NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Na feküdtem le. Faszom. Vicc

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Hopp... Két Tackle egymás után?
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Tegnap is sokat sejtetett a draft előtti cut, ezért leírom: kivágtuk Eric Ward WR-t.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 535 — Chiefs GM
Na de szerinted ki/mi lett volna az az opció ami a super bowlba repít minket idén?gabtsi
Bármilyen playmaker a labda bármelyik oldalára. Akár még ordas reach és Maxx Williams, mert Eifert fene se tudja, mi lesz, másrészt akkor lehetne nyomatni Dalton kényelmére sok két TE-es játékot. Vagy Perriman, ,ég ha Dalton nem is tud mélységi labdát dobni. Vagy akár Shaq Thompson, még ha nem is lenne every down játékos, de sebességet és kiszámíthatatlanságot hozhatott volna a LB-sorba. Bárki, akire fel lehet rajzolni 3 olyan play-t, amivel meg lehet lepni az ellenfelet a PO-ban.

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 715
Na végre valami pezsgés 😀
Egyébként meg nem értem az értetlenkedést. Alapszabály hogy a Vasas allpro-t draftol az első 3 körben, mi meg bénázunk.
Ennél csak az biztosabb, hogy Roethlisbergert kérik fel, hogy a következő Éden Hotelben vigyázzon a hölgy versenyzők lábaközire 😉nasheem

Bent nem engedné el a felesége....de a kép sokat mutat 😉
több mint 10 éve
Tetszik ez az alapszabály. 😊Soldados
És igaz is. Egészen a szezonkezdetig 😊

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tetszik ez az alapszabály. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Na végre valami pezsgés 😀
Egyébként meg nem értem az értetlenkedést. Alapszabály hogy a Vasas allpro-t draftol az első 3 körben, mi meg bénázunk.
Ennél csak az biztosabb, hogy Roethlisbergert kérik fel, hogy a következő Éden Hotelben vigyázzon a hölgy versenyzők lábaközire 😉

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ezért nézek én inkább csak amerikai közvetítéseket... 😊rizanjn
Ahol Gruden minden egyes játékosra azt mondja, hogy milyen fantasztikus pick, mert milyen csodálatos atléta? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Ezért nézek én inkább csak amerikai közvetítéseket... 😊
több mint 10 éve
Btw megnéztem a podcast ránk vonatkozó részét. Már csak azért is nagyon szorítok Ogbuehinek, mert végignéztem, ahogy a kedves sztílerszes úriember ormótlanul röhögött, mikor bejelentették. Remélem, lesz ennek böjtje, hasonlóan fogok nevetni én is.megyerikrisz
Én voltam a Steelers-kolléga. 😊

És ha nem tetszett a nevetésem, akkor nézd meg Höri reakcióját a saját pickjükre. Ez egy kötetlen műsor volt. Én a Bengals helyében nem OT-t húztam volna és ezt kifejtettem még a húzás előtt. Ráadásul Ogbuehi reach volt az ismert boardok alapján. Ezért nevettünk, és nem egyedül tettem. Erről szól a draft. Nevetünk-sírunk az adott pillanatban kiválónak és őrültségnek tűnő pickeken, amelyek 5 év múlva teljesen más megvilágításba kerülhetnek. De biztosíthatlak róla, ha a Steelers húzta volna (vagy éppen a több mockban hozzánk írt Collinst (S) , akkor nem röhögtem volna, hanem Hörihez hasonló "őrjöngést" mutatok be és a többiek röhögtek volna rajtam. 😉 Ilyen egyszerű ez a történet, amit draftnak hívunk.

Divriválisként pedig örülök, hogy olyan játékos érkezett ide, aki idénre nem jelent erősítést nektek és közben a needek is megmaradtak nálatok.

