Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Iloka sérüléséről tud valaki valamit ? Reggel mintha olyat olvastam volna hogy a térde megsérült !
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Azért ahogy Atkins és Dunlap összezúzta Winstont, az jó volt 😊
több mint 10 éve
Na ez most bűn gyenge volt, de csak preseason, mindenki nyugodjon le... 😊
több mint 10 éve
Eifert sérüléséről volt valami hivatalos kommunikáció? Nem mintha sokat számítana, de azon kívül hogy "he'll be fine" semmit nem láttam róla. Remélem tényleg semmi komoly, mert hatalmas fegyver lenne ő.A beatwriterek szerint nincs sérülés, rosszul fogott talajt, de utána már a pálya szélén kapkodta a labdákat.
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Eifert sérüléséről volt valami hivatalos kommunikáció? Nem mintha sokat számítana, de azon kívül hogy "he'll be fine" semmit nem láttam róla. Remélem tényleg semmi komoly, mert hatalmas fegyver lenne ő.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
TE Jake Murphy out, WR Michael Bennett in.Bennett, a 6'2", 202-pound receiver, caught 134 passes for 1,607 yards (12.0 ypc) and 17 scores during his four years in Athens. Bennett went undrafted in the 2015 NFL draft, mainly due to knee injuries suffered throughout his college career.Csóri gyerek térdeit sem erre a sportra tervezték a szülei.
Bennett is coming off a torn ACL suffered during Georgia's practice this past year in preparation for the Belk Bowl. In 2012, Bennett tore his ACL during a practice in early October.
Near the end of the 2013 season, Bennett also tore his meniscus, which caused him to miss the team’s final two games.Jason
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nekem a dagi Clarke azért jobban tetszett, mint a tavalyi. A tarcsiból Hardison, Alford, Nico Johnson és Deshawn Williams tetszett. Persze nagyon nem mindegy ki ellen játszottak. Shawn Williams es és Thompson csalódás. Kumerow keze jónak tűnik, nem hiába jósoltak rostert neki. Keo-t meg nem tudom hova tenni. A következő meccsen nézni fogom, mert akár jó is lehet. Ja és Bernardot nem erőltetném returnerként. Elég fogalmatlanul próbálkozott.
több mint 10 éve
Hát, azért az első DL nem sok időt hagyott Ilájnak. Dunlap kifejezetten jó volt, nem csak az irányítót támadta, de a checkdown passzokhoz is odaért, belekapott. Én elégedett voltam velük.És ami a legfájóbb, hogy akárcsak tavaly, idén sem tudtunk semmi nyomást gyakorolni az irányítóra.memeMindezt úgy, hogy pl. ROT-ben egy bizonyosfuture HOFerMarshall Newhouse kezdett az ellennél. Azé' na!
Mikey
több mint 10 éve
És ami a legfájóbb, hogy akárcsak tavaly, idén sem tudtunk semmi nyomást gyakorolni az irányítóra.memeMindezt úgy, hogy pl. ROT-ben egy bizonyos
több mint 10 éve
OFF Valaki jön Magyar Cseh válogatott meccsre jó lenne egyszer Bengals fanokkal összefutni ?
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Hello!Elkezdőtött az előszezon megjelnnek a kibicek /magamra gondolok/ is. Az első meccs után ami tetszett: - Jó futókból elvagyunk látva rendesen. - Az első drive nagyon olajozottan ment végig. - Na és ugye nyertünk 😊
Ami nagyon nem tettszett. - Csereirányítóval gondban vagyunk... pedig Szmöre után nem nagyok az elvárásaim, de még így is hatalmas a szakadék. - A futás ellen nem igazán működött a fal szerintem. - És ami a legfájóbb, hogy akárcsak tavaly, idén sem tudtunk semmi nyomást gyakorolni az irányítóra. Ez egy jobb irányító esetén kv+sportújság olvasása is belefér a passzok előtt. Sőt még kritikát is megírhatja a falunkról 😊
Lehet rosszúl látom, de szerintetek ezek közü,l ha jogossak az észrevételeim miben tudunk még fejlődni ami előrelépést jelentene a csapatnak?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Little-lel kapcsolatban az a baj, hogy most 1 meccsen megmutatta, jó keze van, de előtte 3-4 év alatt azt is bizonyította, hogy inkonzisztensebb, mint a MÁV-menetrend. Persze egy 4. WR-től nem azt várjuk el, hogy megnyerje a meccseket, de én az ő helyén szívesebben látnék egy plusz TE-t.A meccsről: az első drive-unk nagyon rendben volt. Futás, dobás különböző elkapóknak, a ritmus, stb...
