NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
138
19
19:00
New York Jets - New England Patriots
109
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
69
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
44
16
RedZone week 17
30
7
Tennessee Titans - New Orleans Saints
9
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
4
3
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Sztem ez a draft egyike fo vonzereje.. 😊 es forditott esetben ti is teli szajjal rohogtok ha a Steelers mondjuk Huntert v Flowerst viszi elso korben, es (jogosan) reacht kiabaltok.Raadasul egy relative csondes elso kor volt, es ez bizony a nehany nyilvanvalo ordas reach egyike volt.. hangsuly a nehanyon. Igy persze nagyobb fokuszt kap..
Ezen nincs mit tagadni, ettol meg bevalhat.. de reach volt.
PS: nem olyan mint a "Csocsi"-ugy. Ott egy All-American falembert huztatok, ahol a sulyproblema/motivacio(?) volt az egyetlen kerdes. Smithnel mindenki tudta hogy brutalis road grader RT lehet belole, az ero/RT technika sose volt kerdes.. kb 1/1 varomanyosbol esett vissza 1/6-ra - ahol lehet hogy a szar combine miatt reachnek tekintettek.. de az hogy mondjuk legrosszabb esetben is TOP15 talent, az soha nem volt kerdes.
Ogbuehi-re a fentiekbol kb semmi sem huzhato ra...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Btw megnéztem a podcast ránk vonatkozó részét. Már csak azért is nagyon szorítok Ogbuehinek, mert végignéztem, ahogy a kedves sztílerszes úriember ormótlanul röhögött, mikor bejelentették. Remélem, lesz ennek böjtje, hasonlóan fogok nevetni én is.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Még egy érdekesség az első pick kapcsán. A Cards fel akart jönni a helyünkre, de a Bengals nem cserélte el velük. Pedig lehet, hogy két legyet üthettek volna egy csapásra, mert borítékolhatóan elvitték volna Dupree-t. De az FO nagyon hihet Ogbuehi-ban, ha nem mentek bele a cserébe.munozÉppen én is ezt elemezgettem a Cards topikban. Egyszerűen érthetetlen, amit a Bengals csinált. Nem hiszem, hogy kivitték volna előlük Ogbuehi-t.
több mint 10 éve
Még egy érdekesség az első pick kapcsán. A Cards fel akart jönni a helyünkre, de a Bengals nem cserélte el velük. Pedig lehet, hogy két legyet üthettek volna egy csapásra, mert borítékolhatóan elvitték volna Dupree-t. De az FO nagyon hihet Ogbuehi-ban, ha nem mentek bele a cserébe.
több mint 10 éve
Es ez az egyetlen igazán fontos szempont egy future LT-nel a méret mellett persze. Senkit nem érdekel mit nyújtott az egyetemen, az a fontos h mire lesz képes NFL edzők kezei alatt a ligában. Az alapanyag jo, csak jo edző kell (az itt van) es elhivatottság kérdése az egész.És ez az egyetlen olyan terület, az atletikusság, ahol egy lapon említhető velük.vassadiAz a szép hogy Ogbuehi a fenti két fiunàl sokkal jobb mozgàsú.Höriegyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.MikeySőt, volt az fix top 5 is. De ez a hype leginkább annak volt köszönhető, hogy két elődje, Joeckel és Jake Matthews is top 10 pick volt az utóbbi két évben. De egyébként Ogbuehi a pályán nyújtott teljesítményével erre a minősítésre abszolút nem szolgált rá.vassadi
Luxuspick persze, de megengedheti magának a FO.