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
pusztán egy ideje olyan érzésem van, mintha a pinkszalagosok írását szentbeszédnek kéne venni, és mintha szerintetek még az NFL edzőknél és megfigyelőknél is jobban értenétek hozzá.Mikey
Nem, csak van saját véleményem.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Na de szerinted ki/mi lett volna az az opció ami a super bowlba repít minket idén?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Nekem pont ezzel van bajom. Van egy csapat, ami évek óta ott topog az igazán nagy eredmény határán, stabilan pozitív szezonokkal, PO-részvételekkel, de ott semmi eredménnyel. Az viszonylag egyértelmű, hogy a végtelenségig nem lehet egy ilyen keretet együtt tartani, főleg azért, mert itt nem az irányító személye a garancia a PO-ra, hanem a többiek. Vagyis előbb-utóbb a "SB-ablak" be fog záródni (ha feltételezzük, hogy Daltonnal SB-ba lehet jutni, de legyünk optimisták). Egy ilyen keretbe olyan játékost kell hozni 1. körben bármilyen posztra, aki képes lehet arra, hogy egy PO-meccsen fontos helyzetben megcsinálja a játékot, vagy valami olyat tegyen le az asztalra, ami a különbséget jelentheti a győzelem vagy a vereség között. Nekem emiatt borzasztó pick Ogbuehi, mert neki annyi a hozzáadott értéke, hogy ha majd Whitworth egy-két-három év múlva viszavonul, akkor remélni lehet, hogy komolyabb visszaesés nélkül megoldja a LT-posztot. Ez persze biztos fontos, de ettől fog PO-meccset nyerni idén a Bengals? Szerintem k*rvára nem. Egy Dupree, vagy akár egy Perriman, vagy Malcom Brown ugyanígy nem ordas need-re érkezett volna, de bennük sokkal inkább meglett volna ez a lehetőség a hozzáadott értékre.somoskovig
OT: Withworth és Csöcsi szerződése is lejár az idei szezon végén, Boling most kapott új szerződést, Z a napokban egy bónusz évet nagy zsetonért és egy valószínű hosszabbítást, nem fog beleférni két prémium OT fizu (egy halom lejáró – köztük Green mellett), így nem olyan nagy eretnekség gondolni erre, pláne, hogy mindig előre teszik. most, hogy kit választottak az az ő dolguk, az én és sokan mások ízlése lehet mást mond, de aki azt mondja, hogy ő biztosan tudja, hogy ez vagy az a prospect hogy fog beválni az hazudik és festi magát. a koncepciót értem, és el is tudom fogadni.gabtsi
Nekem egyáltalán nem Ogbuehi a bajom, én nehezen tudnám megítélni, hogy a csapatok boardjai, a személyes tapasztalatok, kritériumok alapján melyik OT a jobb vagy a rosszabb adott helyen. Ha Humphries, Fisher, Clemmings vagy akárki más lett volna a választott, akkor is ezt gondolnám, hogy nem a jövő évi esetleges OT-pótlás a legfontosabb, főleg azért, mert szerintem ha idén sem lesz PO-győzelem, akkor nem tudom, hogy marad-e a helyén a stáb.

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Komolyan az a baj, hogy leírtam a véleményemet egy fórumon?vassadi
természetesen nem, hiszen arra való. pusztán egy ideje olyan érzésem van, mintha a pinkszalagosok írását szentbeszédnek kéne venni, és mintha szerintetek még az NFL edzőknél és megfigyelőknél is jobban értenétek hozzá.

kinek nem inge...

