NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
3
3
19:00
RedZone week 17
3
3
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
2
2
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
1
1
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
1
1
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
1
1
New York Jets - New England Patriots
1
1
Tennessee Titans - New Orleans Saints
1
1
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
ja értem. akkor végül is Brown papa megmondta neki, amit hallani akart. ha és amennyiben igaz a sztori, persze.És mi lesz az utána következő szezonban? Ha Whit tényleg megy, akkor Boling vissza guard-ba és kell egy center? Vagy Boling marad középen és kell egy guard? Mi lesz Ogbuehi helye? Csöcsi sem kap új szerződést? Ogbuehi meg inkább LT, mint RT alapanyag szerintem, akkor Fisher majd átmegy RT-nek? Nekem kicsit rizikósnak tűnik évente min. 2 poszton megborítani azt a csapategységet, ahol az állandóság és az összeszokottság az egyik legfőbb szempont, még ha tudjuk, hogy Whit LG poszton is nagyon jó teljesítményre képes.
Közben egyre sűrűbben hallom felröppenni a lehetőséget, hogy Marvinék szeretnék kipróbálni a Fisher-Whit-Boling-Zeitler-Csöcsi felállást a falban. Uborkaszezon van, de méretben megvan hozzá bowling, érdekes felvetés.megyerikriszennek a felállásnak a gondolata bennem is határozottan felmerült már a Fisher draftolása utáni második percben. és azóta folyamatosan ott pörög az agyamban. egy-két-három próbát mindenképpen megérne, két poszton is upgrade lenne a tavalyi falhoz képest.Mikey
több mint 10 éve
Boling játszott valaha középen? Egyetemen? Némi tapasztalat jól jönne, még akkor is, ha elég intelligens, gyorsan tanuló playa.megyerikriszcsak ott nem. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
ennek a felállásnak a gondolata bennem is határozottan felmerült már a Fisher draftolása utáni második percben. és azóta folyamatosan ott pörög az agyamban. egy-két-három próbát mindenképpen megérne, két poszton is upgrade lenne a tavalyi falhoz képest.MikeyBoling játszott valaha középen? Egyetemen? Némi tapasztalat jól jönne, még akkor is, ha elég intelligens, gyorsan tanuló playa.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
ja értem. akkor végül is Brown papa megmondta neki, amit hallani akart. ha és amennyiben igaz a sztori, persze.Közben egyre sűrűbben hallom felröppenni a lehetőséget, hogy Marvinék szeretnék kipróbálni a Fisher-Whit-Boling-Zeitler-Csöcsi felállást a falban. Uborkaszezon van, de méretben megvan hozzá bowling, érdekes felvetés.megyerikriszennek a felállásnak a gondolata bennem is határozottan felmerült már a Fisher draftolása utáni második percben. és azóta folyamatosan ott pörög az agyamban. egy-két-három próbát mindenképpen megérne, két poszton is upgrade lenne a tavalyi falhoz képest.
több mint 10 éve
viszont ha ez így van, akkor miért nyilatkozik olyat, hogy nem közölték vele a szándékukat a FO tagjai? mert ez eléggé korrekt szándék imho.A történet szerint Brown bepipult Whit utóbbi nyilatkozatai miatt, ezért mondta neki azt, amit. Már ha egyáltalán mondta. Persze azóta megy a szöveg, hogy a felesége írta ki, de nem is ezt akarta, meg nem is oda, blablabla...
kezd eléggé szappanopera jellegű lenni a sztori. 😀Mikey
Közben egyre sűrűbben hallom felröppenni a lehetőséget, hogy Marvinék szeretnék kipróbálni a Fisher-Whit-Boling-Zeitler-Csöcsi felállást a falban. Uborkaszezon van, de méretben megvan hozzá bowling, érdekes felvetés.
több mint 10 éve
viszont ha ez így van, akkor miért nyilatkozik olyat, hogy nem közölték vele a szándékukat a FO tagjai? mert ez eléggé korrekt szándék imho.kezd eléggé szappanopera jellegű lenni a sztori. 😀
több mint 10 éve
Whit kiszivárgott tweetje szerint Brown közölte vele, hogy szezon végén lapát. Most megy a ködösítés, hogy csak véletlenül írta ki. Nálam ez azt jelenti, hogy privátban akarta elküldeni valakinek, nem pedig azt, hogy nincs alapja. Szomorú.
több mint 10 éve
igen, Pollak kivágása és bevallom Sims sem volt a fejemben mikor írtam a rostert, de akár így felcserélhető a két ember, mert lehet hogy csak 8 OLinemennel állunk neki a szezonnak, ha ilyen minőségű cserék vannak, akik 4 poszton is tudnak támogatást adni, át lehet az erőket csoportosítani máshova.Wright kérdésében lehet igazad, lesz ott küzdelem az utolsó WR helyért, persze Tate-et se lehet leírni most még teljesen. várhatóan a döntést a 6. WR esetén az ST érték határozza meg, ami Wright felé billentheti a mérleg nyelvét.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Alapvetően egyetértünk az 53-as összeállítást illetően, pár észrevétel.Pollak cut volt, szerintem ő nem jön vissza.