Btw, a blokkoló TE meg is van idénre.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Szerintem ez egy jó pick, és bízom Alexanderben, aki az egyik legjobb OL edző az egész ligában. Lehet, hogy neki kicsit jobb szeme van hozzá, mint egy magyar fannak... 😊 Várom a ma estét, élőben tervezem követni, velem tart valaki innen?
több mint 10 éve
Lehet, hogy Ogbuehi bust lesz, nem tudom. De a Bengals szurkolókat megnyugtatja, hogy Csöcsi esetében sokan vicc kategóriába sorolták a picket. Vagy amikor "átpasszolták" DeCastro-t a Steelersnek, és kihúzták Zeitlert, akkor is a többség megkérdőjelezte az FO szellemi képességeit. (Ha a négy évüket nézem, azok alapján simán jó döntésnek bizonyult.)Szóval egyelőre a Cincy fanok legfeljebb a szájukat húzzák, mert pass rushert szerettek volna, de nem nagyon pánikolnak Ogbuehi miatt.
több mint 10 éve
És ez az egyetlen olyan terület, az atletikusság, ahol egy lapon említhető velük.Az a szép hogy Ogbuehi a fenti két fiunàl sokkal jobb mozgàsú.Höriegyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.MikeySőt, volt az fix top 5 is. De ez a hype leginkább annak volt köszönhető, hogy két elődje, Joeckel és Jake Matthews is top 10 pick volt az utóbbi két évben. De egyébként Ogbuehi a pályán nyújtott teljesítményével erre a minősítésre abszolút nem szolgált rá.vassadi
több mint 10 éve
Az a szép hogy Ogbuehi a fenti két fiunàl sokkal jobb mozgàsú.egyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.MikeySőt, volt az fix top 5 is. De ez a hype leginkább annak volt köszönhető, hogy két elődje, Joeckel és Jake Matthews is top 10 pick volt az utóbbi két évben. De egyébként Ogbuehi a pályán nyújtott teljesítményével erre a minősítésre abszolút nem szolgált rá.vassadi
több mint 10 éve
egyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.MikeySőt, volt az fix top 5 is. De ez a hype leginkább annak volt köszönhető, hogy két elődje, Joeckel és Jake Matthews is top 10 pick volt az utóbbi két évben. De egyébként Ogbuehi a pályán nyújtott teljesítményével erre a minősítésre abszolút nem szolgált rá.
több mint 10 éve
“We were going to pick the next-best player, the next highest player we had graded in our order,” said head coach Marvin Lewis.Marvinékat ismerve első évben más sem kapott volna komolyabb szerepet. Csak azt mondom, saját elképzeléseim alapján lett volna jobb pick, de valóban, Alexander tán jobb edző, mint én. 😀
egyebet nem tudok mondani. az elmúlt évek első körös OL draftjai mind beváltak, pedig akkor is voltak károgók, Alexander pedig nagyszerű OL edző, úgyhogy én nem aggódom.
- - - - -
úgy látom, minimálisan a Bengals is változtatott a mezén:
Mikey
Mindegy, cáfoljon ránk, örömmel fogom belátni a tévedésemet.
több mint 10 éve
“We were going to pick the next-best player, the next highest player we had graded in our order,” said head coach Marvin Lewis.egyebet nem tudok mondani. az elmúlt évek első körös OL draftjai mind beváltak, pedig akkor is voltak károgók, Alexander pedig nagyszerű OL edző, úgyhogy én nem aggódom.
szerk.: egyébként lehet hogy sok hozzá nem értő van, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy top15 picknek tartották a sérülése előtt. na most egy olyan játékost aki "maximum átlagos RT lehet" szvsz aligha tartanának annak.
- - - - -
úgy látom, minimálisan a Bengals is változtatott a mezén:
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Hát ez nem volt egy sexy pick. ACL szakadással komoly kockázatot vállalunk. Az OL képzésünk viszont jó. Ha felépül normálisan a srác, stabil kezdő lesz, de idén nulla hozzáadott értékkel bír 😕 Azt hittem bevállaljuk Gregoryt
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Lehet mondani, hogy "megjött a Steelerses károgni", de nekem Bengals-drukkerként nagyon nem tetszene ez a pick. Nem az ACL-sérülés miatt, mert a hírek szerint a TC-re már egészséges lesz Ogbuehi, másrészt ebben a szezonban egyébként sem kellene kezdenie. Sokkal inkább azért, mert szerintem nagyon túl van hype-olva, a game tape-je köszönőviszonyban sincs azzal, amilyen prospectnek egyesek beállítják (és immár a draftpozíciójával sem). 2013-ban végigjátszotta a szezont kezdő RT-ként, és már ott sem mutatott semmi különlegeset, majd tavaly átkerült a vakoldalra, ahol annyira nem ment neki, hogy a szezon második felében vissza kellett küldeni RT-be. És mindezek után adtok érte egy 1/21-et, amikor ott még elérhető volt például Humphries vagy Fisher is, akik vele ellentétben legitim LT prospectek. És hogy az OL-edző gondolatmenetét folytassam: ha lehetőséged van legitim LT prospecteket behúzni, akkor őket vidd, ne egy olyan project tackle-t az első kör közepén, akiből maximum átlagos NFL RT lehet.