és most tényleg befejeztem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Nekem pont ezzel van bajom. Van egy csapat, ami évek óta ott topog az igazán nagy eredmény határán, stabilan pozitív szezonokkal, PO-részvételekkel, de ott semmi eredménnyel. Az viszonylag egyértelmű, hogy a végtelenségig nem lehet egy ilyen keretet együtt tartani, főleg azért, mert itt nem az irányító személye a garancia a PO-ra, hanem a többiek. Vagyis előbb-utóbb a "SB-ablak" be fog záródni (ha feltételezzük, hogy Daltonnal SB-ba lehet jutni, de legyünk optimisták). Egy ilyen keretbe olyan játékost kell hozni 1. körben bármilyen posztra, aki képes lehet arra, hogy egy PO-meccsen fontos helyzetben megcsinálja a játékot, vagy valami olyat tegyen le az asztalra, ami a különbséget jelentheti a győzelem vagy a vereség között. Nekem emiatt borzasztó pick Ogbuehi, mert neki annyi a hozzáadott értéke, hogy ha majd Whitworth egy-két-három év múlva viszavonul, akkor remélni lehet, hogy komolyabb visszaesés nélkül megoldja a LT-posztot. Ez persze biztos fontos, de ettől fog PO-meccset nyerni idén a Bengals? Szerintem k*rvára nem. Egy Dupree, vagy akár egy Perriman, vagy Malcom Brown ugyanígy nem ordas need-re érkezett volna, de bennük sokkal inkább meglett volna ez a lehetőség a hozzáadott értékre.somoskovig
Az egy helyben topogásból a továbblépést a feljavuló QB játék hozhatja el, az pedig valószínű volt, hogy ezt a kérdéskört nem az idei első körben kívánjuk megoldani (ideges is lennék egy évvel azután, hogy passzolták teddyt). akkor milyen lehetőségek maradtak ?

OT: Withworth és Csöcsi szerződése is lejár az idei szezon végén, Boling most kapott új szerződést, Z a napokban egy bónusz évet nagy zsetonért és egy valószínű hosszabbítást, nem fog beleférni két prémium OT fizu (egy halom lejáró – köztük Green mellett), így nem olyan nagy eretnekség gondolni erre, pláne, hogy mindig előre teszik. most, hogy kit választottak az az ő dolguk, az én és sokan mások ízlése lehet mást mond, de aki azt mondja, hogy ő biztosan tudja, hogy ez vagy az a prospect hogy fog beválni az hazudik és festi magát. a koncepciót értem, és el is tudom fogadni.

más posztok: melyik az a poszt ahol van hely a rosteren és helyi érték is 21-re ? a DE biztosan nem ez, hiszen Dunlap, MJ és Gilberry mellett van egy tavalyi harmadik és egy korábbi második körös projekt, akik felszálló (?) pályán vannak, ebben a fázisban nem fognak lemondani róluk, főként, hogy nem lett volna kevésbé rizikós pick az sem. A DT-n (különösen egy NT-n) lehetne vitatkozni, főleg, hogy voltak benn tetszetős opciók, de egy újonc DT (NT főleg), ha nem Aaron Donaldnak hívják, ritkán tesz hozzá 1./2. évben, szóval az SB ablak záródásán nem igazán segít ő sem, ha erről az oldalról közelítjük. de én speciel ebbe az irányba mentem volna.

vagy WR, de abból kb 25-30 draftolható van idén, és Marvin Jonesokat lehet fogni az 5. körben is. ILB/SLB dettó. potenciális franchise LT-t (fogadjuk el, hogy őt annak látják, nincsenek vele egyedül sem), már a másodikban is ritkán.

Ez volt a terv, és én nem tartom vállalhatatlannak, ma viszont szabad a vásár, kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből a három pickből.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
nem kell megsértődni, nem azért írtam. de remélem még vagy nyolcan leírják hogy Ogbuehi szar pick volt és Dupree-t/Brownt/Fishert/Humphriest kellett volna húzni.

leírtuk miért jött ő, direkt még nyilatkozatokat is bemásoltam, hogy a csapat őt akarta. nem Dupree-t, aki bizonyára HOFer lesz Pittsburgh-ben, nem mást, hanem őt.

és amellett hogy idén van két kiváló OT-je a csapatnak, jövőre lehet egyik se lesz itt. a draft nem csak az adott évről szól, ezt szerintem ti is tudjátok.

részemről most már tényleg nem tudom jobban leírni, hogy miért ő jött, szóval befejeztem. 😀

a csapat megszerezte akit akart, én örülök neki. a többi meg majd évek múlva kiderül.