WR-eknél az előző szezon végén, amikor elfogyott a brigád Wright jól tolta, inkább várnám őt rosterre, mint Hamiltont.
DT-ben P. Sims szerintem beférhet. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy szezon közben a DL-t (esetleg a front 7-t) rotáljuk, és lehet olyan, aki PUP/PS-ben kezd és onnan jön át, egy veteránt meg kivágnak.
több mint 10 éve
jó h mondod, ezért ne írjon az ember fejből rostert, mert az időközben kivágottak is bekerülnek 😀 akkor az OL-n is van még hely 😊
több mint 10 éve
első átolvasásra eléggé egyértelműnek látszik. másodikra már kezd zavaró lenni Pollak jelenléte. 😊azzal is egyetértek, hogy a WR sorba lehet beférni az UDFA-knak, asszem Kumerow-ról olvastam is igen jókat a minap.
több mint 10 éve
roster predikcióm a szezonnyitóra:QB (2): Andy Dalton, AJ McCarron
OL (9): Andrew Whitworth, Cling Boling, Russel Bodine, Kevin Zeitler, Andre Smith, Mike Pollak, Jake Fisher, Trey Hopkins, Eric Winston
WR (6): AJ Green, Marvin Jones, Mo Sanu, Mario Alford, Deneraius Moore, Cobi Hamilton
RB (4): Jeremy Hill, Gio Bernard, Rex Burkhead, Ced Peerman
FB (1): Ryan Hewitt
TE (3): Tyler Eifert, Tyler Kroft, CJ Uzomah
DT (4): Geno Atkins, Domata Peko, Brandon Thompson, Marcus Hardison
DE (5): Carlos Dunlap, Michael Johnson, Wallace Gilberry, Will Clarke, Margus Hunt
LB (7): Vontaze Burfict, Emmanuel Lamur, Paul Dawson, Rey Maualuga, AJ Hawk, Marquis Flowers
S (4): George Iloka, Reggie Nelson, Shawn Willians, Derron Smith
CB (5): Leon Hall, Dre Kirkpatrick, Darqueze Dennard, Adam Jones, Josh Shaw
LS (1): Clark Harris
P (1): Kevin Huber
K (1): Mike Nugent
Imho az UDFA-knak WR sor végére van igazából lehetőség felkerülni, az elég nyitottnak tűnik, az RB sorba sem lehetetlen, de ahhoz már nagyobb mutatvány kell illetve a védelem eléggé késznek van, de az utolsó roster helyért egy DB / LB versenyfutást vizionálok. az OL vége nem tiszta még, de oda majd érkezik Ogbuehi a PUPról és egy hely ott is lehet kiadó, mert Winston lényegében okafogyottá válik.
több mint 10 éve
Én Obarskira szavazok. A Concordia-St. Paul híres a jó kicker képzéséről. Vagy nem? 😊nasheemha konstansan tud 64-ről kapufás gólokat rúgni, akkor őt akarom Nugent helyett a csapatban látni. 😀
több mint 10 éve
Kumerow-ot meg Cecil Shorts óta a legjobb negyedosztályból jövő elkapónak tartották (ha ez jelent valamit 😊), én Weismanra hívnám fel a figyelmet, aki ennek a futógépezetnek szerintem hasznos tagja lehet, akár kevés yardos szituációkban RB-ként, akár fullbackként. Az vicces, hogy két oregoni DB is Cincy-be jött, mintha eltévesztették volna a házszámot.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Eifert is megszólalt végre. Elmondása szerint elég sok súlyt/izmot vesztett,Ahogy olvastam Roachnak volt 18 szereléses meccse a MichState ellen, Williams csere irányító volt a U-ban, Obarski jó százalékkal rugdosta a mezőnygólokat, Dargan meg kezdő SS volt a Ducksnál, és vezette szerelésekben az Oregon D-t. Hátha kijön egy jó sleeper! 😊
de a TC-re tökéletes állapotban lesz.
Találtam pár érdekes cikket a CincyJungle-on pár frissen draftolt játékosunkról,
egyetemi insiderek mesélnek róluk:
Cedric Ogbuehi:
www.cincyjungle.com/2015/5/3/8538125/interview-with-good-bull-hunting-on-cedric-ogbuehi
Marcus Hardison:
www.cincyjungle.com/2015/5/4/8541029/interview-with-house-of-sparky-on-marcus-hardison
Jake Fisher:
www.cincyjungle.com/2015/5/5/8546881/interview-with-addicted-to-quack-on-jake-fisher
Eddig UDFA igazolások:
Erick Dargan SS Oregon
Jake Kumerow WR Wisconsin-Whitewater
Jake Smith OL Louisville
Ryan Williams QB University of Miami
Trevor Roach LB Nebraska
Tom Obarski PK Concordia-St. Paul
Terrell Watson RB Azusa Pacific
Mark Weisman RB Iowa
Matt Lengel TE Eastern Kentucky
Troy Hill CB Oregon
Chris Jasperse C Marshall
Joe Craig WR Memphis
Floyd Raven S Texas A&M
DeShawn Williams DT Clemson
Tony Bell LB Tennessee-Martin
Dezmond Johnson DL Duke
UDFA-k közül valaki, akit ismertek és esetleg tovább viheti a Burfict-Lamur-Rey vonalat?megyerikrisz
több mint 10 éve
UDFA-k közül valaki, akit ismertek és esetleg tovább viheti a Burfict-Lamur-Rey vonalat?megyerikriszÉn Obarskira szavazok. A Concordia-St. Paul híres a jó kicker képzéséről. Vagy nem? 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Eifert is megszólalt végre. Elmondása szerint elég sok súlyt/izmot vesztett,de a TC-re tökéletes állapotban lesz.
