NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
186
25
22:25
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Na visszahoztuk Maut három évre. Kövezzetek meg érte, én még örülök is kicsit, idén mutatott egész jó dolgokat. Mikor visszatért a sérülésből a Saints ellen, úgy játszott mint egy álom. Amikor 4ik és gólnál megfogtuk a futásukat például. Az öltözőben is nagy vezér, meglátjuk mit mutat 2015-ben. Én azért várok egy jó pass rushert Jabal Sheard mondjuk jó is lenne. 😊
több mint 10 éve
trent cole-t viszont hazahozhatnánk, ha már így alakult. gilberry bemozgatása esetén adekvát RE lehetne limitált snapeken.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Ide is, hátha itt többször jársz 😊Kösz szépen!
Collapo
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Mindenesetre szerződés nélkül állt tovább Tennessee-be, szóval mindegy. [Egyelőre.]
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Elbaszott kickoff coverege-t büntetni (ha épp nincs ott tomlin) nem nagy extra azt tate is tudta. Deep threatnek lenni meg jóval több mint sebesség úgyhogy részemről kosz de kosz nem. Utóbbi kérdést remelem hamar orvosolják a drafton, vannak kellemes jelöltek akikre csak meredezo bölölővel lehet gondolni egy aj, eifert, marvin jones, gio/hill szettben.
Pacman játékideje es fontossága a védelemben csökkenni fog várhatóan a fiatalok beepulesevel, így nyugodtan kaphat több ST feladatot.
Persze nem árt mindenkivel képben lenni, de nem látom h öt minek.
több mint 10 éve
Ide is, hátha itt többször jársz 😊Szia,Jacoby a bengalsnal vizitel ma.PeterMi a véleményetek róla? Hasznát vennénk? Jól gondolom, hogy évi 1,5-2 millióért már aláírna?megyerikrisz
szerintem kiváló X-factor, viszont nem WR, már nem az. Legalábbis nálunk már dobálta a labdákat rendesen. Bármikor tud 6 pontot hozni visszahordásból, s ha fejben rendbe kerülne, még párszáz yardod is lenne belőle:
elkapás:
2014 Baltimore Ravens 16 9 131 14.6 8.2 31 0 2 0 6 0
futás:
2014 Baltimore Ravens 16 3 0.2 16 5.3 1.0 0 11 2 66.7 0 0 0
Kick return:
2014 Baltimore Ravens 16 32 978 30.6 108T 1 29 5 0 1
Punt return:
2014 Baltimore Ravens 16 30 275 9.2 45 0 5 1 17 3
ST ásszá szelídült az évek során. Nálam max. vetmin-t érne, ami 9 évvel a háta mögött 870 000, ha most fordul az év, akkor 10 évvel a háta mögött 970 000.
Ennél Ő többet fog kapni bárhol. Szerintem lesz aki 2M-2,5M-t is ad neki, bár nem jár az oda már...
Hogy nálatok kell-e? Nos, Pacman jó... Pacman nem is drága, ha jól emlékszem... Tate már nincs ott, ha jól tudom, szóval... a kérdés, hogy Pacman vagy JJ... vagy a fiatalok közül valamelyik még nem túl ász srác, ha van ilyen.
JJ, ha megfizetitek jó lehet, de elég fukar (jó értelemben véve) csapat a Tiétek... szerintem máshol fog kikötni...
Kb. ennyi az én véleményem...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Alá fog írni máshoz? 😀 Lesz még olyan edző, aki belészeret, mint ML? (Tudom, nem rosszak a számai, de akkor is.)Jacoby Jones járt viziten. Tate végre megy a levesbe. Jones jobb visszahordó, backup WR-nek pedig parádés lenne.megyerikriszEbben majd akkor leszek biztos ha aláírt máshoz. 😀Mikey
több mint 10 éve
Jacoby Jones járt viziten. Tate végre megy a levesbe. Jones jobb visszahordó, backup WR-nek pedig parádés lenne.megyerikriszEbben majd akkor leszek biztos ha aláírt máshoz. 😀
több mint 10 éve
Jacoby Jones járt viziten. Tate végre megy a levesbe. Jones jobb visszahordó, backup WR-nek pedig parádés lenne.
több mint 10 éve
Közben a sok "We'll see" után egy kis konkrétum: Marvin Jones Daltonnal edzett, Vöri dobált neki. Jövő héten csatlakozik az elkapó brigád többi tagja is. Bár abban nem vagyok biztos, hogy ezáltal fejlődni fognak. :-P
több mint 10 éve
Gresham pedig azt nyilatkozta, hogy a szíve Cincybe húzza, ezért maradni szeretne.megyerikriszEz érthető, hiszen ki ne szeretne maradni ott, ahol nulla akarattal játszva is stabil kezdő lehet?
több mint 10 éve
Egy Hughes fele speed rushert szívesen látnék a gyenge oldalon. Hardy is isteni lenne.De meglepne ha egy átlag feletti FA is jönne.
több mint 10 éve
Az insiderek szerint Hardy lehet a célpontunk.megyerikriszHát ha a Kraken tényleg jönne, az nagy durranás lenne. De én majd akkor hiszem el, amikor sackeli Roethlisbergert. 😊
több mint 10 éve
Little akkor sem nagyon kapott labdát, amikor a sérülések miatt a vizesfiúk is wr-t játszottak, Geathers meg annyira nulla volt, hogy az lett volna a meghökkentő ha marad.Az insiderek szerint Hardy lehet a célpontunk.
