NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
3
3
19:00
RedZone week 17
3
3
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
2
2
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
1
1
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
1
1
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
1
1
New York Jets - New England Patriots
1
1
Tennessee Titans - New Orleans Saints
1
1
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Mert most épp nem a draft megy? Értem.Draft alatt kellett volna odakapcsolnod.megyerikriszVárjál, akkor az nfl network adása nem csak reklámból állt? Épp odakapcsoltam 5 percre, picket, szagértőt, de még Chicago látképet se láttam, de akkor megvezettek, szomorúbaggiogratulálok, egy 5 órás adásból ez parádés mintavétel.shawnka...Ezért nevettünk, és nem egyedül tettem. Erről szól a draft. Nevetünk-sírunk az adott pillanatban kiválónak és őrültségnek tűnő pickeken...SoldadosAkkor az én hibám, mást vártam. Eddig úgy voltam vele, hogy itthon a bowl.hu-s cikkekből, podcastekből tudhatok meg fontos, szakmai dolgokat olyan játékosokról, akiket adott esetben kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerek. Ha meg azon akartam röhögni, hogy valakinek mekkora a homloka, akkor felnéztem a Fűzővel kifelé-re. Nagyon sajnálom egyébként, mert vártam az adást, de a látott 10-15 percből annyit tudtam meg biztosan, hogy a következőt már nem fogom nézni.megyerikrisz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Draft alatt kellett volna odakapcsolnod.Várjál, akkor az nfl network adása nem csak reklámból állt? Épp odakapcsoltam 5 percre, picket, szagértőt, de még Chicago látképet se láttam, de akkor megvezettek, szomorúbaggiogratulálok, egy 5 órás adásból ez parádés mintavétel.shawnka...Ezért nevettünk, és nem egyedül tettem. Erről szól a draft. Nevetünk-sírunk az adott pillanatban kiválónak és őrültségnek tűnő pickeken...SoldadosAkkor az én hibám, mást vártam. Eddig úgy voltam vele, hogy itthon a bowl.hu-s cikkekből, podcastekből tudhatok meg fontos, szakmai dolgokat olyan játékosokról, akiket adott esetben kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerek. Ha meg azon akartam röhögni, hogy valakinek mekkora a homloka, akkor felnéztem a Fűzővel kifelé-re. Nagyon sajnálom egyébként, mert vártam az adást, de a látott 10-15 percből annyit tudtam meg biztosan, hogy a következőt már nem fogom nézni.megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Várjál, akkor az nfl network adása nem csak reklámból állt? Épp odakapcsoltam 5 percre, picket, szagértőt, de még Chicago látképet se láttam, de akkor megvezettek, szomorúgratulálok, egy 5 órás adásból ez parádés mintavétel.shawnka...Ezért nevettünk, és nem egyedül tettem. Erről szól a draft. Nevetünk-sírunk az adott pillanatban kiválónak és őrültségnek tűnő pickeken...SoldadosAkkor az én hibám, mást vártam. Eddig úgy voltam vele, hogy itthon a bowl.hu-s cikkekből, podcastekből tudhatok meg fontos, szakmai dolgokat olyan játékosokról, akiket adott esetben kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerek. Ha meg azon akartam röhögni, hogy valakinek mekkora a homloka, akkor felnéztem a Fűzővel kifelé-re. Nagyon sajnálom egyébként, mert vártam az adást, de a látott 10-15 percből annyit tudtam meg biztosan, hogy a következőt már nem fogom nézni.megyerikrisz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
S lesz minden bizonnyal.gabtsiCB-nek is csak 5. lenne, belefér az idejébe. 😀
több mint 10 éve
Josh Shaw, CB, USC. Örülünk. De tényleg. 😀
több mint 10 éve
hát a második körben sikerült egy középső ujjat mutatni az első körös OT miatt fanyalgónak 😀én is néztem erősen, mit ne mondjak. de végül is ezek a draft szépségei, mert ha tudják, hogy fisher ott lesz a másodikban biztos nem hozzák a négert (még nem próbálom meg leírni a nevét, majd fog menni), de nem tudták. annak meg én se látom értelmét, hogy ha úgy gondolod first roundert látsz, akkor ne hozzák el mert nem kell éppen, jó játékosokból lesz jó csapat. OT cserénk eddig egyáltalán nem volt, most van kettő, és mindkettő T/G opció is. andré smith szezonjai felében hiányzott legalább hét meccsen, és akkor már csak egy cserénk van. szóval nem védhetetlen a dolog, de jobbak nem leszünk tőlük szeptemberben az biztos.
dawson pick rendben van, maualuga egy (csak elméletileg három) éves szerződése alatt akklimatizálódhat, sérülés esetén valószínüleg nyugodt szívvel pályára lehet engedni, 2016-tól pedig összeállhat hosszú időre a tez-dawson-lamur trió.
