Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok, Kellemes Ünnepeket, BUÉK! 😊az utolsó alapszakasz meccsről:
abban a legkirályabb helyzetben vagyunk , hogy a mi meccsünk lesz az utolsó, így már az eredmények tudatában játszunk!
éppen ezért, sztem amennyiben nyer a SanDiego, illetve a Denver, akkor nem fogja egyik csapat sem összetörni magát... pihenés lesz... (mondjuk egy plusz hazai meccs még nyomhat a latba! 😊
Ti mit gondoltok?
több mint 11 éve
Sziasztok! Békés karácsonyt mindenkinek. Ui. Ismétli még valamikor a tv a hétfői meccset?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Congratulations to Dre Kirkpatrick on being named AFC Defensive Player of the Week #LetsRoar!!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Itt szeretném megragadni az alkalmat és Boldog Karácsonyt kívánni minden Cincy-s szurkolótársamnak !
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Hubernek nagyon orulok.
több mint 11 éve
Bejelentették a Pro Bowl rostert, AJ és Huber menne, ha nem játszanánk szuperbólt.A dolog komolyságát mutatja, hogy BigWith és Pacman(PR/KR) sem fért oda.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Yesss!A D régi(?) fényében tündökölt, de nekem az talán még jobba tetszett, ahogy Hue használta a nagyon limitált arzenálját. AJ nélkül Denvert verni.... hát erre komoly pénzt nem tettem volna. Komolytalant se. És az ST. Jobb volt mint a D és az O együttvéve 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
According to Stats Research, Bengals running back Jeremy Hill is the third rookie in NFL history with four games of 140-plus rushing yards in a season. Curtis Martin did it four times with the 1995 Patriots and Eric Dickerson did it five times with the 1983 Rams. Only Hill and veteran DeMarco Murray of the Cowboys have done it this season...Geoff HobsonCsak a fumblijai ne lennének... persze bőven kinőheti még.
"I can't tell you how proud I am of Dre. He listened...I think he's caught up to the speed of the game."Adam JonesJó olvasni az ilyet.
Egyébként Newman betegen játszott, ez részben magyarázza a borzasztó játékát.
Green pedig azt nyilatkozta, hogy szerinte nem lesz gondja vasárnapra, és pályára tud majd lépni a Heinzen. :fingerscrossed:
több mint 11 éve
Az elszántság témához még egy megjegyzés, amikor Mr Faircath is csinált egy +50 yardos returnt, akkor éreztem, hogy ma tényleg mindenki nagyon oda teszi magát. 😊
több mint 11 éve
Ahogy írtam a Denver fórumban abban mertem reménykedni a meccs előtt hogy előjön a fiúkból a tavalyi D# és ahogy néztem a meccset ez igaz is lett mert rengeteget köszönhetünk nekik illetve a ST-nek ! Beszéltem reggel egy tehenész kollégámmal ő azt mondta ilyen szar Denvert még nem látott de én ezt nem így gondolom a Denver is amennyire tudta odatette magát az más kérdés hogy PM sokszor Andy gyengébb napjait is felülmúlta ! Nincs más hátra csak előre kell nézni és talán egy még nehezebb meccsen szépen helytállni a Heinzen !
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Egymás után negyedjére rájátszás, és harmadjára 10+ győzelem, öröm és boldogság. Még nagyobb öröm lenne a back-to-back AFC North bajnoki cím. 😊MikeyDalton ide vagy oda, egymás után négyszer bejutni egy hozzánk hasonló franchise-nak hatalmas dolog, becsüljük meg. A négyes sorozat előtt összesen sikerült négyszer.
Nem mentegetni akarom őket, de a második félidei passz-katasztrófába erősen belejátszott az idő is.
több mint 11 éve
Az első akadály leküzdve, szerencsére a csapat most úgy ment fel a pályára, mintha vért ivott volna.A védelem nagyon nagyot játszott, úgy passz, mint futás ellen. Guenther gondolom nem sokat aludt a héten, rengetegszer tudta a D# hogy pontosan mi fog következni. Jár a pacsi Paulnak.
Őszintén megvallva nem érdekel, hogy Manning sérülése mennyire befolyásolta a játékát, a négy INT-re ugyanis az sem mentség. A secondary félelmetesen nagyot játszott, oktatófilmbe illő módon szedte a maga pickjét ill. pickjeit mind a három úriember. Egyedül szegény Newman lett szét szívatva a meccsen, de szerencsére Kirkpatrick egészen jól ugrott be a helyére.
Dunlapnek újra nagyon komoly meccse volt, folyamatosan ott lógott Peyton nyakán, nálam simán a csapat defenzív MVP-je.
A speciális csapat olyat mutatott, amit abszolút nem vártam. Ennyi hosszú visszahordásra egy meccsen nem is emlékszem, főleg hogy fontos momentumokban hozta a maga nagy játékát mind Jones, mind Tate.
A győzelemhez elengedhetetlen volt ennek a két csapatnak az előlépése, és szerencsére ez meg is történt. Jár nekik az elismerés, mert főműsoridős meccseken ők sem jeleskedtek eddig.
Viszont az O kapcsán megint vakargatom a fejemet.
Dalton pick-sixe jött menetrendszerűen, és legalább Greent is taccsra tette Ward.
Ami gáz, hogy a meccsen végig csak lógatta a kezét AJ, és nem vágott egyszerű arcot a meccs után sem.
Hill 85 yardos futása utána egyből visszahozta a momentumot, soha jobbkor, simán OROY(-közeli) évet fut az ember.
Aztán ment is a futás szépen, egyszer Hill, másszor Bernard - csereként sokkal hatékonyabb, mondtam én - olykor Dalton. Tetszett, hogy voltak megint read option játékok, főleg, hogy eredményesek is voltak.
Félidőben jött a szokásos jelenség, és a második félidőre az offense megszűnt létezni, még a futójáték is. Nem először, nem másodszor láttuk ezt, és ez nagyon nem fasza. Kicsit a védelem is bent maradt az öltözőben, szerzett is 21 pontot a Broncos...
Hill fumble-jénél szerintem nem csak bennem rémlett fel a Steelers-meccs, még jó hogy tegnap pont írtam, még álmaimban is kísért a dolog. Jeremy gondoskodott róla, hogy a meccsen is előjöjjön.
De most volt tartás a csapatban, és másként alakult, mint akkor.
Szóval első lépésnek jó volt ez, de azért a tökéletestől elég messze volt. A passzjáték nem létezése AJ hiányában eléggé nagy aggodalomra ad okot, az pedig még inkább, hogy a félidőben megint megverték a csapatot. Dalton megint dobálta az érthetetlen homályokat, de most legalább nem volt teljesen vállalhatatlan.
Vasárnap AFC North Championship Game, remélhetőleg hasonlóan domináns védelemmel és ST-vel, és az első meccshez hasonló támadójátékkal, mínusz a fumble. Közhelyekbe nem bocsátkozom, mind a két csapat eléggé harap, éppen a legjobbkor, bár nem a Bengalst tartom az esélyesnek, és akkor még finoman fogalmaztam.
Egymás után negyedjére rájátszás, és harmadjára 10+ győzelem, öröm és boldogság. Még nagyobb öröm lenne a back-to-back AFC North bajnoki cím. 😊
p.s.: egy győzelemmel 11-4-1 lenne a csapat mutatója, ami fél meccsel lenne rosszabb a frencsájz rekordtól (1981, 12-4) és ha az alapszakaszt nézzük, akkor a csapat történetének második legjobb szezonja lenne az idei. o_o
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
2?megyerikriszReggel néztem meg nagy kapkodásban, csak nem láttam 😀. Volt az egykezes Talib INT meg amikor az oldalvonal mellé dobta Green felé csak a CB elejtett/kilépett már nem tudom. Most megnéztem melóban az összefoglalót és az nem volt az (de nagyon csúnya volt akkor is, ha nem lett az).
Szóval én még mindig Daltontól fosok, hogy megint első kör pakolás lesz vele (de ne legyen igazam és toljon egy Flacco-t! xD )
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Dalton majd beindul a PO-ban mint Flacco, és meg is van SB 😛 vagy nem 😀dandeBiztos, hogy beindul. Vagy nem. Vagy igen. Vagy nem. Vagy....
több mint 11 éve
Dalton majd beindul a PO-ban mint Flacco, és meg is van SB 😛 vagy nem 😀
több mint 11 éve
Az alapján az öf. alapján valóban lehet, hogy a Denver saját magát verte, mert az egy másik meccs összefoglalója lehet. 😊2?megyerikriszNem, mi vertük meg a Denvert. Olyan elszántság ült ki a srácokra, az INT-en kívül semmiért sem tudtam haragudni, még a fumbli is megbocsátható volt. Mindezt úgy, hogy Green csak mojo-ként volt pályán, korán kiütötték. Még Gresham is szimpatikus volt tegnap!! 😀Mondom, én csak az összefoglalót láttam 😊. Dalton viszont megint 2 nagyon csúnya INT-et dobott. Az hogy MA jobb volt Manningnél, az sajnos Peytont minősíti. De megvan a win és a PO és ez a lényeg!MarioAna
De tényleg, ne vegyük el ezt tőlük, hatalmas meccset hoztak össze. Hill zseniális, Bernarddal a legjobb páros a ligában. Dalton JOBBAN JÁTSZOTT MINT MANNING!
