Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
És ez az egyetlen olyan terület, az atletikusság, ahol egy lapon említhető velük.Az a szép hogy Ogbuehi a fenti két fiunàl sokkal jobb mozgàsú.Höriegyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.MikeySőt, volt az fix top 5 is. De ez a hype leginkább annak volt köszönhető, hogy két elődje, Joeckel és Jake Matthews is top 10 pick volt az utóbbi két évben. De egyébként Ogbuehi a pályán nyújtott teljesítményével erre a minősítésre abszolút nem szolgált rá.vassadi
több mint 10 éve
Az a szép hogy Ogbuehi a fenti két fiunàl sokkal jobb mozgàsú.egyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.MikeySőt, volt az fix top 5 is. De ez a hype leginkább annak volt köszönhető, hogy két elődje, Joeckel és Jake Matthews is top 10 pick volt az utóbbi két évben. De egyébként Ogbuehi a pályán nyújtott teljesítményével erre a minősítésre abszolút nem szolgált rá.vassadi
több mint 10 éve
egyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.MikeySőt, volt az fix top 5 is. De ez a hype leginkább annak volt köszönhető, hogy két elődje, Joeckel és Jake Matthews is top 10 pick volt az utóbbi két évben. De egyébként Ogbuehi a pályán nyújtott teljesítményével erre a minősítésre abszolút nem szolgált rá.
több mint 10 éve
“We were going to pick the next-best player, the next highest player we had graded in our order,” said head coach Marvin Lewis.Marvinékat ismerve első évben más sem kapott volna komolyabb szerepet. Csak azt mondom, saját elképzeléseim alapján lett volna jobb pick, de valóban, Alexander tán jobb edző, mint én. 😀
egyebet nem tudok mondani. az elmúlt évek első körös OL draftjai mind beváltak, pedig akkor is voltak károgók, Alexander pedig nagyszerű OL edző, úgyhogy én nem aggódom.
- - - - -
úgy látom, minimálisan a Bengals is változtatott a mezén:
Mikey
Mindegy, cáfoljon ránk, örömmel fogom belátni a tévedésemet.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
“We were going to pick the next-best player, the next highest player we had graded in our order,” said head coach Marvin Lewis.egyebet nem tudok mondani. az elmúlt évek első körös OL draftjai mind beváltak, pedig akkor is voltak károgók, Alexander pedig nagyszerű OL edző, úgyhogy én nem aggódom.
szerk.: egyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.
- - - - -
úgy látom, minimálisan a Bengals is változtatott a mezén:
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Hát ez nem volt egy sexy pick. ACL szakadással komoly kockázatot vállalunk. Az OL képzésünk viszont jó. Ha felépül normálisan a srác, stabil kezdő lesz, de idén nulla hozzáadott értékkel bír 😕 Azt hittem bevállaljuk Gregoryt
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Lehet mondani, hogy "megjött a Steelerses károgni", de nekem Bengals-drukkerként nagyon nem tetszene ez a pick. Nem az ACL-sérülés miatt, mert a hírek szerint a TC-re már egészséges lesz Ogbuehi, másrészt ebben a szezonban egyébként sem kellene kezdenie. Sokkal inkább azért, mert szerintem nagyon túl van hype-olva, a game tape-je köszönőviszonyban sincs azzal, amilyen prospectnek egyesek beállítják (és immár a draftpozíciójával sem). 2013-ban végigjátszotta a szezont kezdő RT-ként, és már ott sem mutatott semmi különlegeset, majd tavaly átkerült a vakoldalra, ahol annyira nem ment neki, hogy a szezon második felében vissza kellett küldeni RT-be. És mindezek után adtok érte egy 1/21-et, amikor ott még elérhető volt például Humphries vagy Fisher is, akik vele ellentétben legitim LT prospectek. És hogy az OL-edző gondolatmenetét folytassam: ha lehetőséged van legitim LT prospecteket behúzni, akkor őket vidd, ne egy olyan project tackle-t az első kör közepén, akiből maximum átlagos NFL RT lehet.
több mint 10 éve
Hasonló folytatással kiegyeznék, de nem bánnám, ha azért nem lenne alapfeltétel a nehézkes indulás. 😀
több mint 10 éve
pl. Csöcsi karrierje is milyen szépen indult, gondolom emlékszel. 😊- - - - -
“I went through it with him. I said, ‘All right, Cedric. My first tackle was Willie Anderson — All-Pro. My next tackle was Levi Jones, knocking on the door of the Pro Bowl. Then Stacey Andrews was the highest paid right tackle in the history of football when he left here. Then we got Andrew Whitworth and he’s been to the Pro Bowl, and also Andre Smith, and he’s knocking on the door (of the Pro Bowl). Those are my tackles. Those are the tackles that have played for me, all right?’ And I said, ‘I expect you to be just like them.’ He got all fired up.(Y)
“You don’t get a shot at tackles very often. And when you’ve got a shot at tackles, you’ve got to take them.”Paul Alexander, O-line edző
több mint 10 éve
mindenképpen jó pick szvsz. s ne felejtsük, az egyetemen guard poszton is játszott.MikeyEz igaz, de nekem ez már túl project. A tehetségével nincs bajom, de 1/21-re olyat húzni, aki ACL miatt szeptemberig biztos, hogy edzeni sem fog? Utána elkezdi, aztán majd valamikor talán lesz belőle valami, optimális esetben jövőre. És azt se felejtsük el, hogy nem feltétlenül jön vissza mindenki jól egy ACL szakadásból, lásd Geno. Amit Alexanderék elmondtak róla, az alapján future HoF, de ezt mondták Armon Binnsről meg Brandon Gheeről is. Nem írom le előre, de csalódott vagyok a választás miatt. Szvsz simán bent lett volna a második választásunkkor is.
több mint 10 éve
mindenképpen jó pick szvsz. s ne felejtsük, az egyetemen guard poszton is játszott.
több mint 10 éve
Figyelembe véve, hogy a TE poszt volt az egyetlen, amit nem oldott meg a vezetés a FA-ról, várható volt, hogy a csapat szerinti BPA lesz. Tekintve, hogy voltak bent jó pass rusherek, szívom a fogam, de valószínű a csapat jobban látja, hogy Whit vagy Smith meddig tud még játszani.
több mint 10 éve
Cedric Ogbeuhi lett, LT, Texas A&M. Állítólag Marvinék végig öt akarták, mert a class legjobb OT-jének tartják. Classic Bengals project húzás.
több mint 10 éve
Nem ment bele a liga, negyedik-ötödik körben tetszene! 😀
több mint 10 éve
Imho Fisher a fő kiszemelt. Collins ugy durva mindenesetre 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Az általunk leginkább körbeudvarolt OT prospect, La'el Collins ügynöke kérte a ligától, hogy a top25-ösnek kikiáltott játékos ne legyen választható a mai drafton, csak a supplementalon. Alakul a DT pick?
több mint 10 éve
BREAKING:With the NFL Draft on the horizon, the Cincinnati Bengals waived linebacker L.J. Fort.Cincy Jungle
több mint 10 éve
DT, LB, OT, DE, WR nálam a sorrend, de az első 4 között nagy differencia nincs. Jöjjön jó érték oszt kalap. Szerintem nem fogjuk elbaszni, vagy ha igen, az úgyis csak később derül ki 😊
Az első két körnél most még jobban is érdekelnek a középsőkörös húzásaink. Egyrészt nincs nagy kedvencem a top prospectek között, másrészt a draftot úgyis a 3-5 körös játékosok tehetik faszányossá.
Virrasztó üzemmód ON 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Ha már várható ma több kolléga is a környéken...Nem hozunk össze valamikor a szezonban egy meccsnézést, csak mi, Cincysek?
több mint 10 éve
kis túlzással bárhova jön ember az első cetlivel, lehetne rá jó indokot találni -- a RB, CB, S posztok kivételével. [/i]MikeyTermészetesen az guruk fele safetyt ír első körre, attól falnak mennék! 😀
Ápdét: Jallen Collinsra gondolnak természetesen. Ugyanakkor Hobson meg a többiek azt mondogatják, hogy Marvinék belső körökben áradoznak, Shaun Williamsről, belőle még tényleg lehet valami, és kapkodni sem kell.
a legnagyobb szükség szvsz egy jóféle DT-re volnaElső körös DT szvsz Peko végét jelentené, dupla örömbódottá lenne!
[/i]Mikey
A többire röviden reagálva: egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Csöcsivel meg tudnak állapodni, hiszen ha With jól is tolja majd idén és kap még 1-2 évet, akkor sem tarthat igényt nagy pénzre.
A TE must need, szakértők szerint a harmadik körben még lesz bent az a típus, amire nekünk szükségünk van. Itt valamiért azt érzem, mint amikor mindenki OT draftot várt, aztán előtte pár órával megállapodtunk Csöcsivel. Igen, Mikey, Greshamre gondolok. 😀
Az elszórt "D-lineman projectek"-nél nem tudom, kikre gondolsz. :-P
több mint 10 éve
draft nap van, Uraim!hát
kis túlzással bárhova jön ember az első cetlivel, lehetne rá jó indokot találni -- a RB, CB, S posztok kivételével. (plusz ST, ez evidens.)
a legnagyobb szükség szvsz egy jóféle DT-re volna, aki egyaránt jó passz siettetésben és futás ellen is.
elég nagy esélyt látok az OT draftra is, azt gondolom, Smith barátunknak ez lesz az utolsó éve Cincinnatiben.
a korai körökben várnék még TE-t és LB-t is, na és WR-ből sosem lehet elég, ezt megtanulhattuk.
van egy szem Greenünk -- bár több lehetne belőle... -- és egy kérdőjeles Marvin Lewis Jonesunk, aztán annyi. ez édeskevés.
hogy milyen sorrendben jönnek az említett posztokra, az nyilván helyzettől függ, de ezeket szeretnék látni.
a harmadik és negyedik körben is kétszer választhat a csapat, ezt nagyon ki kéne használni, és nem soha-be-nem-váló D-lineman projektekre elszórni ezeket a pickeket.
próbálok optimistán hozzáállni a dolgokhoz, ám mégis az a gondolat a legerősebb bennem, miszerint csak el ne b*sszák!
több mint 10 éve
Hát With tényleg nagyon nagy szezont futott tavaly, és úgy tűnik, hogy évről évre érettebb lesz a játéka, fizikai problémája pedig a kora ellenére egyelőre nincs. Tehát egy-két jó év még benne lehet, így tényleg nem biztos, hogy a mostani első kört egy projekt OT-re kell ellőni.Éjszaka álmomban volt egy flash, hogy Landon Collinst húzzuk csütörtök éjjel, mondjuk per pillanat az sem hiányposzt 😊
több mint 10 éve
Lehivta a csapat Dre (7.5) és Zeitler (8) ötödik éves opcióját.
több mint 10 éve
BigWith az elsőkörös OT draft kapcsán: "Right now, this is the strongest I've been in my life; most conditioned I've been in my life. I don’t see the door that’s closing. This is the strongest I've ever lifted in my career. I feel like I’m as fast or faster than I've ever been in my life. I’m in the best shape ever. I stop listening to what people thought about what year you are in or when they thought you should be done and started to just listening to what my body says. My body says I can still go get it. I’m still excited to take on anybody any day."Imádom ezt az embert.
több mint 10 éve
nem sírok, csak nem értem, hogy ez (is) mire volt jó.mindegy, jöjjön a draft most már, aztán lássuk miből főzhetünk.