Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Dre Kirkpatrick's Off-Season and Preparing for 2015To start up his training, Kirkpatrick headed down to his alma mater, University of Alabama.(Y)
"I eat, breathe, sleep football down there with those guys, not to mention the mentor factor really inspires me to be a better pro," Kirkpatrick said. "The younger college guys look up to us as players that have gone through the process and are making an impact. It gives me just as much motivation as they get from the pros that come back to UA."
(...)
The Bengals' trust in Kirkpatrick was solidified this offseason when Kirkpatrick experienced the highlight of his offseason. "The highlight of all highlights is the Bengals picking up my 5th year which just allows me to continue my dream," Kirkpatrick said.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
"Long ways to go."
Anyád hogy van, Marv?
több mint 10 éve
Megesett tegnap az OTA első napja, ami számomra a legérdekesebb:Hunt nemcsak az eszével, hanem a teljesítményével is rászolgált, hogy ne legyen tuti helye a rosteren. Az az érdekes, hogy sérülésről nincs infó, de látták az épületben nemsokkal a kezdés előtt.
- Hall, Adam Jones, Kirkpatrick és Dennard rotálva volt, mindannyian kaptak lehetőséget az első csapatban.
- Hunt nem vett részt az edzésen, mert csak.
Tudom nem feltétlen kell komoly konzekvenciákat levonni az OTA első napjából, de nekem nagyon bejönne, ha a négy CB ténylegesen nyílt versenyben döntené el, hogy ki fog kezdeni a nyitónapon, és ki nem.
Huntot pedig nem is értem. Hiába észt, úgy tűnik esze nem sok van, mert ezzel szvsz elérte, hogy Clarke helyből előnybe kerüljön vele szemben.
Ja, Marvin Jones összeszedett pár napja egy kisebb hamstring sérülést, és emiatt csak az oldalvonal mellett edzett a többi tápossal. Ez az ember szerintem abban lesérülne, ha erősebben ráfújnál...Mikey
Marvin megint nyilatkozott Burfictről ( "Vontaze will be in rehab all the way through the summer, so, he's go a long ways to go. He had surgery in January. That's a surgery that takes a bit. He's trying a bit to beat the odds and do it quicker but he's got a lot of work to do. It's part of the injury." ) Ez alapján kezdhetünk barátkozni a Hawk-Mau-Lamur nyitónapi LB-sorral. Dawsonnál meglepetést szagolok, nagyot szólhat, de közismerten nem játszatjuk a rookie-kat az elején, úgyhogy ő majd később, ha egyáltalán.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Megesett tegnap az OTA első napja, ami számomra a legérdekesebb:- Hall, Adam Jones, Kirkpatrick és Dennard rotálva volt, mindannyian kaptak lehetőséget az első csapatban.
- Hunt nem vett részt az edzésen, mert csak.
Tudom nem feltétlen kell komoly konzekvenciákat levonni az OTA első napjából, de nekem nagyon bejönne, ha a négy CB ténylegesen nyílt versenyben döntené el, hogy ki fog kezdeni a nyitónapon, és ki nem.
Huntot pedig nem is értem. Hiába észt, úgy tűnik esze nem sok van, mert ezzel szvsz elérte, hogy Clarke helyből előnybe kerüljön vele szemben.
Ja, Marvin Jones összeszedett pár napja egy kisebb hamstring sérülést, és emiatt csak az oldalvonal mellett edzett a többi tápossal. Ez az ember szerintem abban lesérülne, ha erősebben ráfújnál...
több mint 10 éve
Azért remélem, csak óvatosan...
több mint 10 éve
Bár különböző intenzitással, de Burfict, Jones, Eifert is edz a mai OTA-n. Eifert ráadásul nem a rehabosokkal, ami nagyon örömteli.
több mint 10 éve
Visszavonult csapatunk korábbi legendás futója, Bernard Scott....Vasas elleni 96 yardos kickoff ret TD miatt. 😊
Mindig emlékezni fogunk a szenzációs... oh, wait! 😀megyerikrisz
több mint 10 éve
Visszavonult csapatunk korábbi legendás futója, Bernard Scott.Mindig emlékezni fogunk a szenzációs... oh, wait! 😀
több mint 10 éve
Hát igen, nagy teljesítmény ennyi zsenivel lóf*szt se nyerni. 😊MikeyEz a Modell-átok rátok eső része

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Hát igen, nagy teljesítmény ennyi zsenivel lóf*szt se nyerni. 😊
több mint 10 éve
nagyon jó kis írás, ajánlom figyelmetekbe. viszont, bár nem ez a lényege, az apróságra is figyelve nehéz nem azt gondolni, hogy ez egy elátkozott franchise.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
A Burfictet műtő doki szerint a TC-re rendben lesz. Hiszem ha látom, de ez talán biztató a sok Marvin-féle "we'll see" után.
több mint 10 éve
A vasas-fórumból schmitteltem a linket, hatalmas! 😀Borzalom, hogy milyen mocskok vagytok 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀
yourteamcheats.com/CINmegyerikrisz
És még ez az akciód a Schmittgate benne sincs a felsorolásban...😀
több mint 10 éve
A vasas-fórumból schmitteltem a linket, hatalmas! 😀yourteamcheats.com/CIN
több mint 10 éve
most ezzel mit is szeretnél ?Nincs bajom a büntetéssel és nem is sírok, az O-fal tényleg csak az 5. fordulóra szokott összeállni 😀
hogy balfasz volt Brady mert ezt mindenki csinálja de csak ő bukott le ? eddig az volt az érv, hogy nem is csinált semmit.
de a hisztit továbbra sem értem, épp most nyertetek egy SB-t, minek sírni ? btw, Brady évek óta szar az első négy meccsen, tavaly is ellenünk tért vissza az 5. héten. problem ?gabtsi
A következetlenséggel van bajom..na de nem off-olok tovább, sorry.
több mint 10 éve
most ezzel mit is szeretnél ?hogy balfasz volt Brady mert ezt mindenki csinálja de csak ő bukott le ? eddig az volt az érv, hogy nem is csinált semmit.
de a hisztit továbbra sem értem, épp most nyertetek egy SB-t, minek sírni ? btw, Brady évek óta szar az első négy meccsen, tavaly is ellenünk tért vissza az 5. héten. problem ?
több mint 10 éve
www.nj.com/jets/index.ssf/2015/01/needles_on_sidelines_former_jets_qb_jeff_blake_had.htmlNem tudom az "is" logikai kapocs hiányát véled-e felfedezni.nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.gabtsiMiért ki nyert csalással SB-t?gordon
Mindenesetre en nem bánnám ha itt arról vitatkozhatnank egy gyűrű után hogy kapott a kezdő QB négy meccset. Beleférne.gabtsi
több mint 10 éve
Nem hiszek az altalanositasban, de persze a nagy számok törvénye alapján nagy táborban nagyobb a hiszti. Fel kell mutatni a táblára, oszt jónapot.
több mint 10 éve
Beleférni= beleférneszerintem ez 32-ből 31 csapatnak beleférni csakhát megint az az egy.....malkavNem tudom az "is" logikai kapocs hiányát véled-e felfedezni.nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.gabtsiMiért ki nyert csalással SB-t?gordon
Mindenesetre en nem bánnám ha itt arról vitatkozhatnank egy gyűrű után hogy kapott a kezdő QB négy meccset. Beleférne.gabtsi
több mint 10 éve
szerintem ez 32-ből 31 csapatnak beleférni csakhát megint az az egy.....Nem tudom az "is" logikai kapocs hiányát véled-e felfedezni.nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.gabtsiMiért ki nyert csalással SB-t?gordon
több mint 10 éve
Nem tudom az "is" logikai kapocs hiányát véled-e felfedezni.nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.gabtsiMiért ki nyert csalással SB-t?gordon
Mindenesetre en nem bánnám ha itt arról vitatkozhatnank egy gyűrű után hogy kapott a kezdő QB négy meccset. Beleférne.
több mint 10 éve
Inkább ti, mint sem. 😀nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.gabtsiMiért ki nyert csalással SB-t?gordon
több mint 10 éve
Pryor a csoportban, remek.Amíg élek nem felejtem el, előre örültem hogy majd mennyire szétcsapjuk a hullagyenge Raiderst, erre első play a meccsen: Pryor fut egy 95 y-os TD-t. 😊
több mint 10 éve
Mindenki. 😉nézd, ha nyerünk csalással egy Super Bowlt, én tőlem lehet 6-8 is. nyitott és meggyőzhető vagyok.gabtsiMiért ki nyert csalással SB-t?gordon

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
S mikor a Veres megnyeri a konferenciadöntőt, Brón papa a sajttájon bejelenti az L.A.-be költözést...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak