NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
36
9
2:20, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
a 12-es draft class nagyon rendben van: Dr Dre, Zeitler, Thompson, Iloka, Marvin Jones és ugye Boom Herron, aki már nem nálunk van.Jogos, a 12es draft jó volt. Jonest mondjuk el is felejtettem, de Sanu is akkor jött, aki szintén nem világmegváltó, de stabil kezdő lett.nasheem
a 13-as és 14-es class ami nagy csalódás sajnos 😕
a nagy baj, hogy a DL el lett menedzselve erősen.gabtsi
Sanu egy teljesen jó slot elkapó. Akkor van a baj, ha ő az elsőszámú célpont.a 12-es draft class nagyon rendben van: Dr Dre, Zeitler, Thompson, Iloka, Marvin Jones és ugye Boom Herron, aki már nem nálunk van.Jogos, a 12es draft jó volt. Jonest mondjuk el is felejtettem, de Sanu is akkor jött, aki szintén nem világmegváltó, de stabil kezdő lett.nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
a 12-es draft class nagyon rendben van: Dr Dre, Zeitler, Thompson, Iloka, Marvin Jones és ugye Boom Herron, aki már nem nálunk van.Jogos, a 12es draft jó volt. Jonest mondjuk el is felejtettem, de Sanu is akkor jött, aki szintén nem világmegváltó, de stabil kezdő lett.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
AJ: nyilván azért tartjuk meg, mert a legjobb játékos, a mez csak az FO szemléletét volt hivatott szemléltetni. 😉A DL-ben egy év alatt nagyon sokat visszaesett, ez pedig húzott le mindent.AJ-t nem a mez miatt tartjuk meg, hanem mert a kevés elit játékosunk egyike.megyerikrisz
A 14-es draft classt még nem írnám le, mert Dennardot pályára sem nagyon engedték, Clark meg eleve hosszú távra volt tervezve. Az viszont gáz, hogy az elmúlt években draftolt LB-kből gyakorlatilag senki nem tényező (Burfict és Lamur ugye DFA volt.)
Amúgy a Daltont megtartva is biztos lehetne okoskodni, teszem azt Peko, Geathers (és esetleg Hall) pénzéből hozni egy top pass rushert - pl. Hardy (már ha az NFL engedi játszani). A két fiatal CB mögé meg menjen egy-két nyugdíjas (pl. Newman). A draftról meg az első két körben a DT és LB posztot megerősíteni.
A gond, hogy a vezetés sokkal inkább érdekelt egy langyos víz helyzetben, amikor jó eséllyel eljutunk a PO-ig, mert azzal sokkal több bérletest, meg szponzort be lehet hozni, mint egy olyan szitut kialakítani, amikor vagy bejön a dolog, vagy nem.
Edző kérdés: Marvin évről-évre fejlődik, idén pl. Tampában megmentette a meccset, illetve szinte csak jól challenge-elt, nagyon balfasz time management sem rémlik (igaz a vesztes meccsek az utolsó percekre már rég elmentek). A gond, hogy szintet viszont nem tud lépni. Én tavaly nagyon örültem volna, ha Zimmer előlép HC-nak, most viszont nem látok olyan embert a piacon vagy a stábban, aki megoldaná a problémánkat.
A realitás az, hogy a cap egy részét elköltik AJ-re (mert az ő meze megy a legjobban, meg kell tartani 😊), FA piacon megint nem csinálunk semmi érdemlegeset, és marad ez hátulról nézzük az elitet helyzet.munoz
több mint 10 éve
Én amondó vagyok, hogy még egy kicsit bosszankodjunk, aztán nézzünk a következő szezon elé. Van alap, nem kell nulláról kezdeni. Az is hatalmas dolog, hogy folyamatosan ott vagyunk a PO közelében, azért őszintén, hány csapat összetenné a kezét ezért?Remélhetőleg egyszer kijön a lépés, és meglesz a továbblépés. Ezt választottuk, lehet szurkolni a Patsnek, vagy valamelyik másik divatcsapatnak és akkor mindig van PO, néha még SB is, de mi értelme lenne?
Én inkább maradok a Tigriseknél, aztán egyszer csak sikerül... 😊 Who Dey!
több mint 10 éve
A DL-ben egy év alatt nagyon sokat visszaesett, ez pedig húzott le mindent.AJ-t nem a mez miatt tartjuk meg, hanem mert a kevés elit játékosunk egyike.
