NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
20
7
2:20, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
bleacherreport.com/tb/dfPKT?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=cincinnati-bengalsErősen spekuláció jellegű, de nekünk már offseason van, az meg az ilyenekről szól.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Suh helyet Geno "just another guy" Atkins megy a ProBowl-ra. 😀megyerikriszAz igen.
Vagy én néztem rossz csapat meccseit idén, vagy nem tudom, de ezek szerint annyira vak vagyok, hogy nem vettem észre kiemelkedő játékát.
o_o
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Suh helyett Geno "just another guy" Atkins megy a ProBowl-ra. 😀
több mint 10 éve
Végül is, DB edzőt még nem vittek el Cincinnatiből HC-nak. Nem örülnék ha bárki elvinné, mert a secondary kiváló lett azzal, hogy ide érkezett.
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet#Broncos are interviewing a wildcard: #Bengals DBs coach Vance Joseph. Played at CU. Coordinator prospect for many, HC prospect for Broncos.
WTF? Az ő neve eddig nem volt a kalapban.
több mint 10 éve
James Wilder Jr. újra a csapatnál. Meglep, hogy nem kellett senkinek.MikeyEngem az lep meg, hogy itt próbálkozik tovább. Atomkatasztrófának kellene bekövetkeznie, hogy az 53-ba kerüljön. Ezzel nem bántani akarom, de elég stabil a futóink pozíciója.
több mint 10 éve
James Wilder Jr. újra a csapatnál. Meglep, hogy nem kellett senkinek.
több mint 10 éve
Ez meg szimplán szánalmas és nevetséges: instagram.com/p/xcOYPBgC_E/Ez a colt ellen volt? Lets have some fun... atyavilág... Gondolom mennyire vehetik komolyan.
Nem véletlenül akart mindenki velünk játszani a PO-ban.MarioAna
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
hosszabbításokba/szerződésekbe nyilván beleszól, plusz azért Marvintól is volt már pár célzó nyilatkozat, hogy Dalton igenis szar. Ezek alapján nem hiszem, hogy ő harcolt az új szerződéséért.De egyébként én valami hasonló, tökös HC-ra gondolnék mint Hue Jackson. A probléma az, hogy ha őt ki is neveznék, Brown papa ugyanúgy kötné a kezét, mint Marvinnak (ahogy én sejtem).MarioAnamire gondolsz h megköti ? miben ?gabtsi
BTW most mennyivel olcsóbbna megúszhattuk volna a hosszabbítását egy ilyen fos év után 😊.
Gondolhatom ott milyen "leader" lehetett. Az, hogy a coach azt nyilatkozta az egy dolog. Az, hogy az egyetemi számai rosszabbak mint McCarronnak az megint más, nyerni egy bowlt meg sokszor nem a QB érdeme. Azon szinten jól játszott, de nem volt elit collegeban sem.győztes alkat, ami Andyről sosem volt elmondható.MarioAnaaha, sose xDbaggio
Ez meg szimplán szánalmas és nevetséges:
Nem véletlenül akart mindenki velünk játszani a PO-ban.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
De egyébként én valami hasonló, tökös HC-ra gondolnék mint Hue Jackson. A probléma az, hogy ha őt ki is neveznék, Brown papa ugyanúgy kötné a kezét, mint Marvinnak (ahogy én sejtem).MarioAnamire gondolsz h megköti ? miben ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
győztes alkat, ami Andyről sosem volt elmondható.MarioAnaaha, sose xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Ha már itt tartunk, kik azok az edzők, akiket megfelelőnek tartotok és szívesen látnátok nálunk?Les Miles és Mettenberger 😀.
