NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
van szimpatikus és nem szimpatikus csapat, így adott párharcban tudok dönteni... illetve ha két unszimpi jön soron, nos, azt nem nézem 😀

most nézem, hogy holtversenyes 5. vagyok... 3 helyi és egy nálam jóval okosabb mellett 😀 #héjilyneisvan 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
nhm... hm, akkor ugye a paccnak szurkolózol hétvégén, ugye?! 😀Collapo
az a baj, h amikor én elkezdtem úgy teljes igazából foglalkozni az amfocival, akkor a pecc nyert 3 gyűrűt...
megmondom őszintén nekik nem tudok szurkolni! 😀nhm
bazze XD

egyébiránt Cutler szerintem nem jó fit ide, őt nem akarnám a helyedben... túlértékelik azt a palit szerintem, mert rengeteg mentális baja van... mentálisan erős, csak nem jó a mentalitás... a beleszarok módi sose jó... a király vagyok módi akkor jó, ha jó vagyok... és még be is szól bárkinek, ha nincs oka akkor is... szvsz

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
de akkor közkívánatra, csak nektek:
nekik szurkolok a hétvégén:

NE-BAL - itt senkinek, mert mindkettő kutyaütő! 😊
IND
GB
CAR-SEA - itt se senkinek, mert rühellem mindkét csokikát! 😊

off:
nyilván mindig a Bengals az első, de ha már nincsenek, akkor én úgy szoktam meccseket nézni, h általában vkinek szurkolok, mert ha nem akkor nem nagyon látom értelmét...
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
több mint 10 éve
És ha ez bejön, akkor a Seattle-nek is légyszi. 😊 De csak, ha bejön. 😀peterk2005
ott mindenképpen a colts-nak fogok, mert Luck-kal alapjában véve nincs gondom, a Seattle-t viszont kimondottan utálom...... hehehhehe!!!
több mint 10 éve
az a baj, h amikor én elkezdtem úgy teljes igazából foglalkozni az amfocival, akkor a pecc nyert 3 gyűrűt...
megmondom őszintén nekik nem tudok szurkolni! 😀
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
És ha ez bejön, akkor a Seattle-nek is légyszi. 😊 De csak, ha bejön. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 696 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
És a Denvernek 😛

több mint 10 éve
nhm... hm, akkor ugye a paccnak szurkolózol hétvégén, ugye?! 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
mondjuk az is igaz, hogy jobb így kikapni. ha úgy esünk ki, mint a Detroit tegnap, lehet hogy ma emberhalálról szólnak a hírek budapesten.gabtsi
+1

azt nem is tudnám megemészteni... sztetek kinek szurkoltam azon a meccsen? 😉
több mint 10 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
csináltam egy gyors összegzést a tippeldéről:

táblázat itt megtalálható

pro bowl ugye még nem hivatalos, de nem igazán szerettem volna vári azzal.

Tippelde 25
több mint 10 éve
tőlem Hue mehet...

Cutler jöhet! 😊
Andy maradhat backup! 😊

még egykét def játékos kell...

más ne jöjjön, mert unatkoznék...

(amúgy annyira ideges voltam tegnap, hogy a darts vb végét nem is néztem meg (Taylor-nak szurkoltam! 😊

most már két éve megy az a tendencia, hogy akinek szurkolok a PO alatt mindegyik kikap! ilyen van???
természetesen mindig magunknak szurkolok, de szoktam a többi meccsen is, még a Steelers-Ravens-en is! 😀
látszik az eredmény...nhm
Ha kérhetem, soha többé ne drukkolj nekünk PO-ban! 😀 😀Soldados
több Steelers drukker mondta már, errefelé! 😀 😀
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
tőlem Hue mehet...

Cutler jöhet! 😊
Andy maradhat backup! 😊

(amúgy annyira ideges voltam tegnap, hogy a darts vb végét nem is néztem meg (Taylor-nak szurkoltam! 😊

most már két éve megy az a tendencia, hogy akinek szurkolok a PO alatt mindegyik kikap! ilyen van???
természetesen mindig magunknak szurkolok, de szoktam a többi meccsen is, még a Steelers-Ravens-en is! 😀
látszik az eredmény...nhm
Ha kérhetem, soha többé ne drukkolj nekünk PO-ban! 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
tőlem Hue mehet...

Cutler jöhet! 😊
Andy maradhat backup! 😊

látszik az eredmény...
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Bills' formal request to interview Bengals offensive coordinator Hue Jackson is in, and they're working on a time for it now.@AlbertBreer
A rend kedvéért.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Most megy mwgint a sporttv-n....meg mindig nem tudom elhinni,hogy megint nem sikerult a WC Win! 😕
több mint 10 éve
Legalább egy NFL-rekord a Bengalsé:

The Bengals are first team in NFL history to lose their first playoff game in four consecutive postseasons (according to @EliasSports)@ESPNStatsInfo
😓

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Elmondhatjuk, idén a Bengalst szoros meccsen nem tudta senki megverni 😊
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mondjuk az is igaz, hogy jobb így kikapni. ha úgy esünk ki, mint a Detroit tegnap, lehet hogy ma emberhalálról szólnak a hírek budapesten.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
azért megértelek téged is, Pool szurkolóként nem lehet egyszerű ezt a szopást itt is nézni.gabtsi
Inkább ez, mint az állandó bajnoki címek miatti unalom!

