Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
esetleg Gilberry passzsiettetés miatt, Rey sok tackle miatt, Wright pár látványos elkapásai miatt, Hewitt blokkolása(i) és egykezes elkapása 😀vagy akár Hill legjobb 'újoncsága' mellett meglepetés ember is. 😊
???
több mint 10 éve
... Greent viszont korántsem biztos, hogy engedi játszani a liga.munozAz kemény lenne, ha Sanu, Tate, Little és Hamilton lenne az elkapógárda. Bár ez esetben legalább, menne Mo irányába is passz.
- - -
Az év újonca egyértelműen Hill.
De hogy a meglepetésember ki legyen, arról ötletem sincs. Meglepően jót nem nyújtott senki, csak meglepően gyengét, azt viszont többen is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
tippjátékban a meglepetés ember és a legjobb újonc vár szavazásraMeglepetés Sanu, újonc Hill.
jöhetnek a nevek 😊Rush
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
tippjátékban a meglepetés ember és a legjobb újonc vár szavazásraNállam Benny Hill meg Terence Hill tuinvan jáccana
jöhetnek a nevek 😊Rush

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
tippjátékban a meglepetés ember és a legjobb újonc vár szavazásra jöhetnek a nevek 😊
több mint 10 éve
Gresham játékára van esély, Greent viszont korántsem biztos, hogy engedi játszani a liga. Ez utóbbi már csak a futójáték miatt is gond, mert sokkal jobban tele tudják rakni a boxot. Egyébként azt simán el tudom képzelni, hogy lesznek olyan játékok, amikor extra lineman-nel és FB-kel áll fel a csapat, próbálva lyukat ütni a Colts DL-en. Hill ha ott lendületből át tud futni, akkor egy az egyben nagyon sok LB-t misstackel-re tud kényszeríteni (vagy fellökni). Persze jó lenne, ha a levegőben is tudna a csapat fenyegetést jelenteni.A D részéről pozitív hír, hogy a Colts újabb OL embereket veszíthet el, így ha valami csoda nem történik, akkor egy foghíjas OL mellett kellene Luckot terrorizálni.
több mint 10 éve
Jut eszembe uraim, egy igen fontos kérdés! A Rush által vezényelt tippjátékunk az alapszakaszra szólt csak, nemde? Mert akkor meg kéne szavaznunk a megszavazni valót, hogy a PO menetelés még véletlenül se zavarjon bele ítéleteinkbe!
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Mindkét agyrázkódott, Green és Peerman is edzett ma, igaz csak limitáltan. Érdekesség, hogy egyikük sem ment át a protocolon, még vizsgálják őket. Gresham viszont megint nem volt ott, jelen állás szerint Brock lesz a kezdő TE. Atyavilág! 😀 Gresham egész jól tolta mostanában, ha mellette Green sem kap zöld utat vasárnapra, nagy lesz a baj.megyerikriszFutunk 50-szer a meccsen, Andy meg nem passzol...így Luckot pályán kívül tartjuk-->nem szedi szét a secondaryt. Sima ügy 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Mindkét agyrázkódott, Green és Peerman is edzett ma, igaz csak limitáltan. Érdekesség, hogy egyikük sem ment át a protocolon, még vizsgálják őket. Gresham viszont megint nem volt ott, jelen állás szerint Brock lesz a kezdő TE. Atyavilág! 😀 Gresham egész jól tolta mostanában, ha mellette Green sem kap zöld utat vasárnapra, nagy lesz a baj.
több mint 10 éve
MindenMég szerencse, hogy azért maradt, aki interceptiont szerezzen.védelemspecial team rettegett réme, Sanzenbacher IR-re került agyrázkódás miatt.megyerikrisz
több mint 11 éve
Minden védelem rettegett réme, Sanzenbacher IR-re került agyrázkódás miatt. A helyére Cobi Hamilton jött a PS-ből. Green még mindig nem edzett, ahogy Gresham sem.
több mint 11 éve
If the Bengals make the division round this year, Dalton will receive $6 million of new money (additional $1 million per year) for winning this weekend. In addition to that, if Cincinnati reaches the conference title game (AFC Championship), he gets $500,000 and then another million for the Super Bowl (again, bonuses added throughout the life of the contract). Per Pro Football Talk, Dalton will earn $18 of new money if the Bengals reach the Super Bowl this season.Cincy JungleAhogy azt sejteni lehetett, egész szép összeget érne Andynek a várva várt első rájátszás győzelem.
De a többi bónusz is jól hangzik a "százmilliós" irányítónknak.
több mint 11 éve
Látom hajtasz a 2. Sörért 😉
szótok majha végetért a méricske?
kifog szakadni a zacsipacsi úgyhogy Druluk többet lesz a földbe, mint a motoros vakond
hajrá Mackák
és közte húsz lesz......sutianap
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve

szótok majha végetért a méricske?
kifog szakadni a zacsipacsi úgyhogy Druluk többet lesz a földbe, mint a motoros vakond
hajrá Mackák
és közte húsz lesz......

