Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
igen, Pollak kivágása és bevallom Sims sem volt a fejemben mikor írtam a rostert, de akár így felcserélhető a két ember, mert lehet hogy csak 8 OLinemennel állunk neki a szezonnak, ha ilyen minőségű cserék vannak, akik 4 poszton is tudnak támogatást adni, át lehet az erőket csoportosítani máshova.

Wright kérdésében lehet igazad, lesz ott küzdelem az utolsó WR helyért, persze Tate-et se lehet leírni most még teljesen. várhatóan a döntést a 6. WR esetén az ST érték határozza meg, ami Wright felé billentheti a mérleg nyelvét.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 303
Alapvetően egyetértünk az 53-as összeállítást illetően, pár észrevétel.
Pollak cut volt, szerintem ő nem jön vissza.
WR-eknél az előző szezon végén, amikor elfogyott a brigád Wright jól tolta, inkább várnám őt rosterre, mint Hamiltont.
DT-ben P. Sims szerintem beférhet. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy szezon közben a DL-t (esetleg a front 7-t) rotáljuk, és lehet olyan, aki PUP/PS-ben kezd és onnan jön át, egy veteránt meg kivágnak.
több mint 10 éve
jó h mondod, ezért ne írjon az ember fejből rostert, mert az időközben kivágottak is bekerülnek 😀 akkor az OL-n is van még hely 😊

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
első átolvasásra eléggé egyértelműnek látszik. másodikra már kezd zavaró lenni Pollak jelenléte. 😊

azzal is egyetértek, hogy a WR sorba lehet beférni az UDFA-knak, asszem Kumerow-ról olvastam is igen jókat a minap.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
roster predikcióm a szezonnyitóra:

QB (2): Andy Dalton, AJ McCarron
OL (9): Andrew Whitworth, Cling Boling, Russel Bodine, Kevin Zeitler, Andre Smith, Mike Pollak, Jake Fisher, Trey Hopkins, Eric Winston
WR (6): AJ Green, Marvin Jones, Mo Sanu, Mario Alford, Deneraius Moore, Cobi Hamilton
RB (4): Jeremy Hill, Gio Bernard, Rex Burkhead, Ced Peerman
FB (1): Ryan Hewitt
TE (3): Tyler Eifert, Tyler Kroft, CJ Uzomah

DT (4): Geno Atkins, Domata Peko, Brandon Thompson, Marcus Hardison
DE (5): Carlos Dunlap, Michael Johnson, Wallace Gilberry, Will Clarke, Margus Hunt
LB (7): Vontaze Burfict, Emmanuel Lamur, Paul Dawson, Rey Maualuga, AJ Hawk, Marquis Flowers
S (4): George Iloka, Reggie Nelson, Shawn Willians, Derron Smith
CB (5): Leon Hall, Dre Kirkpatrick, Darqueze Dennard, Adam Jones, Josh Shaw

LS (1): Clark Harris
P (1): Kevin Huber
K (1): Mike Nugent

Imho az UDFA-knak WR sor végére van igazából lehetőség felkerülni, az elég nyitottnak tűnik, az RB sorba sem lehetetlen, de ahhoz már nagyobb mutatvány kell illetve a védelem eléggé késznek van, de az utolsó roster helyért egy DB / LB versenyfutást vizionálok. az OL vége nem tiszta még, de oda majd érkezik Ogbuehi a PUPról és egy hely ott is lehet kiadó, mert Winston lényegében okafogyottá válik.

több mint 10 éve
Én Obarskira szavazok. A Concordia-St. Paul híres a jó kicker képzéséről. Vagy nem? 😊nasheem
ha konstansan tud 64-ről kapufás gólokat rúgni, akkor őt akarom Nugent helyett a csapatban látni. 😀

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 822 — no es importante
Kumerow-ot meg Cecil Shorts óta a legjobb negyedosztályból jövő elkapónak tartották (ha ez jelent valamit 😊), én Weismanra hívnám fel a figyelmet, aki ennek a futógépezetnek szerintem hasznos tagja lehet, akár kevés yardos szituációkban RB-ként, akár fullbackként. Az vicces, hogy két oregoni DB is Cincy-be jött, mintha eltévesztették volna a házszámot.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Eifert is megszólalt végre. Elmondása szerint elég sok súlyt/izmot vesztett,
de a TC-re tökéletes állapotban lesz.