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
persze az én telefonkijelző nyomkodásom sem. de én nem is mondom meg a tutit olyan csapatok topikjaiban, amelyeket nem követek napi szinten. és nem is állítom hogy szerintem értek hozzá.Mikey
Gondolom ez nekem is vagy elsősorban nekem szól. Komolyan az a baj, hogy leírtam a véleményemet egy fórumon?
több mint 10 éve
És ugye a másik oldalon a Csöcsösnek sincs sok a szerződéséből, én ennek tudom be ezt az OT-picket.

És azért az első körben eléggé OT-run volt, ez megijeszthette a Bengalst, hogy a második körüknél már nem lesz bent Ogbuehi, akit pedig ők a legjobbnak láttak a poszton. Ilyen runnál pedig ez benne volt.

Nem vélem rossznak a posztot, bár nem is látom benne a pluszt, inkább Ogbuehi személye lepett meg. De hát az FO szerint top LT-prospect, akkor meg nem rossz pick elvileg.Stez
nahh, hátha úgy már megértik a koncepciót, hogy egy "külsős" is leírta. bár kétlem.

ebből a csapatból nem Dupree vagy Brown csinált volna SB contendert, és hiába játszana bármelyik is future HOFer szinten a Bengalsban, ha nincs aki megvédje a töketlen, kevés használható célponttal bíró Daltont.

évek óta tendencia, hogy minden segítséget megpróbálnak megadni Andynek. itt egy újabb példa erre. kétségtelen hogy nem idén fog segíteni, ha csak Csöcsi szokásosan IR-re nem költözik a szezon végére.

végezetül hogy az itteni okosok mit mondanak, szerencsére pont nem számít semmit.

| persze az én telefonkijelző nyomkodásom sem. de én nem is mondom meg a tutit olyan csapatok topikjaiban, amelyeket nem követek napi szinten. és nem is állítom hogy szerintem értek hozzá. | Mikey
Én csak a saját személyes véleményemet írtam le egy számomra egyébként szimpatikus csapat választásáról, nem azért, mert szerintem értenék hozzá, vagy itteni okos lennék. Többet nem fog előfordulni, nem is jó az, ha egy fórumon véletlenül ellenkező vélemények jelennek meg normális formában, amit esetleg meg lehet vitatni, sokkal f*szább a személyeskedés.

több mint 10 éve
És ugye a másik oldalon a Csöcsösnek sincs sok a szerződéséből, én ennek tudom be ezt az OT-picket.

És azért az első körben eléggé OT-run volt, ez megijeszthette a Bengalst, hogy a második körüknél már nem lesz bent Ogbuehi, akit pedig ők a legjobbnak láttak a poszton. Ilyen runnál pedig ez benne volt.

Nem vélem rossznak a posztot, bár nem is látom benne a pluszt, inkább Ogbuehi személye lepett meg. De hát az FO szerint top LT-prospect, akkor meg nem rossz pick elvileg.Stez
nahh, hátha úgy már megértik a koncepciót, hogy egy "külsős" is leírta. bár kétlem.

ebből a csapatból nem Dupree vagy Brown csinált volna SB contendert, és hiába játszana bármelyik is future HOFer szinten a Bengalsban, ha nincs aki megvédje a töketlen, kevés használható célponttal bíró Daltont.

évek óta tendencia, hogy minden segítséget megpróbálnak megadni Andynek. itt egy újabb példa erre. kétségtelen hogy nem idén fog segíteni, ha csak Csöcsi szokásosan IR-re nem költözik a szezon végére.

végezetül hogy az itteni okosok mit mondanak, szerencsére pont nem számít semmit.

