre kevesebb futójáték halt el miatta negatívon. Saccra úgy 25. helyen lehet a centerek rangsorában, de van upside-ja. Hillt pedig nem féltem, Hewitt szenzációsan csinálja az utat, és könnyen lehet, hogy Fisher is többször lesz extra falember, mint eredeti OT.
nasheem
több mint 10 éve
Clarke tényleg ellaposodott, pedig a Giants ellen tetszett. Hunt viszont még NFL kezdő szinten is őserő. Technikája meg nulla, de ha fel tud állni egy-egybe az OTvel, akkor betolja a QB arcába. Őt még trenírozzuk, lehet belőle játékos.
Még fejben sem írtam össze a rostert, de Carter, DS Williams nagyon ott kellene hogy ragadjon. Az utóbbi valószínűleg nem fog.
Pacman viszont nagyon tetszik. Tényleg örökifjú.
McCarron milyen nyugodt volt már a zsebben? Jó volt ilyet látni tigriscsíkosban. Érezte a nyomást, nézegette a célpontokat, vár és döntött. QB a gyerek, na.
A WR roster vége is érdekes lesz. Kumerow szerintem megcsinálja.
Gondom továbbra is Bodinenal van. Képtelen eltolni bárkit. Hill vért fog pisálni miatta a belső futásoknál.
Szerkesztette: nasheem
több mint 10 éve
Akit mindenképp szeretnék látni a keretben az James Wilder Jr. szerintem benne még sok lehet !
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Denarius Moore-nak megköszönte a csapat a közreműködést. Azért ennél mindenképp többet vártam tőle.Az agyonhájpolt Alford is mehet utána, semmit sem mutatott. McCalebb 2.0. Maradjon inkább Kumerow, benne látok fantáziát.
Mikey
több mint 10 éve
Denarius Moore-nak megköszönte a csapat a közreműködést. Azért ennél mindenképp többet vártam tőle.