Ugyanez a kérdés QB-ra is vonatkozik, de ott kérem figyelembe venni a racionalitást (tehát nem a 30 évid szerződéssel rendelkező Rogerst mondjátok).megyerikrisz
De egyébként én valami hasonló, tökös HC-ra gondolnék mint Hue Jackson. A probléma az, hogy ha őt ki is neveznék, Brown papa ugyanúgy kötné a kezét, mint Marvinnak (ahogy én sejtem). Hue egyébként nagyon jó OC, de láttuk mire mentünk vele (pocsék RZO és olykor kilátástalan támadójáték).
Bruce Ariansok pedig nem teremnek minden évben.
Drafton 2.körben Brice Petty. Első TC-ben kiszorítaná Daltont, meglássátok...pontos, mély labdákat olyan szinten tudja megdobni amilyen Cinciben mi 4-5 éve nem láttunk.
Winstonban én személy szerint nem látom azt a nagy upside-ot amit sokan. Túl hülye pályán kívül és aki egyetemen így szórja a labdákat azokból NFL szinten nem nagyon lesz semmi.
Plusz én kis naiv még McCarronnak is adnék egy esélyt, ha már jó nője van. Jobb számokat hozott egyetemen run-heavyben mint Dalton és győztes alkat, ami Andyről sosem volt elmondható.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Bukeye Regimeelnézve a legjobb nyolc PO csapatot, nehéz kérdés.A (maximum) középszer tulajdonost és edzői stábot -- tisztelet a kivételnek -- nagyobb problémának érzem.Mikeynem jut a köv. szintre, amikor igazi contenderként számoljanak vele.SoldadosÉs itt vissza is értünk oda, hogy nem tudunk előrébb lépni egy (maximum) középszer QB-vel.megyerikrisz
de ha jövőre hazahozzuk Urban Meyert akkor eldőlhet a kérdés 😛gabtsi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Asszonynak nagy napjai lennének az biztos.állna a répa hetekig
több mint 10 éve
Szezon előtt szvsz atombomba kellene hozzá. Daltonnak a draft előtt lesz lehívható egy 4 misis bónusza, márpedig a húzások előtt nem fogjuk kivágni. Pedig nagyon megnézném Winstont... ne mindegy, ne csigázzuk magunkat.szóval azt majd meglátjuk akkor, ha most nem trade-elünk fel Winstonért.gabtsiAz én fejemben is megfordult azon gondolat, miszerint Dalton és McCarron szopkodása valójában egy hatalmas terelés része, és top kjúbíra pályázik a csapat a drafton. Aztán felébredtem...Mikey
több mint 10 éve
szóval azt majd meglátjuk akkor, ha most nem trade-elünk fel Winstonért.gabtsiAz én fejemben is megfordult azon gondolat, miszerint Dalton és McCarron szopkodása valójában egy hatalmas terelés része, és top kjúbíra pályázik a csapat a drafton. Aztán felébredtem...
több mint 10 éve
csak rookie QB jöhet szóba imho. stopgappel tele a padlás. szóval azt majd meglátjuk akkor, ha most nem trade-elünk fel Winstonért. az én top edző jelöltemet alul olvashatod 😊
több mint 10 éve
Úgy legyen!elnézve a legjobb nyolc PO csapatot, nehéz kérdés.A (maximum) középszer tulajdonost és edzői stábot -- tisztelet a kivételnek -- nagyobb problémának érzem.Mikeynem jut a köv. szintre, amikor igazi contenderként számoljanak vele.SoldadosÉs itt vissza is értünk oda, hogy nem tudunk előrébb lépni egy (maximum) középszer QB-vel.megyerikrisz
de ha jövőre hazahozzuk Urban Meyert akkor eldőlhet a kérdés 😛gabtsi
Ha már itt tartunk, kik azok az edzők, akiket megfelelőnek tartotok és szívesen látnátok nálunk?
