NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Persze úgy nem könnyű, ha a két legjobb mélységi célpontodból az egyik egyetlen playt sem játszik, a másik pedig többet sérült, mint nem.Mikey
Ugyanúgy aluldobta Tatet, Sanut vagy éppen legyen bárki az ha üresre játszotta magát (nem sokszor), ez nem mentség számára 😕. Ezt az opciót kiveszik a játékunkból (márpedig amíg Dalton a QB, addig itt mélységi effektív passzjáték nem lesz), addig komoly meccseken esélytelenek vagyunk. Van 6'2" magas, nagy szeparációra konstanstan képtelen, fizikális elkapóból 4 a csapatban (ha Green egészséges, akkor azért ő robbanékony is).
Draftolni kell egy YAC bajnokot, valami 4.3-at tudó seggrakéta slot WR-t aki elkapni is tud. Emlékezzünk csak a 100%-os Hawkinsra, mennyire üde színfoltja volt az offenznek, és a nagy játékaink zöme is a Gió féle screenekből jöttek akkor. Ilyen típusú elkapó nincs most a rosterünkön.Hilton, DJax, Sanders-Welker szerű valakit.

Tervezhetjük az offseasont, de jó 😥 .

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Paul Dehner írásából egy részlet, Daltonról:

Much of the rating drop stemmed from his struggles connecting on deep passes when given the opportunity. That was an area of strength in 2013 when he threw for 42.4 percent accuracy on deep passes. He only threw with 30.5 percent accuracy this year. That ranks 34th among qualifying quarterbacks and only better than Blake Bortles, Jake Locker and Derek Carr.
Micsoda névsor.
Persze úgy nem könnyű, ha a két legjobb mélységi célpontodból az egyik egyetlen playt sem játszik, a másik pedig többet sérült, mint nem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Az elvetélt ötlet, hogy már az idei offseasonben hosszabbítsunk Kirkpatrickkel? Ha jövőre kezdő lesz és robbant, marha nagy pénzt kellene neki fizetnünk a maradásért, talán ezt meg lehetne előzni.megyerikrisz
Szvsz abszolút nem ördögtől való az ötlet, nyilván lehetne olyan szerződést ajánlani neki, amivel akkor sem szívná meg a csapat, ha besülne "teljes jogú" kezdőként. De talán esélyesebb, hogy majd szezon közepe felé tesznek le elé ajánlatot, amikor már jobban lehet majd látni, beválik-e.

btw, Leon Hall idén 9.2 milliós cap számot hordoz, meglepne ha ezzel nekimennénk a szezonnak. sztem kap egy 2-3 hosszabbítást, az idei pénzéből bónusz lesz, és marad. sebessége már nem a régi, de még mindig az egyik legjobb slot corner a ligában. Fleenert simán levette vasárnap a pályáról, momentuma nem volt.gabtsi
Pont van egy írás róla Cincy Jungle-ön, és abban van egy érdekes táblázat.

Sokszor vakarásztam idén a fejemet Hall játékát látván, de a nyers számok -- amik mint tudjuk, önmagukban semmit nem bizonyítanak -- még meg is lepnek mellé. Ám a 104.9-es kjúbiréting nagyon nem fasza akkor sem.

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Ha lecsúszik olyan OT, aki jónak tűnik, simán benne van, hogy őt elviszik. Whit fantaszikus volt idén (is), de nem lesz fiatalabb, Smith sérüléséről meg nem sokat tudni, ráadásul mindkét szerződés lejár, ez a Bengals álmoskönyve szerint egy korai draftot jelent.
Viszont, ha az FO nem fordít hátat saját elveinek, és nem hoz az FA piacról legalább egy kezdő szintű embert a DL-be, akkor a drafton óhatatlanul első kört oda kellene ellőni.
Más kérdés, hogy Eifertre sem számítottunk két éve és BPA alapon behúzták, így bármi lehet 😊
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
a korai körös OT draftban mennyire hisztek?Mikey
A legjobb egy olyan hibrid lenne, aki LT/LG poszton képes játszani. Boling állítólagos 4,5-5 misis éves fizetési igényét sokallja a FO, az edzők és a szakértők pedig áradoznak Trey Hopkinsról, aki jelenleg IR-en pihen. Mindent egybevetve talán egy picit luxusnak érezném az első napon, nálam az első négy sorrendje DT/DE/WR/OL. Mondom ezt úgy, hogy millió dolgot nem tudunk: hosszabbítási tervek, felépülési idők, stb...