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ami miatt a Colts-nemzet nagyon bizakodik most, hogy ugye a 17. hét előtt 2 csapat jöhetett szembe, a Bengals és a Steelers és előbbi a kedvezőbb.Namármost mi futni a Chicago/Atlanta szintű védelmek ellen se nagyon tudunk szóval ezt a faktort ki is veszem egyből.
A mi irányítónk jobb, amit Big Ben ellen nem lehetett volna elmondani.
A Bengals igen ritkán csinál sacket, ami ellenünk kritikus kérdés, bár a Steelers se valami hajde. Itt mondjuk a mi Andrew-nk bármikor összehoz egy olyan napot, hogy belefekszik 5 sackbe ahelyett, hogy elhajítaná a labdát a getszibe oldalra. Az, hogy a pass rush hiány mellett így is jó a passzvédekezés, annyira nem bizalomgerjesztő 😊
De a lényeg a labda másik oldalán van. Hill igen jó, de Bell is az, főleg ha működik a térde. Roethlisbergert viszont nehezebb megzavarni mint Daltont, szóval nálunk egyértelmű volt, hogy a Cincy-t akarjuk ellenfélnek.
Az meg a játék szépsége, hogy ha a Bengals hívek is inkább bennünk látják a verhető csapatot, nem a Ravens-ben/Steelers-ben stb.
több mint 11 éve
nem, a megállapítás ez volt, amire reagáltam, idézem: "azt szokják ugye mondani, hogy a playoff formula az a jó védelem és a faja futójáték. na ebből egyik sem igen van a Coltsnál"én már ez első meccsen is hurkáztam a Colts védelmet, miután ott annyira ment, hogy 0 pontot írtunk fel a táblára, el lettem mondva minden idiótának. aztán valahogy ahogy időnként benéztem a topikba később (nem szokásom, pedig istenemre nagyon viccces) a szezon során, úgy nem volt annyira hurráhangulat, hogy finom legyek.
arra egy szóval nem reagáltam h ne lenne esélyetek, sőt, azt se mondtam h szar a védelmetek, egyedül arra világítottam rá hogy azér ezt túlzás volt kijelenteni úgy, hogy nem vagytok elit védelem ti se (ezt egyébként ki merem jelenteni). De ez nem is baj, mi se, de bőven vagyunk mi is olyan jók h ne lehessen azt mondani h nincs védelmünk.
részemről vége, mer úgyis elbeszélünk egymás mellett...shady
az a meccs Green nélkül és Hill négy cipelésével nem kell, hogy alapot jelentsen. a Bengals D a futás ellen hurka (volt az legalábbis a szezon első felében), ez a szezon végére feljavult, a passz elleni védekezésünk a yardoktól eltekintve abszte az élmezőnybe tartozik. leginkább nagyon hatékonynak mondanám.
a két OL közötti különbséget azt gondolom nem kell, pedig lehetne zongorázni, ami ezen a meccsen és úgy elnézve a PO csapatokat inkább nekünk előny mint a Coltsnak. az egyszem Vontea Davisen kívül (aki kétségtelenül all pro formát mutat) én nem tudok olyan Colts védőjátékost mondani, aki akár csak a felsőközép-kategóriát is elérné, de ez az én szegénységi bizonyítványom is lehet. persze Redding vagy épp D'Qwell Jackson nem rossz játékosok, de hogy a világot nem váltják meg, arról gondolom te se akarsz vitázni.
ettől persze lehet h telített betli lesz a story részünkről, de mind játékosállományában, mind szervezettségében, és talán merem azt mondani hogy coachingban nem nagyon veszi fel a Colts a versenyt a Bengals-szal. ami persze azt jelenti, hogy egy - meglepetés - jó teljesítmény a védelemtől, nagy lépést jelente a továbbjutáshoz, főleg ha az Offense hozza magát.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
😀a Colts futás várhatóan nem tudja kihasználni a gyengébb futás elleni védelmet. tomi-tomine becsüld alá Trent Richardsont!!!!! 😀shady
Nem, őt semmiképpen nem szabad.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
nem, a megállapítás ez volt, amire reagáltam, idézem: "azt szokják ugye mondani, hogy a playoff formula az a jó védelem és a faja futójáték. na ebből egyik sem igen van a Coltsnál"Nekem semmi bajom a vitával, sőt. Nyugodtan írd le a véleményed, csak az egymás mellett elbeszélés pont azzal kezdődött, hogy úgy reagáltál egy kommentre, hogy nem reagáltál rá, csupán bedobtál 2 statot, ami hasonlítgatta a csapatok védelmét.
