NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Árva szóval nem mondta, hogy el is mondja! Találd ki! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
figyelek 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Jelentem én értem az Uzmomah picket!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
pápá Brandon Tate!

én összességében úgy érzem, hogy ha nem is erősödött látványosan a csapat, a kezdő semmiképpen, de nehezebben fogunk elfogyni a szezon végére, ami mindig probléma volt. OL beefelve rendesen, DL, LB, CB. S depth javult, TE depth meg létrejött. bár ezt az Uzomah picket most sem értem. Smith a 6. körben hatalmas húzás, én a WR-t hiányolom, mert Alford maximum returner jelenleg, sok tanulással lehetne egy új hawkins a slotban, de szélső elkapó kellene főleg.

a kilenc játékosból 7-8 simán rostert csinálhat szeptemberre, ha minőségi cserét jelentenek (innen úgy tűnik) a jelenlegiekhez képest. az jó és fontos.

nem volt szexi, de egy jól átgondolt és szép draftot csináltak. sokkal jobban tetszik, mint a tavalyi.

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A draftottok második fele (3. körtől) kifejezetten tetszett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
A végére ott a reklamált WR. Egyébként tutira azért nem húztak korábban, mert azt gondolták, húzzanak csak jó WR-eket a vetélytársak, így jövőre nagyobb lesz a választék a Bengalsnek (na jó, ez gyenge poén volt, de hát fárasztó három napon vagyunk túl) 😊
több mint 10 éve
jól draftolnak a csoportriválisok is sajnos, bár én személy szerint a browns első körét nem értem. de nem lesz egyszerűbb a helyzet.

az is "megsüvegelendő" hogy (állítólag) minden idők két legerősebb WR osztályát hozó draftot lehoznak egy tavalyi hetedik körös James Wright-tal, bár lehet most dobbantunk még egy hetedik köröst.

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Én egyébként inkább Grady Jarrettet vittem volna...vassadi
Kösz a választ. Jarrett most nem ér rá focizni, a tegnapi - ki nem választása miatt tartott - draftbulija olyan jól sikerült, hogy leégett a kecó. 😀megyerikrisz
Néhány hellyel utánatok behúzta a Falcons, szerintem az egész draft egyik legnagyobb stealje. 😊
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Én egyébként inkább Grady Jarrettet vittem volna...vassadi
Kösz a választ. Jarrett most nem ér rá focizni, a tegnapi - ki nem választása miatt tartott - draftbulija olyan jól sikerült, hogy leégett a kecó. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
A verseny így is hasonlóan szoros lesz. Atkins, Peko, Thompson, Still, Sims... mindegyiket ismeri a stáb, ráadásul ML ragaszkodik az embereihez. Még úgy is szívesen látnám Peko vagy Still helyén, hogy játszani sem láttam. Mennyi esélyt látsz az roster/mecskeretbe kerülésére?megyerikrisz
A rosterre kerülése kb. biztos, mert 3-tech-ben Atkins mellett csak Gilberry számít igazán komoly tényezőnek, akire viszont a DE-rotációban is szükség lehet. Hogy a meccsnapi aktív keretbe is be tud-e kerülni, az attól függ, mennyire gyorsan fejlődik. Tavaly mondjuk elég komoly ugrást produkált, miután Will Sutton távozásával lényegesen nagyobb szerephez jutott. Én egyébként inkább Grady Jarrettet vittem volna, ha már interior rusher, de a negyedik kör végén Hardison is nagyon jó value pick.
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Úgy tűnik, hogy a needeket is szem előtt tartva azért a BPA húzások jellemezték a draftot. Az első körös sokak által reachnek tekintett húzás után gyakorlatilag olyanokat választott a csapat, akiket előbbre vártak (esetleg az adott körre). Összességében jó munkát végzett a stáb.
Most úgy látom, hogy Dalton és az esetleges sérülések fogják eldönteni, hogy mire hivatott a következő szezonban a Bengals.
több mint 10 éve
Peko teljesen mást játszik, Still roster helyére lehet (lesz is) komoly veszéllyel, középtávon Gilberry feladatát veheti át,inside rusherként egyértelmű passz szituációkban.

több mint 10 éve
4/36: Marcus Hardison, DE, Arizona State. Dunlap, MJ, Gilberry, Hunt és Clarke után ő lenne a hatodik. Szerintem Gilberryt beáldozzák, ha Hardison jó TC-t nyom, pedig Hunt még mindig mögötte van teljesítmény alapján.

Ápdét: Marvin nyilatkozata alapján Hardisont DT-nek, Shawt CB-nek draftolták.megyerikrisz
Hardison one-gap penetrator DT, az Arizona State-en is ebben a szerepkörben játszott, nem tudom, honnan jött a DE, mint poszt.vassadi
"While most considered Hardison a defensive end in pre-draft evaluation, the Bengals classified him as a true 3-technique defensive tackle."
Forrás: ESPN.COM

Nem ismertem, rájuk hagyatkoztam.megyerikrisz
Igen, sejtettem, de erre gondoltam, hogy nem tudom, hogyan sikerült kihozni nála a DE posztot, miután a Bengals draftolta. Mert 3-4-es csapatnál nyilván defensive endként jöhetett volna szóba base defense-ben, de itt egyértelműen 3-tech.vassadi
A verseny így is hasonlóan szoros lesz. Atkins, Peko, Thompson, Still, Sims... mindegyiket ismeri a stáb, ráadásul ML ragaszkodik az embereihez. Még úgy is szívesen látnám Peko vagy Still helyén, hogy játszani sem láttam. Mennyi esélyt látsz az roster/mecskeretbe kerülésére?

több mint 10 éve
4/36: Marcus Hardison, DE, Arizona State. Dunlap, MJ, Gilberry, Hunt és Clarke után ő lenne a hatodik. Szerintem Gilberryt beáldozzák, ha Hardison jó TC-t nyom, pedig Hunt még mindig mögötte van teljesítmény alapján.

Ápdét: Marvin nyilatkozata alapján Hardisont DT-nek, Shawt CB-nek draftolták.megyerikrisz
Hardison one-gap penetrator DT, az Arizona State-en is ebben a szerepkörben játszott, nem tudom, honnan jött a DE, mint poszt.vassadi
"While most considered Hardison a defensive end in pre-draft evaluation, the Bengals classified him as a true 3-technique defensive tackle."

Nem ismertem, rájuk hagyatkoztam.megyerikrisz
Igen, sejtettem, de erre gondoltam, hogy nem tudom, hogyan sikerült kihozni nála a DE posztot, miután a Bengals draftolta. Mert 3-4-es csapatnál nyilván defensive endként jöhetett volna szóba base defense-ben, de itt egyértelműen 3-tech.
több mint 10 éve

Nem ismertem, rájuk hagyatkoztam.

több mint 10 éve
Smith szép találat így a hatodik körre. akár egy devin mccourty féle playa is lehet belőle. egyik legjobb választásunk az egész drafton.

több mint 10 éve

Hardison one-gap penetrator DT, az Arizona State-en is ebben a szerepkörben játszott, nem tudom, honnan jött a DE, mint poszt.
több mint 10 éve
6/197: Derron Smith, S, Fresno State.

több mint 10 éve
sziasztok. el kellett mennem mi lett az 5. körös?laoce
CJ Uzomah, TE, Auburn. Blokkoló, 11 elkapása volt tavaly. Állítólag melós srác, jól járhatunk vele.megyerikrisz
Köszönöm. Jöhet Brady2015laoce
Az nem fog szvsz. Egy WR-t még illene, de az idei drafton én már semmit sem merek mondani.

több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
CJ Uzomah, TE, Auburn. Blokkoló, 11 elkapása volt tavaly. Állítólag melós srác, jól járhatunk vele.megyerikrisz
Köszönöm. Jöhet Brady2015

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
CJ Uzomah, TE, Auburn. Blokkoló, 11 elkapása volt tavaly. Állítólag melós srác, jól járhatunk vele.

több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
sziasztok. el kellett mennem mi lett az 5. körös?

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Nem kell "idehívni" embert, ha a bowl.hu fórumán véleményezed a bowl.hu műsorát, ami a bowl.hu-n mentbaggio
Akkor ezt itt zárjuk is le. Nekem nem tetszett, amit láttam, nektek meg nem tetszett, hogy nekem nem tetszett. 😀

De hogy lényeges dolgokról is essen szó:

Ápdét: Marvin nyilatkozata alapján Hardisont DT-nek, Shawt CB-nek draftolták.

több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Nem kell "idehívni" embert, ha a bowl.hu fórumán véleményezed a bowl.hu műsorát, ami a bowl.hu-n ment

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
...Ezért nevettünk, és nem egyedül tettem. Erről szól a draft. Nevetünk-sírunk az adott pillanatban kiválónak és őrültségnek tűnő pickeken...Soldados
Akkor az én hibám, mást vártam. Eddig úgy voltam vele, hogy itthon a bowl.hu-s cikkekből, podcastekből tudhatok meg fontos, szakmai dolgokat olyan játékosokról, akiket adott esetben kevésbé, vagy egyáltalán nem ismerek. Ha meg azon akartam röhögni, hogy valakinek mekkora a homloka, akkor felnéztem a Fűzővel kifelé-re. Nagyon sajnálom egyébként, mert vártam az adást, de a látott 10-15 percből annyit tudtam meg biztosan, hogy a következőt már nem fogom nézni.megyerikrisz
gratulálok, egy 5 órás adásból ez parádés mintavétel.shawnka
Várjál, akkor az nfl network adása nem csak reklámból állt? Épp odakapcsoltam 5 percre, picket, szagértőt, de még Chicago látképet se láttam, de akkor megvezettek, szomorúbaggio
Draft alatt kellett volna odakapcsolnod.megyerikrisz
Mert most épp nem a draft megy? Értem.baggio
Felőlem védhetitek a mundért ameddig akarjátok. Hívj még pár tagot és ők is írják le, hogy mit kellene néznem és mit nem. Biztos van, aki szereti nézni, csináljátok nekik, ők örülni fognak. Engem viszont továbbra sem érdekel, részemről téma itt lezárva.