Az elvetélt ötlet, hogy már az idei offseasonben hosszabbítsunk Kirkpatrickkel? Ha jövőre kezdő lesz és robbant, marha nagy pénzt kellene neki fizetnünk a maradásért, talán ezt meg lehetne előzni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem tartom elképzelhetetlennek akár az első körben sem. board függő.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
a korai körös OT draftban mennyire hisztek?

több mint 10 éve
azt gondolom jövőre itt make or brake év lesz. Lewis szerződése lejár 2015 végén, és Dalton szerződése is felbontható következmények nélkül. a várhatóan egészséges fegyverarzenállal jöhet egy új év. de ha nem szállít mininum egy dívizióbajnoki címet ÉS egy playoff győzelmet, akkor mindkettőtől el kell köszönni.gabtsi
még ehhez annyit, hogy a 2015-ös szezon után lejáró szerződések:
Leon Hall, Whitworth, Andre Smith, Dr Dre, Zeitler, Gilberry, Sanu, Iloka, Marvin Jones, Reggie Nelson.

lesz munka és lehet reboot.gabtsi
A 3 OL, Dre és a két safety maradjon, a többieknek van egy évük megmutatni. Olyat mondjuk nem látok, hogy Sanuval és Jonesszal is hosszabbítanánk.megyerikrisz
azt én sem. meg azt sem h Sanuval miért kellene, azon kívül hogy az övé a legjobb deep ball a rosteren. amúgy Greent lehagytam, vele azért kellene 😊

szóval egy WR biztosan jön az első két draftnapon sztem. (4 pick lesz várhatóan, két DL, egy OL, egy WR nálam a prioritás)

btw, Leon Hall idén 9.2 milliós cap számot hordoz, meglepne ha ezzel nekimennénk a szezonnak. sztem kap egy 2-3 hosszabbítást, az idei pénzéből bónusz lesz, és marad. sebessége már nem a régi, de még mindig az egyik legjobb slot corner a ligában. Fleenert simán levette vasárnap a pályáról, momentuma nem volt.

több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
The question here is, do you change little and keep winning 10 games per season, or do you blow up a large portion of the roster in hopes of building a different kind of team?

hát igen...
több mint 10 éve
azt gondolom jövőre itt make or brake év lesz. Lewis szerződése lejár 2015 végén, és Dalton szerződése is felbontható következmények nélkül. a várhatóan egészséges fegyverarzenállal jöhet egy új év. de ha nem szállít mininum egy dívizióbajnoki címet ÉS egy playoff győzelmet, akkor mindkettőtől el kell köszönni.gabtsi
Leon Hall, Whitworth, Andre Smith, Dr Dre, Zeitler, Gilberry, Sanu, Iloka, Marvin Jones, Reggie Nelson.

lesz munka és lehet reboot.gabtsi
A 3 OL, Dre és a két safety maradjon, a többieknek van egy évük megmutatni. Olyat mondjuk nem látok, hogy Sanuval és Jonesszal is hosszabbítanánk.

több mint 10 éve

lesz munka és lehet reboot.

több mint 10 éve
There are many coaches within the building who want zero to do with Gresham at this point. Not all, but some. A mantra of this organization has for a long time been about acquiring players you can trust. I don't know that this team can trust Gresham anymore. His low tolerance for pain and a career peppered with games missed when he probably could have played through the pain while others, in fact, did play through their pain doesn't help. His inconsistency with fumbles, penalties, etc., only adds to the lack of trust.