és akkor az idei draft pár fontos kérdésben meghozza a kontinuitást középtávon: 4-6 éves veteránokból álló DL hosszú időre bookolva, fiatal CB páros megvan, 2-3 éves veteránokból álló LB corp tegnap meglett. a labda másik oldalán adott két fiatal átlagon felüli G, egy fiatal de eddig elég gyenge center évekre, két új OT 4 (5) évre. skillben van két fiatal és egymást jól kiegészítő RB, egy fiatal és ígéretes TE, egy új fiú mögé blokkolni.
és akkor elérünk oda, hogy Ilokának kell egy új szerződés és mellé találni egy párt Nelson idei utolsó éve utánra (suttogják, hogy van házon belül megoldás, de hiszem ha látom), Greennek kell egy új szerződés, és kitalálni, hogy Marvin Jones és/vagy Sanu marad mellé.
szóval ma és/vagy jövőre kell találni egy potens DT-t, és egy jó elkapót, és Williams fejlődésétől függően egy safety-t és nincs mire aggódni, készen áll a csapat egy rookie QB-ra.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Arra bőven elég, hogy rájöjjek, erre nem vagyok kíváncsi. Sőt, még sok is.gratulálok, egy 5 órás adásból ez parádés mintavétel.shawnka...Ezért nevettünk, és nem egyedül tettem. Erről szól a draft. Nevetünk-sírunk az adott pillanatban kiválónak és őrültségnek tűnő pickeken...SoldadosAkkor az én hibám, mást vártam. Eddig úgy voltam vele, hogy itthon a bowl.hu-s cikkekből, podcastekből tudhatok meg fontos, szakmai dolgokat olyan játékosokról, akiket adott esetben kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerek. Ha meg azon akartam röhögni, hogy valakinek mekkora a homloka, akkor felnéztem a Fűzővel kifelé-re. Nagyon sajnálom egyébként, mert vártam az adást, de a látott 10-15 percből annyit tudtam meg biztosan, hogy a következőt már nem fogom nézni.megyerikrisz
Szerk.: Ha valakit érdekel, @JoeGoodberry remek kis videókat posztol a draftolt játékosainkról. Nem highlightsok, hanem egy-egy meccsen a játékosra kihegyezett, összevágott felvételek.
több mint 10 éve
gratulálok, egy 5 órás adásból ez parádés mintavétel....Ezért nevettünk, és nem egyedül tettem. Erről szól a draft. Nevetünk-sírunk az adott pillanatban kiválónak és őrültségnek tűnő pickeken...SoldadosAkkor az én hibám, mást vártam. Eddig úgy voltam vele, hogy itthon a bowl.hu-s cikkekből, podcastekből tudhatok meg fontos, szakmai dolgokat olyan játékosokról, akiket adott esetben kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerek. Ha meg azon akartam röhögni, hogy valakinek mekkora a homloka, akkor felnéztem a Fűzővel kifelé-re. Nagyon sajnálom egyébként, mert vártam az adást, de a látott 10-15 percből annyit tudtam meg biztosan, hogy a következőt már nem fogom nézni.megyerikrisz
több mint 10 éve
...Ezért nevettünk, és nem egyedül tettem. Erről szól a draft. Nevetünk-sírunk az adott pillanatban kiválónak és őrültségnek tűnő pickeken...SoldadosAkkor az én hibám, mást vártam. Eddig úgy voltam vele, hogy itthon a bowl.hu-s cikkekből, podcastekből tudhatok meg fontos, szakmai dolgokat olyan játékosokról, akiket adott esetben kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerek. Ha meg azon akartam röhögni, hogy valakinek mekkora a homloka, akkor felnéztem a Fűzővel kifelé-re. Nagyon sajnálom egyébként, mert vártam az adást, de a látott 10-15 percből annyit tudtam meg biztosan, hogy a következőt már nem fogom nézni.
