Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Na basszameg, erről beszéltem. Little érkezik workoutra.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Ezzel és Wright kiesésével szinte biztos, hogy Tate rostert fog. 😕megyerikrisz
Ez esetben megérdemelné a csapat, hogy kiessen az NFL-ből.Mikey
Szerintem Dennis Roland rokona lehet. Vagy Roland után ő csinálgatja Brown/Lewis lányát.

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
Ezzel és Wright kiesésével szinte biztos, hogy Tate rostert fog. 😕megyerikrisz
Ez esetben megérdemelné a csapat, hogy kiessen az NFL-ből.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nehogy holnap jöjjön a hír, hogy kihagyja a szezont. 😀

Mellesleg Wrightról is mindig milyen jókat nyilatkoztak Lewisék... aztán helló. 😕Mikey
Wright megy IR-re, ha nem claimelik. Engem sokkal jobban elszomorít, hogy Alfordról kifejezetten rosszakat nyilatkoztak. Ezzel és Wright kiesésével szinte biztos, hogy Tate rostert fog. 😕megyerikrisz
Még valami az előzőhöz:
Alford bénázásával és Dre/Dennard kezdővé avanzsálásával jelentősen gyengül a Special Team, hiszen a két legjobb gunner és a remélt, új visszahordó esik ki. Bár Pacman még szóba jöhet, de az még rosszabb, mert akkor Tate-et elkapóként fogjuk használni, ami nagyjából Greg Little-szint.

több mint 10 éve

Mellesleg Wrightról is mindig milyen jókat nyilatkoztak Lewisék... aztán helló. 😕Mikey
Wright megy IR-re, ha nem claimelik. Engem sokkal jobban elszomorít, hogy Alfordról kifejezetten rosszakat nyilatkoztak. Ezzel és Wright kiesésével szinte biztos, hogy Tate rostert fog. 😕

több mint 10 éve

Mellesleg Wrightról is mindig milyen jókat nyilatkoztak Lewisék... aztán helló. 😕

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Legalább Iloka nem PUPon kezd. Kis öröm is öröm.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Bengals make the following moves:
-Released:
WR James Wright under Waived/Injured category
-Placed on Active/PUP List:
LB Vontaze Burfict
DE Margus Hunt
LB Sean Porter
-Active/Non-Football Injury:
OT Cedric Ogbuehi

Viszonylag érdekesebb (uborkaszezonban mindenképp) mondatok:

Hue Jackson on Bengals playbook: "It's wide open. We can't play with our hands tied behind our backs anymore."

Hue Jackson on running backs: Hill will start in Oakland.

Marvin Lewis on Burfict: "If he got preseason snaps in he would be way ahead of the curve."

több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
 bleacherreport.com/articles/2388159-jermaine-gresham-to-cardinals-latest-contract-details-comments-and-reaction?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national

Én örülök, hogy megszabadultunk tőle...
több mint 10 éve
Egy USToday QB rangsor:
 sportswire.usatoday.com/2015/07/17/qb-rank-23-andy-dalton/
Tudni kell persze helyén kezelni (=semmit nem érnek) az ilyen rangsorokat, de Andy szépen csúszkál rajtuk. Érdemes megnézni kik maradtak Dalton cimbi mögött. Idén villantania kell, mert különben szépen beárazza magát hulladéknak.

több mint 10 éve
Bulimeccsen hangulatot rombolni kreténség. Tök mindegy az apropó.

több mint 10 éve
Állítólag tegnap sikerült alkotnia néhány Bengals drukkernek a baseball liga All-Star meccsének felvezetőjén, a celebek softball meccsén. Mert ugye ha már Cincinnatiben rendezik a gálát, akkor Dalton is játszott, és néhány szurkolónak sikerült véleményt nyilvánítania, és kifütyülnie Andyt.
Mellesleg két hazafutást is ütött Vöri, szóval lehet sportágat kéne váltania. 😀

Amúgy nem, komolyra véve. Szeretem, nem szeretem, tartom akármilyen képességű irányítónak, csak a kedvenc csapatom 'kölke' és mint ilyen, nem fütyülöm ki, pláne egy ilyen celebmeccsen. Lehet bennem van a hiba hogy így gondolom, de akkor is. Persze az Amerika, én meg a begyöpösödött europid fejemmel ismerem egy csapat szentháromságát -- játékosok, szurkolók, edzők -- ami mindenek felett áll és csak a mecs hevében szidjuk egyiket-másikat ha balfasz, de egyébként azonkívül istenítjuk, legyen akármilyen béna. 😀

Szóval amit ki akarok hozni ebből, hogy az ilyen menjen a kurvaanyjába, mér' kell ezt? :-8Mikey
Egyetértek veled, ugyanakkor azt is emeljük ki, hogy azért nem volt ez akkora dolog, amekkorát a helyi média csinált belőle. Néhány barom mindig van, biztos vagyok benne, egy sportolónak ezt is tudnia kell kezelni.

