NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
21
7
2:20, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
3 perc volt neki, hogy GW driveot vigyen, de csak checkdown sikerült neki, Alfred Morris 6 touch az első 7 playből a driveban, utána Forsett 😀 Greennek is ment egy passz, pattintva a térdéhez, majd 4. és 10-re senkiföldjére telibedobta a pilont. Game over.Daltonon röhög a fél internet, a másik fele meg nem látta.Csak nem megszórta a pro bowler cornereket? 😊nasheem
legyél optimista az idei évre, persze...gabtsi
több mint 10 éve
Emberhez akarta de a kb 20-25 yardos dobás olyan 5 yarddal ment félre. Tehát nem az volt, hogy hozzáért az elkapó vagy majdnem megvolt, csak a védők szorításában nem tudta lehúzni, hanem tökéletes homály volt a dobás. Mondjuk előtte is volt egy jelenet, amikor szaladgált néhány szabad ember a pályán,de ő megpróbálta a négy ember között álló társnak bedobni a labdát.4 és 10-re kidobta a pályáról, csak hogy ne legyen INT 😊munozUgye ez vicc? Illetve mindenképp az. Ha valóban megcsinálta, akkor ez lesz a védjegye. Daltoning 😊nasheem
Amúgy meg az edző volt a hülye tudhatta volna, hogy Dalton nem csinálja meg a GW drive-ot 😀
több mint 10 éve
Daltonon röhög a fél internet, a másik fele meg nem látta.gabtsiÉn most látom, és nem röhögök.
Igazából számunkra semmi meglepőt nem csinál. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
4 és 10-re kidobta a pályáról, csak hogy ne legyen INT 😊munozUgye ez vicc? Illetve mindenképp az. Ha valóban megcsinálta, akkor ez lesz a védjegye. Daltoning 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
4 és 10-re kidobta a pályáról, csak hogy ne legyen INT 😊
több mint 10 éve
én se láttam, csak a szokásos primtime/januári formát emlegetik.biztos rossz volt a csapat, nem voltak elég jók az elkapók.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Daltonon röhög a fél internet, a másik fele meg nem látta.Csak nem megszórta a pro bowler cornereket? 😊
legyél optimista az idei évre, persze...gabtsi
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Daltonon röhög a fél internet, a másik fele meg nem látta.legyél optimista az idei évre, persze...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
...Hue Jackson inkább a gyors elkapók után érdeklődik...MikeyMintha járt volna valamikor Oaklandben. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
A Friscót szintén elküldte Brown bácsi, amikor Joseph iránt akartak érdeklődni.DE Sam Montgomery nyomott egy Wildert, és visszajött a csapathoz, miután a szezon végeztével elengedték.
Valamint, nem utolsó sorban, Hue Jackson inkább a gyors elkapók után érdeklődik a Senior Bowlon, semmint a nagyobb termetűek iránt.
"The biggest threat is vertical speed, not size," Jackson said as he watched [Ohio State Buckeyes receiver Devin] Smith and the rest of the North on Thursday. "If I’m faster than you, but you’re taller than me, I’m eventually going to find a way to get away from you. There are guys that make contested catches, but the common thread for success is speed.
You’re not going to get open all the time, so you have to make contested catches. But you also have to be able to create separation so the quarterback can feel comfortable throwing it in there."
több mint 10 éve
Ott van az általad is említett Marvin Jones. Hogy az idei évet kihagyta a bokája miatt, az pech, de jövőre újra lesz.MikeyLehet, hogy ez ilyenkor általános, de egy büdös szót nem mondanak róla, hogy halad a felépülése. Persze nem a Marvin féle "We'll see"-re gondolok, de valamit igazán írhatna Hobson vagy valamelyik bennfentes.
több mint 10 éve
Rövid AFC Észak szezonértékelő a tollamból. 😊Korrekt írás, egyetlen észrevétel.
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603Stez
"Green mellé egy megbízható második számú célpont semmiképpen sem ártana ..."
Ott van az általad is említett Marvin Jones. Hogy az idei évet kihagyta a bokája miatt, az pech, de jövőre újra lesz.
több mint 10 éve
Rövid AFC Észak szezonértékelő a tollamból. 😊www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603
több mint 10 éve
Krisz mezéhez egy adalék. Lehet, hogy ők is ezt néztékwww.cincyjungle.com/2015/1/20/7857385/espn-said-bengals-were-hiring-gary-kubiak
több mint 10 éve
Én az itthoni NFL magazintól rendeltem két egyedi pólót az én pólóm jó lett de amit haver szülinapjára kértem Dallas Viktor lett Dallas Balázs 😀 !! Megyerikrisz légyszíves írd meg nekem is honnét jött ez mert én is szoktam egy cégtől rendelgetni és nem szeretnék lyukra futni !
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
dobd át a denver topicba, kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá... 😊
több mint 10 éve
kérjük az arcod... 😀nhmAhhoz 18-as karika kellene.
Meg ahhoz is, ami kicsúszott a számon. 😀
több mint 10 éve
kérjük az arcod... 😀
több mint 10 éve
Mondjuk a küldő cég is vicces, megpróbálja gyorsan elsütni a mezeket, hátha a vevők nem veszik észre a különbséget? 😊
több mint 10 éve
ezmosthaggyátokabbalécci - P.M. mi?! és huvamentMarioAnaMent PM.megyerikrisz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
MarioAnaMent PM.
több mint 10 éve
Ennyi, lebuktam. Csak azért járok a Bengals topicba, mert Daltonban Manning potenciális örökösét látom. 😀Arcom, mikor a megrendelt 18-as Cincy mez helyett ezt hozta a postás:Nem lenne egyszerűbb bevallani, hogy látens Broncos fan vagy, mint magyarázkodni? 😛Mikey
megyerikrisz
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Arcom, mikor a megrendelt 18-as Cincy mez helyett ezt hozta a postás:honnan rendelted mennyiért? (jöhet privátban is). | nem, nem kell Manning meg nekem sem, csak informálódok 😊
megyerikrisz
|
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Arcom, mikor a megrendelt 18-as Cincy mez helyett ezt hozta a postás:Nem lenne egyszerűbb bevallani, hogy látens Broncos fan vagy, mint magyarázkodni? 😛
megyerikrisz
több mint 10 éve
Narancs - narancs... de valahogy mégse adja... 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!