ML-nek azt a kijelentése alapján, hogy az aktívak leszünk az FA piacon, mi lehet a realitás, mert szerintem nem Houston, vagy Hardy jön pass rushernek vagy Suh DT-nek?
Szerintetek kire mozdulhat rá a csapat? Mennyire lehet reális, mondjuk egy Nick Fairley, esetleg a cutolt játékosok közül Kendall Langford, vagy Chris Canty?munoz
több mint 10 éve
Little akkor sem nagyon kapott labdát, amikor a sérülések miatt a vizesfiúk is wr-t játszottak, Geathers meg annyira nulla volt, hogy az lett volna a meghökkentő ha marad.ML-nek azt a kijelentése alapján, hogy az aktívak leszünk az FA piacon, mi lehet a realitás, mert szerintem nem Houston, vagy Hardy jön pass rushernek vagy Suh DT-nek?
Szerintetek kire mozdulhat rá a csapat? Mennyire lehet reális, mondjuk egy Nick Fairley, esetleg a cutolt játékosok közül Kendall Langford, vagy Chris Canty?
több mint 10 éve
Micsoda nap: Little-t és Geatherst is kivágtuk!Gresham pedig azt nyilatkozta, hogy a szíve Cincybe húzza, ezért maradni szeretne.
több mint 10 éve
Kivágtuk Polákot, plusz egy misi hely a sapka alatt.
több mint 10 éve
Hue Jackson saját bevallása szerint nem támogatta eléggé Daltont, hogy jobb irányító legyen belőle.megyerikriszKérdem én: ennél jobban hogyan lehetne támogatni? Ha csak nem úgy, hogy nem engedik fel az ellenfelet a pályára. :p
több mint 10 éve
hát kis túlzással eddig egy se volt 😀azért hewitt bizonyította h tud elkapni is, eifertet nem kell magyarázzam. gresham verszatilitása (elkapás/blokkolás) hiányozhat max, de az se magas szinten művelt téma.
több mint 10 éve
én egy in-line TE-re biztos nem lőnék el egy második napos picket, persze value/ember fuggő, move TE és H-back (eifert és hewitt) kiváló színvonalon megoldott, nem nagyon kell ezt most bolygatni. akár egy veterán FA-t is lehet találni a piszkos munkára.Nem egy életbiztosítás Daltonnal a center mögött úgy nekimenni az idénynek, hogy összesen 1 db elkapni tudó TE-nk van, aki az egész előző szezont kihagyta sérülés miatt. Mi vagyunk a Bengals, majd hozunk mögé egy "project" játékost! 😀
csak Tyler maradjon egészséges, kulcsfontosságú az ő játéka.gabtsi
több mint 10 éve
én egy in-line TE-re biztos nem lőnék el egy második napos picket, persze value/ember fuggő, move TE és H-back (eifert és hewitt) kiváló színvonalon megoldott, nem nagyon kell ezt most bolygatni. akár egy veterán FA-t is lehet találni a piszkos munkára. csak Tyler maradjon egészséges, kulcsfontosságú az ő játéka.
több mint 10 éve
Szösszenetek a tegnapi sajtótájékoztatóról:ML szerint Marvin Jones készen áll a visszatérésre, Eifert és Burfict felépülése jól halad (takaroggggy).
Szintén ő mondta, hogy Gresham válaszút előtt áll, el kell döntenie, hogy mit akar. A helyszíni tudósítók szerint egyértelműen azt lehetett kiolvasni a beszédéből, hogy a "Villain" nem kap ajánlatot sem a Bengalstól. Ez alapján egyértelmű, első két napos need lett a TE is.
Az FA-policy kapcsán "whole new direction"-t emlegetett, hiszem, ha látom.
Newman nem vonul vissza, játszani akar, de tőlünk nem kapott ajánlatot.
Hue Jackson saját bevallása szerint nem támogatta eléggé Daltont, hogy jobb irányító legyen belőle.
több mint 10 éve
Nálam a mentalitást tökéletesen fogja példázni Mau és Peko sorsa. Ha maradnak, az alibire szavazunk.En csak jo játékosokat szeretnek, de az se baj ha elit.gabtsiés az sem baj, ha győztes típusok érkeznek. ha már az edzői stáb nem az.Mikey
több mint 10 éve
En csak jo játékosokat szeretnek, de az se baj ha elit.gabtsiés az sem baj, ha győztes típusok érkeznek. ha már az edzői stáb nem az.
több mint 10 éve
En csak jo játékosokat szeretnek, de az se baj ha elit.