He's a rare, physically gifted player and a nice complementary piece to the offense, but finding a player with maybe less physical skills but added reliability would probably be the preferred path at this point.

Gresham, of course, refused to talk both after the game Sunday and again Monday. I asked him as he left the building yesterday if he had any last words, and he offered none.Paul Dehner, Jr.
Régóta vagyok kritikus Greshammel szemben, így gondolom nem lep meg senkit, ha azt írom, örülök, hogy a vastagon szedett részt olvashatom.

---

"There's not a whole lot I can control right now. We'll see how the team feels. I'd like to be back here. I like what we have going on here. I think we have a good foundation."Clint Boling
Boling is UFA lesz, de remélem vele hosszabbítanak. Nem elit LG, de szerintem bőven jó.

több mint 10 éve
Valamint nagyon dicsérte Kirkpatricket -- “Proved he could be a starting corner." -- és Dennardot -- "I had all the confidence in the world in him. ... He’s going to be a great player." -- és nagyon szeretné, ha Maualugával hosszabbítana a FO.

több mint 10 éve
értem, csak mert persze jogos az Atkins kritika, de azért voltak ott szarabbak bőséggel. azokról nem szólt egy szót sem. Marvin megnyilatkozása Daltonról szintén kinyitotta a bicskát a zsebemben. persze coach's speak, de ha én lennék egy offense játékos lehet az arcához hajítanám a tabletet.

több mint 10 éve
Pekoról vagy Geathersről nem szólt ?gabtsi
Nagyon jelentős vérfrissítésről beszélt a DL kapcsán.

több mint 10 éve
Pekoról vagy Geathersről nem szólt ?

több mint 10 éve
"Reporter: Can he be the same Atkins that racked up 18.5 sacks in 25 games prior to tearing his ACL?

Guenther: I sure hope so, because we need him to be that way, otherwise we need to go find a new inside rusher. We need to get him back to where he's one of the best three-techniques in the game, because this year he was just three-technique number 20, in my mind. He was just a guy out there."

Oppácska.megyerikrisz
Szvsz nincs ebben semmi oppácska, ezek a száraz tények.

Mikey
Nem is arra gondoltam, hogy igaza van vagy sem, hanem hogy nem feltétlenül szoktak elsőéves koordinátorok ilyen kendőzetlenül véleményt formálni a csapatrész legjobb(an fizetett) játékosáról. Nekem ez nagyon szimpatikus.
Sokkal inkább mint a "...took a huge step forward this year." Találjátok ki, melyik edzőnk mondta melyik játékosunkról.

több mint 10 éve
"Reporter: Can he be the same Atkins that racked up 18.5 sacks in 25 games prior to tearing his ACL?

Guenther: I sure hope so, because we need him to be that way, otherwise we need to go find a new inside rusher. We need to get him back to where he's one of the best three-techniques in the game, because this year he was just three-technique number 20, in my mind. He was just a guy out there."

Oppácska.megyerikrisz
Szvsz nincs ebben semmi oppácska, ezek a száraz tények.

szóval a probléma, hogy a futójáték hatékonyságának növekedésével nem nőtt egyenes arányban a passzjáték hatékonysága. sőt. pedig ez új terv ez volt a idénre, nem jött be, persze a körülményeket ismerjük, de a 16 INT a magyarázhatatlan a 19TD-re úgy, hogy igazán nagy kockázatot sose vállaltunk.gabtsi
Nem véletlen írtam korábban, hogy szerintem újonc éve óta ez volt Dalton legrosszabb éve. Pedig ennél jobban már nem nagyon lehet limitálni az irányító feladatait ilyen rendszerű offenzben.

