Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Az offense 6 legjobb játékosából hiányzott Green, Eifert, Gresham és Brown. Gyakorlatilag a 4 legjobb elkapó játékos. Ez pech. A pass rush gáz, de a secondary ilyen nyomás mellett is jó.

Én megmondom őszintén, amikor Ricsi elkezdte fejtegetni, hogy Lewis érthetetlenül bízik Daltonba és hihetetlen mekkora szerződéseket adnak olyan irányítóknak, mint pl Dalton vagy Cutler, holott teljesítmény nincs mögötte szöveget én kikapcsoltam. 10 éve közvetít NFL-t és alapdolgokhoz segghülye. Szerencsére az SMS-ezők színvonala még ennél is lejjebb.tüsi91
És egy play-off meccsen az eredménykövető sem az igazi...
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
A védőfalba mindenképp kell playmaker, mert ez így kevés jelenleg.gabokocka
Majd húznak a 2-3. körben projekt DE-t, és kényelmesen hátradőlnek a fotelben. 😊

De egyébként TE is nagyon kéne Eifert mögé. Nem állapot, hogy egy 7.4-es elkapásonkénti átlaggal büszkélkedő játékos miatt sírunk, hogy nem játszhat. Máshol az ilyet kibasszák, Cincinnatiben pedig kezdő lehet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Hello! Én az Antiszmöre fun azt kell mondjam ez most nem rajta múlott. Nagyon kéne zöld mellé mégegy nagy név elkapónak, mert ha kiesik ez van... Szegény pumuklinak nem is igazàn volt elől célpontja... A másik pozi a passzsietetés. Asszem oda sem ártana valaki... szerezzük meg jj-t. Nem tom burkifli valamit segíthet, de az lehet kevés . Nem vagyok csalódott, most előszőr nem úgy mostak fel a padlót velünk.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Üröm az örömben, hogy... ja várj, fordítva... szóval öröm az ürömben, hogy meg lehet magyarázni azzal az újabb reménytelen offenz játékot és első körös kiesést, hogy nem volt Green, nem volt Marvin Jones, nem volt Eifert, és nem volt Gresham.

De ez annyira reménytelen volt, hogy kurvára fáj ezzel együtt is.

És ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy: amikor ennyire reménytelen egy támadósor játéka, akkor miért nem dobják be előbb Hamiltont? A közhelyek puffogtatása nélkül, amiket én is nyilván pontosan tudok, csak pozitív irányba okozhatott volna meglepetést a gyerek. Ha csinál egy 15 yardos elkapást, már többet mutatott volna bárkinél...

Nah mindegy, legalább végre egyszer azt kaptam a csapattól, amit vártam.

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Én megmondom őszintén, amikor Ricsi elkezdte fejtegetni, hogy Lewis érthetetlenül bízik Daltonba és hihetetlen mekkora szerződéseket adnak olyan irányítóknak, mint pl Dalton vagy Cutler, holott teljesítmény nincs mögötte szöveget én kikapcsoltam. 10 éve közvetít NFL-t és alapdolgokhoz segghülye. Szerencsére az SMS-ezők színvonala még ennél is lejjebb.tüsi91
Még a felkonf alatt váltottam streamre. Ricsi egyedül is kemény dió, de ezzel a bíróbával nincs az a pénz...

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Egy Luck vezette O-t nem tudsz egész meccsen nullázni erre nincs reális esély, passrush nélkül meg nem fogsz labdát szerezni. A védőfalba mindenképp kell playmaker, mert ez így kevés jelenleg.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ennyi. Legalább a draft prioritásokon nem kell sokat tökölődni.

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az offense 6 legjobb játékosából hiányzott Green, Eifert, Gresham és Brown. Gyakorlatilag a 4 legjobb elkapó játékos. Ez pech. A pass rush gáz, de a secondary ilyen nyomás mellett is jó.

Én megmondom őszintén, amikor Ricsi elkezdte fejtegetni, hogy Lewis érthetetlenül bízik Daltonba és hihetetlen mekkora szerződéseket adnak olyan irányítóknak, mint pl Dalton vagy Cutler, holott teljesítmény nincs mögötte szöveget én kikapcsoltam. 10 éve közvetít NFL-t és alapdolgokhoz segghülye. Szerencsére az SMS-ezők színvonala még ennél is lejjebb.
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 303
Ma konkrétan fegyver nélkül mentetek háborúba, nulla reális eséllyel a sérülések után. Viszont a passrusht rendbe kell tenni az offseasonban, mert anélkül kuka az egész terv.gabokocka
Ahogy a Panthers esetében is, a Bengalsnél is a védelem a játékunk fundamentuma. Ezt a meccset nekik kellett volna megnyerni, de úgy nem megy, hogy egy nevetséges Colts OL-t nem tudtak megszorongatni.
Ha jövőre akarunk valamit, akkor egyértelmű, hogy ezt a csapatrészt nagyon komolyan rendbe kell tenni az offseason-ben.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Ma konkrétan fegyver nélkül mentetek háborúba, nulla reális eséllyel a sérülések után. Viszont a passrusht rendbe kell tenni az offseasonban, mert anélkül kuka az egész terv.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Elképesztő micsoda fogalmatlanság megy eredménykövetőben, tolják a Ricsiék féle idiótaságot. A 4/0-t és a 6/0-t nyilván nem lehet magyarázni semmivel, de a tenger másik oldalán nagyon máshogy gondolkodnak. A tulajdonosok meg pláne máshogy. Ma sem volt jó Dalton ez tény, de kb csoda kellett volna ma. Luck olyan szinten nyomás nélkül játszott, hogy rossz volt nézni. És az O-fal sem olyan teljesítményt nyújtott, ami ilyen WR/TE banda mellett kellett volna.
Bízok benne, hogy a FO az offseasonban megtesz mindent (kell free agenteket hozni, draftról nem megy a szintlépes ez látható), hogy meglegyen zsinórban az ötödik PO és vegre egy győzelem. És egyszer lehetne kicsit nagyobb szerencse a sérülésekkel. Vagyis, hogy azok a szezon végére ne győzzék le a csapatot.
több mint 11 éve
Küzdött a csapat, de ez a második félidő megint kilátástalan volt. A DL-t meg kell erősíteni, és reménykedni, hogy jövőre szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel.
több mint 11 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
😕
több mint 11 éve
Bármi is lesz ma ,jövőre nagyon szeretnék a D-lineban új használható játékosokat látni, akik képesek az ellen irányítóra legalább minimális nyomást helyezni, mert ez a jelenlegi semmire nem elég.
több mint 11 éve
Nem úszta meg Luck, aktív Will Clarke.megyerikrisz
Most nyugodtam meg, hogy nyerni fog a Bengals.

