Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Jó hát most arról álmodozzak, hogy Dalton képes lesz arra, hogy egyáltalán ránézzen a 2-3. számú opciókra ha Green nincs szabadon? Ugyan, ha már álmodok, akkor valami ennél reálisabbról álmodok.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Mindig lehet okot találni, ha inni akar az ember, de ha Daltonnal vagy McCarronnal SB-be jut a Bengals akkor az tényleg ideális indok lesz. Bár attól tartok hogy azért valami reálisabbat is érdemes kitalálni.
több mint 10 éve
nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.gabtsiMiért ki nyert csalással SB-t?
több mint 10 éve
Úgy gondoltam, hogy előbb Daltont eltiltják, majd McCarronnal bemasírozik a csapat a Szuperbóólba. Na, hogy tetszik?
több mint 10 éve
nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Daltont mikor tiltják már el négy meccsre ?gabtsiCsak négyre?
több mint 10 éve
Daltont mikor tiltják már el négy meccsre ?gabtsiSB után rögtön, befesteti a haját, azt kap....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Daltont mikor tiltják már el négy meccsre ?
több mint 10 éve
Meglátjuk, én nem tartom elképzelhetetlennek a három QB-t sem, de csak azért mert kinézem a stábból, hogy nem fogják tudni eldönteni, melyikük legyen. :pJohnson szvsz felejtős...
Mindenesetre AJ nagyon fogadkozik, és azt mondja hogy a vállsérülése teljesen a múlté, sokkal jobban érzi magát, mint korábban bármikor. Szurkolok neki.
több mint 10 éve
A mostani nyalóparádé után Pryor könnyen megelőzheti McCarront is, nem szoktunk 3 QB-t rosteren tartani. Akkor viszont AJ barátunktól el kell köszönni, ha ennyi idő alatt (még a sérüléseit is figyelembe véve) nem tudja kiharcolni a backup QB dicsőséges szerepkörét, akkor belőle nem lesz semmi.Pryort egyébként Hobson és Harvey is dicsérte, nem csak a szakmai stáb. Állítólag a második napon már sokkal magabiztosabb és pontosabb volt. Saját meglátás, de szvsz egy ilyen széttuningolt OL mellett nem lenne ördögtől való gondolat olyan irányító alkalmazása, aki futni is tud. Nem kifejezetten Pryort szeretném, de az ő kipróbálása után villant fel bennem a gondolat.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Hál' isten, hogy Brock ki lett rakva. Mindennek a legalja volt, hogy tavaly stabilan játéklehetőséghez juthatott.Jött három újabb UDFA:
TE John Peters, Mount St. Joseph -- kilenc elkapott TD-je volt, jó nagy darab (6-8 magas) ő is, mint UDFA kollégája Matt Lengel.
DT Kalafitoni Pole, Washington State -- a neve nagyon tetszik.
S Erick Dargan, Oregon -- rá viszont érdemes lesz figyelni, szerintem még 53-as rosterre is kerülhet amilyen vékony a S poszt. Speciel a Rose Bowlról rossz emlékeim vannak róla. 😀
Ezzel megvan a 90-es keret, vághatjuk a centit a training campig. 😊
több mint 10 éve
Meg is kapta. Kevin Brock meg ahogy várható volt el lett engedve
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
(Szinte) biztosra vehető, hogy Pryor szerződést kap a mai utolsó rookie minicamp edzés után. Hue Jackson oda meg vissza van érte, kétszer....
Ha már minőségre nem, legalább darabra jók leszünk a poszton. 😊
több mint 10 éve
Marvin Lewis news conference transcriptCedric Ogbuehi can only rehab at this point, but is there anything you’re looking for from him as far as improvements this week?- - - - -
“We’re not looking for any improvement in him other than what he’s doing physically with the PT (physical therapy). There’s no timeline, there’s no race and so forth, but he’s able to stay up to speed with the things mentally and watch the techniques and so forth. He can’t go out and execute them on the field right now, but he’ll be fine when the time comes. He just has to go through the steps. It’s our first chance to put hands on him and see where he is in the rehab process, and a lot of times where we think they are and where they thought they were are two different things. We’ll get him ready to play football as soon as he proves to be ready.”
