Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
regényt lehetne írni ki mit mikor miért mettől meddig. egy biztos, itt valaki valamit nagyon elbaszott, hogy így szopasson bennünket a sors. az a sok apróság évről évre, mindig a legrosszabbkor. lehet hibáztatni bárkit.
de amondó vagyok... itt már valami nagyobb hatalom dolgozik a háttérben. mert ilyen egyszerűen nincs.

ui: ha még egyszer ricsiéket kell hallgatnom meccs közben, inkább lőjön tarkón valaki. katasztrófa.

Tippelde 25
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Az viszont meglepett, hogy a futás mennyire nem ment azok után, hogy Pagano levette a hat emberes falat. Ellenünk még ezek után is jobban illett/kellett volna futni, ilyen remek futókkal. A másik a defensive front7. Mióta ilyen fogatlan oroszlán az egység? Bennem mindig is az élt, hogy ott vagytok igazán erősek.peterk2005
A futójáték elég hektikus volt idén, számomra megmagyarázhatatlan okokból. A mai meccs előtt is volt rá példa, hogy olyan csapat ellen nem ment a futójáték, aki ellen kellett volna, és fordítva.

A front 7 azóta ilyen gyenge, mióta Atkins elszakította a térdszalagjait, és mióta nincsen kapacitás, azaz mélység érdemi rotációra, azaz immár második éve.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Hiába Cincinnatiben a free agency piac kiejtése már szinte halálos bűn, de szerintem muszáj lenne onnan is dolgozni, mert draftról nem megy a következő szint elérése, ezt látjuk. + Itt most több, azonnal bevethető ember kell, nincs idő évet/éveket várni és mivel a draft lutri, egyáltalán nem biztos, hogy az elöl húzott egytemen jónak számító játékosok nem lesznek ordas nagy bustok. Be kell vállalni 1-2 embert - nyilván nem 10 milliósokat - de hátha annyit hozzá tudnak tenni, amennyi kellene a jelenlegi magnak. Mert sok nem kell, azt mindenki láthatja.Davidka85
Azért az FA-piac sem minden, az ott nagy pénzeket elköltők (pl. az elmúlt években Tampa, Miami, vagy Mario Williamset megszerző Bills) nincsenek az elitben. A Bengals a kis befektetés nagy nyereség stratégiáját folytatja, a máshonnan kirúgott tehetségesnek tartott embereket csipegeti fel, ami vagy bejön (Pacman, R. Nelson) vagy nem (idén pl. Newhouse). Ezen aligha fognak változtatni, ebben szerintem reménykedni is kár. Marad a remény, hogy a drafton, vagy az udfa játékosok között (mint Burfict) megtaláljuk a hiányzó puzzle darabokat, és összeáll a minden.
több mint 10 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Hát izé... mondanám udvariasságból a szokásosat, hogy remek volt, gratula az idényhez, majd jövőre, meg ilyesmi, de ezt úgyis tudjátok. Így aztán inkább csak annyit, hogy úgy tűnik a playoffban tényleg jön a görcs, ez a mai Bengals se az a Bengals volt amilyen lehetne, amennyit tud. Green kiesése ide vagy oda.

Nem Daltonozok, mert azzal már tele a padlás. Amúgy is, a teljesítményéhez (még most) nem keres sokat, lehet róla dönteni akármikor ha van jobb opció. Ha meg nincs, akkor nincs miről beszélni. Az viszont meglepett, hogy a futás mennyire nem ment azok után, hogy Pagano levette a hat emberes falat. Ellenünk még ezek után is jobban illett/kellett volna futni, ilyen remek futókkal. A másik a defensive front7. Mióta ilyen fogatlan oroszlán az egység? Bennem mindig is az élt, hogy ott vagytok igazán erősek.

Na mindegy, draftoljatok jól, Szmöre szedje össze magát, és jövőre neki kell futni ismét. A csapat alapjai jók, és hát every given sunday. Sose tudni miből lesz végül a cserebogár.peterk2005
Jók voltatok, nincs vita. Jobbak mint a Bengals. Ami a szomorú, hogy (nálam) a védelmetek is nyerte az összehasonlítást a hasonló tigris bandával szemben. Ezt szeretném egyszer én is látni. Egy Cincy play-off meccsen mindkét egység maximumot hoz és akkor meglehet a várva-várt siker. Mert ilyen az elmúlt alkalmaknál nem történt meg, meg is lett az eredmény. Vereség minden alkalommal.
több mint 10 éve
Hiába Cincinnatiben a free agency piac kiejtése már szinte halálos bűn, de szerintem muszáj lenne onnan is dolgozni, mert draftról nem megy a következő szint elérése, ezt látjuk. + Itt most több, azonnal bevethető ember kell, nincs idő évet/éveket várni és mivel a draft lutri, egyáltalán nem biztos, hogy az elöl húzott egytemen jónak számító játékosok nem lesznek ordas nagy bustok. Be kell vállalni 1-2 embert - nyilván nem 10 milliósokat - de hátha annyit hozzá tudnak tenni, amennyi kellene a jelenlegi magnak. Mert sok nem kell, azt mindenki láthatja.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát izé... mondanám udvariasságból a szokásosat, hogy remek volt, gratula az idényhez, majd jövőre, meg ilyesmi, de ezt úgyis tudjátok. Így aztán inkább csak annyit, hogy úgy tűnik a playoffban tényleg jön a görcs, ez a mai Bengals se az a Bengals volt amilyen lehetne, amennyit tud. Green kiesése ide vagy oda.

Nem Daltonozok, mert azzal már tele a padlás. Amúgy is, a teljesítményéhez (még most) nem keres sokat, lehet róla dönteni akármikor ha van jobb opció. Ha meg nincs, akkor nincs miről beszélni. Az viszont meglepett, hogy a futás mennyire nem ment azok után, hogy Pagano levette a hat emberes falat. Ellenünk még ezek után is jobban illett/kellett volna futni, ilyen remek futókkal. A másik a defensive front7. Mióta ilyen fogatlan oroszlán az egység? Bennem mindig is az élt, hogy ott vagytok igazán erősek.

Na mindegy, draftoljatok jól, Szmöre szedje össze magát, és jövőre neki kell futni ismét. A csapat alapjai jók, és hát every given sunday. Sose tudni miből lesz végül a cserebogár.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Olyannal tele van már a padlás, meglepő lenne, ha nem oda húznának (na jó esetleg egy jó OT még ami lehet). Azért a meccs vége felé Marvinon is látszott, hogy szívesen leszállna már a szopórollerről.
több mint 10 éve
Az offense 6 legjobb játékosából hiányzott Green, Eifert, Gresham és Brown. Gyakorlatilag a 4 legjobb elkapó játékos. Ez pech. A pass rush gáz, de a secondary ilyen nyomás mellett is jó.

Én megmondom őszintén, amikor Ricsi elkezdte fejtegetni, hogy Lewis érthetetlenül bízik Daltonba és hihetetlen mekkora szerződéseket adnak olyan irányítóknak, mint pl Dalton vagy Cutler, holott teljesítmény nincs mögötte szöveget én kikapcsoltam. 10 éve közvetít NFL-t és alapdolgokhoz segghülye. Szerencsére az SMS-ezők színvonala még ennél is lejjebb.tüsi91
És egy play-off meccsen az eredménykövető sem az igazi...
több mint 10 éve
A védőfalba mindenképp kell playmaker, mert ez így kevés jelenleg.gabokocka
Majd húznak a 2-3. körben projekt DE-t, és kényelmesen hátradőlnek a fotelben. 😊

De egyébként TE is nagyon kéne Eifert mögé. Nem állapot, hogy egy 7.4-es elkapásonkénti átlaggal büszkélkedő játékos miatt sírunk, hogy nem játszhat. Máshol az ilyet kibasszák, Cincinnatiben pedig kezdő lehet.

