NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
148
15
19:00
RedZone week 17
65
10
Tennessee Titans - New Orleans Saints
17
6
Las Vegas Raiders - New York Giants
3
2
22:05
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
The Kansas City Chiefs hosted Tate for a visit on Monday, according to NFL Media's Ian Rapoport.Aha, Smithnek óriási szüksége van biztos kezű, szélvészgyors, szezononként min. 10 TD-t termelő elkapókra. Várjunk csak... 😀
Jó fit lenne Brandon barátunk KC-be. 😉
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
The Kansas City Chiefs hosted Tate for a visit on Monday, according to NFL Media's Ian Rapoport.Jó fit lenne Brandon barátunk KC-be. 😉
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
ezzel lehet rombolni a liga többi csapatának morálját, másrészt mikor már senki se kér az exBengals játékosokból, akkor lecsap Brown papa és vége a habzsdőzsinekegyébként Peko jó példa arra, hogy a Bengals által kínált szerződések garantált tartalma (és még a fölött is) tényleg garantált. szóval ilyen teljesítmény mellett majd 6M-t elvinni a capből, nem sok csapat nézni tátott szájjal. egy MJ93-at egy év után baszták ki mint macskát szarni, mert kevés volt és még fizetnek is neki, hogy ne ott legyen. mi meg ilyen embereket (Geathers, valaki ?) etetünk napestig. mondjuk ha ezt valaki átlátja, akkor piaci előny is lehet, nekünk meg egy újabb ok a bosszankodásra.Peko nagyon mélyre sülyedhetett, ha Sims a megváltás.Amadeus91erős túlzás, hogy Sims megváltás lenne, rotációba jó lesz, ennyi. de igen, Peko roppant mélyre süllyedt tavaly.Mikey
Tate remélem csak vicc.gabtsi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
egyébként Peko jó példa arra, hogy a Bengals által kínált szerződések garantált tartalma (és még a fölött is) tényleg garantált. szóval ilyen teljesítmény mellett majd 6M-t elvinni a capből, nem sok csapat nézni tátott szájjal. egy MJ93-at egy év után baszták ki mint macskát szarni, mert kevés volt és még fizetnek is neki, hogy ne ott legyen. mi meg ilyen embereket (Geathers, valaki ?) etetünk napestig. mondjuk ha ezt valaki átlátja, akkor piaci előny is lehet, nekünk meg egy újabb ok a bosszankodásra.Peko nagyon mélyre sülyedhetett, ha Sims a megváltás.Amadeus91erős túlzás, hogy Sims megváltás lenne, rotációba jó lesz, ennyi. de igen, Peko roppant mélyre süllyedt tavaly.Mikey
Tate remélem csak vicc.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
I think they’re still looking at re-signing backup quarterback Jason Campbell, as well as running back and special teams co-captain Cedric Peerman, and, quite possibly wide receiver/returner Brandon Tate.Geoff HobsonHa Tétet visszahozzák, felköpök és aláállok, hogy én marha egy totálisan reménytelen csapatnak szurkolok.
Ellenben Peerman visszajöhetne, speciális csapatban amit ő játszik, arra a feladatkörre jobbat kérni nem lehet.
több mint 10 éve
Peko nagyon mélyre sülyedhetett, ha Sims a megváltás.Amadeus91erős túlzás, hogy Sims megváltás lenne, rotációba jó lesz, ennyi. de igen, Peko roppant mélyre süllyedt tavaly.
több mint 10 éve
Sims jó, csak egy értő edzői stáb kell hozzá. :-Pén egy évet és veterán minimumot olvastam, és annyiért ajándék is lenne.Peko nagyon mélyre sülyedhetett, ha Sims a megváltás.Amadeus91
innentől kezdve azért Peko kivágásán sem lennék feltétlenül meglepődve.
Johnson vissza, Sims vissza, vajon ki lesz a következő? 😀😀Mikey
Tényleg én dőltem be a korai riportoknak, egy év lett minimumért.
Állítólag nagyon tetszett Marvinéknak Brandon Copeland játéka, ezért workout-ra invitálták.
több mint 10 éve
én egy évet és veterán minimumot olvastam, és annyiért ajándék is lenne.Peko nagyon mélyre sülyedhetett, ha Sims a megváltás.
innentől kezdve azért Peko kivágásán sem lennék feltétlenül meglepődve.
Johnson vissza, Sims vissza, vajon ki lesz a következő? 😀😀Mikey
több mint 10 éve
#85?!? XD

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
én egy évet és veterán minimumot olvastam, és annyiért ajándék is lenne.innentől kezdve azért Peko kivágásán sem lennék feltétlenül meglepődve.