Találtam pár érdekes cikket a CincyJungle-on pár frissen draftolt játékosunkról,
egyetemi insiderek mesélnek róluk:
Cedric Ogbuehi:
www.cincyjungle.com/2015/5/3/8538125/interview-with-good-bull-hunting-on-cedric-ogbuehi
Marcus Hardison:
www.cincyjungle.com/2015/5/4/8541029/interview-with-house-of-sparky-on-marcus-hardison
Jake Fisher:
www.cincyjungle.com/2015/5/5/8546881/interview-with-addicted-to-quack-on-jake-fisher
Eddig UDFA igazolások:
Erick Dargan SS Oregon
Jake Kumerow WR Wisconsin-Whitewater
Jake Smith OL Louisville
Ryan Williams QB University of Miami
Trevor Roach LB Nebraska
Tom Obarski PK Concordia-St. Paul
Terrell Watson RB Azusa Pacific
Mark Weisman RB Iowa
Matt Lengel TE Eastern Kentucky
Troy Hill CB Oregon
Chris Jasperse C Marshall
Joe Craig WR Memphis
Floyd Raven S Texas A&M
DeShawn Williams DT Clemson
Tony Bell LB Tennessee-Martin
Dezmond Johnson DL Duke
UDFA-k közül valaki, akit ismertek és esetleg tovább viheti a Burfict-Lamur-Rey vonalat?
több mint 10 éve
whit beszólása nagyon rossz jel. Feszültséget kelt, ráadásul még igaza is van. Értem, hogy kikészült és valószínű majdmindenki így érezne, de egy locker room leadernek nem a médiában kellene üzengetni. gáz.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Munoz, valamelyik drafteeval kapcsolatban olvastam, hogy a class legjobb gunnerének tartják, ami kellene is, hiszen eddig Dre vitte a prímet és Dennardnak is fontos szerepe volt, jelen állás szerint viszont ok lesznek a kezdő cornerek.Whit csalódottságát megértem, mert elmondása szerint a vezetőség nem reagált a hosszabbítási kezdeményezéseire, pedig a csapat legjobbja volt, miközben Mau olyan szerződést kapott, hogy jajj. Szvsz egy jó struktúrájú szerződéssel meg lehetne oldani, hogy mindenki boldog legyen. Asszem, hogy a nálunk divatos 'know the system' és 'veteran leadership' mantrák senkire sem illenek jobban, mint BigWhit, ha már a vezetőség mindig ezeket hajtogatja.
több mint 10 éve
Úgy tűnik, hogy Withworth eléggé mellre szívta, hogy aktívan elkezdték előkészíteni a nyugdíjazását. Abból a szempontból érthető, hogy az elmúlt három évben Probowler szinten tolta, talán a tavalyi volt ebből ráadásul a legjobb. Ha kicsit lehiggad, akkor viszont ő is el fogja fogadni, hogy nem egy 34 éves emberre akarnak építkezni. A kompromisszumos megoldás szerintem az lesz, hogy kap majd valami 1+1 éves szerződést, aztán meg esetleg házon belül valami posztot.Más: tudom, hogy az UDFA-k sokkal inkább camp body-k, mint potenciális játékosok, az ugyanakkor meglepő volt, hogy a leigazolt WR-ek mind magasak. Lehet, hogy azért keresnek valakit, akit ST-be be lehet tenni, és RZ-ben veszélyes célpont lehet? Ami azért furcsa kicsit, mert Kroftnak is jó keze van, és ő meg Eifert is hegyomlás, és WR-nek Green is magas. Persze lehet, hogy feleslegesen kombinálok, és tényleg csak magas camp bodyk kellettek, hogy a CB-k, meg az LB-k ilyenek ellen is tudjanak edzeni.
több mint 10 éve
érdekes az interjú Whitworth-tel a hivatalos oldalon. csak szerintem reagálja túl a helyzetet?
több mint 10 éve
Sejtettem, hogy magasabban van a boardunkon, nagyon Gronk felépítés, de a nép Pantherát akart, ideje volt. Így a káposzta se tésztás, meg a kecse is rághatja a küszöböt....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
így hogy csak ő maradt, főleg 😉
több mint 10 éve
Jes a Ravens berakott a Max húzással, tik meg Uzomával, de a titok az, hogy JesseJames a király 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak