Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
20 sackkel zártuk az alapszakaszt, Justin Houstonnak 22, JJ Wattnak 20.5 van. Dunlap a sack leader 8-cal, utána Geno a kötvetkező hárommal.

az offseason prioritás azt gondolom nem lehet kérdés.gabtsi
Majd Hunt és Clarke robbant jövőre!!!

| Nehezen bírtam ki, hogy röhögés nélkül írjam le, de sikerült. |

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
20 sackkel zártuk az alapszakaszt, Justin Houstonnak 22, JJ Wattnak 20.5 van. Dunlap a sack leader 8-cal, utána Geno a kötvetkező hárommal.

el köll menni a zacskó gyárba :cool: , - viszont hogy szekkbe ligautsó a brigád, attól passrate-be meg vidáman top3 szóval nyomás van, ki fogja az dobni magát, csak egy kisit megszorult...sutianap
az a baj, hogy nem a zacskógyárban akadt meg az anyagkiadás, hanem már a beszállítókkal gond volt. 😊munoz
úgyértem, nagy a nyomás, van egy kis szorulás, tehát mindenképp lösz eredmény

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Hát az egy ideje nem kérdés szerintem, hogy Gethers és Peko nyugdíj. Őket mindenképpen plug and play emberekkel kellene pótolni.munoz
mán mög ne haraguggy de..

több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293

el köll menni a zacskó gyárba :cool: , - viszont hogy szekkbe ligautsó a brigád, attól passrate-be meg vidáman top3 szóval nyomás van, ki fogja az dobni magát, csak egy kisit megszorult...sutianap
az a baj, hogy nem a zacskógyárban akadt meg az anyagkiadás, hanem már a beszállítókkal gond volt. 😊
több mint 11 éve
Hát az egy ideje nem kérdés szerintem, hogy Gethers és Peko nyugdíj. Őket mindenképpen plug and play emberekkel kellene pótolni.
több mint 11 éve

el köll menni a zacskó gyárba :cool: , - viszont hogy szekkbe ligautsó a brigád, attól passrate-be meg vidáman top3 szóval nyomás van, ki fogja az dobni magát, csak egy kisit megszorult...

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

QB?Borbinho
Ezt majd a meccsünk után kérnénk, köszönjük.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve

Ezt érzem a legnagyobb problémának a WC előtt is. Tegnap Bennek annyi ideje volt a zsebben, hogy annyi idő alatt a 4 célpontból egy legalább tisztára tudta játszani magát. Ha Lucknak is ennyi időt hagyunk, abból sok jó nem fog kisülni. Geather, Clark, Stil kuka, Dunlap marahat kezdő, Gilberry egy minőségi csere, ahogy Thompson is. De kezdő monster DT-t Geno mellé és egy brutális DE-t mindenképp hozni kell draftról vagy FA-ről, mert ez így vékony. Eközben Zim Minessotája top10 sackek számában, Jared Allen elvesztése után...

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

QB?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

az offseason prioritás azt gondolom nem lehet kérdés.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Igen a számok...néha azok is hazudhatnak.... Én nem vagyok szakértő, de ugyanezt vonták le és elmondták a sport tv-n is hogy a számai jók, de a teljesítmény egy nagy ...Anno nem a gyűrük szerint választottam csapatot, ellenben sok divatdrukkerrel, hanem egy meccs után ahol kitették a lelküket a srácok, ami megsüvegelendő, és szinpatikus vonás. Igazad van talán arizona Qb szempontból gyengébb... Talán! Valamint bocs, hogy szarozok, talán a 20 év élsport teszi azt hogy nyerni akarok ha már ott vagyok és meccs van, és nem elég az ha eljutottam a pályára és kiküldöm a szerelést. Ez csak nézőpont kérdése. Igen örülök a PO-nak mint mindig immáron 4. éve, de miért baj az ha nyerni is szeretnék?Főlleg ha szerintem többre hivatott a csapat? Ha tudnék mondani jobb alternatívát eskü megtenném, de egyrészt én csak "kanapészurkoló" vagyok. Viszont ez legalább feljogosít arra, hogy elmondhassam a véleményem, és nem kell senki lelkivilágát ápolgatnom. Értsd úgy nem kell cirógatnom szmöre fejét azzal, hogy de qrva jó vagy, jók a statjait, de mindenki más tehet a vereségről csak te nem, belül meg azt gondolom szar vagy. Az meg csak hab a tortán, valjuk meg őszintén ez egy nyerhető meccs lett volna/ tudom nem csak szmörénment el/. De azt gondolom hogy ez is egy olyan csapatjáték ahol bízni kell a csapat vezérébe aki ha kell feltüzel, átlendít a holtponton, viszi a hátán a csapatot. Na ez az amit nem lehet tanítani, és Daltonból hiányzik. Mindenesetre megkaptuk az Indyt, meglehet cáfolni az itt leírtakat. Szeretnék elégedetten hátradölni, és csettinteni, hogy na ez igen, végre játszik a szmöre és a csapat. Én örülnék a legjobban, ha végre rámcáfolna.
Abban is van igazságod, hogy mások is gyengék néha de ne haragudj, azért kap 100 millát a qb, ha valami konzisztensen szar akkor ne a 4 millás falember irányítson és vigye el a balhét. Na részemről egy kicsit hosszúra nyúlt bocs! Igyekszem majd nem fikázni itt a fórumon, hidd el nekem sem ez az életcélom!meme
Menjünk sorban:

Ha azt vetted le a mondandómból, hogy én nem akarok nyerni, akkor az baj. Én nem voltam élsportoló, mégis nyerni szeretnék. Azonban az erőviszonyok, képességek reális felmérésének mi köze van ehhez? Igen, a számok is hazudnak. De könyörgöm, ismerjük Dalton képességeit! Nem olvastam, hogy a tegnapi meccs után szaroztad volna Greent, pedig saját képességeihez mérten (meg amúgy is) elég gyengén tolta. Elrontott route, amiből INT lett, fumbli, stb...
Lelkivilág ápolgatásról szó sincs. A fejét sem kell cirógatnod, hogy qva jó volt, mert nem volt az. De ha 244 yardra azt mondod, hogy igazából 62 volt értékelhető, az nem a számok hazugsága, hanem egyszerű ferdítés (ha úgy tetszik, hazugság), hogy azzal bizonyítsd az igazadat. Amire semmi szükség, mert ismerjük Daltont, mi is láttuk, hogyan játszott.
Ha azt várod, hogy Dalton a hátán vigye a csapatot, el kell keserítselek, az 50 meccsből egyszer fog talán megtörténni. Nem az a típus, vagy nincs meg benne, vagy nem elég jó hozzá.
A fórumon meg azt írsz, amit akarsz, eszemben sincs megmondani/megszabni. Elnézést sem kell kérni 3 soronként, csak egyszerűen nem értem, hogy mit vársz ettől? Mert ilyen alapon leírhatnánk minden meccs után, hogy Gresham lusta, Eifert állandóan sérült, Pacman sokat szabálytalankodik, Hall már nem a régi, Atkins lassú, stb... Hova vezet? A képességeikhez mérten kellene értékelni, annak van értelme. Példa más sportágból: mikor a hokisok feljutottak az A-csoportos vébére, senki sem azt mondta a vereségek után, hogy hulladék gyenge a csapat, mert kikapott. Helyette megnézték a képességeket, az alapján vonták le a tanulságokat. Egy szidást nem hallottam.

És az utolsó, amire viszont tényleg allergiás vagyok: ha más csapat szurkolója, esetleg egyszerű olvasó az újságban találkozik az 5 év/ 100 misivel, elhiszem, hogy soknak találja. De a szerződést már itt is megbeszéltük párszor. Most tényleg az lesz, hogy aki fikázni akarja, az a tények tudomásul vétele nélkül dobálózik a 100 millióval. Dalton alapbére idén 2.97 millió dollár, és valóban jóval többet keres az aláírási miatt, de ez csak az első két évben él, utána csak akkor lesz magas a pénze, ha SB-t nyer meg hasonlók. Itt akár vissza is mehetnénk a második bekezdés ferdítés->saját igazság bizonyítás részhez.

Hidd el, én is nyerni szeretnék, bajnoki címeket, miénk legyen a legjobb QB, WR, RB, de ez egy ilyen játék, nem valószínű, hogy ez valaha is be fog következni.

Részemről a témát lezártam, ha esetleg bármit személyeskedésnek vettél volna, nem volt az. 😉

több mint 11 éve
nagyobbak is voltak az esélyeink, mint előtte bármikor. nem rossz matchup a colts nekünk sztem, persze kaptunk már ki TJ Yates-től is de én nem látok jobb ellenfelet a Coltsnál a PO-ban. biztos így vannak ők is velünk.

több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 378 — no es importante
vasárnap este 7kor @ Indy, legalább nem primetime 😀gabtsi
nem akarlak elkeseríteni, de a legutóbbi PO-ban a Chargers elleni meccs ugyanebben az idősávban volt 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 722
Mondjuk Tomlin iszonyat paraszt tud lenni, de valszeg kevés edző örülne neki, ha a futójátéka megszűnne. Amúgy meg ez idén a sokadik olyan sérülés lesz, ami annak köszönhető, hogy a játékosokat védik az agyrázkódástól, és a liga az alacsonyabb ütközéseket preferálja.munoz
Tomlin nyilatkozata az ügyben:
No. I guess a teammate told him that I said something regarding him. That’s untrue. Ask him. I have a lot of respect for Reggie Nelson. He’s a good player.
Nekem nem tűnik parasztnak, de kíváncsi lennék, hogy mit hallottál a beszélgetésből...Klaci79
Hang nélkül a képek alapján a következő jelenet zajlott: Nelson odament Tomlinhoz, összeölelkeztek, T hevesen gesztikulált, N visszapofázott, T meglökte N-t, N-t elhúzta valaki a Bengals stábból. Nem hallottam ki mit mondott, a látottak alapján nyilatkoztam. Amúgy meg azt gondolom, hogy a Ti oldalatokról Tomlin egy csupaszív, temepramentumos edző lesz, részemről meg egy agresszív figura. Amíg JH nem játszott tavaly a Bengalsben, addig róla is csak rosszat gondoltam. Szerintem a szurkolói szubjektivitásba ez bőven belefér, és nincs ezzel semmi gond. A Ti dolgotok persze, hogy megvédjétek a csapatotokat, szóval az álláspontodat is akceptálom 😊munoz
Értelek én is, csak nekem olyan kis torzsalkodásnak tűnt, ami igazán említésre se méltó. Tomlin valóban csupaszív pali, aki tűzbe menne a játékosaiért. A szerelés kemény volt, de szabályos, a pech inkább az, hogy Bell pont az ütés előtt tette le a lábát. Mondjuk azért parasztnak nem nevezném ezen eset után.
Ha még ütitek a colts-ot meg a peccet jöhet a visszavágó is, aztán ott a játékosok majd megbeszélik egymás közt az esetet 😉
több mint 11 éve
egy edzőnek nem szabad ilyenbe belemenni, ez pitiáner a részéről, okosabbnak kell lennie. mindenesetre kb vihar egy pohár hugyban az eset.

vasárnap este 7kor @ Indy, legalább nem primetime 😀

több mint 11 éve
Mondjuk Tomlin iszonyat paraszt tud lenni, de valszeg kevés edző örülne neki, ha a futójátéka megszűnne. Amúgy meg ez idén a sokadik olyan sérülés lesz, ami annak köszönhető, hogy a játékosokat védik az agyrázkódástól, és a liga az alacsonyabb ütközéseket preferálja.munoz
No. I guess a teammate told him that I said something regarding him. That’s untrue. Ask him. I have a lot of respect for Reggie Nelson. He’s a good player.
Nekem nem tűnik parasztnak, de kíváncsi lennék, hogy mit hallottál a beszélgetésből...Klaci79
Hang nélkül a képek alapján a következő jelenet zajlott: Nelson odament Tomlinhoz, összeölelkeztek, T hevesen gesztikulált, N visszapofázott, T meglökte N-t, N-t elhúzta valaki a Bengals stábból. Nem hallottam ki mit mondott, a látottak alapján nyilatkoztam. Amúgy meg azt gondolom, hogy a Ti oldalatokról Tomlin egy csupaszív, temepramentumos edző lesz, részemről meg egy agresszív figura. Amíg JH nem játszott tavaly a Bengalsben, addig róla is csak rosszat gondoltam. Szerintem a szurkolói szubjektivitásba ez bőven belefér, és nincs ezzel semmi gond. A Ti dolgotok persze, hogy megvédjétek a csapatotokat, szóval az álláspontodat is akceptálom 😊
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 722
Nekem nem tűnik parasztnak, de kíváncsi lennék, hogy mit hallottál a beszélgetésből...
több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Láttad ezt a drive-ot, meme? Dalton 7/8, 62 yard.megyerikrisz
Kb el is mondtad az egész napi teljesitményét. Mint mondtam, egy félidőnyi középszer kevés lesz, ha elötte egy fos. Kb a bejutott csapatok közül csak nálunk gyengus a qb. Egyszer tudna legalább egy konzisztensen közepes teljesitmenyt lehozni tetmeccsen. Év elején anno írtam, hogy végre van futójatek, igy szmöre nem lesz állandó paszra limitálva. Arra viszont nem gondoltam, hogy még ezt a keveset se birja mangelni. Szerintem egy hajszál valasztja el egy középszerű vagy egy picit jobb gamemanager qb- től/pl flakon/ , csak félek az a hajszal mindig ott lesz és ugy hivjakk hogy Dalton faktor. Es nem nem tudok megoldást, de nem is az en dolgom. Arra ott a Gm. Én csak egy szurkoló vagyok aki ebben latja a hibat.meme
62 és 244 közel sem ugyanannyi. Ráadásul ML elismerte, hogy az első INT nem az ő lelkén szárad, a második nagyjából 5 centin múlott.

