NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
24
9
2:20, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Egyébként tényleg nem értem, miért tartjuk (nem mi, hanem az edzők) Daltont annyira tehetségesnek. Nem vezéralkat (nagyon nem), fizikai hiányosságai vannak amiken nem tud javítani (mély labdák). Annyi pozitívuma lehet, hogy megtanulta már a playbookot 4 év alatt, de kb ennyi.Látszik egyébként, hogy offseason van, az edzőink kezdik nyalni McCarron seggét.megyerikriszNéha már az az érzésem vele kapcsolatosan, hogy sikerült egy future HOFer irányítót draftolnunk az ötödik körben. 😀😀
Ezek a komolytalan nyilatkozatok jól mutatják, hogy az offszízön legmélyebb bugyraiban kapálózunk jelenleg. Lehetne már március, akkor legalább lehetne anyázni hogy kurvára nem hoznak egy nagy nevet sem és jövőre is ugyanez az unalmas középszer lesz. 😊 (Vagy inkább az sem, mert a menetrend baromi erősnek látszik, jelenleg.)Mikey
McCarron ellenben igazi vezér, és mély labdákat már collegeben is jobban dobta. Na most ha rá szánnánk 4 évet, biztos több lenne benne mint most Andyben. Számokban, látott játék alapján semmit nem fejlődött, csak több tehetséget raktak köré.
Sajnos idén azonban nem ő volt a legnagyobb bajunk, de ahogy én nézem: elvesztegettünk 4 évet egy olyan csapat idejéből, amely bivaly erős volt. Egy karrierje csúcsán lévő MJ93, sérülése előtti Atkins és Burfict, plusz még Hall sem volt ennyire lassú, mint most. Azzal a csapattal SB-ig mehettünk volna. Ehelyett most van egy ACL utáni Atkinsünk aki nem 100%-os, és mellette a DL a csapat gyengesége lett. LB poszton Mau feljavult, de azért közel sem elit, Newman-Pacman erőn felül teljesített, Whitworth pedig ki tudja meddig tolja még elit szinten. Na most nem az van mint 2-3 éve, hogy beleraktunk volna egy közepes QB-t aki nem rontja el és megyünk tovább PO-ban. Egy olyan QB kellett volna csak, aki a behívott playeket pontosan megcsinálja. Nem kellett volna nekünk egy improvizáló bajnok, csak egy szolid, pontos, karban erős game manager.
Amíg PO-ba jut a csapat addig viszont Andy biztosan marad. Jövőre hátha belefutunk egy olyan késbe ami elhozza a változást (HC, QB), mert ezt így nem lehet. Húzzuk be Pettyt vagy McCarront nyomassuk, olyan QB mind2 aki minden dobást meg tud csinálni. Nekünk több nem kellene a sikerhez. Andy fejben ÉS karban is gyenge, a kettő együtt nem NFL kompatibilis.
De ez csak az én véleményem 😊.
DL+OL+WR-t draftoljunk az a lényeg (bár én Hopkinsban bízok, hogy ő hosszú távon meghatározó OG lehet nálunk).
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Látszik egyébként, hogy offseason van, az edzőink kezdik nyalni McCarron seggét.megyerikriszNéha már az az érzésem vele kapcsolatosan, hogy sikerült egy future HOFer irányítót draftolnunk az ötödik körben. 😀😀
Ezek a komolytalan nyilatkozatok jól mutatják, hogy az offszízön legmélyebb bugyraiban kapálózunk jelenleg. Lehetne már március, akkor legalább lehetne anyázni hogy kurvára nem hoznak egy nagy nevet sem és jövőre is ugyanez az unalmas középszer lesz. 😊 (Vagy inkább az sem, mert a menetrend baromi erősnek látszik, jelenleg.)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Majd az új edző - ha lesz, eldönti mit szeretne. vszleg draft lesz belőle, ha Dalton megy. de szerződése van 2020-ig, szóval akár az új edző is dönthet úgy, hogy megtartja még. az egyetemi playak miatt meg ne izgulj, mindig lesznek jó prospectek, meg persze rosszak is, a cél, hogy előbbiből találjunk többet.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
hát nemtudom.De akkor mi lehet a megoldás? Ha Dalton jövőre nem villant kurva nagyot (nem fog, szvsz a rájátszásba sem jutunk be a brutális menetrend miatt), akkor utána el fogják engedni, megérzésem szerint Marvinnal együtt. De ki jön utána? Draftolunk? Adunk egy esélyt McCarronnak? Aki egyértelműen, szinte kockázatmentesen játszatható lenne irányítóként (értsd: kurvajó), olyan mostanában nem lesz FA piacon. Mariota mögött még az NCAA-ben sem látni igazán kimagasló tehetséget. Elég borús az összkép...
én nagy RGIII fan vagyok, de őszintén fogalmam sincs h mire lehet képes, ha igazán motivált lenne. de vszleg emiatt nem kell izgulnunk.gabtsi
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
hát nemtudom.én nagy RGIII fan vagyok, de őszintén fogalmam sincs h mire lehet képes, ha igazán motivált lenne. de vszleg emiatt nem kell izgulnunk.
több mint 10 éve
Lehet, hogy kicsit fura felvetés, de ha jó áron (hátsó kör) meg lehetne szerezni, RGIII megérne egy próbát? Washingtonban lassan lejár az ideje. Látszik egyébként, hogy offseason van, az edzőink kezdik nyalni McCarron seggét.A tegnapi Colts-Broncos meccs után kicsit másképp látom a Bengals szívását. Manning persze szar volt, tudtak futni, mégsem futották szét a Coltsot. Illetve a pass rusherek ott is besültek, nem tudták Luckot megfelelő nyomás alatt tartani. Ettől függetlenül, illetve éppen ezért jövőre a Bengals DL-be nagyon kell belülre és szélre is egy rusher.munozén meg néztem mind a négy meccset, és sírni lenne kedvem. nézed a QB-kat, és az a pocket movement ami nemhogy Luckot vagy Wilsont, de Newtont is jellemezte attól fényévekre vagyunk sajnos. Happy Feet Dalton itt elvérezne a picsába. sajnos már nem lehet felvenni a versenyt a közepes QB-val, úgy hogy Luck egy erős közepes módra volt hatékony tegnap, sanszunk nem lett volna. de ugyanez igaz a fél lábon játszó Rodgersre. sajnos látni kell, hogy ezen a szinten nem tudunk versenyképesek lenni. és nekem senk ne mondja, hogy majd idővel, mert ha ez 4 év alatt ilyen szinten nem működik, akkor már nem is fog.
az mondjuk, igaz, hogy egy vezér analfabétaként a ligába érkező Cam Newton ilyet tud nyújtani/fejlődni, akkor ott Zampesenek is a kurva anyját!gabtsi
Más: sajnos nagyon úgy tűnik, nem igazán használt Still lányának a kemo. 😕
több mint 10 éve
A tegnapi Colts-Broncos meccs után kicsit másképp látom a Bengals szívását. Manning persze szar volt, tudtak futni, mégsem futották szét a Coltsot. Illetve a pass rusherek ott is besültek, nem tudták Luckot megfelelő nyomás alatt tartani. Ettől függetlenül, illetve éppen ezért jövőre a Bengals DL-be nagyon kell belülre és szélre is egy rusher.munozén meg néztem mind a négy meccset, és sírni lenne kedvem. nézed a QB-kat, és az a pocket movement ami nemhogy Luckot vagy Wilsont, de Newtont is jellemezte attól fényévekre vagyunk sajnos. Happy Feet Dalton itt elvérezne a picsába. sajnos már nem lehet felvenni a versenyt a közepes QB-val, úgy hogy Luck egy erős közepes módra volt hatékony tegnap, sanszunk nem lett volna. de ugyanez igaz a fél lábon játszó Rodgersre. sajnos látni kell, hogy ezen a szinten nem tudunk versenyképesek lenni. és nekem senk ne mondja, hogy majd idővel, mert ha ez 4 év alatt ilyen szinten nem működik, akkor már nem is fog.
az mondjuk, igaz, hogy egy vezér analfabétaként a ligába érkező Cam Newton ilyet tud nyújtani/fejlődni, akkor ott Zampesenek is a kurva anyját!
több mint 10 éve
A tegnapi Colts-Broncos meccs után kicsit másképp látom a Bengals szívását. Manning persze szar volt, tudtak futni, mégsem futották szét a Coltsot. Illetve a pass rusherek ott is besültek, nem tudták Luckot megfelelő nyomás alatt tartani. Ettől függetlenül, illetve éppen ezért jövőre a Bengals DL-be nagyon kell belülre és szélre is egy rusher.munoz
A tegnapi Colts-Broncos meccs után kicsit másképp látom a Bengals szívását. Manning persze szar volt, tudtak futni, mégsem futották szét a Coltsot. Illetve a pass rusherek ott is besültek, nem tudták Luckot megfelelő nyomás alatt tartani. Ettől függetlenül, illetve éppen ezért jövőre a Bengals DL-be nagyon kell belülre és szélre is egy rusher.munozSzerintem a tegnap meccsen mind a két csapatot megveetétek volna nagyon gyenge volt a két csapat
több mint 10 éve
A tegnapi Colts-Broncos meccs után kicsit másképp látom a Bengals szívását. Manning persze szar volt, tudtak futni, mégsem futották szét a Coltsot. Illetve a pass rusherek ott is besültek, nem tudták Luckot megfelelő nyomás alatt tartani. Ettől függetlenül, illetve éppen ezért jövőre a Bengals DL-be nagyon kell belülre és szélre is egy rusher.
több mint 10 éve
nálunk sajna nem férne rosterre.viszont Edelman beérte Daltont a playoffban passzolt TD-k tekintetében, viszont jó hír, hogy úgy tűnik Manning one&done rekordját nem fogja megdönteni. persze azért eddig hozta a maximumot, szóval ki tudja.
több mint 10 éve
Boom Herront lehet nem kellett volna kivágni, egész jól tolja a csikóknál... 😊
több mint 10 éve
Kevin Brockkal hosszabbított a csapat...MikeyAz egyetlen egészséges TE-nk lesz a tavasszal. Drafton kell a hátsó körökben hozni valakit Eifert mellé, mert Brock semmit nem ér, így vékonyak leszünk. FA-ben nem reménykedem, pedig Jordan Cameron vagy Kyle Rudolph hatalmas királyság lenne.
több mint 10 éve
Kevin Brockkal hosszabbított a csapat, valamint érkezett Shiloh Keo, korábbi Texans safety is.
több mint 10 éve
Adam Jonesnak 12.4 millió dollárt kell fizetnie a lövöldözéses balhéjáért a nevadai bíróság ítélete miatt. A poén ebben az, hogy ő nem sütött el egy fegyvert sem, csak pénzdobálással ő kezdte a bulit.Vicc. "Húzzuk le a celebet" című vetélkedő.
2010 óta ~7milliót keresett nálunk . MarioAna
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Adam Jonesnak 12.4 millió dollárt kell fizetnie a lövöldözéses balhéjáért a nevadai bíróság ítélete miatt. A poén ebben az, hogy ő nem sütött el egy fegyvert sem, csak pénzdobálással ő kezdte a bulit. 2010 óta ~7milliót keresett nálunk .
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Burkhead egyáltalán nem gyors sajnos. Egy átlagos sebességű RB, de pályán annyira nem tűnik lassúnak sem (a combine-on egyenesen szörnyű volt, 4.73@40 yard, de valszeg ott volt valami sérülése). Én bízok benne, hogy nálunk megragad 3.számú RB-nek, vagy ilyen vész esetére való slot elkapónak, mert egyik kedvencem és szeretném a csapatban látni még sokáig.Emlékezzünk csak a 100%-os Hawkinsra, mennyire üde színfoltja volt az offenznek, és a nagy játékaink zöme is a Gió féle screenekből jöttek akkor. Ilyen típusú elkapó nincs most a rosterünkön.Hilton, DJax, Sanders-Welker szerű valakit.Szerintem Rex Burkheadből simán lehetne egy ilyen játékos. A gyorsasága megvan hozzá, és fizikálisan jobb, mint Hawk' volt. Van még két évig szerződése gyakorlatilag minimális pénzért. Ráadásul az utolsó néhány meccsen, amikor pályára került, megmutatta, hogy kifejezetten jó keze van. RB-ként, hacsak nem jön egy sérülés, sokat nem fog játszani, cutolni szerintem bűn lenne. Szóval minden amellett szól, hogy egy 3rd down slot pozícióban használjuk.munoz
MarioAna
Shipleyt én is csíptem, de sajnos neki idő előtt lefőtt a kávé a sérülésével. Tényleg nincs a rosteren egy olyan elkapó sem, aki sebességből megveri a védő bármikor Hawk óta, Burkhead nem ezért lett drafoltva anno és nem is ez a kategória. Drafton idén nem is nagyon van hasonló "régi prototípus slot WR".
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Emlékezzünk csak a 100%-os Hawkinsra, mennyire üde színfoltja volt az offenznek, és a nagy játékaink zöme is a Gió féle screenekből jöttek akkor. Ilyen típusú elkapó nincs most a rosterünkön.Hilton, DJax, Sanders-Welker szerű valakit.Szerintem Rex Burkheadből simán lehetne egy ilyen játékos. A gyorsasága megvan hozzá, és fizikálisan jobb, mint Hawk' volt. Van még két évig szerződése gyakorlatilag minimális pénzért. Ráadásul az utolsó néhány meccsen, amikor pályára került, megmutatta, hogy kifejezetten jó keze van. RB-ként, hacsak nem jön egy sérülés, sokat nem fog játszani, cutolni szerintem bűn lenne. Szóval minden amellett szól, hogy egy 3rd down slot pozícióban használjuk.
MarioAna
több mint 10 éve
Basszus tényleg. Milyen jó kis playát buktunk a sérülése miatt 😕nasheemnekem Ő volt Shipley, míg meg nem sérült...nhmPersze úgy nem könnyű, ha a két legjobb mélységi célpontodból az egyik egyetlen playt sem játszik, a másik pedig többet sérült, mint nem.MikeyUgyanúgy aluldobta Tatet, Sanut vagy éppen legyen bárki az ha üresre játszotta magát (nem sokszor), ez nem mentség számára 😕. Ezt az opciót kiveszik a játékunkból (márpedig amíg Dalton a QB, addig itt mélységi effektív passzjáték nem lesz), addig komoly meccseken esélytelenek vagyunk. Van 6'2" magas, nagy szeparációra konstanstan képtelen, fizikális elkapóból 4 a csapatban (ha Green egészséges, akkor azért ő robbanékony is).
Draftolni kell egy YAC bajnokot, valami 4.3-at tudó seggrakéta slot WR-t aki elkapni is tud. Emlékezzünk csak a 100%-os Hawkinsra, mennyire üde színfoltja volt az offenznek, és a nagy játékaink zöme is a Gió féle screenekből jöttek akkor. Ilyen típusú elkapó nincs most a rosterünkön.Hilton, DJax, Sanders-Welker szerű valakit.
Tervezhetjük az offseasont, de jó 😥 .MarioAna

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
A rendszeres túl- és aluldobásokra valóban nem mentség, de szerintem te is aláírod, hogy nem mindegy, hogy a Green, Jones duónak kell dobni azt a hosszút, vagy Sanunak és Tate-nek.Persze úgy nem könnyű, ha a két legjobb mélységi célpontodból az egyik egyetlen playt sem játszik, a másik pedig többet sérült, mint nem.MikeyUgyanúgy aluldobta Tatet, Sanut vagy éppen legyen bárki az ha üresre játszotta magát (nem sokszor), ez nem mentség számára 😕.MarioAna
több mint 10 éve
Bizony. Mint a túloldalon Thomas Howard.Basszus tényleg. Milyen jó kis playát buktunk a sérülése miatt 😕nasheemnekem Ő volt Shipley, míg meg nem sérült...nhmPersze úgy nem könnyű, ha a két legjobb mélységi célpontodból az egyik egyetlen playt sem játszik, a másik pedig többet sérült, mint nem.MikeyUgyanúgy aluldobta Tatet, Sanut vagy éppen legyen bárki az ha üresre játszotta magát (nem sokszor), ez nem mentség számára 😕. Ezt az opciót kiveszik a játékunkból (márpedig amíg Dalton a QB, addig itt mélységi effektív passzjáték nem lesz), addig komoly meccseken esélytelenek vagyunk. Van 6'2" magas, nagy szeparációra konstanstan képtelen, fizikális elkapóból 4 a csapatban (ha Green egészséges, akkor azért ő robbanékony is).
Draftolni kell egy YAC bajnokot, valami 4.3-at tudó seggrakéta slot WR-t aki elkapni is tud. Emlékezzünk csak a 100%-os Hawkinsra, mennyire üde színfoltja volt az offenznek, és a nagy játékaink zöme is a Gió féle screenekből jöttek akkor. Ilyen típusú elkapó nincs most a rosterünkön.Hilton, DJax, Sanders-Welker szerű valakit.
több mint 10 éve
Basszus tényleg. Milyen jó kis playát buktunk a sérülése miatt 😕nekem Ő volt Shipley, míg meg nem sérült...nhmPersze úgy nem könnyű, ha a két legjobb mélységi célpontodból az egyik egyetlen playt sem játszik, a másik pedig többet sérült, mint nem.MikeyUgyanúgy aluldobta Tatet, Sanut vagy éppen legyen bárki az ha üresre játszotta magát (nem sokszor), ez nem mentség számára 😕. Ezt az opciót kiveszik a játékunkból (márpedig amíg Dalton a QB, addig itt mélységi effektív passzjáték nem lesz), addig komoly meccseken esélytelenek vagyunk. Van 6'2" magas, nagy szeparációra konstanstan képtelen, fizikális elkapóból 4 a csapatban (ha Green egészséges, akkor azért ő robbanékony is).
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
nekem Ő volt Shipley, míg meg nem sérült...Persze úgy nem könnyű, ha a két legjobb mélységi célpontodból az egyik egyetlen playt sem játszik, a másik pedig többet sérült, mint nem.MikeyUgyanúgy aluldobta Tatet, Sanut vagy éppen legyen bárki az ha üresre játszotta magát (nem sokszor), ez nem mentség számára 😕. Ezt az opciót kiveszik a játékunkból (márpedig amíg Dalton a QB, addig itt mélységi effektív passzjáték nem lesz), addig komoly meccseken esélytelenek vagyunk. Van 6'2" magas, nagy szeparációra konstanstan képtelen, fizikális elkapóból 4 a csapatban (ha Green egészséges, akkor azért ő robbanékony is).
több mint 10 éve
Az oké, de hiába keresi sokszor Dalton, ha csak 5 yardon belül tudja a közelébe dobni. Tök mindegy, hogy 100-szor célozza meg, ha abból csak 2-nél van valós esélye elkapni a labdát. Arról nem is beszélve, hogy AJ azért nem egy vasgyúró alkat, márpedig a rövid játékoknál sokkal több ütést kap, mintha átdobnák neki a védők felett és csak futnia kellene. Hosszabb távon ez is visszaüthet.Ha én ilyen képességű elkapó lennék (semmilyen nem vagyok 😀 ) akkor inkább próbálnék valami géppuska kezű irányító csapatához kerülni, ahol több lehetőségem van csillogni, yardokat gyűjteni. Mondjuk az eddigi nyilatkozataiból, viselkedéséből eléggé csapatjátékosnak tűnik Green, de ezen a szinten már mindenkinél van bőven ego (valszeg PG is erre próbált hatni Atkinsnél a nyilvános kritizálással.)megyerikriszIlyen aspektusból Green tökéletes helyre került. Már rookie évében is a 20 legtöbbet keresett célpont között volt a ligában, azóta meg kirobbanthatatlan a top 5-ből.peterk2005
több mint 10 éve
Ha én ilyen képességű elkapó lennék (semmilyen nem vagyok 😀 ) akkor inkább próbálnék valami géppuska kezű irányító csapatához kerülni, ahol több lehetőségem van csillogni, yardokat gyűjteni. Mondjuk az eddigi nyilatkozataiból, viselkedéséből eléggé csapatjátékosnak tűnik Green, de ezen a szinten már mindenkinél van bőven ego (valszeg PG is erre próbált hatni Atkinsnél a nyilvános kritizálással.)megyerikriszIlyen aspektusból Green tökéletes helyre került. Már rookie évében is a 20 legtöbbet keresett célpont között volt a ligában, azóta meg kirobbanthatatlan a top 5-ből.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Kivesszük mi magunktól is. Dalton az utolsó négy meccsen 0/15 a 20+ yardos dobásoknál. Az úgy nagyon nem frankó. Azon gondolkodtam, Dalton személye befolyásolhatja-e AJ döntését a hosszabbítással kapcsolatban. Hiszen neki sem mindegy, ki dobál, hogy csak akkor lesz nagy játék, ha megcsinálja magának, stb... Ha én ilyen képességű elkapó lennék (semmilyen nem vagyok 😀 ) akkor inkább próbálnék valami géppuska kezű irányító csapatához kerülni, ahol több lehetőségem van csillogni, yardokat gyűjteni. Mondjuk az eddigi nyilatkozataiból, viselkedéséből eléggé csapatjátékosnak tűnik Green, de ezen a szinten már mindenkinél van bőven ego (valszeg PG is erre próbált hatni Atkinsnél a nyilvános kritizálással.)Persze úgy nem könnyű, ha a két legjobb mélységi célpontodból az egyik egyetlen playt sem játszik, a másik pedig többet sérült, mint nem.MikeyEzt az opciót kiveszik a játékunkból...MarioAna