több mint 10 éve
Hasonló folytatással kiegyeznék, de nem bánnám, ha azért nem lenne alapfeltétel a nehézkes indulás. 😀
több mint 10 éve
pl. Csöcsi karrierje is milyen szépen indult, gondolom emlékszel. 😊- - - - -
“I went through it with him. I said, ‘All right, Cedric. My first tackle was Willie Anderson — All-Pro. My next tackle was Levi Jones, knocking on the door of the Pro Bowl. Then Stacey Andrews was the highest paid right tackle in the history of football when he left here. Then we got Andrew Whitworth and he’s been to the Pro Bowl, and also Andre Smith, and he’s knocking on the door (of the Pro Bowl). Those are my tackles. Those are the tackles that have played for me, all right?’ And I said, ‘I expect you to be just like them.’ He got all fired up.(Y)
“You don’t get a shot at tackles very often. And when you’ve got a shot at tackles, you’ve got to take them.”Paul Alexander, O-line edző
több mint 10 éve
mindenképpen jó pick szvsz. s ne felejtsük, az egyetemen guard poszton is játszott.MikeyEz igaz, de nekem ez már túl project. A tehetségével nincs bajom, de 1/21-re olyat húzni, aki ACL miatt szeptemberig biztos, hogy edzeni sem fog? Utána elkezdi, aztán majd valamikor talán lesz belőle valami, optimális esetben jövőre. És azt se felejtsük el, hogy nem feltétlenül jön vissza mindenki jól egy ACL szakadásból, lásd Geno. Amit Alexanderék elmondtak róla, az alapján future HoF, de ezt mondták Armon Binnsről meg Brandon Gheeről is. Nem írom le előre, de csalódott vagyok a választás miatt. Szvsz simán bent lett volna a második választásunkkor is.
több mint 10 éve
mindenképpen jó pick szvsz. s ne felejtsük, az egyetemen guard poszton is játszott.
több mint 10 éve
Figyelembe véve, hogy a TE poszt volt az egyetlen, amit nem oldott meg a vezetés a FA-ról, várható volt, hogy a csapat szerinti BPA lesz. Tekintve, hogy voltak bent jó pass rusherek, szívom a fogam, de valószínű a csapat jobban látja, hogy Whit vagy Smith meddig tud még játszani.
több mint 10 éve
Cedric Ogbeuhi lett, LT, Texas A&M. Állítólag Marvinék végig öt akarták, mert a class legjobb OT-jének tartják. Classic Bengals project húzás.
több mint 10 éve
Nem ment bele a liga, negyedik-ötödik körben tetszene! 😀
több mint 10 éve
Imho Fisher a fő kiszemelt. Collins ugy durva mindenesetre 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Az általunk leginkább körbeudvarolt OT prospect, La'el Collins ügynöke kérte a ligától, hogy a top25-ösnek kikiáltott játékos ne legyen választható a mai drafton, csak a supplementalon. Alakul a DT pick?
több mint 10 éve
BREAKING:With the NFL Draft on the horizon, the Cincinnati Bengals waived linebacker L.J. Fort.Cincy Jungle
több mint 10 éve
DT, LB, OT, DE, WR nálam a sorrend, de az első 4 között nagy differencia nincs. Jöjjön jó érték oszt kalap. Szerintem nem fogjuk elbaszni, vagy ha igen, az úgyis csak később derül ki 😊
Az első két körnél most még jobban is érdekelnek a középsőkörös húzásaink. Egyrészt nincs nagy kedvencem a top prospectek között, másrészt a draftot úgyis a 3-5 körös játékosok tehetik faszányossá.
Virrasztó üzemmód ON 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."