És egy utolsó szó az ellenfélről, nem kötelező: | Ennek az Anderson nevű futónak talán 1000 yarddal a háta mögött nem kellene úgy flegmázni meccs után, mint Lynchnek. Ahhoz előbb mutasson valamit. | megyerikrisz
több mint 11 éve
2?Nem, mi vertük meg a Denvert. Olyan elszántság ült ki a srácokra, az INT-en kívül semmiért sem tudtam haragudni, még a fumbli is megbocsátható volt. Mindezt úgy, hogy Green csak mojo-ként volt pályán, korán kiütötték. Még Gresham is szimpatikus volt tegnap!! 😀Mondom, én csak az összefoglalót láttam 😊. Dalton viszont megint 2 nagyon csúnya INT-et dobott. Az hogy MA jobb volt Manningnél, az sajnos Peytont minősíti. De megvan a win és a PO és ez a lényeg!MarioAna
De tényleg, ne vegyük el ezt tőlük, hatalmas meccset hoztak össze. Hill zseniális, Bernarddal a legjobb páros a ligában. Dalton JOBBAN JÁTSZOTT MINT MANNING!
És egy utolsó szó az ellenfélről, nem kötelező: | Ennek az Anderson nevű futónak talán 1000 yarddal a háta mögött nem kellene úgy flegmázni meccs után, mint Lynchnek. Ahhoz előbb mutasson valamit. | megyerikrisz
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Nem, mi vertük meg a Denvert. Olyan elszántság ült ki a srácokra, az INT-en kívül semmiért sem tudtam haragudni, még a fumbli is megbocsátható volt. Mindezt úgy, hogy Green csak mojo-ként volt pályán, korán kiütötték. Még Gresham is szimpatikus volt tegnap!! 😀Mondom, én csak az összefoglalót láttam 😊. Dalton viszont megint 2 nagyon csúnya INT-et dobott. Az hogy MA jobb volt Manningnél, az sajnos Peytont minősíti. De megvan a win és a PO és ez a lényeg!
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
nagy gratulacio! nagyon drukkoltam nektek, po-ban oda kell basznotok! jo volt latni, hogy a peyton mar a po formajat hozta 😀😀 😀😀 😀😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
csak a félidőig bírtam fentmaradni, nagyon jó meccs volt addig, meg azért valamennyire már nyugodtan feküdtem le. (Bengalsnak drukkoltam, mert a Denver botlásával már biztos a 1st seed a Patsnek)Mondjuk amikor leültem, kis késéssel a meccs elé, épp Dalton pick 6 - Green lesérülés play volt, na mondom jólvan 😀 Meg az első félidőben Dalton azért a futásain kívül nem villogott. A védelem viszont zseniális volt. Örülök, hogy a végéig kitartott a dolog! Grat!!
több mint 11 éve
Csak az összefoglalót láttam, de az alapján a Broncos nagyon csúnyát megverte magát.Nem, mi vertük meg a Denvert. Olyan elszántság ült ki a srácokra, az INT-en kívül semmiért sem tudtam haragudni, még a fumbli is megbocsátható volt. Mindezt úgy, hogy Green csak mojo-ként volt pályán, korán kiütötték. Még Gresham is szimpatikus volt tegnap!! 😀
MarioAna
És egy utolsó szó az ellenfélről, nem kötelező: | Ennek az Anderson nevű futónak talán 1000 yarddal a háta mögött nem kellene úgy flegmázni meccs után, mint Lynchnek. Ahhoz előbb mutasson valamit. |
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Csak az összefoglalót láttam, de az alapján a Broncos nagyon csúnyát megverte magát. Ellenben Pacman az MVP idén nálunk, just sayin'.
Kirket meg ezért kell pályán tartani...olyan szerencséje van, hogy az valami hihetetlen. 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Respect és ezer köszönet... Majd a PO-ban találkozunk.
több mint 11 éve
szuperek vagytok, köszi a hazai pályát! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich