NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Olvasgatom a mockokat, szinte mindenki a front7-be húz nekünk, Bud Dupree, Vic Beasley, Arik Armstead, Shaq Thompson is feltűnt már. Nyilván meg kell várni a Combinet és az FA piac nyitását, de azért megkérdezném, ki mire számít így előzetesen tőlünk? Mondjuk Greg Hardyt elhozhatnánk a falba és akkor át is alakulna a needek listája. Néhány helyen az O-line erősítéséről is írnak, és valljuk be az se lenne rossz...rizanjn
A lényeget kiemeltem, aláhúztam. Addig szvsz totál felesleges arról beszélni, mi kéne a drafton. Főleg, hogy pl. Lewis nyilatkozata alapján -- jó, tudom, éppen én szoktam a legjobban ekézni, de valami mégis kell, ami alapján lehet reménykedni -- nem fogja átaludni a csapat, hanem hajlandó lesz költeni, és így remélhetőleg pár nyilvánvaló üres posztot is betölteni.

De amit egyértelműen megtanulhattunk az elmúlt években: DL-ből sosem lehet elég.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Olvasgatom a mockokat, szinte mindenki a front7-be húz nekünk, Bud Dupree, Vic Beasley, Arik Armstead, Shaq Thompson is feltűnt már. Nyilván meg kell várni a Combinet és az FA piac nyitását, de azért megkérdezném, ki mire számít így előzetesen tőlünk? Mondjuk Greg Hardyt elhozhatnánk a falba és akkor át is alakulna a needek listája. Néhány helyen az O-line erősítéséről is írnak, és valljuk be az se lenne rossz...rizanjn
A korai DE-húzások eredményességéről már írtam korábban, általánosságban nem jelentenek azonnali megoldást, pláne egy ligautolsó DL-nek (itt a sackekre gondolok). Egy monster DT jöhetne, akár az elején is, de még annyira nem vagyok itthon az idei draft classzal. OL jöhetne, 3-4 kör tájékán, hiszen idén mély a kínálat, Marvinéknak meg amúgy is a projekt játékosokra áll fel. La'el Collins még első körben is jöhetne. Ő a C kivételével bárhol tud játszani. Ami nekem sokkal meglepőbb volt, hogy az okosok közül minden második CB-t ír első körre.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Olvasgatom a mockokat, szinte mindenki a front7-be húz nekünk, Bud Dupree, Vic Beasley, Arik Armstead, Shaq Thompson is feltűnt már. Nyilván meg kell várni a Combinet és az FA piac nyitását, de azért megkérdezném, ki mire számít így előzetesen tőlünk? Mondjuk Greg Hardyt elhozhatnánk a falba és akkor át is alakulna a needek listája. Néhány helyen az O-line erősítéséről is írnak, és valljuk be az se lenne rossz...
több mint 10 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
😊Mikey
Off.Nagyszerű sig-ed van Mikey.
Emre maga az elegancia . 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Mivel offseason van és van idő lazulni, Adam Jonest megint kidobták egy kaszinóból és rendőrt hívtak rá. Megemberelhetné magát, nem akarom jövőre megint Tate-et nézegetni visszahordásoknál.

több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
én még mindig nem értem, legalább az egyik Green mez lehetett volna! 😊

van humor arrafelé, az már tuti! 😀
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Arcom, mikor a megrendelt 18-as Cincy mez helyett ezt hozta a postás:

megyerikrisz
Azért csak sikerült kiengesztelniük 😀

megyerikrisz
S ha egy Dalton mezt küldtek volna a legnagyobb Dalton fannak felirattal 😛?dande
Akkor kérte volna vissza a Manninget

több mint 10 éve

megyerikrisz

megyerikrisz
S ha egy Dalton mezt küldtek volna a legnagyobb Dalton fannak felirattal 😛?dande
"Kártéríteni" akartak, nem rontani a helyzetükön. 😉

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 267 — Így remélem megfelelek nektek.....

megyerikrisz

megyerikrisz
S ha egy Dalton mezt küldtek volna a legnagyobb Dalton fannak felirattal 😛?
több mint 10 éve

megyerikrisz

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Eric Ghiaciuc nálam a top jelölt a legrosszabb center versenyben.

Itt kezdő volt míg le nem járt a rookie contract, soha többet sehol még csak csere sem volt.

remélem Bodine-nál azért nem fogjuk megvárni, hogy lejárjon a szerződése, ha már ilyen rettenet borzasztó.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Mike McGlynn...Mikey
Aztakurva, már majdnem sikerült elfelejtenem az embert. Dennis Roland szintű kedvencem.megyerikrisz
Gondold el, egyszer összeállhatna egy Newhouse-Livings-akárki-McGlynn-Roland fal... 😍Mikey
Középre a közelmúlt legnagyobb klasszisát követelem, aki mostanában megfordult nálunk center pozícióban: Jeff Faine-t! 😀megyerikrisz
Pedig nagyon gondolkoztam, ki nem jut eszembe... 😀 A liga legjobb O-fala lenne, annyi szent!

több mint 10 éve
Mike McGlynn...Mikey
Aztakurva, már majdnem sikerült elfelejtenem az embert. Dennis Roland szintű kedvencem.megyerikrisz
Gondold el, egyszer összeállhatna egy Newhouse-Livings-akárki-McGlynn-Roland fal... 😍Mikey
Középre a közelmúlt legnagyobb klasszisát követelem, aki mostanában megfordult nálunk center pozícióban: Jeff Faine-t! 😀

több mint 10 éve
Mike McGlynn...Mikey
Gondold el, egyszer összeállhatna egy Newhouse-Livings-akárki-McGlynn-Roland fal... 😍

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
köszi 😊

közben megtaláltam a bengals.com-on is, 7 meccsen volt pálya közelében.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Mike McGlynn...Mikey
Aztakurva, már majdnem sikerült elfelejtenem az embert. Dennis Roland szintű kedvencem.

több mint 10 éve
Akkor még Bobbie Williams számított kezdőnek, csak sérülten kezdte az évet, és a helyére ugrott be Boling inkább kevesebb, mint több sikerrel, mert aztán még a nagyszerű Mike McGlynn is kezdett a poszton mielőtt visszatért Williams. Asszem. 😊

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ubiszezon közepén kérdezném, hogy Boling 2011-ben 5 meccset játszott, aztán nem. Ennek mi volt az oka? IR, vagy csak pad?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
George Iloka developed into one of the best young cover safeties in the game and pulled in three interceptions on the season. PFF calculated and 18.4 passer rating against, leading the league at his position. Second place was 47.3. - Paul Dehner Jr.megyerikrisz
ahhoz képest, hogy milyen gyenge ratinggel dobálnak erre a Dehner Juniorra, sose hallottam róla! :-/

több mint 10 éve
George Iloka developed into one of the best young cover safeties in the game and pulled in three interceptions on the season. PFF calculated and 18.4 passer rating against, leading the league at his position. Second place was 47.3. - Paul Dehner Jr.

Azért az elég beteg. Hasonló szintlépés kellene Hunttól is jövőre (idén).

több mint 10 éve
Régi ismerősünk, OT Matt O'Donnell szerződést kötött a csapattal, miután a CFL-es Edmonton Eskimos nem hosszabbított vele. #championship

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

mik nincsenek 😀

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Green also said Dalton "isn't a one-man team. You look at those games, we don't play good as whole. We don't protect him well. We don't run the ball well. We don't play defense. He can't lead the team by himself. We and the rest of the supporting cast have to step up our game to support him."
Szép és jó, hogy megvédi az irányítóját, de tisztára, mintha Lewis szavait olvasnám. :-8

több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Sajnos olyan lett a szezon vége, amilyen, ugyanakkor nekem ez az év felejthetetlen volt, hiszen októberben ott lehettem a kedvenc csapatom stadionjában, szurkolhattam együtt 60 ezer emberrel, és az a game winning drive, na az is felejthetetlen. Meg persze Steve Smith pass interference Ilokával szemben, ami lezárta a meccset... 😊
Azóta már megnéztem párszor, még mindig borsódzik a hátam, amikor visszagondolok arra a napsütötte vasárnap délutánra. Egy szó mint száz, mi ennek a csapatnak szurkolunk, és reménykedjünk benne, hogy még jó ideig él az a tendencia, hogy megcsináljuk a PO-t és akkor egyszer végre úgy hozza a sors, hogy mi is örülhetünk januárban. Most sajnos csak az FA piac meg a draft boardok olvasgatása jut nekünk, meg persze az, hogy várjuk a szeptembert. Who Dey forever! 😀

www.youtube.com/watch?v=cyAfokKm1Yg
több mint 10 éve
Az az utolsó drive nagyon epic volt.