több mint 10 éve
sima volt sajnos 😕
esélyünk az első drive-ig volt, onnantól semmi. Luck nam fair, nagyon elemezgetni nincs kedvem, megint könnyűnek találtattunk, de nagyon. el kell fogadni, hogy ennyi van, egy izgalmas alapszakasz PO határon benne van a csapatban, más nincs.gabtsi
Nekem az offseason egyik legérdekesebb kérdése ez, mármint hogy el kell-e ezt fogadni, illetve hogy mit lehetne, kellene tenni azért, hogy innen tovább tudjon lendülni a csapat. Asszem fizikából volt valami alap igazság, hogy ha azonos körülmények között ismételten elvégzel azonos kísérletet, akkor annak azonos eredményt kell hoznia törvényszerűen, egy kicsit itt is ez az érzésem van.somoskovig
erre akartam még visszakanyarodni egy picit:
2013:
pass: 363/508a 61.9% 4293 yard 7.3ypa 33TD 20INT
run: 481a 1755yard 3.6 ypa 14TD

2014:
pass: 309/481 64.2% 3398 yard 7.1ypa 19TD 17 INT
run: 492a 2147 yard 4.4 ypa 19 TD

szóval a probléma, hogy a futójáték hatékonyságának növekedésével nem nőtt egyenes arányban a passzjáték hatékonysága. sőt. pedig ez új terv ez volt a idénre, nem jött be, persze a körülményeket ismerjük, de a 16 INT a magyarázhatatlan a 19TD-re úgy, hogy igazán nagy kockázatot sose vállaltunk. Luck 16 INT-je mellé 40TD-t rakott oda, úgy hogy fejből mondom a legtöbb mélységi passzt ő engedi el sztem. Daltonnál erről szó nincs.

azt gondolom jövőre itt make or brake év lesz. Lewis szerződése lejár 2015 végén, és Dalton szerződése is felbontható következmények nélkül. a várhatóan egészséges fegyverarzenállal jöhet egy új év. de ha nem szállít mininum egy dívizióbajnoki címet ÉS egy playoff győzelmet, akkor mindkettőtől el kell köszönni.

több mint 10 éve

Oppácska.

Szintén ő mondta, hogy Burfictet szerinte újra műteni kell. Na most mehet el az egész orvosi stáb a faszomba. IR-en van, rég vége a szezonjának, tényleg addig akarják húzni az időt, amíg rámegy a training camp is?

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
több mint 10 éve
van szimpatikus és nem szimpatikus csapat, így adott párharcban tudok dönteni... illetve ha két unszimpi jön soron, nos, azt nem nézem 😀Collapo
jja kb ez van!

még gondolkodom rajtatok! 😀 😀nhm
öühm... végülis egyszer minden széria megszakad 😀 hátha most a tied lesz soron 😀Collapo
2 év zsinórban idáig...
most ugye nálunk a 4-es szám van... 😊
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
van szimpatikus és nem szimpatikus csapat, így adott párharcban tudok dönteni... illetve ha két unszimpi jön soron, nos, azt nem nézem 😀Collapo
jja kb ez van!

még gondolkodom rajtatok! 😀 😀nhm
öühm... végülis egyszer minden széria megszakad 😀 hátha most a tied lesz soron 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
jja kb ez van!

még gondolkodom rajtatok! 😀 😀
több mint 10 éve
nhm... hm, akkor ugye a paccnak szurkolózol hétvégén, ugye?! 😀Collapo
az a baj, h amikor én elkezdtem úgy teljes igazából foglalkozni az amfocival, akkor a pecc nyert 3 gyűrűt...
megmondom őszintén nekik nem tudok szurkolni! 😀nhm
bazze XD

egyébiránt Cutler szerintem nem jó fit ide, őt nem akarnám a helyedben... túlértékelik azt a palit szerintem, mert rengeteg mentális baja van... mentálisan erős, csak nem jó a mentalitás... a beleszarok módi sose jó... a király vagyok módi akkor jó, ha jó vagyok... és még be is szól bárkinek, ha nincs oka akkor is... szvszCollapo
😀

én az utolsó előtti sajttájon már megsajnáltam, de vmi miatt bírom a palit, olyan Beteg! 😊