Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Egy bivaly Atkinsre óriási szükség van, belső nyomás nélkül tavaly láttuk mennyi nyomást tud a DL az ellenfél QB-jára tenni. Jó lenne persze, ha DT poszton más is vitézkednek, mert azt nem fogja elbírni a csapat, ha Peko (vagy bárki más) csak azért lesz ott, hogy ne 10-en legyenek fent a pályán.
Megvan az első komoly sérülés, MJ legalább 4-6 hét out. Persze ha a nyitányra felépül, akkor még ez a sérülés nem olyan megaszívás.
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
MJ meg is sérült az első full felszereléses edzésen. Jobb térdszalag. 4-6 hét, ami tudjuk nálunk mit jelent. Faszom, a legnagyobb nyári erősítsük.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Burfictnél állítólag a harmadik pre meccs a cél, hogy azon játszhat először. Ez jól hangzik, kár, hogy minden más ez ellen szól.

McCalebb pedig lassan már minden poszton megfordul, kíváncsi vagyok mikor próbálják ki guardként.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Egyedül Burfict nem volt ott a tegnapi tréningen. Nem túl jó jel.
Alford viszont csinált szép elkapásokat. Dicsérik. A legjobb viszont, hogy Genot annyit nyalják, hogy valószínűleg tényleg a régi.
Csóri McCalebb meg WRként edzett. Ha lebetegszik egyik pályamunkásunk, látjuk még fűnyíró trakin is.

A kedvencem. AJ mondta Ilokának egy ütközés után:. "I told George, I just got married, I'm trying to have kids,"

több mint 10 éve
Hamiltont kivágtuk Little érkezésével, ami várható volt, viszont engem meglepett hogy Maualuga nincs rendben. NFI-re került. Tudja vki miért?

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Little mellett David Nelson és Santonio Holmes volt workouton.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Alfordot még ne írjuk le. A következő hetek sokkal fontosabbak lesznek, mint az eddigiek. A visszahordó hatékonyságot szinte kizárólag meccskörülmények között lehet lemérni. Ráadásul Pacman is inkább returner lesz, mert CBként sokkal kevesebbet kerül majd pályára. Ja és Moore is gondolom leginkább visszahordó lehet, ha rostert fog.
Én azért bízom benne, hogy Tate-et kivágjuk. Mondjuk hogy ő vagy Little az tök mindegy. Sőt Little arca sokkal inkább zavar. Az viszont tény, hogy a WR poszt mélysége hagy kívánnivalót maga után. Burkheaddel együtt vagyunk három és felen.

több mint 10 éve
Na basszameg, erről beszéltem. Little érkezik workoutra.

több mint 10 éve
Ezzel és Wright kiesésével szinte biztos, hogy Tate rostert fog. 😕megyerikrisz
Ez esetben megérdemelné a csapat, hogy kiessen az NFL-ből.Mikey
Szerintem Dennis Roland rokona lehet. Vagy Roland után ő csinálgatja Brown/Lewis lányát.

több mint 10 éve
Ezzel és Wright kiesésével szinte biztos, hogy Tate rostert fog. 😕megyerikrisz
Ez esetben megérdemelné a csapat, hogy kiessen az NFL-ből.

több mint 10 éve
Nehogy holnap jöjjön a hír, hogy kihagyja a szezont. 😀

Mellesleg Wrightról is mindig milyen jókat nyilatkoztak Lewisék... aztán helló. 😕Mikey
Wright megy IR-re, ha nem claimelik. Engem sokkal jobban elszomorít, hogy Alfordról kifejezetten rosszakat nyilatkoztak. Ezzel és Wright kiesésével szinte biztos, hogy Tate rostert fog. 😕megyerikrisz
Még valami az előzőhöz:
Alford bénázásával és Dre/Dennard kezdővé avanzsálásával jelentősen gyengül a Special Team, hiszen a két legjobb gunner és a remélt, új visszahordó esik ki. Bár Pacman még szóba jöhet, de az még rosszabb, mert akkor Tate-et elkapóként fogjuk használni, ami nagyjából Greg Little-szint.

több mint 10 éve

Mellesleg Wrightról is mindig milyen jókat nyilatkoztak Lewisék... aztán helló. 😕Mikey
Wright megy IR-re, ha nem claimelik. Engem sokkal jobban elszomorít, hogy Alfordról kifejezetten rosszakat nyilatkoztak. Ezzel és Wright kiesésével szinte biztos, hogy Tate rostert fog. 😕

több mint 10 éve

Mellesleg Wrightról is mindig milyen jókat nyilatkoztak Lewisék... aztán helló. 😕

több mint 10 éve
Legalább Iloka nem PUPon kezd. Kis öröm is öröm.

több mint 10 éve
Bengals make the following moves:
-Released:
WR James Wright under Waived/Injured category
-Placed on Active/PUP List:
LB Vontaze Burfict
DE Margus Hunt
LB Sean Porter
-Active/Non-Football Injury:
OT Cedric Ogbuehi

Viszonylag érdekesebb (uborkaszezonban mindenképp) mondatok:

Hue Jackson on Bengals playbook: "It's wide open. We can't play with our hands tied behind our backs anymore."