| persze az én telefonkijelző nyomkodásom sem. de én nem is mondom meg a tutit olyan csapatok topikjaiban, amelyeket nem követek napi szinten. és nem is állítom hogy szerintem értek hozzá. | Mikey
+1

több mint 10 éve

| persze az én telefonkijelző nyomkodásom sem. de én nem is mondom meg a tutit olyan csapatok topikjaiban, amelyeket nem követek napi szinten. és nem is állítom hogy szerintem értek hozzá. |

több mint 10 éve
Én speciel pont fordítva tudom, azért morgolódott, mert nem kell tackle, saját bevallása szerint élete formájában van, kirobbanó erőben. De lehet, hogy rosszul olvastam.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 903 — Whoops, looks like something went wrong.
egyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.Mikey
Sőt, volt az fix top 5 is. De ez a hype leginkább annak volt köszönhető, hogy két elődje, Joeckel és Jake Matthews is top 10 pick volt az utóbbi két évben. De egyébként Ogbuehi a pályán nyújtott teljesítményével erre a minősítésre abszolút nem szolgált rá.vassadi
Az a szép hogy Ogbuehi a fenti két fiunàl sokkal jobb mozgàsú.Höri
És ez az egyetlen olyan terület, az atletikusság, ahol egy lapon említhető velük.vassadi
Luxuspick persze, de megengedheti magának a FO.gabtsi
Néhány napja Whitworth kiverte a balhét, hogy a Bengals sürgősen gondoskodjon a pótlásáról, szerintem amiatt történt az egész, mert már idén elgondolkozhatott a visszavonuláson. És ugye a másik oldalon a Csöcsösnek sincs sok a szerződéséből, én ennek tudom be ezt az OT-picket.

Nem vélem rossznak a posztot, bár nem is látom benne a pluszt, inkább Ogbuehi személye lepett meg. De hát az FO szerint top LT-prospect, akkor meg nem rossz pick elvileg.

több mint 10 éve
egyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.Mikey
Sőt, volt az fix top 5 is. De ez a hype leginkább annak volt köszönhető, hogy két elődje, Joeckel és Jake Matthews is top 10 pick volt az utóbbi két évben. De egyébként Ogbuehi a pályán nyújtott teljesítményével erre a minősítésre abszolút nem szolgált rá.vassadi
Az a szép hogy Ogbuehi a fenti két fiunàl sokkal jobb mozgàsú.Höri
És ez az egyetlen olyan terület, az atletikusság, ahol egy lapon említhető velük.vassadi
Luxuspick persze, de megengedheti magának a FO.gabtsi
Nekem pont ezzel van bajom. Van egy csapat, ami évek óta ott topog az igazán nagy eredmény határán, stabilan pozitív szezonokkal, PO-részvételekkel, de ott semmi eredménnyel. Az viszonylag egyértelmű, hogy a végtelenségig nem lehet egy ilyen keretet együtt tartani, főleg azért, mert itt nem az irányító személye a garancia a PO-ra, hanem a többiek. Vagyis előbb-utóbb a "SB-ablak" be fog záródni (ha feltételezzük, hogy Daltonnal SB-ba lehet jutni, de legyünk optimisták). Egy ilyen keretbe olyan játékost kell hozni 1. körben bármilyen posztra, aki képes lehet arra, hogy egy PO-meccsen fontos helyzetben megcsinálja a játékot, vagy valami olyat tegyen le az asztalra, ami a különbséget jelentheti a győzelem vagy a vereség között. Nekem emiatt borzasztó pick Ogbuehi, mert neki annyi a hozzáadott értéke, hogy ha majd Whitworth egy-két-három év múlva viszavonul, akkor remélni lehet, hogy komolyabb visszaesés nélkül megoldja a LT-posztot. Ez persze biztos fontos, de ettől fog PO-meccset nyerni idén a Bengals? Szerintem k*rvára nem. Egy Dupree, vagy akár egy Perriman, vagy Malcom Brown ugyanígy nem ordas need-re érkezett volna, de bennük sokkal inkább meglett volna ez a lehetőség a hozzáadott értékre.

több mint 10 éve
A különbség annyi, hogy szurkoló vagyok, nem egy országosan ismert honlap "szakértője". De részemről ez a téma itt lezárva, pár év és választ kapunk a kérdésekre.