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Ha a D valami emberfelettit alkot az "ementáli" Colts fal ellen, és lemészárolja Luckot, akkor talán van valami esély.munoz
ami miatt engem ez nem keserít el nagyon, hogy nálunk a kezdők is gyenge játékosok belül.
olyat még nem hallott senki, hogy "hű, hugh thornton ellen nagyon oda kell figyelni".
igaz Joe Reitz tényleg a leggyengébb láncszem a 10 tagú OL felhozatalban, de Andrew megszokta, hogy kevés előtte a világklasszis.
az az egy kártékony hatása van, hogy ezáltal szereti túlvállalni magát, kompenzálva a tehetséghiányt a többiek részéről. incomplete helyett sack, sack helyett fumble, ilyesmi.Höri
Igen, sajnos Luck ügyes "menekülő", de hát valamibe nekünk is bízni kell 😊munoz
Nem úszta meg Luck, aktív Will Clarke.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Ha a D valami emberfelettit alkot az "ementáli" Colts fal ellen, és lemészárolja Luckot, akkor talán van valami esély.munoz
ami miatt engem ez nem keserít el nagyon, hogy nálunk a kezdők is gyenge játékosok belül.
olyat még nem hallott senki, hogy "hű, hugh thornton ellen nagyon oda kell figyelni".
igaz Joe Reitz tényleg a leggyengébb láncszem a 10 tagú OL felhozatalban, de Andrew megszokta, hogy kevés előtte a világklasszis.
az az egy kártékony hatása van, hogy ezáltal szereti túlvállalni magát, kompenzálva a tehetséghiányt a többiek részéről. incomplete helyett sack, sack helyett fumble, ilyesmi.Höri
Igen, sajnos Luck ügyes "menekülő", de hát valamibe nekünk is bízni kell 😊
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az az egy kártékony hatása van, hogy ezáltal szereti túlvállalni magát, kompenzálva a tehetséghiányt a többiek részéről. incomplete helyett sack, sack helyett fumble, ilyesmi.

több mint 11 éve
Persze fel lehet fogni a dolgot úgy is, hogy Dalton nem tud INT-et dobni, mert nem játszik Green és Gresham. 😊
Mondjuk a reggeli optimizmus nálam is átfordult és blow outot vizionálok 😕
Ha a D valami emberfelettit alkot az "ementáli" Colts fal ellen, és lemészárolja Luckot, akkor talán van valami esély.
több mint 11 éve
Legalább nem fortyog majd az agyam Dalton 1-2 yardos "odapöttyintésein" Gresham felé. 😊

Komolyra véve, alakul a megbaszódás, amit nasheem barátunk említett.

p.s.: aztán lehet, hogy Little vagy Hamilton elkap 150+ yardot és két TD-t... 😀

több mint 11 éve
Gresham sem játszik.Beki
Miután beletörődtünk, hogy AJ nincs, ez már nem is ráz meg különösebben. Úgyis mindig hideg ráz a labdalóbálásától.

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Tehát ahogy korábban írtátok, marad Hill 50 futása... ami még el is sülhet jól akár...
Undercat(dog)ként jó nyerni...
Go Cicamicák!

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Gresham sem játszik.
több mint 11 éve
Ismét rámtört a szokásos nagy meccs előtti pesszimizmus. Olvasom és értem is amit írtok, de AJ nélkül nem látom, hogy tudnánk folyamatosan haladni. Vagy ha nem folyamatosan, akkor legalább 3szor 4szer hosszan. Az túltöltött fal és Hill kevés lesz, ebben majdnem biztos vagyok.
Enélkül meg földöntúli játék kell a védőktől és az STtől. Sok jó mezőnypozíció és szerzett labda. Nem lehetetlen ez, de vékony jég. Mondjuk, ha a Cards meccsben tudott lenni, akkor mi is megcsinálhatjuk, aztán a végén úgyis a tök dönt.

több mint 11 éve
Olvasni lehetett hét közben, hogy akár lesz Green, akár nem, arányaiban sokkal többet akar majd futójátékokat hívni Jackson, szóval kíváncsian várom, így lesz-e.

Remélem, nem okoz egymás után a negyedik évben hatalmas csalódást a csapat. Az fájna.