Tetszett, na. Nagy baj, hogy a sérülések miatt nem feltétlenül láthatja a stáb, hogy a perememberek közül ki hogy teljesít a saját posztján, mert pl. a DE sérültek miatt Chris Carter kezdett RDE-ben, Hardison is inkább onnan indult, mint középről. Will Clark pedig felszedett egy csomó tömeget, cserébe még a tavalyinál is lassabb a mozgása. Megy a mix a visszahordó poszton is, de a végén marad Tate, mert jelen állás szerint Pacman és Dr. Dre lesz a két kezdő CB. Két dolog volt, ami nagyon nem tetszett:
1. mi a vérért kell a két fiatal, kezdő-aspiráns cornert (dre, dennard) ST gunnerként szétüttetni egy Pre-meccsen?
2. Nem igaz, hogy ekkora merítési anyagból nincs egy olyan szolid 3-4. QB, aki legalább viszonylag közel dobja a lasztit az elkapókhoz. McCarron sérülésével ez a világtalan Johnson játszott, hát így kurvára nem fogja megtudni a stáb, mire képesek a WR-ek. Valami botrány az ember, még Wenning is jobbnak tűnt nála, ami durva.
De hogy jóról is essen szó, tényleg frankónak tűnik Geno mozgása, a legnagyobb erősítésünk lenne, ha visszatérne a sérülése előtti formájához.
több mint 10 éve
Szerintem most meg fogtok kövezni de ha Little ilyeneket tud akkor helye van a csapatban pláne a kevés WR miatt !
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Ez a Giants elleni meccs igazán az utolsó roster helyekért küzdőknek volt érdekes, a Bengals szempontjából sokminden nem derült ki, amit eddig ne tudtunk volna. 😊
több mint 10 éve
Látom sokatok fantáziáját megmozgatta az első előszezon meccs. 😊
több mint 10 éve
Még szerdán, Marvin Jones teljes edzést végzett az első csapattal!! Ma pedig játszik a Giants ellen!!
több mint 10 éve
ahá... akkor jó... láttam ma egy falconmezt XD

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
offszízön van, ilyenkor minden hülyeség fontos. 😊
több mint 10 éve
A Bovadánál 50szeres pénzt lehet nyerni, ha Daltonra fogadsz hogy ő lesz az MVP, és aztán tényleg ő lesz.Ezt szerintem nyugodtan soroljuk az 'Is Flacco elite' kérdéskörbe, pont annyira fontos 😊
Dalton.
MVP.
Höh.Mikey

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Ha a reális esélyeket nézzük, akkor azért az 50-szeres szorzó nem is túl magas. Bár lehet, hogy a fogadóirodánál már tudnak valamit 😀
több mint 10 éve
A Bovadánál 50szeres pénzt lehet nyerni, ha Daltonra fogadsz hogy ő lesz az MVP, és aztán tényleg ő lesz.Dalton.
MVP.
Höh.
több mint 10 éve
Sanu hogy kerül Jones elé a második Wr helyen? Remélem csak a sérülések miatt.Marvin legigazabb mondása: Az egész DC annyit sem ér, mint a papír amire nyomtatták.
A legcsúnyább viszont Tate tutifix helye. Mondjuk első DCvel sokat nincs értelme foglalkozni. Változik majd bőven.nasheem
több mint 10 éve
Sanu hogy kerül Jones elé a második Wr helyen? Remélem csak a sérülések miatt. A legcsúnyább viszont Tate tutifix helye. Mondjuk első DCvel sokat nincs értelme foglalkozni. Változik majd bőven.
több mint 10 éve
Ennyire nem vagyok bátor, illetve ennél azért konzervatívabb az edzői karunk 😊McCarron ... Az első fal mögött, meg szinte nem is hibázott. Vagy csak délibábot kergetek?nasheemArra gondolsz, hogy azelőtt megteszik kezdőnek, hogy Vöri nyomna négy ordenárészar meccset? :cool:Mikey
Egyszerűen reménykedem benne, hogy jó lesz a gyerek és talán-talán a 4 ordenáré után megpróbáljuk.
több mint 10 éve
Az tényleg vicces, hogy van olyan edzés, amikor Johnsont is elé teszik, egy nappal később meg már HOF formában nyomja (ami pre seasonben egyébként a minimum 😊).McCarron számára szvsz inkább az a tét szerintem, hogy ha a követező szezonban Dalton bukik, akkor megkapja-e a lehetőséget, vagy örök backup státusza lesz az NFL-ben.
Ami szerintem sokkal fontosabb, hogy Burfict az edzés mellett a twitteren is elég aktív lett, miközben a sérülése alatt nagyjából 8 hónapig nagy csend volt ott. Reméljük ez tényleg azt jelenti, hogy a szezon nyitására már játékra kész lesz.