NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Ha már offolunk, akkor a Steelers kivérzés vagy minden szuper témában valahogy érdekes, hogy a D akkor állt össze tavaly, amikor a két nyugdíjast reaktiváltátok, addig valahogy az újjáépült védelem csak döcögött 😊
Ősszel a Heinzen meg a PBS-ben egymásnak ugranak a fiúk és kiderült, kinek volt igaza a szájkaratéban 😀
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
A tavalyi keretünkkel csoportot nyertünk. Ahhoz képest kb Worilds az egyetlen érdemleges változás. Troy cutolásának én konkrétan örülnék.
Konkrétan érdemi veszteség az legfeljebb Worilds. Ezt azért nem hívnám kivérzésnek. A Ravens 4 komoly játékost vesztett és valszeg még fognak is, ez inkább kivérzés.Soldados
A csoportgyőzelemért jár is a gratula és amint arra játsszák ezt a játékot több is 😊
Egyébként meg mintha minden évben kivéreztetnék a Ravenst aztán valahogy csak tudunk némi vért visszacsalogatni az erekbe. Nem mondom, hogy most is biztosan így lesz, de azért ne temessük még az élőt.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.youtube.com/watch?v=egoY0wzheaM

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
azt próbálom kifejteni, hogy az ilyen Woodley meg Troy move-ok miatt nem tud fejlődni a keret, mert nincs rá pénz. az egyetlen oka annak, hogy ti nyertétek, és egyáltalán képesek vagytok megnyerni a csoportot az a franchise QB személye és megléte. de ha ilyen ostoba módon intézi tovább a FO a szerződéseket (és a draftok sem ültek az utóbbi években annyira) akkor szépen lassan ki fog vérezni a csapat. szerintem már elindult ez a folyamat. lehet h nem lettetek egyik napról a másikra gyengébbek, de amíg mindenki fejlődik (Ravens nem persze), addig ti nem tudtok a pénzügyi béklyók miatt. persze ez nem az én bajom.gabtsi
Mi az ostobaság? Woodley az egyetlen komoly dead money-nk évek óta, amit ennyire beszívtunk. Ez inkább dicsérete a FO-nak, mintsem kritikája. BB személye pedig még évekig garantált, ha meg nem sérül persze. Szóval semmiféle kivérzés nincsen, sőt, a Steelers új csapatot épített 2 év alatt, amely legutóbb csoportot nyert, s ezt a csapatot nem szedték szét, egyetlen komoly távozója lesz, azaz jó drafttal folytatódhat a reloading. (Ellenben ugye a Ravens-szel)

A gyengének titulált draftjainkról pedig annyit, hogy komoly FA-igazolás nélkül felépült egy sokra hivatott Offense, amelyben nincs egyetlen FA-igazolás sem. 😉 A Defense-nél még tart az újratöltés, onnan valóban hiányzik 2-3 kirakós elem, de konkrétan ha lenne akkora szerencsénk, hogy találunk idén 1-1 jó CB-t és OLB-t a drafton, akkor contender csapattá válhatunk.

Na ezt nem hívnám kivérzésnek. 😊

Persze nem azt állítom, hogy nálunk nincsenek kérdőjelek, de én a kivérzés szót vitatom és azt nem tudtam értelmezni, mert mi csak 1 komoly játékost vesztünk, ezzel szemben a Ravens már négyet és még valszeg fog is. Én azt hívnám kivérzésnek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azt próbálom kifejteni, hogy az ilyen Woodley meg Troy move-ok miatt nem tud fejlődni a keret, mert nincs rá pénz. az egyetlen oka annak, hogy ti nyertétek, és egyáltalán képesek vagytok megnyerni a csoportot az a franchise QB személye és megléte. de ha ilyen ostoba módon intézi tovább a FO a szerződéseket (és a draftok sem ültek az utóbbi években annyira) akkor szépen lassan ki fog vérezni a csapat. szerintem már elindult ez a folyamat. lehet h nem lettetek egyik napról a másikra gyengébbek, de amíg mindenki fejlődik (Ravens nem persze), addig ti nem tudtok a pénzügyi béklyók miatt. persze ez nem az én bajom.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
szerk.: Ngata csoportból való távozásának nem kicsit örülök.Mikey
igen, ez boling mellett a legjobb hír. meg a Steelers kivérzése 😀gabtsi
Sztem összekevertél minket a Ravens-szel. 😛 Onnan már 4 komoly játékos távozott, aminek jómagam is nem kicsit örülök.

Nálunk kb Worilds az egyetlen komoly távozó. Nagyon messze vagyunk mi a kivérzéstől. 😉Soldados
Lamarr Woodley majdnem 9 milliót visz el a sapkátokból idén, úgy hogy már két másik csapatból is elküldték. értem én, hogy szuper a keret, de így nehéz javítani rajta, ami meg nem javul az romlik. és akkor még Troy 8+M batyujáról még nem is értekeztünk, a hozzáadott értéke ellenére. lesz baj nálatok is gazdagon, és szerintem már van is.gabtsi
A tavalyi keretünkkel csoportot nyertünk. Ahhoz képest kb Worilds az egyetlen érdemleges változás. Troy cutolásának én konkrétan örülnék.