shady
Attól, hogy bizonyos számok alapján jobb a védekezésetek, még nem lesz PO mértékkel "jó védelem". Ezt szerintem te is tudod.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
a Colts futás várhatóan nem tudja kihasználni a gyengébb futás elleni védelmet. tomi-tomine becsüld alá Trent Richardsont!!!!! 😀
több mint 11 éve
én csak arra reagáltam hogy nincs védelmünk. Ha egy Seattle szurkoló mondja akkor azt mondom oké, de azér ezt tőletek hallani kicsit fura, tekintve hogy egyáltalán nem vagytok az elitbe. Vagy szerintetek igen?Futás ellen mindkét védelem gyengécske (Bengals 4,24 yard/Att, Colts 4,26 yard/Att, 19. ill. 20. hely). Passz ellen viszont a Bengals elit (DPR: 75,77, 3. hely, 6,6 Yard/Att, 6. hely), a Colts közepes (DPR: 88,76, 14. hely, 7,24 Yard/Att, 16. hely).
Indokoljátok meg hogy miért nincs védelmünk, és nektek miért olyan jó, télleg kiváncsi vagyok rá. A semmibe lövöldözni mindenki tud..shady
Ennek alapján a Bengals védelemnek jó matchup a Colts Offense, az erős passzjátékot tudják limitálni, a Colts futás várhatóan nem tudja kihasználni a gyengébb futás elleni védelmet. Visznt az ő erősebb futójátékuknak van keresnivalója a Colts ellen. Más kérdés, hogy ebből az első meccsen semmi nem valósult meg.😊
(Engedett pontokban is gyengébb a Colts védelme: 21,5 pont, 13. hely vs. 23,1 pont, 19.hely. A Colts védelem összeszedett fumble-okban elit. De a kevés INT (Bottom 10) miatt összességében szerzett labdákban holtversenyes 11-19. helyezett - a Bengals társaságában.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
nem, a megállapítás ez volt, amire reagáltam, idézem: "azt szokják ugye mondani, hogy a playoff formula az a jó védelem és a faja futójáték. na ebből egyik sem igen van a Coltsnál"arra egy szóval nem reagáltam h ne lenne esélyetek, sőt, azt se mondtam h szar a védelmetek, egyedül arra világítottam rá hogy azér ezt túlzás volt kijelenteni úgy, hogy nem vagytok elit védelem ti se (ezt egyébként ki merem jelenteni). De ez nem is baj, mi se, de bőven vagyunk mi is olyan jók h ne lehessen azt mondani h nincs védelmünk.
részemről vége, mer úgyis elbeszélünk egymás mellett...
több mint 11 éve
nyilván, de akkor sem érzem hogy olyan húde nagy különbség lenne a két csapat védelme között. Főleg ha azt nézzük hogy egymás ellen játszunk, tehát nagyban befolyásolni fogja a két csapat offense is a védők munkásságát.Ez tetszik és még hol van szombat 😊
meghát az AFC North ellen mi is összeszedtünk 3 w-t, pont annyit mint a Bengals, csak mi 4 meccsből. És a steelesr elleni eléggé gyatra teljesítményt leszámítva, a védelemmel se volt gond egyik meccsen seshady
A megállítás annyi volt, hogy
1. a Coltsnál nincs jobb matchup a POban nekünk
2. jó a védelmünk és a futójátékunk, ami elvileg a PO győzelem legfontosabb pillére
Erre nekiállsz izmozni, hogy a ti farkatok bezzeg. Ki mondta hogy esélytelenek vagytok? Annak örömködünk éppen, hogy meccsben lehetünk. Nem csak olvass...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
nyilván, de akkor sem érzem hogy olyan húde nagy különbség lenne a két csapat védelme között. Főleg ha azt nézzük hogy egymás ellen játszunk, tehát nagyban befolyásolni fogja a két csapat offense is a védők munkásságát.meghát az AFC North ellen mi is összeszedtünk 3 w-t, pont annyit mint a Bengals, csak mi 4 meccsből. És a steelesr elleni eléggé gyatra teljesítményt leszámítva, a védelemmel se volt gond egyik meccsen se
több mint 11 éve
Shady, c'mon man, azért a két csoport 6-6 divmeccse között volt némi különbség ami megdobja a számainkat 😀azt szokják ugye mondani, hogy a playoff formula az a jó védelem és a faja futójáték. ne ebből egyik sem igen van a Coltsnál, szóval ha mi ezt a kettőt fe l tudjuk ott mutatni, Dalton ide Dalton oda, nem látom h miként kapunk ki.gabtsiha már szar a mi védelmünk, akkor lássuk:
futás elleni védelem: Colts 18., Bengals 20.
passz elleni védelem: Colts 12., Bengals 20.
összesített védelem: Colts 11., Bengals 22.shady