NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
186
25
22:25
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
A sütik csapat építkezik... több éve, de egyre jobban csinálja..

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Trent Cole hazatért Ohióba. A Brownshoz. 😕
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Egyébként olyan a konstrukció, hogy (kizárólag elméletben) az első év után dead money nélkül ki lehetne vágni.megyerikriszAz mondjuk jó. Elég sok lejáró is lesz, meg olyan is, akit kvázi következmény nélkül ki lehetne vágni. Nehogy átfogó újjáépítés legyen a vége.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nugent marad még két évre. Örülök.
több mint 10 éve
Hearing Bengals to visit with A.J. Hawk next week as they rate vet LB depth in free agency.
-@GeoffHobsonCinmetaxa17
A.J. Hawk vizitel jövőhéten a csapatnálAmadeus91De ahogy nézem nézem beelőztek a hírrel. 😊
Sajnálom, hogy ott hagyja Green Bay-t, de szeretném még ha játszana egy pár évet.
több mint 10 éve
Hearing Bengals to visit with A.J. Hawk next week as they rate vet LB depth in free agency.-@GeoffHobsonCin
több mint 10 éve
Csak hogy fokozzam örömödet, a szerződés részleteinek nyilvánosságra kerültével kiderült, hogy idén több mint 7 milliót fizetünk neki, amivel előztünk a listán, most a 4. helyen állunk. 😀A ligában jelenleg mi költjük a 7. legtöbb pénzt a LB-sorra.megyerikrisz😀😀😀Mikey
Egyébként olyan a konstrukció, hogy (kizárólag elméletben) az első év után dead money nélkül ki lehetne vágni.
több mint 10 éve
A ligában jelenleg mi költjük a 7. legtöbb pénzt a LB-sorra.megyerikrisz😀😀😀
több mint 10 éve
Szezon végére bárki első lett volna! 😀szezon végére első lett volna.gabtsitanulva a tavalyi hawkins ügyből, Lamur 2. körös tendert kapott.gabtsiHawk 4. számú elkapó volt, Lamur pedig kezdő.megyerikrisz
Más: Mau 3 év / 15 misi, 4,5 a garantált. (Gabtsinak: Dockett 2 év / 7,5 misi, 2 millió garantált)
DJ Humphries floridai OT is meglátogat majd minket, 6 másik csapattal egyetemben.
És egy kis érdekesség:

A ligában jelenleg mi költjük a 7. legtöbb pénzt a LB-sorra.
több mint 10 éve
A.J. Hawk vizitel jövőhéten a csapatnál
több mint 10 éve
szezon végére első lett volna.tanulva a tavalyi hawkins ügyből, Lamur 2. körös tendert kapott.gabtsiHawk 4. számú elkapó volt, Lamur pedig kezdő.megyerikrisz
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Kommentár nélkül:v. the pass: Maualuga secured a cover snap/reception ratio of 7.2 in the NFL, which also ranked 56th-best among 57 qualified linebackers@Josh_Kirkendall
As a run stopper, Maualuga had a tackle efficiency average of 5.9 (PFF number), which ranks 65th-best among 70 qualified inside linebackers.@Josh_Kirkendall
That said... how many times are the Bengals going to re-sign the same players hoping for different results?@Josh_Kirkendall
több mint 10 éve
tanulva a tavalyi hawkins ügyből, Lamur 2. körös tendert kapott.gabtsiHawk 4. számú elkapó volt, Lamur pedig kezdő.
több mint 10 éve
tanulva a tavalyi hawkins ügyből, Lamur 2. körös tendert kapott.
több mint 10 éve
na megtaláltam, 18.27M-t költünk az idei évben linebackerre, ami 4-3ban rengeteg. összehasonlításul, ha Boling is kap 5 milliót, akkor a 7 szerződés alatt lévő OL kap összesen 22-t. mindezt úgy, hogy a három legjobb OL (Whit, Csöcsi, és Z) lejár 2015 végén. dögöljek meg ha értem ezt.
több mint 10 éve
dögöljek meg nem olvastam pedig a nyilatkozatát, de biztos voltam benne, hogy be lesz nyomva a bullshit generátor.
több mint 10 éve
De Gábor, most miért vagy ilyen?Rey is a physical force on the field and a great teammate in our locker room. He's a hard-working, dedicated player who continues to get better. As we have put together playoff teams the last four years, we've said more than once that a huge key is keeping productive players who know our system, and this is another big step in that plan.Marvin LewisKlasszikus Marvin. (L) Meggyőződésem, hogy valamiféle random nyilatkozat-generátort használ, annyira közhelyes.
Tudjátok mi a legszomorúbb? Nem tudom felb*szni az agyamat rajta, pedig nagyon szeretném. Annyira tipikus bengalsos tranzakció, hogy nem találom a szavakat.
Same ol' shit. ^ ^
több mint 10 éve
szal pl dockett mennyiért írt alá 4 milla ? vicc ez az 5 idénre, egy kibaszott vicc!!!
több mint 10 éve
"saját kutyánk kölke" szóval hiába nyújt átlag teljesítményt, vagy annál is rosszabbat, tartsuk meg hiszen mekkorát üt. és a locker room presence.persze azért 5 millát elfoglal majd az idei capből, úgy hogy burfictnak tavaly adtak új szerződés, lamurnak is kell egy éven belül (idén meg 2. körös tender alatt fog játszani). Vinny Rey is 2.6Mt visz a capből és ez már kicsit soknak tűnik nekem egy 4-3as linebacker sorban. depláne, hogy vannak fiatalok, és draftolni is kellene, mert sebességben azért lenne hova fejlődni na.
és akkor arról még nem is beszélek, hogy mennyivel hatékonyabb lehetne a csapat, ha ezt az 5 milliót nem sokkal kiegészítve egy átlag feletti rushernek adnák, nem egy 2 down run stoper LB-nek. megint nagyon sokat erősödtünk a kurvaéletbe.
de persze majd el lesz mondva, hogy ismeri a rendszert (ezért hívta burfit sérülése esetén lamur és rey a def playeket), micsoda hatása van az öltözőre (megabullshit), meg hogy micsoda játékos, hiszen 2009 óta minden szezonnyitón ott volt a kezdőben. hát lolcsi.
szal megnézed a Patst, ott kibasznak egy Wilforkot inkább egy évvel korábban, nálunk meg Pekok, Geathersök és Mauaulgak élnek meg vígan, mert locker room presence. hát a faszt! na csak felhúztam magam kicsit így a végére.
több mint 10 éve
valahol érthető a dolog, ennek ellenére megint csalódás nekem a FO politikája 😕gabtsiÉn azért még az FA nyitása előtt nem beszélnék csalódásról, ha megfelelően használjuk, segítségére lehet a csapatnak. Bár a pontos snap számokat nem ismerem, elég sokat játszunk 4-2-5-ben, harmadik és futásnál pedig igen hasznos lehet. Ami nálam kiverte a biztosítékot, az az első évi 5 misis fizetés. Nem csodálom, hogy a maradék két évet el sem merték árulni.
több mint 10 éve
Amennyiben? Bár én sem hosszabbítottam volna meg Mau-t...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
valahol érthető a dolog, ennek ellenére megint csalódás nekem a FO politikája 😕
több mint 10 éve
"ma ma ma mamma Ma
Se veled, sem nélküled élni nem tudok,
De nehéz eldöntenem, ez csiki-csuki állapot.
Szabadulni tőled én többé már nem fogok.
"Mikey
ma ma ma mamma Ma
ma ma ma mamma Ma
ma ma ma mamma Ma
több mint 10 éve
"Se veled, sem nélküled élni nem tudok,
De nehéz eldöntenem, ez csiki-csuki állapot.
Szabadulni tőled én többé már nem fogok.
"
több mint 10 éve
Na visszahoztuk Maut három évre. Kövezzetek meg érte, én még örülök is kicsit, idén mutatott egész jó dolgokat. Mikor visszatért a sérülésből a Saints ellen, úgy játszott mint egy álom. Amikor 4ik és gólnál megfogtuk a futásukat például. Az öltözőben is nagy vezér, meglátjuk mit mutat 2015-ben. Én azért várok egy jó pass rushert Jabal Sheard mondjuk jó is lenne. 😊rizanjnEgyetértek. Fontos ember és a sérülése után nagyon jól játszott, mellette pedig egyértelmű vezér volt (Burfict kiesése miatt főleg).