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Hello! Én az Antiszmöre fun azt kell mondjam ez most nem rajta múlott. Nagyon kéne zöld mellé mégegy nagy név elkapónak, mert ha kiesik ez van... Szegény pumuklinak nem is igazàn volt elől célpontja... A másik pozi a passzsietetés. Asszem oda sem ártana valaki... szerezzük meg jj-t. Nem tom burkifli valamit segíthet, de az lehet kevés . Nem vagyok csalódott, most előszőr nem úgy mostak fel a padlót velünk.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Üröm az örömben, hogy... ja várj, fordítva... szóval öröm az ürömben, hogy meg lehet magyarázni azzal az újabb reménytelen offenz játékot és első körös kiesést, hogy nem volt Green, nem volt Marvin Jones, nem volt Eifert, és nem volt Gresham.

De ez annyira reménytelen volt, hogy kurvára fáj ezzel együtt is.

És ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy: amikor ennyire reménytelen egy támadósor játéka, akkor miért nem dobják be előbb Hamiltont? A közhelyek puffogtatása nélkül, amiket én is nyilván pontosan tudok, csak pozitív irányba okozhatott volna meglepetést a gyerek. Ha csinál egy 15 yardos elkapást, már többet mutatott volna bárkinél...

Nah mindegy, legalább végre egyszer azt kaptam a csapattól, amit vártam.

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Én megmondom őszintén, amikor Ricsi elkezdte fejtegetni, hogy Lewis érthetetlenül bízik Daltonba és hihetetlen mekkora szerződéseket adnak olyan irányítóknak, mint pl Dalton vagy Cutler, holott teljesítmény nincs mögötte szöveget én kikapcsoltam. 10 éve közvetít NFL-t és alapdolgokhoz segghülye. Szerencsére az SMS-ezők színvonala még ennél is lejjebb.tüsi91
Még a felkonf alatt váltottam streamre. Ricsi egyedül is kemény dió, de ezzel a bíróbával nincs az a pénz...

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 568 — Keep pounding
Egy Luck vezette O-t nem tudsz egész meccsen nullázni erre nincs reális esély, passrush nélkül meg nem fogsz labdát szerezni. A védőfalba mindenképp kell playmaker, mert ez így kevés jelenleg.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Ennyi. Legalább a draft prioritásokon nem kell sokat tökölődni.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az offense 6 legjobb játékosából hiányzott Green, Eifert, Gresham és Brown. Gyakorlatilag a 4 legjobb elkapó játékos. Ez pech. A pass rush gáz, de a secondary ilyen nyomás mellett is jó.

