NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
138
19
19:00
New York Jets - New England Patriots
109
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
69
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
44
16
RedZone week 17
30
7
Tennessee Titans - New Orleans Saints
9
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
4
3
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha már várható ma több kolléga is a környéken...Nem hozunk össze valamikor a szezonban egy meccsnézést, csak mi, Cincysek?
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
kis túlzással bárhova jön ember az első cetlivel, lehetne rá jó indokot találni -- a RB, CB, S posztok kivételével. [/i]MikeyTermészetesen az guruk fele safetyt ír első körre, attól falnak mennék! 😀
Ápdét: Jallen Collinsra gondolnak természetesen. Ugyanakkor Hobson meg a többiek azt mondogatják, hogy Marvinék belső körökben áradoznak, Shaun Williamsről, belőle még tényleg lehet valami, és kapkodni sem kell.
a legnagyobb szükség szvsz egy jóféle DT-re volnaElső körös DT szvsz Peko végét jelentené, dupla örömbódottá lenne!
[/i]Mikey
A többire röviden reagálva: egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Csöcsivel meg tudnak állapodni, hiszen ha With jól is tolja majd idén és kap még 1-2 évet, akkor sem tarthat igényt nagy pénzre.
A TE must need, szakértők szerint a harmadik körben még lesz bent az a típus, amire nekünk szükségünk van. Itt valamiért azt érzem, mint amikor mindenki OT draftot várt, aztán előtte pár órával megállapodtunk Csöcsivel. Igen, Mikey, Greshamre gondolok. 😀
Az elszórt "D-lineman projectek"-nél nem tudom, kikre gondolsz. :-P
több mint 10 éve
draft nap van, Uraim!hát
kis túlzással bárhova jön ember az első cetlivel, lehetne rá jó indokot találni -- a RB, CB, S posztok kivételével. (plusz ST, ez evidens.)
a legnagyobb szükség szvsz egy jóféle DT-re volna, aki egyaránt jó passz siettetésben és futás ellen is.
elég nagy esélyt látok az OT draftra is, azt gondolom, Smith barátunknak ez lesz az utolsó éve Cincinnatiben.
a korai körökben várnék még TE-t és LB-t is, na és WR-ből sosem lehet elég, ezt megtanulhattuk.
van egy szem Greenünk -- bár több lehetne belőle... -- és egy kérdőjeles Marvin Lewis Jonesunk, aztán annyi. ez édeskevés.
hogy milyen sorrendben jönnek az említett posztokra, az nyilván helyzettől függ, de ezeket szeretnék látni.
a harmadik és negyedik körben is kétszer választhat a csapat, ezt nagyon ki kéne használni, és nem soha-be-nem-váló D-lineman projektekre elszórni ezeket a pickeket.
próbálok optimistán hozzáállni a dolgokhoz, ám mégis az a gondolat a legerősebb bennem, miszerint csak el ne b*sszák!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Hát With tényleg nagyon nagy szezont futott tavaly, és úgy tűnik, hogy évről évre érettebb lesz a játéka, fizikai problémája pedig a kora ellenére egyelőre nincs. Tehát egy-két jó év még benne lehet, így tényleg nem biztos, hogy a mostani első kört egy projekt OT-re kell ellőni.Éjszaka álmomban volt egy flash, hogy Landon Collinst húzzuk csütörtök éjjel, mondjuk per pillanat az sem hiányposzt 😊
több mint 10 éve
Lehivta a csapat Dre (7.5) és Zeitler (8) ötödik éves opcióját.
több mint 10 éve
BigWith az elsőkörös OT draft kapcsán: "Right now, this is the strongest I've been in my life; most conditioned I've been in my life. I don’t see the door that’s closing. This is the strongest I've ever lifted in my career. I feel like I’m as fast or faster than I've ever been in my life. I’m in the best shape ever. I stop listening to what people thought about what year you are in or when they thought you should be done and started to just listening to what my body says. My body says I can still go get it. I’m still excited to take on anybody any day."Imádom ezt az embert.
több mint 10 éve
nem sírok, csak nem értem, hogy ez (is) mire volt jó.mindegy, jöjjön a draft most már, aztán lássuk miből főzhetünk.
több mint 10 éve
egyre jobban elveszi a front office a kedvemet.MikeyAzért nem kell sírni, top10 csapatot épített. Értem én, hogy nem mindenki kedvence meg stb..., de egyrészt semmi tragédia nem történt, másrészt oda el is kell jutni. Egy szar év után nem biztos, hogy maradhatna. Kérdés, hogy lesz-e szar év, ha már az elmúlt 6 szezonból 5-öt pozitív mérleggel zártunk.
Más: állítólag megkezdődtek a tárgyalások Dr. Dre és Zeitler ügynökeivel a hosszabbításról.
több mint 10 éve
Mivel nem tudom, hogy ki jöhetett volna ML után, így nem is tudok igazán bánkódni a hosszabbítás miatt. Ezzel együtt vízválasztó év jön számára. Korántsem vagyok benne biztos, hogy létre is jön ez a +1 év.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
egyre jobban elveszi a front office a kedvemet.
több mint 10 éve
Albert Breer @AlbertBreer 1 min1 minute agoEzzel eldőlt, hogy megint project draftulnk lesz. Nincs bajom ML-lel, de ezzel várhattak volna pár hónapot.
Bengals announce one-year extension for head coach Marvin Lewis. He's now under contract thru 2016, which would be his 14th with the team.empty taxi
több mint 10 éve
Albert Breer @AlbertBreer 1 min1 minute ago Bengals announce one-year extension for head coach Marvin Lewis. He's now under contract thru 2016, which would be his 14th with the team.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
A 6-10 éppen úgy benne van, mint egy 11-5. A Browns menetrendje egy kicsit könnyebb, mint a többi három csapaté a csoportban, így az egymás elleni meccsek szerintem idén még inkább felértékelődnek. Emellett a sérüléseken (a tavalyiak is!), és a kieső emberek pótlásán múlik majd a csoport sorrendje.Bár egy csomó mockban írnak arról, hogy az első körben projekt játékost húzunk (pl. OT), a menetrendet látva nem bánnám, ha egy jó pass rushert tudnánk húzni (nem húznák ki előttünk Dupree-t, vagy lecsúszna valami csoda folytán a "füves gyerek" 😊). Mondjuk másfél hét múlva ebből a szempontból már kicsit okosabbak leszünk.
több mint 10 éve
Sziasztok itt a teljes schedule : www.nfl.com/schedules/2015/REG/BengalsTi mit gondoltok ? Az én szezon tippem kicsit optimista módon 11W 5L reméljük jól sikerül a draft és akkor szép reményeink lehetnek !
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
négy főműsoridős meccse lesz a csapatnak idén, egy csütörtök, egy vasárnap és kettő hétfő este.az első MNF nov. 16-án a Texans ellen itthon, a második dec. 28-án Mile High Cityben.
egyébként Oaklandben kezd a csapat és Baltimore-ban fejezi be az alapszakaszt.
az utolsó öt meccsből három is csoportmeccs lesz, ez nem hangzik rosszul.
több mint 10 éve
nem meglepő módon a Burfict, Eifert, Csöcsi trió mindhárom tagja kihagyja majd a május végi edzéseket, ez már most biztos.Mikeyazért van jó hír is, Marvin Jones zöld utat kapott a teljes értékű offszezon edzések végzéséhez.
több mint 10 éve
It is kind of frustrating, but at the same time, everything happens for a reason. I'm big on that. Of course everybody wants to come in and be the Deion Sanders and play a full game and have a number of interceptions, but that's not how it is. Everybody has different learning experiences. I just have to continue to control what I can and put all my faith in the man upstairs.jó a szó. szeretném, ha az edzőtábor során kiérdemelné a kezdő posztot, és az első meccstől fogva ő és Dre kezdene a két szélen, Hall pedig maradna középen. így Adam Jones is koncentrálhatna csak a visszahordásokra, ami így 30-nak a rossz oldalán talán nem lenne hátrányára.
Damn it. It's my time.
Darqueze Dennard
több mint 10 éve
Elég durva, hogy Hall statisztikái milyen gyengék, a meccsek során nem tűnt ennyire bizonytalannak. Ezen persze sokat ront egy-két benyelt nagy játék (pl. Vasas ellen 90 yardos TD).
több mint 10 éve
nekem nincs gondom a TE-t nem/alig használó offenzekkel. 😊
több mint 10 éve
Az érthető, hogy Mau, Winston és AJ Hawk ezért kapott szerződést. De vajon a TE poszttal mit terveznek, ha Eifert ennyire lassan jön rendbe? 😕
több mint 10 éve
nem meglepő módon a Burfict, Eifert, Csöcsi trió mindhárom tagja kihagyja majd a május végi edzéseket, ez már most biztos.hát hmm.
több mint 10 éve
Persze természetesen. Csak azt várni, hogy hátha történik vele valami felesleges. Ha majd úgy jár, mint Gregory akkor persze más a helyzet, de ebben az esetben lehet, hogy ti is passzolnátok.Én sem azt mondtam, hogy tuti így lesz. Meg aztán soha nem láttunk még olyat, hogy viselkedésproblémás prospectek a draft előtt hülyeségbe keverednek, amiért később csúsznak, ugye?megyerikriszBeckham 53. pickre? Érdekes fordulat lenne..Nyilván nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de a Foles- Bradford tréd után én már semmin sem lepődnék meg. Csak egy lehetséges variációt vetettem fel, a véleményekre voltam kíváncsi.megyerikriszDorial Green-Beckham volt viziten. Örülnénk neki? El tudom képzelni, hogy lecsúszik hozzánk második körre.megyerikriszjól hangzana egy Green, Green-Beckham WR tandem. ugyanakkor én sem tudom elképzelni, hogy hozzánk kerüljön.Mikey.kb teljesen sansztalan...már első kör végén is komoly értékKlaci79
több mint 10 éve
Én sem azt mondtam, hogy tuti így lesz. Meg aztán soha nem láttunk még olyat, hogy viselkedésproblémás prospectek a draft előtt hülyeségbe keverednek, amiért később csúsznak, ugye?Beckham 53. pickre? Érdekes fordulat lenne..Nyilván nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de a Foles- Bradford tréd után én már semmin sem lepődnék meg. Csak egy lehetséges variációt vetettem fel, a véleményekre voltam kíváncsi.megyerikriszDorial Green-Beckham volt viziten. Örülnénk neki? El tudom képzelni, hogy lecsúszik hozzánk második körre.megyerikriszjól hangzana egy Green, Green-Beckham WR tandem. ugyanakkor én sem tudom elképzelni, hogy hozzánk kerüljön.Mikey.kb teljesen sansztalan...már első kör végén is komoly értékKlaci79
több mint 10 éve
Beckham 53. pickre? Érdekes fordulat lenne..Nyilván nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de a Foles- Bradford tréd után én már semmin sem lepődnék meg. Csak egy lehetséges variációt vetettem fel, a véleményekre voltam kíváncsi.megyerikriszDorial Green-Beckham volt viziten. Örülnénk neki? El tudom képzelni, hogy lecsúszik hozzánk második körre.megyerikriszjól hangzana egy Green, Green-Beckham WR tandem. ugyanakkor én sem tudom elképzelni, hogy hozzánk kerüljön.Mikey
több mint 10 éve
a hivatalos oldalon van egy cikk az emlékezetes '05-ös draft classról, benne egy jobbféle Pollack interjúval. szvsz érdemes elolvasni.