Johnson vissza, Sims vissza, vajon ki lesz a következő? 😀😀
több mint 10 éve
Visszajött Pat Sims, 2 évre. Ezzel egyből ő lett a legjobb run stopper DT-nk. Stillnek nehéz dolga lesz, ha rosterre akár kerülni. Így viszont tényleg előfordulhat, hogy project OT-t húzunk az első körben.
több mint 10 éve
Newman is csatlakozott Zimmerhez Minnyben.bár az utolsó éve már nem sikerült fényesre, azért örülök, hogy megfordult kedvenc csapatomban is, összességében bőven pozitívan fogok rá emlékezni. köszi neki mindenért.
több mint 10 éve
CB-ben idén a Dre-Dennard kettősnek "be kellene érnie" szezon végére, ehhez mind a két embernek szignifikáns játékidő kell.Huntot személy szerint nem tudom hova tenni, összességében csalódás, de amikor volt egy-két jó meccse, utána lesérült. Clark meg eleve úgy jött, hogy 2-3 év után kellene beérnie.
Williams kapcsán pedig az elgondolás az lehet, hogy (ha csak nem húzunk nagyon elől valakit), akkor túl nagy rizikó lenne, a mostani két emberrel tervezni a szezont, így legalább egy csere embernek kellene olyan szinten lenni, hogyha sérülés van, akkor be tudjon ugrani. Ehhez viszont játékban kellene lennie, meccsenként legalább 15-20 play-t fent kellene lennie a pályán.
több mint 10 éve
special teamben?Ha megnézzük a tavalyi év eredményességét sackek tekintetében, és azt, hogy ennek ellenére sem láttunk belőle semmit... sok jót nem sejtet.
Clarke-ból eddig semmit nem is láttunk...Mikey
több mint 10 éve
special teamben?szintén komolyra véve: az, hogy Dennard jelentősen nagyobb játékidőt kapjon, benne van a pakliban, és örömmel fogadnám. Williamsből és Clarke-ból eddig semmit nem is láttunk, szóval bennük lehet bőven lehetőség. egyedül az észt az, akiben én már semmit nem látok.
több mint 10 éve
érdekes, én pont nem sajnálom. mélységnek kb. egészen addig volt jó, míg nem játszott. 😊Embere válogatja. Közben rájöttem, arra ment ki az egész, hogy helyet csináljanak Crockernek. 😀
Mikey
Viccet félretéve, Marvin azt nyilatkozta,idén jelentősen nagyobb játékidőt kíván adni Huntnak, Clarke-nak, Dennardnak és Shauwn Williamsnek. Utóbbi érdekes lesz, nagyon fasza lesz, ha Ilonkát vagy Nelsont padoztatja miatta.
több mint 10 éve
érdekes, én pont nem sajnálom. mélységnek kb. egészen addig volt jó, míg nem játszott. 😊- - -
a kjúbí pick elég meglepő is lenne, bár mivel Daltont és McCarront is mélytorkozzák az edzők, így akár még benne is lehet a pakliban. 😀
több mint 10 éve
Mayst elvitte Zim. Nagyon sajnálom, rettentő szimpatikus figura volt,aki hatalmasakat ütött, ha épp eltalálta az ütemet. 😀 Ő volt a klasszikus depth.Az ilyenekért szerettem:
több mint 10 éve
QB nem, az biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hobson: "Lewis hopes No. 21 pick won't help this year, but in the future."szóval projekt DE lesz az elsőkörös választott?
Anyádat.megyerikrisz
több mint 10 éve
Hobson: "Lewis hopes No. 21 pick won't help this year, but in the future."Anyádat.
több mint 10 éve
A nap nyerőszáma a 35ös Cincinnatiben: a 3.(3/35) és a 4.(4/35) körben is itt kaptatok egy-egy kompenzációs picket.
több mint 10 éve
Justin Houston láthatóan nem érezte rosszul magát AJ Green eskövőjén:remélem recruitoltak a fiúk ezerrel.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
ami örömteli, hogy Brown bácsi azt nyilatkozta, csak a szezon végeztével fognak tárgyalni Marvinnal az esetleges hosszabbításról, előtte és közben semmiképp.remélem ezt azt jelenti, hogy ha idén is one-and-done szezon lesz -- vagy be se jut a csapat a rájátszásba -- akkor megköszönik neki a közreműködést.
több mint 10 éve
Hát sajnos Sims sem az az erősítés, akivel előrébb lennénk. Jobban örülnék, ha ahogy a mock-ok alapján is jósolják, jönne egy elsőkörös DT. Ekkor viszont legfeljebb spórolás miatt lenne érdemes minimumért hozni Simst és Pekót meg elküldeni.munozPersze, nem is arra gondoltam, hogy ettől sack rekorderek leszünk. Viszont biztos, hogy jobb lenne, mint a mindenhol egyenletesen hulladék teljesítményre képes Huntot látni játszani a fal belsejében, mint tavaly jó párszor. MJ visszahozatalával és Boling hosszabbításával számomra régen volt ennyire egyértelmű, hogy mit kell húznunk az első körben.