NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
"Do you think people are releasing people that put a team in the playoffs four years in a row?” - Marvin Lewis a Colts utáni presseren.

uh-oh.gabtsi
A durva az, hogy valamilyen szinten igaza van. Nem értek vele egyet, de pl. Brown papának jobb a tuti teltház minden meccsen, mint rákölteni X összeget aztán vagy bejön vagy darabokra hullik a csapat. Mostanában azért érződött a 4 PO hatása, nem volt minden meccs előtt BlackOut veszély, mint pár éve. Emlékszem, még egy Ravens elleni meccsre is úgy kellett összefogdosni az embereket.megyerikrisz
én ezt értem, de nézd meg a Denvert.gabtsi
Előbb várjuk meg, hogy mennyire jön be ez a húzás. Mert ha jönne egy 4-12-es szezon 2015-re, akkor rögtön megtanulja az ember értékelni a 4/4 PO-t.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
"Do you think people are releasing people that put a team in the playoffs four years in a row?” - Marvin Lewis a Colts utáni presseren.

uh-oh.gabtsi
A durva az, hogy valamilyen szinten igaza van. Nem értek vele egyet, de pl. Brown papának jobb a tuti teltház minden meccsen, mint rákölteni X összeget aztán vagy bejön vagy darabokra hullik a csapat. Mostanában azért érződött a 4 PO hatása, nem volt minden meccs előtt BlackOut veszély, mint pár éve. Emlékszem, még egy Ravens elleni meccsre is úgy kellett összefogdosni az embereket.megyerikrisz
én ezt értem, de nézd meg a Denvert.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

uh-oh.gabtsi
diszlájk gomb mé' nincs??

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

uh-oh.gabtsi
A durva az, hogy valamilyen szinten igaza van. Nem értek vele egyet, de pl. Brown papának jobb a tuti teltház minden meccsen, mint rákölteni X összeget aztán vagy bejön vagy darabokra hullik a csapat. Mostanában azért érződött a 4 PO hatása, nem volt minden meccs előtt BlackOut veszély, mint pár éve. Emlékszem, még egy Ravens elleni meccsre is úgy kellett összefogdosni az embereket.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve

uh-oh.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
OK, köszönöm!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
húú hát ez igen régi story már nem tudom hol olvastam, minden ilyen szart tárol az agyam pár évre vissza, de majd rákeresek.

editke: itt írja Hensley pl
 espn.go.com/blog/baltimore-ravens/post/_/id/9033/what-ravens-can-learn-from-the-2010-draft

a híres Sergio Kindle féle draft

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
nem volt az olyan tuti húzás akkor, még ha őrületesnek is tűnik most.

A Ravens draft boardján pl egyáltalán nem volt rajta a hátsérülése miatt, ki tudja, hogy a miénken ott volt-e, de Gresham 1a és 1b prospect volt Gronkowskival legrosszabb esetben, ha nem jobb. Pats is inkább Devin McCourty-t vitte az első körben ami mára azért megmosolyogtató lenne.gabtsi
Erre van valami konkrét cikk, bejegyzés, bármi? Mert eddig az volt a mondás (pletyka), hogy a Ravens akarta vinni, csak a Pats betrade-elt eléjük és így vitték jobb híján a Dickson-Pitta duót.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
legalább őszinte vagy 😀

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan

A Ravens draft boardján pl egyáltalán nem volt rajta a hátsérülése miatt, ki tudja, hogy a miénken ott volt-e, de Gresham 1a és 1b prospect volt Gronkowskival legrosszabb esetben, ha nem jobb. Pats is inkább Devin McCourty-t vitte az első körben ami mára azért megmosolyogtató lenne.gabtsi
Persze, persze tudom. Csak így utólag bassza a csőröm, hogy Gronko és Graham is lehetett volna a miénk arról a draftról. Én mondjuk első körös safety után a másodikban pont Gronkot akartam volna húzni, de egyrészt a második húzásunkra már nem lett volna bent, másrészt elsőre Mays volt az álmom, így egy rossz szót nem szólhatok senkire 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve

A Ravens draft boardján pl egyáltalán nem volt rajta a hátsérülése miatt, ki tudja, hogy a miénken ott volt-e, de Gresham 1a és 1b prospect volt Gronkowskival legrosszabb esetben, ha nem jobb. Pats is inkább Devin McCourty-t vitte az első körben ami mára azért megmosolyogtató lenne.

több mint 10 éve
Hewittot azért ne feledjétek el ha TE-ről van szó.

meg persze azt sem, hogy különbséget teszünk in-line TE, move-TE és H-back között, mi csak az elsőre keresünk embert, ha távozik Gresaham, az meg nem annyira egy bonyolult poszt. aki ezt egyben tudja azt úgy hívják h Gronkowski, de nem annyira gyakori.gabtsi
Aki még bőven bent volt, amikor Greshamet húztuk...hogy szakadna rá az ég a scoutokra.

több mint 10 éve

meg persze azt sem, hogy különbséget teszünk in-line TE, move-TE és H-back között, mi csak az elsőre keresünk embert, ha távozik Gresaham, az meg nem annyira egy bonyolult poszt. aki ezt egyben tudja azt úgy hívják h Gronkowski, de nem annyira gyakori.gabtsi
Nekem nagy kedvencem Hewitt, lehet, hogy az elsőre is alkalmas lenne, ha csak az lenne a dolga. De blokkol, FB-t játszik, szélre áll fel elkapónak(!), stb...
Nem szabadna túlterhelni.megyerikrisz
nem tudom hány playben játszunk igazi fullback-kel de meglepne ha 30% felett lenne az arány. úgyh van hova terhelni.

Manning kapcsán kérdezem én, hogy nem edzői probléma, hogy túl van erőltetve a hosszú játék akár rövid yardos szituációban ? A második félidőre jöttek a rövidebb és sikeres passzok. Ha megnézed Luck és Manning hatékonyságában csak a YPA volt a különbség, pontosság nem igazán volt döntő.

több mint 10 éve
Egyébként tényleg nem értem, miért tartjuk (nem mi, hanem az edzők) Daltont annyira tehetségesnek. Nem vezéralkat (nagyon nem), fizikai hiányosságai vannak amiken nem tud javítani (mély labdák). Annyi pozitívuma lehet, hogy megtanulta már a playbookot 4 év alatt, de kb ennyi.
MarioAna
szal nézzétek meg John Fox eredményeit Denverben, és mennek a hírek, hogy el lesz zavarba a vérbe, és meg tudom érteni, így működik egy sikerorientált szervezet.gabtsi
A Denver gyakorlatilag felrakta a jövőjét Manningre, annyi pénzt visz, hogy épkézláb elkapókat nem tudnak miatta megtartani. Ehhez képest (meg magához) nagyon gyengén játszott idén. Az utóbbi két év keretéből Foxnak legalább egy gyűrűt hoznia kellett volna.megyerikrisz
beszéltünk már a Bengals kiesésekor az edzők felelősségéről, na Fox keze alatt egy vitathatatlan all-pro roster dolgozik és bűn rosszak voltak. ez nem Manning kérdés. bár Dalton lenne olyan rossz egy PO meccsen, mint a félszemű Manning meg a falábú Rodgers.gabtsi
Háááát... a tegnapi meccsen Peyton papa annyiszor és annyival dobta túl a szélső elkapókat, hogy Vöri sárgult az irigységtől. Persze közel sincsenek egymáshoz tudásban, csak annyit akartam ezzel, hogy a tegnapi meccsen Manning rossz volt, pontatlan. A tegnapihoz hasonló teljesítmény simán jöhet Daltontól is, kér, hogy ugyanúgy semmire sem megyünk vele. Manning szereplése pedig Fox szereplése is. Ha nem hozza ki belőle a maximumot, az az ő hibája.