Én amondó vagyok, hogy kellene ide egy tökös HC, aki verne egy kis önbizalmat mindenkibe, és össze merne állítani/állíttatni egy bátrabb gameplant bárki ellen. Lewis újra bizonyította, hogy erre az erős középszerre kiváló HC, de több nincs benne. A szarból össze tud rakni egy masszív alapot, de várat építeni nem tud.Mikey
én nagyon kedvelem Lewist, és elvitathatlan érdemei vannak abban, hogy itt izgulhatunk már negyedik éve, de valóban nekem is bevillanak Tony Dungy tampai évei a fejembe.gabtsi
Valóban, örök hála neki meg minden, de sajnos be kell látnom, hogy bármennyire szeretném, vele sosem lesz igazán komoly csapat a Bengals.

Én egy Bradford próbálkotást tudnék elképzelni, sztem benne lehetne fantázia, ha egyszer egészséges tudna maradni.gabokocka
Csak mivel sosem tud, így rá építeni megint csak nem lehetne.

több mint 10 éve
ott van AJ McCarron, igazi winner ő is!

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Szegény Bradford egyetlen évet sem tudott végigjátszani eddig. Mögé kellene egy olyan backup, aki a szezon felétől átveszi a karmesteri pálcát. 😊
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 568 — Keep pounding
Én egy Bradford próbálkotást tudnék elképzelni, sztem benne lehetne fantázia, ha egyszer egészséges tudna maradni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
azért megértelek téged is, Pool szurkolóként nem lehet egyszerű ezt a szopást itt is nézni.

Én amondó vagyok, hogy kellene ide egy tökös HC, aki verne egy kis önbizalmat mindenkibe, és össze merne állítani/állíttatni egy bátrabb gameplant bárki ellen. Lewis újra bizonyította, hogy erre az erős középszerre kiváló HC, de több nincs benne. A szarból össze tud rakni egy masszív alapot, de várat építeni nem tud.
Mikey
én nagyon kedvelem Lewist, és elvitathatlan érdemei vannak abban, hogy itt izgulhatunk már negyedik éve, de valóban nekem is bevillanak Tony Dungy tampai évei a fejembe.

több mint 10 éve
A gondom nekem is az, amit gabtsi írt. Nulla meglepetéssel készült a csapat, és legalább várta hogy csoda történjen.
A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy két játék erejéig Burkhead végre labdát kapott a meccs első támadásában, és ennyi.

Amellett, hogy a csapatnak megvannak a nyilvánvaló korlátai, az edzői stáb szokásos módon telerottyantotta a nacit és nem az, hogy semmi váratlan játékhívás nem volt, de a támadójátékban koncepciót sem nagyon láttam. Kb. akkor lett volna egyedül esély, ha Hill fut 300 yardot.

Guenther legalább próbálkozott, olykor kb. mindent vagy semmit elven blicceltette még a vizesfiút is.

A meccs egyetlen pozitívuma Nugent okosan helyezett field goalja volt, annál mondjuk állva tapsoltam.

Én amondó vagyok, hogy kellene ide egy tökös HC, aki verne egy kis önbizalmat mindenkibe, és össze merne állítani/állíttatni egy bátrabb gameplant bárki ellen. Lewis újra bizonyította, hogy erre az erős középszerre kiváló HC, de több nincs benne. A szarból össze tud rakni egy masszív alapot, de várat építeni nem tud.

Az irányító kérdés nagyon kényes, mert újonc éve óta kb. a legrosszabb szezonját játszotta Dalton. Viszont cserével idehozni nem nagyon lehetne olyat, aki egyértelműen jobb nála - talán csak Cutler lenne ilyen, hiába köznevetség tárgya -, és a Bengalsból nem is nézem ki, hogy ilyet meglépjen. A draft pedig nagy lutri, az idei felhozataltól nem is dobok hátast, és a legjobbakat, akikben talán ott a potenciál, ráadásul úgyis elviszik mire a Bengals választ.

Győztes típusok kellenek ide, akik meccseket nyernek, jómunkásemberekkel már tele a padlás.

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Sanu egy teljesen jó slot elkapó. Akkor van a baj, ha ő az elsőszámú célpont.megyerikrisz
Én sem kutyázni akartam. Használható célpont, korlátokkal. Valószínűleg koncentrációs problémái lehetnek, mert néha hihetetlen labdákat szed le, utána meg kiejti azt is, ami a szájába van dobva.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."