Hue Jackson on running backs: Hill will start in Oakland.

Marvin Lewis on Burfict: "If he got preseason snaps in he would be way ahead of the curve."

több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
 bleacherreport.com/articles/2388159-jermaine-gresham-to-cardinals-latest-contract-details-comments-and-reaction?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national

Én örülök, hogy megszabadultunk tőle...
több mint 10 éve
Egy USToday QB rangsor:
 sportswire.usatoday.com/2015/07/17/qb-rank-23-andy-dalton/
Tudni kell persze helyén kezelni (=semmit nem érnek) az ilyen rangsorokat, de Andy szépen csúszkál rajtuk. Érdemes megnézni kik maradtak Dalton cimbi mögött. Idén villantania kell, mert különben szépen beárazza magát hulladéknak.

több mint 10 éve
Bulimeccsen hangulatot rombolni kreténség. Tök mindegy az apropó.

több mint 10 éve
Állítólag tegnap sikerült alkotnia néhány Bengals drukkernek a baseball liga All-Star meccsének felvezetőjén, a celebek softball meccsén. Mert ugye ha már Cincinnatiben rendezik a gálát, akkor Dalton is játszott, és néhány szurkolónak sikerült véleményt nyilvánítania, és kifütyülnie Andyt.
Mellesleg két hazafutást is ütött Vöri, szóval lehet sportágat kéne váltania. 😀

Amúgy nem, komolyra véve. Szeretem, nem szeretem, tartom akármilyen képességű irányítónak, csak a kedvenc csapatom 'kölke' és mint ilyen, nem fütyülöm ki, pláne egy ilyen celebmeccsen. Lehet bennem van a hiba hogy így gondolom, de akkor is. Persze az Amerika, én meg a begyöpösödött europid fejemmel ismerem egy csapat szentháromságát -- játékosok, szurkolók, edzők -- ami mindenek felett áll és csak a mecs hevében szidjuk egyiket-másikat ha balfasz, de egyébként azonkívül istenítjuk, legyen akármilyen béna. 😀

Szóval amit ki akarok hozni ebből, hogy az ilyen menjen a kurvaanyjába, mér' kell ezt? :-8Mikey
Egyetértek veled, ugyanakkor azt is emeljük ki, hogy azért nem volt ez akkora dolog, amekkorát a helyi média csinált belőle. Néhány barom mindig van, biztos vagyok benne, egy sportolónak ezt is tudnia kell kezelni.

több mint 10 éve
Állítólag tegnap sikerült alkotnia néhány Bengals drukkernek a baseball liga All-Star meccsének felvezetőjén, a celebek softball meccsén. Mert ugye ha már Cincinnatiben rendezik a gálát, akkor Dalton is játszott, és néhány szurkolónak sikerült véleményt nyilvánítania, és kifütyülnie Andyt.
Mellesleg két hazafutást is ütött Vöri, szóval lehet sportágat kéne váltania. 😀

Amúgy nem, komolyra véve. Szeretem, nem szeretem, tartom akármilyen képességű irányítónak, csak a kedvenc csapatom 'kölke' és mint ilyen, nem fütyülöm ki, pláne egy ilyen celebmeccsen. Lehet bennem van a hiba hogy így gondolom, de akkor is. Persze az Amerika, én meg a begyöpösödött europid fejemmel ismerem egy csapat szentháromságát -- játékosok, szurkolók, edzők -- ami mindenek felett áll és csak a mecs hevében szidjuk egyiket-másikat ha balfasz, de egyébként azonkívül istenítjuk, legyen akármilyen béna. 😀

Szóval amit ki akarok hozni ebből, hogy az ilyen menjen a kurvaanyjába, mér' kell ezt? :-8

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Szerintem melléadjuk Pittát, és akkor a kórházban nyomhatják a double TEs felállásokat!
több mint 10 éve
Amúgy a camp videjókon Eifert bitang jó. Kéne valaki aki meg is találja.nasheem
Meg hogy a második héten is lehessen neki dobálni, ne az SZTK-ban várjon a sorára.

több mint 10 éve
Áh, így már nem is az igazi Bengals ez. Ha behúzunk egy OO meccset is, egyből keresek egy új csapatot.

Amúgy a camp videjókon Eifert bitang jó. Kéne valaki aki meg is találja.

több mint 10 éve
Nagy a csend és ez így jó. Nem hiányzik se egy kis doppingügy, se kézlerobbantás, se börtön a játékosainknak. Nagy szezon jön! 😀 #LetsRoarrizanjn
#jinxed

több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Nagy a csend és ez így jó. Nem hiányzik se egy kis doppingügy, se kézlerobbantás, se börtön a játékosainknak. Nagy szezon jön! 😀 #LetsRoar