Whitworth clears the air on contract issue
"Monday was a tough day for me and probably handled it in ways I shouldn't have, to be honest," he said. "To me, it's about always trying to make decisions that reflect my leadership and who I am. Because I hold myself to a high standard, I wish I maybe handled it a little better. But the real truth is, at the end of the day, I love it here, I love leading these guys and our family has always been committed to that and always will be."Ezt a Big Whitet már jobban szeretem.
(...) "They were just questions about my emotions of the process and not necessarily how I feel about this place. The process: It's tough, it's tough to go through. It's an emotional roller coaster a little bit. It's almost a challenge in some ways as a player. I'm excited about that, I'm excited about the opportunity to teach these kids and mentor them.
"That's why I'm here today. I told (offensive line coach) Paul (Alexander) I'd like to come up here and help them out and just watch and participate. So it's a great opportunity to do that."
több mint 10 éve
A rookie minicamp első napjáról egy rövidebb írás: Rookie takeawaysA hetedik körös returnert Mario Alfordot, valamint a negyedik körös cornert Josh Shaw-t nagyon dicsérik az edzők.
“He can run. I mean, he dropped the ball and I told him I didn't want to see that. I made that very clear because I think he has a lot of talent,” Jackson said. “So he's one I'm going to kind of put my hand on along with (receivers) coach (James) Urban and we'll see if we can push him to where he needs to be. But you can see the speed, you can see the suddenness and the quickness and that's what we're looking for, and I think he has it.”
“I noticed Josh a little more out there today because of the position he plays,” said Lewis when he talked about his young braniac DBs, Shaw and sixth-round safety Derron Smith. “He’s going to be good. He’s going to be ahead of the curve that way, and that’s a good thing. I feel good about that. We just need to teach him to play the game as an NFL DB and not a college DB.”Persze a probléma az lenne, ha valakit ilyenkor nem dicsérnének.
Lewis smiled when asked about the difference.
“Hands,’ he said, which means Shaw has to keep his hands off people or he’s going to be bombarded by penalty flags.
több mint 10 éve
Nekem inkább az a kérdés, hogy koncepciót vált-e a fal, mert a jelenlegi két tackle 330+ fontos erőgép, míg a két újonc 300 font körüli, inkább atletikus, mint erős játékosoksomoskovigez a nagyon fontos kérdés. én speciel az új QB-t látom ebben a koncepcióban. de persze lehet h csak szeretném látni. a Daltonnal alkalmazott gyors passzjátékhoz megfelelőek ezek a T-k, de egy új 5-7 stepet is tudó QB elé már másfajta fal kellhet.
több mint 10 éve
Terrelle Pryor tryout keretében érkezik a hétvégi újoncok számára rendezendő minicampre, háhhá.MikeyMár tavaly is volt, tuti meg fogja váltani a világot. Kansasban is meggyőzhette az embereket, ha 3 hónap után elküldték, még a camp előtt. Már az aláírására pazarolt párezer dollár is kidobott pénz.
több mint 10 éve
Terrelle Pryor tryout keretében érkezik a hétvégi újoncok számára rendezendő minicampre, háhhá.
több mint 10 éve
Én nem akartam beleszólni, mert annyira nem értek hozzá, de nekem sem volt nagy bajom Bodineal, úgy tűnik kint is hasonlóképpen vélekednek. Az biztos, hogy fejlődnie kell, és remélhetőleg fog is, bízom Alexanderben....mert Bodine pozíciója sokminden, csak nem biztos, mert kis edzéssel bárki jobban teljesítene nála...MikeyÉrdekes egyébként, hogy kint sokkal jobb Bodine megítélése, mint itt köztünk. Nem csak a staff részéről, de egy-két insider is solid rookie évnek minősítette a tavalyit, és jó döntésnek tartják.megyerikrisz
több mint 10 éve
...mert Bodine pozíciója sokminden, csak nem biztos, mert kis edzéssel bárki jobban teljesítene nála...MikeyÉrdekes egyébként, hogy kint sokkal jobb Bodine megítélése, mint itt köztünk. Nem csak a staff részéről, de egy-két insider is solid rookie évnek minősítette a tavalyit, és jó döntésnek tartják.
több mint 10 éve
Húúú, nehéz kérdés. (...)somoskovigtudom hogy nehéz kérdés, azért is tértem ki a konkrét válaszadás elől és kérdeztem inkább vissza. 😀
nem tudtam volna ennyire összeszedetten leírni...
Ogbuehi esetében bizonyosan úgy is lesz hogy nem sokat lát idén pályát bár ő maga nagyon mondja hogy már TC-re oké lesz. én remélem idén amolyan redshirt éve lesz.
Fishernél pedig bedobtak egy csontot, miszerint [OL edző] Alexander meg akarja nézni őt C-ben, és ezt a csontot én rágom is azóta, mert Bodine pozíciója sokminden, csak nem biztos, mert kis edzéssel bárki jobban teljesítene nála.
kevés vagyok ahhoz, hogy eldöntsem, Fisher mennyire reális opció középre, de arra elég Alexander nyilatkozata, hogy a lehetőségek c. listámra felírjam, amelyeken aztán unalmas perceimben mélázhatok.
arra viszont jó esélyt látok, hogy Fisher nyitónapi kezdő legyen. a fal bolygatása nem idegen a stábtól, szóval akár komolyabb kavarások árán is.
a "koncepcióváltásban" nem hiszek, amióta a Bengalsnak szurkolok, az edzők mindig azon olvadoznak, hogy erőből oldja meg a fal, és ne technikából. 😊 bár nekem amúgy bejönne. és állítólag Csöcsiből is mintha levágtak volna egy nagyobb darabot. 😀
több mint 10 éve
Húúú, nehéz kérdés. Én mindig azt gondolom, hogy ami nincs elromolva, azt nem kell megjavítani, vagyis én biztosan hagynám LT poszton Whit-et, ha már egyszer ott liga top 5 teljesítményre képes. Ráadásul nem gondolnám, hogy egy PO-contender csapat újonc vakoldali tackle-t vetne be, ha nincs rászorulva, egy olyan divízióban, ahol azért vannak izmos pass rush-ok és bonyolult védelmi rendszerek.És mi lesz az utána következő szezonban? Ha Whit tényleg megy, akkor Boling vissza guard-ba és kell egy center? Vagy Boling marad középen és kell egy guard? Mi lesz Ogbuehi helye? Csöcsi sem kap új szerződést? Ogbuehi meg inkább LT, mint RT alapanyag szerintem, akkor Fisher majd átmegy RT-nek? Nekem kicsit rizikósnak tűnik évente min. 2 poszton megborítani azt a csapategységet, ahol az állandóság és az összeszokottság az egyik legfőbb szempont, még ha tudjuk, hogy Whit LG poszton is nagyon jó teljesítményre képes.somoskovigcsomó nagyszerű kérdés somos, ezeken filóztam már én is az elmúlt napokban. 😊
annyi lehetőség van, hogy a fene tudja és nincsen határozott elképzelésem arról, mi lenne a tuti.
az egyetlen dolog, amiben relatíve biztos vagyok, hogy számomra Csöcsi hosszabbítása abszolút nem egyértelmű. sőt. nálam eléggé red flag, hogy kétszer is IR-en fejezte be az elmúlt szezonokat, és nem látom hogy a nagy lóvét egy ilyen játékosnak odaadja Brown.
te mit gondolsz, mi lenne a "best-case scenario" akár jövőre még Big Whittel, akár utána, feltételezve, hogy ő már nem lesz?Mikey
Gyorsan el kell dönteni, hogy a két tackle közül kiben látják az utódját, és őt elkezdeni képezni, nem is kell idén nagyon pályára engedni. Nekem inkább az a kérdés, hogy koncepciót vált-e a fal, mert a jelenlegi két tackle 330+ fontos erőgép, míg a két újonc 300 font körüli, inkább atletikus, mint erős játékosok, ami kicsit limitálhatja egyébként a fal belsejében történő bevetésüket is. Főleg azért, mert emlékeim szerint Boling kapcsán is az erő hiányát szokták emlegetni, mint probléma, Zeitler meg szintén nehezebb egy jó 10 fonttal. Ráadásul mivel a "mantra" mindig az, hogy legyen minden a lehető legkomfortosabb Dalton számára, így 3 év alatt a 3. kezdő center nem hiszem, hogy jó ötlet.