A 14-es draft classt még nem írnám le, mert Dennardot pályára sem nagyon engedték, Clark meg eleve hosszú távra volt tervezve. Az viszont gáz, hogy az elmúlt években draftolt LB-kből gyakorlatilag senki nem tényező (Burfict és Lamur ugye DFA volt.)
Amúgy a Daltont megtartva is biztos lehetne okoskodni, teszem azt Peko, Geathers (és esetleg Hall) pénzéből hozni egy top pass rushert - pl. Hardy (már ha az NFL engedi játszani). A két fiatal CB mögé meg menjen egy-két nyugdíjas (pl. Newman). A draftról meg az első két körben a DT és LB posztot megerősíteni.
A gond, hogy a vezetés sokkal inkább érdekelt egy langyos víz helyzetben, amikor jó eséllyel eljutunk a PO-ig, mert azzal sokkal több bérletest, meg szponzort be lehet hozni, mint egy olyan szitut kialakítani, amikor vagy bejön a dolog, vagy nem.
Edző kérdés: Marvin évről-évre fejlődik, idén pl. Tampában megmentette a meccset, illetve szinte csak jól challenge-elt, nagyon balfasz time management sem rémlik (igaz a vesztes meccsek az utolsó percekre már rég elmentek). A gond, hogy szintet viszont nem tud lépni. Én tavaly nagyon örültem volna, ha Zimmer előlép HC-nak, most viszont nem látok olyan embert a piacon vagy a stábban, aki megoldaná a problémánkat.
A realitás az, hogy a cap egy részét elköltik AJ-re (mert az ő meze megy a legjobban, meg kell tartani 😊), FA piacon megint nem csinálunk semmi érdemlegeset, és marad ez hátulról nézzük az elitet helyzet.munoz
több mint 10 éve
A DL-ben egy év alatt nagyon sokat visszaesett, ez pedig húzott le mindent. A 14-es draft classt még nem írnám le, mert Dennardot pályára sem nagyon engedték, Clark meg eleve hosszú távra volt tervezve. Az viszont gáz, hogy az elmúlt években draftolt LB-kből gyakorlatilag senki nem tényező (Burfict és Lamur ugye DFA volt.)
A realitás az, hogy a cap egy részét elköltik AJ-re (mert az ő meze megy a legjobban, meg kell tartani 😊), FA piacon megint nem csinálunk semmi érdemlegeset, és marad ez hátulról nézzük az elitet helyzet.
több mint 10 éve
a 12-es draft class nagyon rendben van: Dr Dre, Zeitler, Thompson, Iloka, Marvin Jones és ugye Boom Herron, aki már nem nálunk van.a 13-as és 14-es class ami nagy csalódás sajnos 😕
a nagy baj, hogy a DL el lett menedzselve erősen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Abban, hogy megrekedtünk ezen a szinten szerintem komoly szerepe van az elmúlt 2-3 év draftjainak. A top3 húzásainkból szinte csak Hill az igazi találat, miközben belenyúltunk egy Clarkeba vagy Shawn Williamsbe, Persze Zeitler stabil játékos, de tőle is sokkal többet vártam. Bernard sem rossz, de ha nincs Hill, akkor vele sokra nem mennénk. Ráadásul a hátsó körök közül most elsőre csak Ilonka ugrik be 2012ből, aki tényleg steal lett. Ez egy olyan klubnál, aki szinte kizárólag a draftokból próbál építkezni, kevés az előre lépéshez. Sőt, a szinten tartáshoz is alig elég.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
a QB spirálban legalább megvan a sanszod, hogy véletlenül lősz egy tizest és elindulsz föl. jelenleg meg lötyögtetjük a fost, hátha egyszer összeáll és szar lesz. btw, nekem Cutlertől jobb QB nem kellene.
több mint 10 éve
Én elhiszem Gabtsi, hogy már eleged van ebből. Viszont jön valaki más, nem jön be és belekerültök egy olyan QB spirálba, mint amiben néhány csapat vergődik évek, évtized(ek) óta, akkor jó pár évre bérletetek lehet a csoport utolsó helyeire. Persze kívülállóként én is lecserélném Daltont egy jobbra. A kérdés, hogy megtalálod-e, s ha igen azt mikor találod meg... Bears fanként én is lecserélném Cutlert egy jobbra... ha lenne.
több mint 10 éve
persze de ha megnézed Derek Carrt vagy Teddyt akkor azért jó példákat is lehet találni. JFF meg most fejezte volna be a Junior évét az egytemen ha jól tévedek, szóval én őt sem írnám le még.hát nem tudom, hogy Bridgewater vagy Dennard tehetett e volna többet egy playoff győzelemért. szal lehetőség mindig van.gabtsiVagy Johnny FootTall. A szakértők is vitatkoztak, ki a jobb. Aztán nézd meg, milyen jól nyomja. Óvatosan kell kezelni a QB helyzetet.megyerikrisz
de mégegyszer nem Dalton a probléma, csak a filozófia szilárdságát próbálom boncolgatni. szóval legyen egy átlagos QB-nk és próbáljunk egy all pro rostert alárakni ? meddig mehet ez ? mert aláraktuk, de az sem volt elég, ég a szoros meccsre se soha. sok éven át nem lehet ilyen draftclassokat lőni folyamatosan. és ugye megint a 21. helyen választunk. az igazi purgatórium, hogy nagyon előre se tudjunk lépni. ez a baj, az egy helyben toporgás.
de ja, ha meg körzebézel, hogy egyes helyen micsoda éhség van egy átlagos QB-ra is akár, akkor jónak tűnhet a helyzet, de az én székemből nem az sajnos.
több mint 10 éve
hát nem tudom, hogy Bridgewater vagy Dennard tehetett e volna többet egy playoff győzelemért. szal lehetőség mindig van.gabtsiVagy Johnny FootTall. A szakértők is vitatkoztak, ki a jobb. Aztán nézd meg, milyen jól nyomja. Óvatosan kell kezelni a QB helyzetet.
több mint 10 éve
Nehéz kérdés ez, taktikai dolgokba nem mennék bele, ahhoz kevés vagyok. Az FO megtette a magáét, ahogy te is mondtad, All-Pro keretet raktak Dalton alá. Aztán hogy az csak nyáron volt All-Pro, mikor nem voltak meccsek, mert utána mindenki kidőlt, az már más dolog.Tulajdonképpen milyen ésszerű okok alapján kellett volna pariban lennünk tegnap? Tudtuk, hogy nincs pass rush, nincsenek elkapók, nincsenek TE-k, az irányítónk pedig átlagos. A D amit tudott, megtett. A ST-től féltek, mint a tűztől, minden alkalommal próbálták átrúgni a pályát, csak ne kerüljön Pacmanhez. Én sem örülök a kiesésnek, de ez volt a realitás. Az eddigi WC-szopóink közül ez a legemészthetőbb.tudod engem egy picit zavar azért, hogy 10 éve nem láttam egy olyan gameplant, ami azt a sok hátrányt ami van, azt a mi oldalunkra billenti. szóval láttam már sajnos nem egy, nem kettő olyan NFL meccset, ahol az előzetesen esélytelennek tartott csapat nyert, pusztán azért mert az edzői stábnak volt egy ötlete, hogy mivel lehetne kivenni az ellenfél méregfogát. ahogy ezt megtette a Ravens is pl szombat éjjel és ahogy velünk tették mindig a playoffban.
megyerikrisz
az a kiindulási helyzet, hogy azt amiben a legjobb vagy, az ellenfél le fogja védekezni, azon felül mit tudsz kitalálni amivel eredményesen tudsz játszani. ez az edzők fő kérdése. és a másik oldalon ugyanez. vegyük el az első és igazán értékes fegyverüket, és nézzük meg, hogy mi mással tudnak bennünket legyőzni. ok Luck jó passzol mélyen ? nem tudunk közel kerülni hozzá ? akkor dobjunk 7-8 ember coverbe és zavarjuk össze, van hozzá DB állomány, ahogy Rex Ryan tette pár éve Bradyval. nem biztos, hogy itt ez működött volna, de legalább vmit megpróbáltunk volna.
ehelyett 4. éve nézzük, hogy az ellenfél semmi extrát nem mutat fel, csak azt hozza amit általában tud, és erre a nyilvánvalóra semmilyen válaszunk nincs. semmilyen. zéró kreativitás, és persze nagyon fasza a konzervatív játék, meg hogy ne adjuk el a labdát, de amikor már 2 TD hátrányban vagy, akkor a 3-4 yardos passz oldalra, az nem fog rajtad segíteni.