több mint 10 éve

Nekem nagy kedvencem Hewitt, lehet, hogy az elsőre is alkalmas lenne, ha csak az lenne a dolga. De blokkol, FB-t játszik, szélre áll fel elkapónak(!), stb...
Nem szabadna túlterhelni.

több mint 10 éve
Egyébként tényleg nem értem, miért tartjuk (nem mi, hanem az edzők) Daltont annyira tehetségesnek. Nem vezéralkat (nagyon nem), fizikai hiányosságai vannak amiken nem tud javítani (mély labdák). Annyi pozitívuma lehet, hogy megtanulta már a playbookot 4 év alatt, de kb ennyi.
MarioAna
szal nézzétek meg John Fox eredményeit Denverben, és mennek a hírek, hogy el lesz zavarba a vérbe, és meg tudom érteni, így működik egy sikerorientált szervezet.gabtsi
A Denver gyakorlatilag felrakta a jövőjét Manningre, annyi pénzt visz, hogy épkézláb elkapókat nem tudnak miatta megtartani. Ehhez képest (meg magához) nagyon gyengén játszott idén. Az utóbbi két év keretéből Foxnak legalább egy gyűrűt hoznia kellett volna.megyerikrisz
beszéltünk már a Bengals kiesésekor az edzők felelősségéről, na Fox keze alatt egy vitathatatlan all-pro roster dolgozik és bűn rosszak voltak. ez nem Manning kérdés. bár Dalton lenne olyan rossz egy PO meccsen, mint a félszemű Manning meg a falábú Rodgers.

több mint 10 éve

meg persze azt sem, hogy különbséget teszünk in-line TE, move-TE és H-back között, mi csak az elsőre keresünk embert, ha távozik Gresaham, az meg nem annyira egy bonyolult poszt. aki ezt egyben tudja azt úgy hívják h Gronkowski, de nem annyira gyakori.

több mint 10 éve
MarioAna
A Denver gyakorlatilag felrakta a jövőjét Manningre, annyi pénzt visz, hogy épkézláb elkapókat nem tudnak miatta megtartani. Ehhez képest (meg magához) nagyon gyengén játszott idén. Az utóbbi két év keretéből Foxnak legalább egy gyűrűt hoznia kellett volna.

több mint 10 éve
MarioAna
az, hogy mit mondanak a sajtótájékoztatón az egy dolog, de azért a playcalling az év végén már elég beszédes volt. szal rodgersnél meg lucknál valahogy sose hallod, hogy "a jövő évben nagyobb hangsúlyt kell fektetni a futójátékra, ha eredményesek akarunk lenni".

Marvin most már nem fog változtatni a kezdő QB-n, és igazából nem is kell (amíg nincs jobb opció), de ha úgy alakul minden mint eddig, akkor a saját kardjába fog dőlni egyúttal. szal nézzétek meg John Fox eredményeit Denverben, és mennek a hírek, hogy el lesz zavarba a vérbe, és meg tudom érteni, így működik egy sikerorientált szervezet.

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Szerintem a jövő évi ellenfelek ismeretében is lehet egy 10-6, ami szinte biztos, hogy PO lenne. Ehhez a DL-t kellene rendbe rakni, meg a kulcsjátékosoknál a durva sérüléseket elkerülni. Más kérdés, hogy azzal maradnánk a mostani örök ígéret állapotban.
több mint 10 éve
DL+OL+WR-t draftoljunk az a lényeg.MarioAna
+TE! Mikey
Funchess a második körben, egy első körös WR után, miközben FA-n elhoztuk Pierre-Pault évi 5 misiért.

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
DL+OL+WR-t draftoljunk az a lényeg.MarioAna
+TE! Egy darab összedrótozott (?) Eifertünk van, és annyi. [Persze ha jön nagy nevű FA, akkor nyilván nem kell.]