Találtam pár érdekes cikket a CincyJungle-on pár frissen draftolt játékosunkról,
egyetemi insiderek mesélnek róluk:

Cedric Ogbuehi:
 www.cincyjungle.com/2015/5/3/8538125/interview-with-good-bull-hunting-on-cedric-ogbuehi

Marcus Hardison:
 www.cincyjungle.com/2015/5/4/8541029/interview-with-house-of-sparky-on-marcus-hardison

Jake Fisher:
 www.cincyjungle.com/2015/5/5/8546881/interview-with-addicted-to-quack-on-jake-fisher

Eddig UDFA igazolások:

Erick Dargan SS Oregon
Jake Kumerow WR Wisconsin-Whitewater
Jake Smith OL Louisville
Ryan Williams QB University of Miami
Trevor Roach LB Nebraska
Tom Obarski PK Concordia-St. Paul
Terrell Watson RB Azusa Pacific
Mark Weisman RB Iowa
Matt Lengel TE Eastern Kentucky
Troy Hill CB Oregon
Chris Jasperse C Marshall
Joe Craig WR Memphis
Floyd Raven S Texas A&M
DeShawn Williams DT Clemson
Tony Bell LB Tennessee-Martin
Dezmond Johnson DL Duke

UDFA-k közül valaki, akit ismertek és esetleg tovább viheti a Burfict-Lamur-Rey vonalat?megyerikrisz
Ahogy olvastam Roachnak volt 18 szereléses meccse a MichState ellen, Williams csere irányító volt a U-ban, Obarski jó százalékkal rugdosta a mezőnygólokat, Dargan meg kezdő SS volt a Ducksnál, és vezette szerelésekben az Oregon D-t. Hátha kijön egy jó sleeper! 😊
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
UDFA-k közül valaki, akit ismertek és esetleg tovább viheti a Burfict-Lamur-Rey vonalat?megyerikrisz
Én Obarskira szavazok. A Concordia-St. Paul híres a jó kicker képzéséről. Vagy nem? 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Eifert is megszólalt végre. Elmondása szerint elég sok súlyt/izmot vesztett,
de a TC-re tökéletes állapotban lesz.

Találtam pár érdekes cikket a CincyJungle-on pár frissen draftolt játékosunkról,
egyetemi insiderek mesélnek róluk:

Cedric Ogbuehi:
 www.cincyjungle.com/2015/5/3/8538125/interview-with-good-bull-hunting-on-cedric-ogbuehi

Marcus Hardison:
 www.cincyjungle.com/2015/5/4/8541029/interview-with-house-of-sparky-on-marcus-hardison

Jake Fisher:
 www.cincyjungle.com/2015/5/5/8546881/interview-with-addicted-to-quack-on-jake-fisher

Eddig UDFA igazolások:

Erick Dargan SS Oregon
Jake Kumerow WR Wisconsin-Whitewater
Jake Smith OL Louisville
Ryan Williams QB University of Miami
Trevor Roach LB Nebraska
Tom Obarski PK Concordia-St. Paul
Terrell Watson RB Azusa Pacific
Mark Weisman RB Iowa
Matt Lengel TE Eastern Kentucky
Troy Hill CB Oregon
Chris Jasperse C Marshall
Joe Craig WR Memphis
Floyd Raven S Texas A&M
DeShawn Williams DT Clemson
Tony Bell LB Tennessee-Martin
Dezmond Johnson DL Duke

UDFA-k közül valaki, akit ismertek és esetleg tovább viheti a Burfict-Lamur-Rey vonalat?

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
whit beszólása nagyon rossz jel. Feszültséget kelt, ráadásul még igaza is van. Értem, hogy kikészült és valószínű majdmindenki így érezne, de egy locker room leadernek nem a médiában kellene üzengetni. gáz.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Munoz, valamelyik drafteeval kapcsolatban olvastam, hogy a class legjobb gunnerének tartják, ami kellene is, hiszen eddig Dre vitte a prímet és Dennardnak is fontos szerepe volt, jelen állás szerint viszont ok lesznek a kezdő cornerek.