Ugyanez a kérdés QB-ra is vonatkozik, de ott kérem figyelembe venni a racionalitást (tehát nem a 30 évid szerződéssel rendelkező Rogerst mondjátok).
több mint 10 éve
elnézve a legjobb nyolc PO csapatot, nehéz kérdés.A (maximum) középszer tulajdonost és edzői stábot -- tisztelet a kivételnek -- nagyobb problémának érzem.Mikeynem jut a köv. szintre, amikor igazi contenderként számoljanak vele.SoldadosÉs itt vissza is értünk oda, hogy nem tudunk előrébb lépni egy (maximum) középszer QB-vel.megyerikrisz
de ha jövőre hazahozzuk Urban Meyert akkor eldőlhet a kérdés 😛
több mint 10 éve
A ti esetetek más azért mint a Denveré. Nálatok most - sztem - make or break év jön. Ha jövőre sincs PO-W, magam is azt mondom, hogy váltani kell.Mikor Kimi Raikönen alatt mindig elromlott az autója, mindenki sajnálta, hogy jajj szegény Kimi, nem tudnak alátenni egy normális autót. Erre mesélt egy anekdotát Dávid Sándor, hogy neki mondta az oktatója, mikor levizsgázott gépjárművezetésből, hogy "Dávid úr, itt a jogosítvány, de ha egy év alatt 5x összetörik úgy, hogy egyszer sem Ön volt a hibás, akkor is járjon inkább taxival"
A Denver esete nagyon más. Tebow-val is PO-ba jutottak, sőt meccset is nyertek, majd PM-mel 3-ból háromszor domináns csapat voltak. Ennél nagyon nem lehet többet jobbat csinálni. Nempedig középszerű, mint a Bengals (Ezt a középszerűt már a PO-s csapatokhoz viszonyítva értem). Tavaly egy jobb Seahawks elverte a super Bowlon, tavalyelőtt a Ravens csodaszámba menő comebacket csinált (pedig ez lett volna a Broncos éve a szememben, ekkor voltak ők a legjobbak), idén PM lesérült. Nem érzem, hogy a teljesítmény miatt váltani kellett volna. Tehát a dominancia megvolt (nálatok nincs), a PO pedig túl kicsi mintavétel, pechükre háromból háromszor közbejött vmi, hol egy sérülés, hol egy jobb csapat az SB-n, hol egy máig hihetetlen csoda comeback.
Harbaugh-t is ki kellett volna a rúgni a Ravens-nél, mert 4 év alatt nem tudta megugrani azt a lécet, hogy SB-be jusson? Aztán ötödjére megcsinálták, pedig nem az volt a legjobb Ravens az elmúlt 5 évből. De ha folyton ott vagy a tűz közelében, előbb-utóbb csak összejön egy kiemelkedően jó csapatnak, mint amilyen az a Ravens, vagy a mostani Broncos. A Bengalsnál más a helyzet, mert nem olyan kiemelkedően jó csapat és itt pont ez a baj, hogy nem jut a köv. szintre, amikor igazi contenderként számoljanak vele.Soldados
szóval lehet mindig találni, hogy ki miért épp most nem, de a végerdmény a lényeg ez alapján ítélik meg mindenki munkáját, a tiédet, az enyimet, Foxét és Lewisét is. írtam a coachingról is már az elmúlt négy PO meccsen és persze nem volt most, Green meg Eifert meg Marvin Jones, de játszottunk már TJ Yates ellen is és akkor se volt sanszunk.
Harbaugh minden évben nyert legalább egy PO meccset, nem one&done volt állandóan, vagy sokszor mint Fox. és nem csak erős csapatokkal. lásd Ray Lewis tackle fogalma.
persze nyilvánvalóan tudom én is, hogy egy évvel a szerződés lejárta előtt nem fogják elküldeni és nem is kell. csak viccesnek találtam így utólag azt amit mondott a PO búcsú után.