Woodley-t (akit mellesleg rajtunk kívül csak egy csapat cutolt, a Raiders, most pedig aláírt a Cardshoz) pedig nem tudom, hogy jön ide. Már tavaly se volt nálunk, de a tavalyi jún 1. utáni cutolása miatt idén visszük a dead money-ját, ezt eddig is tudtuk, de ettől nem leszünk, vagy lettünk gyengébbek, már tavaly se volt nálunk. (Ráadásul BB hosszabbításával majd lesz capünk)

Konkrétan érdemi veszteség az legfeljebb Worilds. Ezt azért nem hívnám kivérzésnek. A Ravens 4 komoly játékost vesztett és valszeg még fognak is, ez inkább kivérzés.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Sztem összekevertél minket a Ravens-szel. 😛 Onnan már 4 komoly játékos távozott, aminek jómagam is nem kicsit örülök.

Nálunk kb Worilds az egyetlen komoly távozó. Nagyon messze vagyunk mi a kivérzéstől. 😉Soldados
Lamarr Woodley majdnem 9 milliót visz el a sapkátokból idén, úgy hogy már két másik csapatból is elküldték. értem én, hogy szuper a keret, de így nehéz javítani rajta, ami meg nem javul az romlik. és akkor még Troy 8+M batyujáról még nem is értekeztünk, a hozzáadott értéke ellenére. lesz baj nálatok is gazdagon, és szerintem már van is.

több mint 10 éve

Nálunk kb Worilds az egyetlen komoly távozó. Nagyon messze vagyunk mi a kivérzéstől. 😉

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Green top5 WR, Maclin közel sem. Szép nagy szám lesz, az biztos. Remélem, Brownnak meg sem fordul a fejében, hogy elengedje.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Maclin 11M/év, Green mi lesz majd nyáron 14-15 ?

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
5 év, 26 millió. Win-win.megyerikrisz
Teljesen jó, ha fejlődik szépen tovább.

Kár hogy Big Whit addigra öregszik ki, ameddigre Boling, Zeitler és Csöcsi a legjobb éveikbe érnek. 😐

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
üveggyöngyök. Iupati 8M aav-ért írt alá, Boling jobb játékos imho.gabtsi
Bizony. De ha azt nézzük, hogy az utolsóban 1.6-ot keresett, ő sem járt rosszul. Még sokat jelenthet, hogy változatlan maradt az OL.

több mint 10 éve
üveggyöngyök. Iupati 8M aav-ért írt alá, Boling jobb játékos imho.

több mint 10 éve
5 év, 26 millió. Win-win.

több mint 10 éve
igen, ez boling mellett a legjobb hír. meg a Steelers kivérzése 😀

több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Alakul ez... 😊
több mint 10 éve
Clint Boling is visszaigazolva. 😊munoz
Az jó, öröm van. 😕)
A részletekre nagyon kíváncsi vagyok, rebesgették hogy nagy lóvét akar.

szerk.: Ngata csoportból való távozásának nem kicsit örülök.

több mint 10 éve
Hát ha elviszik Mays-t, akkor még akár teljesülhet is a vágyad Crocker visszatérésével. Roland sajnos már keményebb dió
😀😀
több mint 10 éve
Bolingnak nagyon örülök, ha Fairley aláírna, az brutál lenne. Drafton kellene még elöl egy DE, középtájt egy blokkoló TE, aztán mehetne orrvérzésig a BPA. És csak most nyitott a piac, Crockerre és Rolandra még nem csapott le senki!

több mint 10 éve
Clint Boling is visszaigazolva. 😊
több mint 10 éve
The Bengals had former Packers linebacker A.J. Hawk in house Monday, but he left the building without a contract.Paul Dehner, Jr.
(Y)Mikey
Végül mégis ide írt alá. 😊vassadi
(N)

- - -

Fairley? Tetszene. 😊

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
@JosinaAnderson 4m4 minutes ago
Source: Nick Fairley is visiting the Cincinnati #Bengals tomorrow.

Nohát!Höri
Baszok én a béna LB igazolasokra. Ha ez összejön, állni fog a cerka durván és sokáig. Pont idevaló. Jöjjön. Most!

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
@JosinaAnderson 4m4 minutes ago
Source: Nick Fairley is visiting the Cincinnati #Bengals tomorrow.

Nohát!

több mint 10 éve
Project guardnak ott van Hopkins.

több mint 10 éve
Hát nem bánnám, ha Collins visszajönne, akkor az OL meg lenne oldva, esetleg a 4-5 körben egy project G-t még lehetne hozni.
Az LB szerződéseket nem nagyon értem, bár bennem motoszkál olyan félelem is, hogy Burfict egészségi állapota egy rohadt nagy kérdőjel a vezetőség számára is. Mau túlfizetése és most Hawk leigazolása nekem ezt sugallja. Aztán reméljük nem így lesz, és tényleg csak a veteran leadership miatt kellettek.
Ha Collins mellett még be tudnánk húzni egy minőségi edge rushert, akkor azt mondom, hogy optimistán tekintenék a draft elé 😊