Mondanál egy jelenlegi, jó Arizona QB-t?

Valóban nem a te dolgod új QB-t keresni, de mivel vagyunk előrébb, ha minden meccs után leirod ötször, hogy szar? Békélj meg vele, mert egy darabig még maradni fog. Mindenkiről el tudjuk mondani, hogy mi a gyengesége, de azzal kit nyerünk? Attól nem lesz Dream Team a csapatból. Továbbra is azt mondom, a 2000-es évek után aki nem tudja a helyén kezelni a zsinórban 4 PO-t, annak nem biztos, hogy ezt a csapatot kellett volna választania.
.megyerikrisz
Igen a számok...néha azok is hazudhatnak.... Én nem vagyok szakértő, de ugyanezt vonták le és elmondták a sport tv-n is hogy a számai jók, de a teljesítmény egy nagy ...Anno nem a gyűrük szerint választottam csapatot, ellenben sok divatdrukkerrel, hanem egy meccs után ahol kitették a lelküket a srácok, ami megsüvegelendő, és szinpatikus vonás. Igazad van talán arizona Qb szempontból gyengébb... Talán! Valamint bocs, hogy szarozok, talán a 20 év élsport teszi azt hogy nyerni akarok ha már ott vagyok és meccs van, és nem elég az ha eljutottam a pályára és kiküldöm a szerelést. Ez csak nézőpont kérdése. Igen örülök a PO-nak mint mindig immáron 4. éve, de miért baj az ha nyerni is szeretnék?Főlleg ha szerintem többre hivatott a csapat? Ha tudnék mondani jobb alternatívát eskü megtenném, de egyrészt én csak "kanapészurkoló" vagyok. Viszont ez legalább feljogosít arra, hogy elmondhassam a véleményem, és nem kell senki lelkivilágát ápolgatnom. Értsd úgy nem kell cirógatnom szmöre fejét azzal, hogy de qrva jó vagy, jók a statjait, de mindenki más tehet a vereségről csak te nem, belül meg azt gondolom szar vagy. Az meg csak hab a tortán, valjuk meg őszintén ez egy nyerhető meccs lett volna/ tudom nem csak szmörénment el/. De azt gondolom hogy ez is egy olyan csapatjáték ahol bízni kell a csapat vezérébe aki ha kell feltüzel, átlendít a holtponton, viszi a hátán a csapatot. Na ez az amit nem lehet tanítani, és Daltonból hiányzik. Mindenesetre megkaptuk az Indyt, meglehet cáfolni az itt leírtakat. Szeretnék elégedetten hátradölni, és csettinteni, hogy na ez igen, végre játszik a szmöre és a csapat. Én örülnék a legjobban, ha végre rámcáfolna.
Abban is van igazságod, hogy mások is gyengék néha de ne haragudj, azért kap 100 millát a qb, ha valami konzisztensen szar akkor ne a 4 millás falember irányítson és vigye el a balhét. Na részemről egy kicsit hosszúra nyúlt bocs! Igyekszem majd nem fikázni itt a fórumon, hidd el nekem sem ez az életcélom!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Kb el is mondtad az egész napi teljesitményét. Mint mondtam, egy félidőnyi középszer kevés lesz, ha elötte egy fos. Kb a bejutott csapatok közül csak nálunk gyengus a qb. Egyszer tudna legalább egy konzisztensen közepes teljesitmenyt lehozni tetmeccsen. Év elején anno írtam, hogy végre van futójatek, igy szmöre nem lesz állandó paszra limitálva. Arra viszont nem gondoltam, hogy még ezt a keveset se birja mangelni. Szerintem egy hajszál valasztja el egy középszerű vagy egy picit jobb gamemanager qb- től/pl flakon/ , csak félek az a hajszal mindig ott lesz és ugy hivjakk hogy Dalton faktor. Es nem nem tudok megoldást, de nem is az en dolgom. Arra ott a Gm. Én csak egy szurkoló vagyok aki ebben latja a hibat.meme
62 és 244 közel sem ugyanannyi. Ráadásul ML elismerte, hogy az első INT nem az ő lelkén szárad, a második nagyjából 5 centin múlott.

Mondanál egy jelenlegi, jó Arizona QB-t?

Valóban nem a te dolgod új QB-t keresni, de mivel vagyunk előrébb, ha minden meccs után leirod ötször, hogy szar? Békélj meg vele, mert egy darabig még maradni fog. Mindenkiről el tudjuk mondani, hogy mi a gyengesége, de azzal kit nyerünk? Attól nem lesz Dream Team a csapatból. Továbbra is azt mondom, a 2000-es évek után aki nem tudja a helyén kezelni a zsinórban 4 PO-t, annak nem biztos, hogy ezt a csapatot kellett volna választania.

Közben AJ hivatalosan is concussion protocol alatt van.

több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Kb el is mondtad az egész napi teljesitményét. Mint mondtam, egy félidőnyi középszer kevés lesz, ha elötte egy fos. Kb a bejutott csapatok közül csak nálunk gyengus a qb. Egyszer tudna legalább egy konzisztensen közepes teljesitmenyt lehozni tetmeccsen. Év elején anno írtam, hogy végre van futójatek, igy szmöre nem lesz állandó paszra limitálva. Arra viszont nem gondoltam, hogy még ezt a keveset se birja mangelni. Szerintem egy hajszál valasztja el egy középszerű vagy egy picit jobb gamemanager qb- től/pl flakon/ , csak félek az a hajszal mindig ott lesz és ugy hivjakk hogy Dalton faktor. Es nem nem tudok megoldást, de nem is az en dolgom. Arra ott a Gm. Én csak egy szurkoló vagyok aki ebben latja a hibat.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Lewis mégsem ment neki a vedonek, aki kiutotte Greent. Pedig az sokkal inkább szabálytalan volt.

ML meccs után elmondta, hogy az első INT Greené volt, és nincs még új infó a seruleserol.

több mint 11 éve
Mondjuk Tomlin iszonyat paraszt tud lenni, de valszeg kevés edző örülne neki, ha a futójátéka megszűnne. Amúgy meg ez idén a sokadik olyan sérülés lesz, ami annak köszönhető, hogy a játékosokat védik az agyrázkódástól, és a liga az alacsonyabb ütközéseket preferálja.
több mint 11 éve
Dalton és Green TO-jai elég kiábrándítóak voltak, de ami igazán aggasztó, hogy BB-nek a közelébe sem ért a DL. Ennél a jövő héten sokkal-sokkal több kell, ha a D ne fogja tudni meccsben tartani a csapatot, akkor januárban már megint nem fogunk játszani.
Mondjuk azt sem vágom, hogy ha már ennyire elkezdtük nyomni a passzjátékot, akkor Sanu, aki Green sérülése idején elő tudott lépni WR1-nek, miért nem kap több labdát.
Rakják össze aki hadra fogható, aztán bízzunk benne, hogy legalább egy kört megyünk.
több mint 11 éve
vagy mikor most greent playen kívül fejelték meg.

ezek benne vannak sajnos, bármikor jöhet egy sérülés.

több mint 11 éve
Tomlin nekiment Nelsonnak, micsoda gyökér...gabtsi
Eddig is tudtuk róla. Bezzeg tavaly, Huber kiütésénél nem járt a szája.