Szóval én idén hagynám kb. változatlanul a falat, Whit - Boling - Bodine - Zeitler - Csöcsi, a két rookie tanul meg ki sem jön a konditeremből, csak akkor, ha éppen változatosan kell táplálkozni. Jövőre meg egyben le lehet cserélni a fal két szélét, és el lehet dönteni a center kérdést is, így csak egyszer kell felborítani a falat. Akár egy új centerrel, akár egy Whit to LG, Bodine to C eltolással. És mivel az idei szezonban 3 kimenetel lehetséges, emiatt is így csinálnám, hogy nem idén borítom a rendszert:
1. opció: PO-ba jut a Bengals és ott is nyer meccset - mindenki megnyugodhat, van előrelépés, mindenki pozíciója biztosabb lesz, ergo belefér a fal átalakítása a következő holtszezonban
2. opció: PO one&done - szerintem ekkor repül a stáb, ergo az új stáb úgyis alakíthatja a falat kedve szerint
3. opció: nincs PO - lásd 2. opció
Én ezek miatt is azt gondolom, hogy megint Hunt jellegű projekteket sikerült húzni, akik egyáltalán nem az idei évnek szólnak, én ezért voltam kiakadva az első körös OT miatt.
több mint 10 éve
És mi lesz az utána következő szezonban? Ha Whit tényleg megy, akkor Boling vissza guard-ba és kell egy center? Vagy Boling marad középen és kell egy guard? Mi lesz Ogbuehi helye? Csöcsi sem kap új szerződést? Ogbuehi meg inkább LT, mint RT alapanyag szerintem, akkor Fisher majd átmegy RT-nek? Nekem kicsit rizikósnak tűnik évente min. 2 poszton megborítani azt a csapategységet, ahol az állandóság és az összeszokottság az egyik legfőbb szempont, még ha tudjuk, hogy Whit LG poszton is nagyon jó teljesítményre képes.somoskovigcsomó nagyszerű kérdés somos, ezeken filóztam már én is az elmúlt napokban. 😊
annyi lehetőség van, hogy a fene tudja és nincsen határozott elképzelésem arról, mi lenne a tuti.
az egyetlen dolog, amiben relatíve biztos vagyok, hogy számomra Csöcsi hosszabbítása abszolút nem egyértelmű. sőt. nálam eléggé red flag, hogy kétszer is IR-en fejezte be az elmúlt szezonokat, és nem látom hogy a nagy lóvét egy ilyen játékosnak odaadja Brown.
te mit gondolsz, mi lenne a "best-case scenario" akár jövőre még Big Whittel, akár utána, feltételezve, hogy ő már nem lesz?
több mint 10 éve
Ott van még Trey Hopkins is, belé nagyon szerelmes a staff. Ogbuehinek most inkább az RT posztot vízionálják, majd meglátjuk. Ésszerű pénzért pedig simán meg lehetne tartani Csöcsit, meglátjuk mennyit kér.ja értem. akkor végül is Brown papa megmondta neki, amit hallani akart. ha és amennyiben igaz a sztori, persze.És mi lesz az utána következő szezonban? Ha Whit tényleg megy, akkor Boling vissza guard-ba és kell egy center? Vagy Boling marad középen és kell egy guard? Mi lesz Ogbuehi helye? Csöcsi sem kap új szerződést? Ogbuehi meg inkább LT, mint RT alapanyag szerintem, akkor Fisher majd átmegy RT-nek? Nekem kicsit rizikósnak tűnik évente min. 2 poszton megborítani azt a csapategységet, ahol az állandóság és az összeszokottság az egyik legfőbb szempont, még ha tudjuk, hogy Whit LG poszton is nagyon jó teljesítményre képes.somoskovig
Közben egyre sűrűbben hallom felröppenni a lehetőséget, hogy Marvinék szeretnék kipróbálni a Fisher-Whit-Boling-Zeitler-Csöcsi felállást a falban. Uborkaszezon van, de méretben megvan hozzá bowling, érdekes felvetés.megyerikriszennek a felállásnak a gondolata bennem is határozottan felmerült már a Fisher draftolása utáni második percben. és azóta folyamatosan ott pörög az agyamban. egy-két-három próbát mindenképpen megérne, két poszton is upgrade lenne a tavalyi falhoz képest.Mikey