Én megmondom őszintén, amikor Ricsi elkezdte fejtegetni, hogy Lewis érthetetlenül bízik Daltonba és hihetetlen mekkora szerződéseket adnak olyan irányítóknak, mint pl Dalton vagy Cutler, holott teljesítmény nincs mögötte szöveget én kikapcsoltam. 10 éve közvetít NFL-t és alapdolgokhoz segghülye. Szerencsére az SMS-ezők színvonala még ennél is lejjebb.
több mint 10 éve
Ma konkrétan fegyver nélkül mentetek háborúba, nulla reális eséllyel a sérülések után. Viszont a passrusht rendbe kell tenni az offseasonban, mert anélkül kuka az egész terv.gabokocka
Ahogy a Panthers esetében is, a Bengalsnél is a védelem a játékunk fundamentuma. Ezt a meccset nekik kellett volna megnyerni, de úgy nem megy, hogy egy nevetséges Colts OL-t nem tudtak megszorongatni.
Ha jövőre akarunk valamit, akkor egyértelmű, hogy ezt a csapatrészt nagyon komolyan rendbe kell tenni az offseason-ben.
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 568 — Keep pounding
Ma konkrétan fegyver nélkül mentetek háborúba, nulla reális eséllyel a sérülések után. Viszont a passrusht rendbe kell tenni az offseasonban, mert anélkül kuka az egész terv.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Elképesztő micsoda fogalmatlanság megy eredménykövetőben, tolják a Ricsiék féle idiótaságot. A 4/0-t és a 6/0-t nyilván nem lehet magyarázni semmivel, de a tenger másik oldalán nagyon máshogy gondolkodnak. A tulajdonosok meg pláne máshogy. Ma sem volt jó Dalton ez tény, de kb csoda kellett volna ma. Luck olyan szinten nyomás nélkül játszott, hogy rossz volt nézni. És az O-fal sem olyan teljesítményt nyújtott, ami ilyen WR/TE banda mellett kellett volna.
Bízok benne, hogy a FO az offseasonban megtesz mindent (kell free agenteket hozni, draftról nem megy a szintlépes ez látható), hogy meglegyen zsinórban az ötödik PO és vegre egy győzelem. És egyszer lehetne kicsit nagyobb szerencse a sérülésekkel. Vagyis, hogy azok a szezon végére ne győzzék le a csapatot.
több mint 10 éve
Küzdött a csapat, de ez a második félidő megint kilátástalan volt. A DL-t meg kell erősíteni, és reménykedni, hogy jövőre szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel.
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
😕
több mint 10 éve
Bármi is lesz ma ,jövőre nagyon szeretnék a D-lineban új használható játékosokat látni, akik képesek az ellen irányítóra legalább minimális nyomást helyezni, mert ez a jelenlegi semmire nem elég.
több mint 10 éve
Nem úszta meg Luck, aktív Will Clarke.megyerikrisz
Most nyugodtam meg, hogy nyerni fog a Bengals.

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Ha a D valami emberfelettit alkot az "ementáli" Colts fal ellen, és lemészárolja Luckot, akkor talán van valami esély.munoz
ami miatt engem ez nem keserít el nagyon, hogy nálunk a kezdők is gyenge játékosok belül.
olyat még nem hallott senki, hogy "hű, hugh thornton ellen nagyon oda kell figyelni".
igaz Joe Reitz tényleg a leggyengébb láncszem a 10 tagú OL felhozatalban, de Andrew megszokta, hogy kevés előtte a világklasszis.
az az egy kártékony hatása van, hogy ezáltal szereti túlvállalni magát, kompenzálva a tehetséghiányt a többiek részéről. incomplete helyett sack, sack helyett fumble, ilyesmi.Höri
Igen, sajnos Luck ügyes "menekülő", de hát valamibe nekünk is bízni kell 😊munoz
Nem úszta meg Luck, aktív Will Clarke.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Ha a D valami emberfelettit alkot az "ementáli" Colts fal ellen, és lemészárolja Luckot, akkor talán van valami esély.munoz
ami miatt engem ez nem keserít el nagyon, hogy nálunk a kezdők is gyenge játékosok belül.
olyat még nem hallott senki, hogy "hű, hugh thornton ellen nagyon oda kell figyelni".
igaz Joe Reitz tényleg a leggyengébb láncszem a 10 tagú OL felhozatalban, de Andrew megszokta, hogy kevés előtte a világklasszis.
az az egy kártékony hatása van, hogy ezáltal szereti túlvállalni magát, kompenzálva a tehetséghiányt a többiek részéről. incomplete helyett sack, sack helyett fumble, ilyesmi.Höri
Igen, sajnos Luck ügyes "menekülő", de hát valamibe nekünk is bízni kell 😊
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az az egy kártékony hatása van, hogy ezáltal szereti túlvállalni magát, kompenzálva a tehetséghiányt a többiek részéről. incomplete helyett sack, sack helyett fumble, ilyesmi.