Amúgy komolyan. Szerintetek egy "százmilliós" kjúbíval a rosteren, hogy lenne már 'QB competition'? Még szezon közben sem fogják lecserélni, legyen akármilyen ordenáré is, annál az illetékesek egója és/vagy inkább dilettantizmusa sokkal nagyobb... | azt már csak halkan jegyzem meg, hogy minimum véleményes opció McCarron, mint kihívó. |

Leghamarabb a következő uborkaszezonban látom esélyét Dalton lecserélésének, de csak akkor ha nagy lebőgést produkál. Előtte semmiképp.

szerk.: amúgy is vannak súlyosabb problémák a rosterrel, amelyekkel inkább kéne foglalkoznia a stábnak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Én nem vagyok biztos benne, hogy nem szoríthatja ki Daltont a kezdő pozícióból már jövőre. A TC alatt valószínűleg nem, de nem okvetlenül kell kilátástalan szezont futnunk, hogy előrelépjen. Legalábbis szerintem.nasheem
Főleg, ha megint kijelentik Marvinék, hogy nincs QB competetion mint szezon elején. Úgy aztán lehet reménykedni, ha előre leszögezik, hogy Andy lesz az irányító eredménytől függetlenül. 😕

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Pettyt nem nagyon láttam idén, McCarronról viszont rengeteg szakértőtől olvastam, hogy Dalton 2.0, egy kicsit jobb a mélyekben, de ennyi. Nem tudom, hogy igazuk van-e, de ha nem lesz előrelépés, akkor mindenképp lépni kellene. Megkockáztatom, közép- és hosszútávon a csapat érdeke lenne, hogy bukjuk a következő szezont, különben nem fogják elzavarni Andyt.megyerikrisz
Játékstílusra lehet, de mentálisan nagyon más. Andy még mindig pánikrohamot kap, ha az első célpont nem megjátszható. Ugyan így, ha szorosabb vagy omlik a zseb, akkor is vaktában indul el vagy dob. Egyedül abban javult, hogy nem omlik össze az első hibája után, de ettől még nem lesz vezér. Nehéz úgy győzni, ha nem vagy biztos a győzelemben. McCarron pont ebben (volt) erős.
Én nem vagyok biztos benne, hogy nem szoríthatja ki Daltont a kezdő pozícióból már jövőre. A TC alatt valószínűleg nem, de nem okvetlenül kell kilátástalan szezont futnunk, hogy előrelépjen. Legalábbis szerintem.

több mint 10 éve
Látszik egyébként, hogy offseason van, az edzőink kezdik nyalni McCarron seggét.megyerikrisz
Néha már az az érzésem vele kapcsolatosan, hogy sikerült egy future HOFer irányítót draftolnunk az ötödik körben. 😀😀

Ezek a komolytalan nyilatkozatok jól mutatják, hogy az offszízön legmélyebb bugyraiban kapálózunk jelenleg. Lehetne már március, akkor legalább lehetne anyázni hogy kurvára nem hoznak egy nagy nevet sem és jövőre is ugyanez az unalmas középszer lesz. 😊 (Vagy inkább az sem, mert a menetrend baromi erősnek látszik, jelenleg.)Mikey
Húzzuk be Pettyt vagy McCarront nyomassuk, olyan QB mind2 aki minden dobást meg tud csinálni.MarioAna
Pettyt nem nagyon láttam idén, McCarronról viszont rengeteg szakértőtől olvastam, hogy Dalton 2.0, egy kicsit jobb a mélyekben, de ennyi. Nem tudom, hogy igazuk van-e, de ha nem lesz előrelépés, akkor mindenképp lépni kellene. Megkockáztatom, közép- és hosszútávon a csapat érdeke lenne, hogy bukjuk a következő szezont, különben nem fogják elzavarni Andyt.