Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
A Bovadánál 50szeres pénzt lehet nyerni, ha Daltonra fogadsz hogy ő lesz az MVP, és aztán tényleg ő lesz.

Dalton.

MVP.

Höh.Mikey
Ezt szerintem nyugodtan soroljuk az 'Is Flacco elite' kérdéskörbe, pont annyira fontos 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Ha a reális esélyeket nézzük, akkor azért az 50-szeres szorzó nem is túl magas. Bár lehet, hogy a fogadóirodánál már tudnak valamit 😀
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A Bovadánál 50szeres pénzt lehet nyerni, ha Daltonra fogadsz hogy ő lesz az MVP, és aztán tényleg ő lesz.

Dalton.

MVP.

Höh.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Sanu hogy kerül Jones elé a második Wr helyen? Remélem csak a sérülések miatt.
A legcsúnyább viszont Tate tutifix helye. Mondjuk első DCvel sokat nincs értelme foglalkozni. Változik majd bőven.nasheem
Marvin legigazabb mondása: Az egész DC annyit sem ér, mint a papír amire nyomtatták.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Sanu hogy kerül Jones elé a második Wr helyen? Remélem csak a sérülések miatt.
A legcsúnyább viszont Tate tutifix helye. Mondjuk első DCvel sokat nincs értelme foglalkozni. Változik majd bőven.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
McCarron ... Az első fal mögött, meg szinte nem is hibázott. Vagy csak délibábot kergetek?nasheem
Arra gondolsz, hogy azelőtt megteszik kezdőnek, hogy Vöri nyomna négy ordenárészar meccset? :cool:Mikey
Ennyire nem vagyok bátor, illetve ennél azért konzervatívabb az edzői karunk 😊
Egyszerűen reménykedem benne, hogy jó lesz a gyerek és talán-talán a 4 ordenáré után megpróbáljuk.

több mint 10 éve
Az tényleg vicces, hogy van olyan edzés, amikor Johnsont is elé teszik, egy nappal később meg már HOF formában nyomja (ami pre seasonben egyébként a minimum 😊).
McCarron számára szvsz inkább az a tét szerintem, hogy ha a követező szezonban Dalton bukik, akkor megkapja-e a lehetőséget, vagy örök backup státusza lesz az NFL-ben.

Ami szerintem sokkal fontosabb, hogy Burfict az edzés mellett a twitteren is elég aktív lett, miközben a sérülése alatt nagyjából 8 hónapig nagy csend volt ott. Reméljük ez tényleg azt jelenti, hogy a szezon nyitására már játékra kész lesz.
több mint 10 éve
Én a hét közepén még olyan cikket olvastam, aminek az volt a címe: "Miként hathat McCarron gyengélkedése a Bengals roster terveire?" 😀megyerikrisz
McCarron neve és a gyengélkedés szó egy mondatban? Ki volt az a galád személy, aki le merte írni? 😊

több mint 10 éve
McCarron ... Az első fal mögött, meg szinte nem is hibázott. Vagy csak délibábot kergetek?nasheem
Arra gondolsz, hogy azelőtt megteszik kezdőnek, hogy Vöri nyomna négy ordenárészar meccset? :cool:

több mint 10 éve
Csak én érzem erősebbnek a szokásosnál a McCarron hypot? A második vonallal is nagyon jó hete volt. Az első fal mögött, meg szinte nem is hibázott. Vagy csak délibábot kergetek?nasheem
Én a hét közepén még olyan cikket olvastam, aminek az volt a címe: "Miként hathat McCarron gyengélkedése a Bengals roster terveire?" 😀

több mint 10 éve
Csak én érzem erősebbnek a szokásosnál a McCarron hypot? A második vonallal is nagyon jó hete volt. Az első fal mögött, meg szinte nem is hibázott. Vagy csak délibábot kergetek?

több mint 10 éve
Marvin Jones sérülése megint elég furcsán van kommunikálva. Az egyszeri Bengals szurkoló ezek után megint IR-en látja...munoz
Ezek szerint nem csak én nem tudtam, hogy "leg soreness" miatt három napokat szoktak kihagyni játékosok.Mikey
Lewisnak sem ízlik. Saját magához képest elég ingerülten nyilatkozott nem csak Jonesról, hanem szinte az összes sérültről.

több mint 10 éve
Marvin Jones sérülése megint elég furcsán van kommunikálva. Az egyszeri Bengals szurkoló ezek után megint IR-en látja...munoz
Ezek szerint nem csak én nem tudtam, hogy "leg soreness" miatt három napokat szoktak kihagyni játékosok.

több mint 10 éve
Marvin Jones sérülése megint elég furcsán van kommunikálva. Az egyszeri Bengals szurkoló ezek után megint IR-en látja...
több mint 10 éve
Jó minőségű videó pár TC-s gyakorlatról.

több mint 10 éve
Hunt hivatalosan is lekerült a PUP listáról, ma már könnyített edzést végzett. Közben BigWhit azt nyilatkozta, 4 évig szeretne még játszani. Megszakadna a szívem, ha elmenne, de ennyi OT-drafttal nem fogunk rá pénzt áldozni.

több mint 10 éve
Hát ja, a DT draft elmulasztása fáj és fájni fog 😕

Hallról is érdekes hírek jönnek. Pont mert ilyenkor mindenki HoF, furcsa hogy őt többnyire akkor említik, amikor valaki szép játékot csinál ellene. DD és Dre jó lesz, de nagyon kellene egy jó Hall is.

több mint 10 éve
Reméljük, hogy MJ-nek tényleg csak az a baja, amit mondtak. Gilberry állítólag tényleg csak kisebb sérüléssel bajlódik, így ez még kezelhető állapot.munoz
MJ diagnózisát megerősítette LaCanfora, az ESPN és a többiek is, talán valós. Egyébként meg azon a véleményen vagyok, ha Geno tényleg olyan formában lesz mint mondják (tudom, TC, meg mindenki HoF, de szeretnék hinni nekik), az még egy villklárkból is királyt faraghat. Ettől függetlenül kéne vissza MJ minél előbb, Guenther szerint week 1 a cél.megyerikrisz
Az a baj, hogy nem látszik, ki lesz Geno mellett a másik DT, aki valóban hatékonyan tud dolgozni. Én sem Peko-ban, sem Simsben nem látom ezt az embert, Thomson meg hol sérült, hol nem. Ha az megoldódik, akkor az end pozícióban lévő ember könnyebben tud nagyot alkotni.
több mint 10 éve
Reméljük, hogy MJ-nek tényleg csak az a baja, amit mondtak. Gilberry állítólag tényleg csak kisebb sérüléssel bajlódik, így ez még kezelhető állapot.munoz
MJ diagnózisát megerősítette LaCanfora, az ESPN és a többiek is, talán valós. Egyébként meg azon a véleményen vagyok, ha Geno tényleg olyan formában lesz mint mondják (tudom, TC, meg mindenki HoF, de szeretnék hinni nekik), az még egy villklárkból is királyt faraghat. Ettől függetlenül kéne vissza MJ minél előbb, Guenther szerint week 1 a cél.

több mint 10 éve
Reméljük, hogy MJ-nek tényleg csak az a baja, amit mondtak. Gilberry állítólag tényleg csak kisebb sérüléssel bajlódik, így ez még kezelhető állapot.
több mint 10 éve
MJ93 grade-2 MCL sprain, négy hét kihagyás. ez a he will be okaytól kicsit arrébb van.

több mint 10 éve
Egyébként meg mindenki nyugodjon le a p..., Marvin szerint "Mike will be okay".megyerikrisz
aha, ezzel kb. biztosra vehető az IR.

több mint 10 éve
MJ meg is sérült az első full felszereléses edzésen. Jobb térdszalag. 4-6 hét, ami tudjuk nálunk mit jelent. Faszom, a legnagyobb nyári erősítsük.nasheem
Gilberry is kiült, alakul a RE poszt... Clark time?megyerikrisz
Ha jól emlékszem Dunlap ment át és Clarke a fal bal oldalán erőlködött.

több mint 10 éve
Egyébként meg mindenki nyugodjon le a p..., Marvin szerint "Mike will be okay".

több mint 10 éve
MJ meg is sérült az első full felszereléses edzésen. Jobb térdszalag. 4-6 hét, ami tudjuk nálunk mit jelent. Faszom, a legnagyobb nyári erősítsük.nasheem
Gilberry is kiült, alakul a RE poszt... Clark time?