Whit csalódottságát megértem, mert elmondása szerint a vezetőség nem reagált a hosszabbítási kezdeményezéseire, pedig a csapat legjobbja volt, miközben Mau olyan szerződést kapott, hogy jajj. Szvsz egy jó struktúrájú szerződéssel meg lehetne oldani, hogy mindenki boldog legyen. Asszem, hogy a nálunk divatos 'know the system' és 'veteran leadership' mantrák senkire sem illenek jobban, mint BigWhit, ha már a vezetőség mindig ezeket hajtogatja.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Úgy tűnik, hogy Withworth eléggé mellre szívta, hogy aktívan elkezdték előkészíteni a nyugdíjazását. Abból a szempontból érthető, hogy az elmúlt három évben Probowler szinten tolta, talán a tavalyi volt ebből ráadásul a legjobb. Ha kicsit lehiggad, akkor viszont ő is el fogja fogadni, hogy nem egy 34 éves emberre akarnak építkezni. A kompromisszumos megoldás szerintem az lesz, hogy kap majd valami 1+1 éves szerződést, aztán meg esetleg házon belül valami posztot.

Más: tudom, hogy az UDFA-k sokkal inkább camp body-k, mint potenciális játékosok, az ugyanakkor meglepő volt, hogy a leigazolt WR-ek mind magasak. Lehet, hogy azért keresnek valakit, akit ST-be be lehet tenni, és RZ-ben veszélyes célpont lehet? Ami azért furcsa kicsit, mert Kroftnak is jó keze van, és ő meg Eifert is hegyomlás, és WR-nek Green is magas. Persze lehet, hogy feleslegesen kombinálok, és tényleg csak magas camp bodyk kellettek, hogy a CB-k, meg az LB-k ilyenek ellen is tudjanak edzeni.
több mint 10 éve
érdekes az interjú Whitworth-tel a hivatalos oldalon. csak szerintem reagálja túl a helyzetet?

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Sejtettem, hogy magasabban van a boardunkon, nagyon Gronk felépítés, de a nép Pantherát akart, ideje volt. Így a káposzta se tésztás, meg a kecse is rághatja a küszöböt....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
így hogy csak ő maradt, főleg 😉

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Jes a Ravens berakott a Max húzással, tik meg Uzomával, de a titok az, hogy JesseJames a király 😉

több mint 10 éve
nem akartuk h steeler legyen ?

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Árva szóval nem mondta, hogy el is mondja! Találd ki! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
figyelek 😊

több mint 10 éve
Jelentem én értem az Uzmomah picket!

több mint 10 éve
pápá Brandon Tate!

én összességében úgy érzem, hogy ha nem is erősödött látványosan a csapat, a kezdő semmiképpen, de nehezebben fogunk elfogyni a szezon végére, ami mindig probléma volt. OL beefelve rendesen, DL, LB, CB. S depth javult, TE depth meg létrejött. bár ezt az Uzomah picket most sem értem. Smith a 6. körben hatalmas húzás, én a WR-t hiányolom, mert Alford maximum returner jelenleg, sok tanulással lehetne egy új hawkins a slotban, de szélső elkapó kellene főleg.

a kilenc játékosból 7-8 simán rostert csinálhat szeptemberre, ha minőségi cserét jelentenek (innen úgy tűnik) a jelenlegiekhez képest. az jó és fontos.

nem volt szexi, de egy jól átgondolt és szép draftot csináltak. sokkal jobban tetszik, mint a tavalyi.

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A draftottok második fele (3. körtől) kifejezetten tetszett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A végére ott a reklamált WR. Egyébként tutira azért nem húztak korábban, mert azt gondolták, húzzanak csak jó WR-eket a vetélytársak, így jövőre nagyobb lesz a választék a Bengalsnek (na jó, ez gyenge poén volt, de hát fárasztó három napon vagyunk túl) 😊
több mint 10 éve
jól draftolnak a csoportriválisok is sajnos, bár én személy szerint a browns első körét nem értem. de nem lesz egyszerűbb a helyzet.

az is "megsüvegelendő" hogy (állítólag) minden idők két legerősebb WR osztályát hozó draftot lehoznak egy tavalyi hetedik körös James Wright-tal, bár lehet most dobbantunk még egy hetedik köröst.