szóval amikor Geno szóváltásba kerül az első negyedben a saját csapattársával, sejtheted, hogy a mentális felkészülés nem sikerült jól. és ez nem a játékosok hibája.gabtsi
több mint 10 éve
hát nem tudom, hogy Bridgewater vagy Dennard tehetett e volna többet egy playoff győzelemért. szal lehetőség mindig van.editke: Daltonnal és a csapatépítés filozófiájával nem a tegnapi nap volt a probléma az csak a jéghegy csúcsa volt. és sajnos nem 3-4 jobb QB van a ligában.
több mint 10 éve
Egyetértek, az a gond, hogy kb. 5 olyan irányító van az NFL-ben aki klasszis, azokat meg nem tudjuk elhozni, meg nem is kell. Dalton nem rossz szerintem sem, a tegnapit én egyértelműen a sérülések számlájára írom, ilyenkor nehéz kitalálni bármit is. Megnéztem volna például tegnap Romot, hogy mit csinál, ha nincs Bryant, Williams és Witten, meg még kiesik menet közben Murray is. A Steelersnél csak egy komoly fegyver hiányzott, a Ravens le is simázta őket.egyszerűbb lenne egy új QB-t találni, vagy legalábbis próbálni találni, mint egy All-Pro rostert alá rakni egy közepesnek, és várni, hogy hátha egyszer mindenki egészséges marad.Új QB-t találni könnyű, de Daltonnál jobbat már igencsak nehéz, pedig nem Peyton Manning-i magaslatokról beszélünk. Vagy legalábbis nekem ez a véleményem.tüsi91
gabtsi
több mint 10 éve
Igen, ez a fő probléma, végignézek a csapatokon, és kb a felénél szarabb a helyzet irányítóposzton, mint itt. Nem egyszerű.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
egyszerűbb lenne egy új QB-t találni, vagy legalábbis próbálni találni, mint egy All-Pro rostert alá rakni egy közepesnek, és várni, hogy hátha egyszer mindenki egészséges marad.Új QB-t találni könnyű, de Daltonnál jobbat már igencsak nehéz, pedig nem Peyton Manning-i magaslatokról beszélünk. Vagy legalábbis nekem ez a véleményem.
gabtsi
több mint 10 éve
Tulajdonképpen milyen ésszerű okok alapján kellett volna pariban lennünk tegnap? Tudtuk, hogy nincs pass rush, nincsenek elkapók, nincsenek TE-k, az irányítónk pedig átlagos. A D amit tudott, megtett. A ST-től féltek, mint a tűztől, minden alkalommal próbálták átrúgni a pályát, csak ne kerüljön Pacmanhez. Én sem örülök a kiesésnek, de ez volt a realitás. Az eddigi WC-szopóink közül ez a legemészthetőbb.tudod engem egy picit zavar azért, hogy 10 éve nem láttam egy olyan gameplant, ami azt a sok hátrányt ami van, azt a mi oldalunkra billenti. szóval láttam már sajnos nem egy, nem kettő olyan NFL meccset, ahol az előzetesen esélytelennek tartott csapat nyert, pusztán azért mert az edzői stábnak volt egy ötlete, hogy mivel lehetne kivenni az ellenfél méregfogát. ahogy ezt megtette a Ravens is pl szombat éjjel és ahogy velünk tették mindig a playoffban.
megyerikrisz
az a kiindulási helyzet, hogy azt amiben a legjobb vagy, az ellenfél le fogja védekezni, azon felül mit tudsz kitalálni amivel eredményesen tudsz játszani. ez az edzők fő kérdése. és a másik oldalon ugyanez. vegyük el az első és igazán értékes fegyverüket, és nézzük meg, hogy mi mással tudnak bennünket legyőzni. ok Luck jó passzol mélyen ? nem tudunk közel kerülni hozzá ? akkor dobjunk 7-8 ember coverbe és zavarjuk össze, van hozzá DB állomány, ahogy Rex Ryan tette pár éve Bradyval. nem biztos, hogy itt ez működött volna, de legalább vmit megpróbáltunk volna.
ehelyett 4. éve nézzük, hogy az ellenfél semmi extrát nem mutat fel, csak azt hozza amit általában tud, és erre a nyilvánvalóra semmilyen válaszunk nincs. semmilyen. zéró kreativitás, és persze nagyon fasza a konzervatív játék, meg hogy ne adjuk el a labdát, de amikor már 2 TD hátrányban vagy, akkor a 3-4 yardos passz oldalra, az nem fog rajtad segíteni.
szóval amikor Geno szóváltásba kerül az első negyedben a saját csapattársával, sejtheted, hogy a mentális felkészülés nem sikerült jól. és ez nem a játékosok hibája.
több mint 10 éve
nem gondolom hogy a tavalyinál lehet jobb keretet Dalton alá rakni. az idei offense papíron minden idők, aztán oda jutunk a playoff meccsre, hogy olyan nevek vannak a pályán mintha előszezon meccset néznék. nem tudom hogy ez pechszéria, sors, vagy szimpla balfaszság (orvosi/edzői probléma), de hiába teszel alá mindent, ha nem használhatsz belőle semmit.egy playmaker QB mint Luck is rengeteget hibázik, de csinál 1-2 playt egy meccsen és az elég is. erre semmilyen válaszunk nincs. se D oldalon, se az offense-ben. ez a baj. egyszerűbb lenne egy új QB-t találni, vagy legalábbis próbálni találni, mint egy All-Pro rostert alá rakni egy közepesnek, és várni, hogy hátha egyszer mindenki egészséges marad.
vagy nemtom. Lewis marad az biztos, azt se tudom most hirtelen, hogy ez jó vagy nem. faszom...
több mint 10 éve
Tulajdonképpen milyen ésszerű okok alapján kellett volna pariban lennünk tegnap? Tudtuk, hogy nincs pass rush, nincsenek elkapók, nincsenek TE-k, az irányítónk pedig átlagos. A D amit tudott, megtett. A ST-től féltek, mint a tűztől, minden alkalommal próbálták átrúgni a pályát, csak ne kerüljön Pacmanhez. Én sem örülök a kiesésnek, de ez volt a realitás. Az eddigi WC-szopóink közül ez a legemészthetőbb.Sokkal érdekesebb, hogy miként fogják alakítani a csapatot. Newman, Mau és Gresham a kezdők, akiknek lejár a szerződése. El tudok képzelni olyan opciót, ahol mindhárman elhúznak, de arra is lenne ésszerű magyarázat, ha mindenki maradna, hiszen a helyüket átvevők (Dre/Dennard, Eifert) porcelánból vannak.
LB-t mindenképp draftolnék, Rey és Lamur sem ütötte meg a mércét, kiegészítőnek tökéletesek lennének, de Burfict mellé kellene két kezdő kaliber.
WR és TE is mindenképp kell a draftról, hiszen mindenki tudta, hogy Vöri limitált képességei miatt kell teletömni az O-t fegyverekkel. Idén a fegyverek elkoptak, a limitek megmaradtak, ennek volt az eredménye a tegnapi játék (meg persze Hill első félidei sérülésének.)
A legnagyobb gond a DL, hiszen ide keresni kell embereket, nem megvárni, míg felépülnek (mint az elkapó brigádnál). Ideális esetben egy 8 emberes rotáció kellene, már megvan Atkins, Thompson és Dunlap. Mindenképpen kell egy RDE, oda Gilberry kezdő szinten kevés, kiegészítőnek elférhet. Ezt leginkább FA-ről lehet intézni, és zsebbe kell nyúlni hozzá. Lehet draftolgatni, de asszem Goodberry számolta ki, hogy a mi választásunk környékén (20-32. hely) 2007 óta húzott passzsiettetők átlag 3 sacket értek el az első évükben, azzal semmire sem megyünk.
Számomra a legfontosabb konzekvencia, hogy ha ki akarunk törni a középszerűségből, akkor zsebbe kell nyúlni és költeni. Nem tudom elfogadni a "nézd meg, hogy bejött a Tampának..." kifogásokat, mert ott az alappilléreket próbálták összerakni, nálunk az megvan. De ha átlagos játékosokat hozunk csak, attól nem leszünk jobbak. Olyan kell, aki megteremti a különbséget. Ez vonatkozik LB és DE/DT posztokra is. Igen jó siettetők kerültek most a piacra, lehet válogatni.
több mint 10 éve
sima volt sajnos 😕Nekem az offseason egyik legérdekesebb kérdése ez, mármint hogy el kell-e ezt fogadni, illetve hogy mit lehetne, kellene tenni azért, hogy innen tovább tudjon lendülni a csapat. Asszem fizikából volt valami alap igazság, hogy ha azonos körülmények között ismételten elvégzel azonos kísérletet, akkor annak azonos eredményt kell hoznia törvényszerűen, egy kicsit itt is ez az érzésem van.
esélyünk az első drive-ig volt, onnantól semmi. Luck nam fair, nagyon elemezgetni nincs kedvem, megint könnyűnek találtattunk, de nagyon. el kell fogadni, hogy ennyi van, egy izgalmas alapszakasz PO határon benne van a csapatban, más nincs.gabtsi
több mint 10 éve
sima volt sajnos 😕esélyünk az első drive-ig volt, onnantól semmi. Luck nam fair, nagyon elemezgetni nincs kedvem, megint könnyűnek találtattunk, de nagyon. el kell fogadni, hogy ennyi van, egy izgalmas alapszakasz PO határon benne van a csapatban, más nincs.
mondjuk Udvardi Gyulánál jobb volt a bengals azért.
több mint 10 éve
Marvin: "Tomorrow's not promised for anyone. [Being back next year], that's my plan."@ColeyHarveyLejárna a szerződése..?
#Bengals have now been outscored 84-13 in 2nd half of six playoff games under Lewis@joereedyAz kemény.
Idén egyébként elég sok meccsen eltűnt az O a második félidőre az alapszakasz meccseken is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Mint írtam nem óriási pénzeket kell elkölteni, de onnan is meg kellene próbálni hozni embert, nemcsak mindig kukázni, máshol nem kellő vagy ott bustnak elkönyvelt játékosokat. Lehet annyi elég lenne, hogy jönne 1-2 olyan ember, aki nyert már valaha, aki tudja hogy kell nyerni.Davidka85Az a baj, hogy ha valaki jó, és megfizethető, azt általában nem szokták elengedni, hanem hosszabbítanak vele (vagy taget tasznek rá, stb.). A piacra olyan játékosok kerülnek ki, akik az adott stáb szerint rosszak, de legalábbis a fizetésük és a teljesítményük nincs arányban (és nem marad túl sok beragadt pénz a cut esetén). Persze ilyen emberrel is volt már szerencséje mostanában a Bengalsnek, Gilberry ilyen volt, aki egy jó játékos, de a Tampának nem kellett.
A másik, ha a játékos nagy pénzt akar szakítani, és jó esély van rá, hogy a piacon ezt valaki megteszi, de írtad, hogy te nem ilyen játékosban gondolkodnál.
A lényeg, hogy nem egyszerű a dolog, ahogy Dalton lecserélése sem az.
több mint 10 éve
Mint írtam nem óriási pénzeket kell elkölteni, de onnan is meg kellene próbálni hozni embert, nemcsak mindig kukázni, máshol nem kellő vagy ott bustnak elkönyvelt játékosokat. Lehet annyi elég lenne, hogy jönne 1-2 olyan ember, aki nyert már valaha, aki tudja hogy kell nyerni.Hiába Cincinnatiben a free agency piac kiejtése már szinte halálos bűn, de szerintem muszáj lenne onnan is dolgozni, mert draftról nem megy a következő szint elérése, ezt látjuk. + Itt most több, azonnal bevethető ember kell, nincs idő évet/éveket várni és mivel a draft lutri, egyáltalán nem biztos, hogy az elöl húzott egytemen jónak számító játékosok nem lesznek ordas nagy bustok. Be kell vállalni 1-2 embert - nyilván nem 10 milliósokat - de hátha annyit hozzá tudnak tenni, amennyi kellene a jelenlegi magnak. Mert sok nem kell, azt mindenki láthatja.Davidka85Azért az FA-piac sem minden, az ott nagy pénzeket elköltők (pl. az elmúlt években Tampa, Miami, vagy Mario Williamset megszerző Bills) nincsenek az elitben. A Bengals a kis befektetés nagy nyereség stratégiáját folytatja, a máshonnan kirúgott tehetségesnek tartott embereket csipegeti fel, ami vagy bejön (Pacman, R. Nelson) vagy nem (idén pl. Newhouse). Ezen aligha fognak változtatni, ebben szerintem reménykedni is kár. Marad a remény, hogy a drafton, vagy az udfa játékosok között (mint Burfict) megtaláljuk a hiányzó puzzle darabokat, és összeáll a minden.munoz