több mint 10 éve
Állítólag tegnap sikerült alkotnia néhány Bengals drukkernek a baseball liga All-Star meccsének felvezetőjén, a celebek softball meccsén. Mert ugye ha már Cincinnatiben rendezik a gálát, akkor Dalton is játszott, és néhány szurkolónak sikerült véleményt nyilvánítania, és kifütyülnie Andyt.
Mellesleg két hazafutást is ütött Vöri, szóval lehet sportágat kéne váltania. 😀

Amúgy nem, komolyra véve. Szeretem, nem szeretem, tartom akármilyen képességű irányítónak, csak a kedvenc csapatom 'kölke' és mint ilyen, nem fütyülöm ki, pláne egy ilyen celebmeccsen. Lehet bennem van a hiba hogy így gondolom, de akkor is. Persze az Amerika, én meg a begyöpösödött europid fejemmel ismerem egy csapat szentháromságát -- játékosok, szurkolók, edzők -- ami mindenek felett áll és csak a mecs hevében szidjuk egyiket-másikat ha balfasz, de egyébként azonkívül istenítjuk, legyen akármilyen béna. 😀

Szóval amit ki akarok hozni ebből, hogy az ilyen menjen a kurvaanyjába, mér' kell ezt? :-8

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Szerintem melléadjuk Pittát, és akkor a kórházban nyomhatják a double TEs felállásokat!
több mint 10 éve
Amúgy a camp videjókon Eifert bitang jó. Kéne valaki aki meg is találja.nasheem
Meg hogy a második héten is lehessen neki dobálni, ne az SZTK-ban várjon a sorára.

több mint 10 éve
Áh, így már nem is az igazi Bengals ez. Ha behúzunk egy OO meccset is, egyből keresek egy új csapatot.

Amúgy a camp videjókon Eifert bitang jó. Kéne valaki aki meg is találja.

több mint 10 éve
Nagy a csend és ez így jó. Nem hiányzik se egy kis doppingügy, se kézlerobbantás, se börtön a játékosainknak. Nagy szezon jön! 😀 #LetsRoarrizanjn
#jinxed

több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Nagy a csend és ez így jó. Nem hiányzik se egy kis doppingügy, se kézlerobbantás, se börtön a játékosainknak. Nagy szezon jön! 😀 #LetsRoar
több mint 10 éve
Az oké, hogy a camp alapján McCarron a kezdőnk, de Dalton már másodiknak sem jó?
(Keith Wenning érkezett)nasheem
Hát azért McCarronról sem csak pozitív dolgokat írtak (a beatwriterek legalábbis, a stáb szavai ilyenkor totálisan mellékesek). Hatalmas szerepe volt a DB-k tesztelésében, úhgy dobálta nekik az INT-eket, mintha muszáj lenne.

több mint 10 éve
Az oké, hogy a camp alapján McCarron a kezdőnk, de Dalton már másodiknak sem jó?
Keith Wenninget mi dobtuk ki offseason elején, a cseréink Biztoskezű HeadandSchaub és Bryn Renner akit egy év után vágtak ki a Denvertől. Szerintem Wenningtől ne reméljetek sokat. 😛malkav
Wenningtől pontosan azt reméli a stáb, amit nyújtani is fog 😉

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Keith Wenninget mi dobtuk ki offseason elején, a cseréink Biztoskezű HeadandSchaub és Bryn Renner akit egy év után vágtak ki a Denvertől. Szerintem Wenningtől ne reméljetek sokat. 😛
több mint 10 éve
(Keith Wenning érkezett)

több mint 10 éve
Iloka titokzatos sérülése kapcsán szóba került Hall átmozgatása safety pozícióba:

"I’m not taking that out of the scenario," said Hall via Local 12. "If that time comes and they feel like it’s necessary (to move to safety) I wouldn’t retire because of it... The more you can do the better. If I feel I can succeed at it and it helps the team, I’m all for it."
A McCarron-hype pedig már valahol a Jupiter magasságában jár:

1) Keep an eye on AJ McCarron in Cincinnati. While he's still afflicted by some rookie mistakes, the coaches there now believe he's fully capable of becoming a starting-quality player. And with his shoulder healed, McCarron is throwing the ball better than he ever has, showcases top-notch pocket presence and -- as you would expect from a guy who led Alabama to back-to-back national championships -- is displaying that the NFL stage isn't too big for him.Albert Breer, nfl.com
Lelki szemeim előtt már látom, hogy '16-ban nyitónapon ő vezeti ki a csapatot a pályára. :cool:

több mint 10 éve
De így legalább tuti hogy McCarron lesz a backup.
Báár... őt is dicsérik... eh.Mikey
McCarron? Lehet, hogy jobb híján, de én érzek benne valamit.

több mint 10 éve
"Bengals announce they have waived QB Terrelle Pryor."Sixo67
WTF.
Mondom én, hogy mindig a szöges ellentéte igaz annak, amit a Bengals edzői mondanak.
Ami szívás, mert a nyilatkozatok alapján mindenki kurva jól tolja az OTA-ken.
😀😀
De így legalább tuti hogy McCarron lesz a backup.
Báár... őt is dicsérik... eh.