NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
63
16
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Collinst kivágta a Bucs. Bolingot nem fogjuk tudni megtartani. Visszajön és Whit megy guardba? Mert ha ide draftolunk, abból utána megint csak project DE lesz. És igen, én örülök Hawknak. :-P
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Gabtsi happyVégül mégis ide írt alá. 😊vassadiThe Bengals had former Packers linebacker A.J. Hawk in house Monday, but he left the building without a contract.Paul Dehner, Jr.(Y)Mikey
több mint 10 éve
Végül mégis ide írt alá. 😊The Bengals had former Packers linebacker A.J. Hawk in house Monday, but he left the building without a contract.Paul Dehner, Jr.(Y)Mikey
több mint 10 éve
Ha vet. min környékén jön, akkor Winston tényleg jó deal.Lehet tippelni, hogy ezen a héten fogunk-e FA-t igazolni, vagy szokás szerint (de az ígértekkel ellentétben) csak a jövő héten kezd el dolgozni az FO 😊
több mint 10 éve
Winston mélységnek jó, kiváló a munkamorálja, vezető az öltözőben és ismeri a rendszert is.Ez CLH-ról és Stillről szintén elmondható.
(Y)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Folytatódik az erősítési hullám! Mau és Nugent után visszahoztuk egy évre Winstont és CLH-t. Annyira elégedettek voltunk a teljesítményével, hogy Still is kapott ajánlatot egy évre, de még rágódik, hogy elfogadja-e.
több mint 10 éve
Király! Követelem, hogy most rögtön hosszabbítsunk 8 évre dimanccsal meg níkódzsonzonnal évi 6 millióért.The Bengals had former Packers linebacker A.J. Hawk in house Monday, but he left the building without a contract.Paul Dehner, Jr.(Y)Mikey
több mint 10 éve
The Bengals had former Packers linebacker A.J. Hawk in house Monday, but he left the building without a contract.Paul Dehner, Jr.(Y)
több mint 10 éve
Sheard 26 éves lesz májusban, még akár jó is lehet.Nem azt mondom, hogy ebből aztán semmi jó nem sülhet ki, csak hogy ebben megint van egy rohadt nagy kérdőjel. Viszont ha el is hozzuk, önmagában ez még kevés, ettől nem lesz +25 sack szezononként, kell a draft is.
nézd meg, Jerry Hughes a jó példa, hogy nem feltétlen a játékos hibája, ha bustnak nézi a klubnál aki draftolta (erről persze szó sincs Sheard esetében)gabtsi
Mays iránt nagyon érdeklődik a Vikings, csakúgy, mint Boling iránt. Maysnek már tettünk ajánlatot, most nála a labda, Bolingról semmit nem tudok.
A hosszabbításokkal szépen megcsappant a cap, nagyon remélem, hogy Sheard nem Boling kárára jön, mégha La'el Collinst szívesen is látnám, akár 1/21-re is.
több mint 10 éve
Sheard 26 éves lesz májusban, még akár jó is lehet.nézd meg, Jerry Hughes a jó példa, hogy nem feltétlen a játékos hibája, ha bustnak nézi a klubnál aki draftolta (erről persze szó sincs Sheard esetében)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Aláírom, hogy az irány rossz, viszont, ha fordítva lenne, akkor nem engednék ki a piacra. Másrészt, bár a Browns a múlt évben összeszedettebb volt, de egyrészt azért ott is óriási baromságokat csináltak az elmúlt években, másrészt 4-3-ról átálltak 3-4-re amiben feltételezem sokkal kevésbé illik Sheard. Benne van persze, hogy az első két éve volt kifutott, aztán el is lőtte a puskaporát. De ha azt nézem, hogy kis túlzással tavaly az egész csapatnak volt 8,5 sackje, akkor az egy próbát azért megér kategória.A legjobb évében, amikor 8,5 sacket csinált, akkor 4-3 RDE volt.munoz2011-ben. Nem ma volt. A számai időrendben (sack): 8,5 ; 7 ; 5,5 ; 2. Fejlődik, mint Dalton! 😀megyerikrisz
De legyen, bízzunk az 1% esélybe, hogy Sheard a Tampáé lesz, és kivágják Johnsont, mi meg fillérekért visszaigazoljuk. 😊
több mint 10 éve
A legjobb évében, amikor 8,5 sacket csinált, akkor 4-3 RDE volt.munoz2011-ben. Nem ma volt. A számai időrendben (sack): 8,5 ; 7 ; 5,5 ; 2. Fejlődik, mint Dalton! 😀
több mint 10 éve
@gabtsipodcastet nem hallgatok, de így van. nem várok megaszerződéseket, de kivénhedt percembereknél azért mindenképpen többet.
ehelyütt a liga egyik legrosszabb kvalifikált linebackerének adunk 7 milliót, és újraszerződtetjük két évre azt a rúgót, akit az elmúlt három évben 47x kívántunk pokolra.
persze jól el lehet adni "he is a hard-working player, he is a great teammate in our locker room, he is a key player for us, this is a big step in that plan" és természetesen a legfontosabb "he is a player who know our system" szövegekkel.
csak ettől én már szobát bontok.
ez egyelőre a szokásos méretes bullshit, nem pedig csapatépítés.
de lehet csak túlreagálom, mert hát holnaptól van piac. :p
több mint 10 éve
Nem látom, mi hasznát vennénk. LDE-ként szerepelt a snapek több mint 75 százalékában, ki tudja, mit produkálna a másik oldalon. Arra meg nincs időnk, hogy átképezzük. (Bár leigazolhatnánk project DE-nek, abból van már pár)megyerikriszA legjobb évében, amikor 8,5 sacket csinált, akkor 4-3 RDE volt. Csak aztán az állandóan változó Browns edzők okoskodtak, míg végül kuka lett.
több mint 10 éve
Kicsit lemaradtam az eseményekről, de Mau 7M feletti capszámától rosszul lettem. Lelkes, meg Burfict kiesése után vezér volt, de lassú, és ahogy Gabtsi is írja egy LB legyen gyors és kemény.Mau pénze miatt aligha fogjuk tudni megtartani Bolingot, vagy valami veterán minimumos embert hoznak, aki kevés lesz pass rushernek.
Ráadásul jövőre a teljes WR állomány FA lesz, meg Dre és Zeitler is, úgyhogy idén vagy egy mindent vagy semmit évet bevállal a tulaj, vagy jó szokásához híven nem fog ő FA-ra költeni, csak Marvin mondott nagyot.
Akkora mázlink meg aligha lesz, hogy a Bucs kirúgja MJ93-at, meg AC, akik majd egy zacskó szotyiért visszajönnek a Bengalsbe.
több mint 10 éve
szóval Sheard esetén szted a 3 másik csapat mennyire licitál túl minketgabtsiNem látom, mi hasznát vennénk. LDE-ként szerepelt a snapek több mint 75 százalékában, ki tudja, mit produkálna a másik oldalon. Arra meg nincs időnk, hogy átképezzük. (Bár leigazolhatnánk project DE-nek, abból van már pár)
több mint 10 éve
hehe ja.meg hát úgy is, ide nem jön olyan ember akiért "versenyezni" kell, szóval Sheard esetén szted a 3 másik csapat mennyire licitál túl minket ?! 😊 mondjuk a Patsnek nem sok helye van, fejből mondom a Seahawks se nagyon dúskál, szóval Bucs meg akkor elengedné Johnsont vagy erős oldali endet keres (ami egyébként lehetne Sheard) ? mennyiért ?
Dan Williams nevét nem olvastam még, szép csendben elhozhatnánk, nem lennék szomorú.
Parnell szerződésnél viszont félrenyeltem, 5 év 32M, akkor Boling nem fog 5be férni. bár az se lehet véletlen, hogy az ő neve sem pörög.
mindentúl függetlenül, nem gondolom, hogy a FA piacon lehet SB-t nyerni, de ahogy a podcastben is mondtam, egy-egy jó embert, aki illene ide akár magasabb (na nem Suh szinten) pénzért el lehetne hozni, hiányra. ezt a nagy draftos csapatok sem csinálják másként.
több mint 10 éve
nekem csak annyi a problémám, hogy nem erről volt szó. persze tudom, csak szabályszerető a FO, és (ellentétben mindenkivel) nem tárgyal addig a játékosokkal, amíg nem lehet.
több mint 10 éve
Az a baj, hogy Flowers, Johnson meg a többi hurka se nem gyors, se nem csap oda. Én örülnék Hawknak, de mondom, ez csak az én véleményem.
több mint 10 éve
nemtom, nálam olyan az LB mint a RB, nem hozol lefáradt szart, hozol egy fiatalt, aki geci gyors és olyat basz oda, hogy mindenki megriad. nem egy nagy tudomány ez. cover LB-t meg sose találsz a FA-n. úgyhogy arról felesleges is értekezni.
több mint 10 éve
azért az AJ Hawk féle meglepetésekből nem kérnénk 😊 ez meg elfogadható meglepi.gabtsiÉn meg azt mondom, depth-nek nem lenne rossz. Más kérdés, hogy nem deptheet kellene igazolnunk, hanem valós erősítésnek számító arcokat, de a mellékelt ábra azt mutatja, hogy azoknak a közelébe sem megyünk. Persze Hawk nyilván többet fog kérni, mint amennyit megér, de egyrészt szurkoló vagyok, nem az én pénzem fogy (meg Brown papáé sem, hiszen inkább nem költ senkire), másrészt a szezon végén egy esetleges sérüléshullám után inkább ő játsszon, mint Flowers, Nico Johnson meg az isten tudja még kit össze nem vadásztunk. Burfict állapotát lassan államtitoknak minősítik, kell a tapasztalat a posztra.
több mint 10 éve
azért az AJ Hawk féle meglepetésekből nem kérnénk 😊 ez meg elfogadható meglepi.
több mint 10 éve
Sheard-ért is futunk a hírek szerint, a Pats, a Seahawks és a Bucs társaságában. az mondjuk meglepne.gabtsiengem szinte bárki [leigazolása], nem csak ő. az baj?
több mint 10 éve
Sheard-ért is futunk a hírek szerint, a Pats, a Seahawks és a Bucs társaságában. az mondjuk meglepne.AJ Hawk ügyet nem kívánom kommentálni 😛
több mint 10 éve
AJ Hawk vizitel. csak h Gabtsi örüljön 😀