több mint 10 éve
Van, aki jobban ért hozzá és hidd el, valaki nem. De olyan is van, aki jobban ért hozzá, de nem az őszinte véleményét mondja (erre jó példa pl Gruden, aki mindenkit halálba dicsér, hogy mennyire jó)Bárkit szívesebben hallgatok, talán kicsit jobban értenek hozzá, mint itthon akárki... 😊rizanjnEzért nézek én inkább csak amerikai közvetítéseket... 😊rizanjnAhol Gruden minden egyes játékosra azt mondja, hogy milyen fantasztikus pick, mert milyen csodálatos atléta? 😊Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Bárkit szívesebben hallgatok, talán kicsit jobban értenek hozzá, mint itthon akárki... 😊Ezért nézek én inkább csak amerikai közvetítéseket... 😊rizanjnAhol Gruden minden egyes játékosra azt mondja, hogy milyen fantasztikus pick, mert milyen csodálatos atléta? 😊Soldados
több mint 10 éve
van egy tök jó komment a Cincy Jungle 2-3. körös választottakat értékelő bejegyzése alatt:I don’t think any pick, other than Dawson, has any potential to "put us over the edge" and go from a Playoff team to a Playoff winning team in 2015. However, I think looking back as soon as in 2-3 years we will definitely say "thank goodness we made those picks" because they filled our weaknesses and soon-to-be ones. If we wait until next year’s draft to address OT we would have a true rookie at one or BOTH tackle positions. Scary thought. That will not be the case because we will have a highly touted OT healthy by then and hopefully mold Fisher into one as well, both with a year under our coaches to get them prepared. Of course, looking to this year, Fisher can be the first guy in to replace an injury (while moving Whit to G if an injury occurs there), which has been a big issue recentlyerre az első válasz:
A man with logic. Rec'ed.😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Igen, én nem is a tudását vontam kétségbe, mert szerintem a gyerek konkrétan már az első hétre kiszoríthat valakit a kezdőből, mivel egy állat, a sebessége, amiért pedig sokan sírtak nála, a pályán abszolút nem látszik meg. Csak úgy emlékeztem, hogy csomó LB-t hozott az FO, én pedig remélem, hogy nagyon hamar kezdő lesz, emiatt volt furcsa, hogy pont a Bengals vitte el, ahol papíron azért megvan a poszt.Need volt ez az LB?Az LB sor szerintem csak darabra volt meg, minőségre aligha. Burfict nagy kérdés, hogy milyen állapotban lesz, rendbe rakják a térdét (és az agyrázkódásait is), és tud játszani, akkor esetleg ő bemegy középre, Dawson meg WILL-be. Mau és Hawk szerződése mindkettő esetében "biztonsági megoldás" volt, öregek és lassúak. Mindenképpen upgrade a srác, nekem az első két nap kedvenc pickje.munoz
Mert Dawson király, de nem ártana kezdenie.Stez
Ugyanakkor pont a Bengals vitte el Burfictet is, ők testközelből tapasztalták, milyen az, amikor néhány idióta karakterproblémának kikiáltott indokot felhoznak valakinél, aki emiatt csúszik, és aztán a pályán pedig király lesz, lásd Burfict, aki köröket csúszott.
több mint 10 éve
Ha már OL, az nem reálisabbnak, hogy Bolingot mozgatjuk be, és Fisher G lesz.
több mint 10 éve
ha jól emlékszem, Alexander mondta, hogy bármelyik poszton bevethető.
több mint 10 éve
Bocs, nem nagyon vagyok képben Fisherrel. Tényleg az a terv, hogy bent jatszatjuk? Ott nem tud olyan szar lenni, hogy ne legyen azonnali upgrade. Tippelitek csak vagy volt róla szó?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Ha Fisher tud centert is játszani rendben is vagyunk😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Dawson önbizalmával nem lesz gond."I'm the most productive linebacker in this draft. The numbers don't lie. I'm just blessed. I'm ready to make plays. Me, Rey, and Vontaze, we'll be a great, awesome linebacking corps, probably one of the best in the NFL."mellesleg azt nyilatkozta, hogy minden este két órát videózik, mert tanulni akar. ebben az esetben a hozzáállásával sincs gond.
BTW kezdem úgy gondolni, hogy Bodine nem sokáig lesz kezdő C.
több mint 10 éve
Need volt ez az LB?Az LB sor szerintem csak darabra volt meg, minőségre aligha. Burfict nagy kérdés, hogy milyen állapotban lesz, rendbe rakják a térdét (és az agyrázkódásait is), és tud játszani, akkor esetleg ő bemegy középre, Dawson meg WILL-be. Mau és Hawk szerződése mindkettő esetében "biztonsági megoldás" volt, öregek és lassúak. Mindenképpen upgrade a srác, nekem az első két nap kedvenc pickje.
Mert Dawson király, de nem ártana kezdenie.Stez
több mint 10 éve
Nem lesz ez rossz. Dawsonnak örülök, TE kellett, az, hogy az első két húzás OT lett, lehet, hogy évekre megoldja a falunkat. Szóval hajrá, még lehet kukázni a hátsó körökben is valami jót... 😊
több mint 10 éve
Need volt ez az LB?Mert Dawson király, de nem ártana kezdenie.
több mint 10 éve
A második nap BPA lett. Az a második OT húzás érdekes volt...
több mint 10 éve
Remélem a mai két maradék pickünk is tackle lesz...
több mint 10 éve
WTF?