több mint 10 éve
A (maximum) középszer tulajdonost és edzői stábot -- tisztelet a kivételnek -- nagyobb problémának érzem.nem jut a köv. szintre, amikor igazi contenderként számoljanak vele.SoldadosÉs itt vissza is értünk oda, hogy nem tudunk előrébb lépni egy (maximum) középszer QB-vel.megyerikrisz
több mint 10 éve
nem jut a köv. szintre, amikor igazi contenderként számoljanak vele.SoldadosÉs itt vissza is értünk oda, hogy nem tudunk előrébb lépni egy (maximum) középszer QB-vel.
több mint 10 éve
A ti esetetek más azért mint a Denveré. Nálatok most - sztem - make or break év jön. Ha jövőre sincs PO-W, magam is azt mondom, hogy váltani kell.Előbb várjuk meg, hogy mennyire jön be ez a húzás. Mert ha jönne egy 4-12-es szezon 2015-re, akkor rögtön megtanulja az ember értékelni a 4/4 PO-t.Soldadoslegalább látod, hogy nem elég a FO-nak a középszer és próbálkozik valamivel. az eredmény sose garantált, de ha próbálkozás is nagyon fontos.gabtsi
A Denver esete nagyon más. Tebow-val is PO-ba jutottak, sőt meccset is nyertek, majd PM-mel 3-ból háromszor domináns csapat voltak. Ennél nagyon nem lehet többet jobbat csinálni. Nempedig középszerű, mint a Bengals (Ezt a középszerűt már a PO-s csapatokhoz viszonyítva értem). Tavaly egy jobb Seahawks elverte a super Bowlon, tavalyelőtt a Ravens csodaszámba menő comebacket csinált (pedig ez lett volna a Broncos éve a szememben, ekkor voltak ők a legjobbak), idén PM lesérült. Nem érzem, hogy a teljesítmény miatt váltani kellett volna. Tehát a dominancia megvolt (nálatok nincs), a PO pedig túl kicsi mintavétel, pechükre háromból háromszor közbejött vmi, hol egy sérülés, hol egy jobb csapat az SB-n, hol egy máig hihetetlen csoda comeback.
Harbaugh-t is ki kellett volna a rúgni a Ravens-nél, mert 4 év alatt nem tudta megugrani azt a lécet, hogy SB-be jusson? Aztán ötödjére megcsinálták, pedig nem az volt a legjobb Ravens az elmúlt 5 évből. De ha folyton ott vagy a tűz közelében, előbb-utóbb csak összejön egy kiemelkedően jó csapatnak, mint amilyen az a Ravens, vagy a mostani Broncos. A Bengalsnál más a helyzet, mert nem olyan kiemelkedően jó csapat és itt pont ez a baj, hogy nem jut a köv. szintre, amikor igazi contenderként számoljanak vele.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Előbb várjuk meg, hogy mennyire jön be ez a húzás. Mert ha jönne egy 4-12-es szezon 2015-re, akkor rögtön megtanulja az ember értékelni a 4/4 PO-t.Soldadoslegalább látod, hogy nem elég a FO-nak a középszer és próbálkozik valamivel. az eredmény sose garantált, de ha próbálkozás is nagyon fontos.
több mint 10 éve
Látom és értem is, amit mondasz. De ha mondjuk Brown szemszögéből nézed, ugyanannyi SB-t nyert a Denver az elmúlt pár évben, mint mi.én ezt értem, de nézd meg a Denvert.gabtsi"Do you think people are releasing people that put a team in the playoffs four years in a row?” - Marvin Lewis a Colts utáni presseren.A durva az, hogy valamilyen szinten igaza van. Nem értek vele egyet, de pl. Brown papának jobb a tuti teltház minden meccsen, mint rákölteni X összeget aztán vagy bejön vagy darabokra hullik a csapat. Mostanában azért érződött a 4 PO hatása, nem volt minden meccs előtt BlackOut veszély, mint pár éve. Emlékszem, még egy Ravens elleni meccsre is úgy kellett összefogdosni az embereket.megyerikrisz
uh-oh.gabtsi