Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Lamur "doubtful" besorolást kapott a hétfői esti meccsre. Fasza LB sorunk lesz ismét... ._.Mikey
Manning pedig questionable a lovaknál. Osweiler time? 😀MarioAna
😀 kizárt hogy ne kezdjen Manning. Primetime meccs lesz. Összerakják.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Lamur "doubtful" besorolást kapott a hétfői esti meccsre. Fasza LB sorunk lesz ismét... ._.Mikey
Manning pedig questionable a lovaknál. Osweiler time? 😀

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Lamur "doubtful" besorolást kapott a hétfői esti meccsre. Fasza LB sorunk lesz ismét... ._.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Bár ennek most örülök, azért remélem, a jövőben nem lesz rendszer abból, hogy az edzők a médián keresztül is kritizálják a játékosokat.

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
ha már hiányoltátok, Marvin finoman odapörkölt:
 twitter.com/FOX19Jeremy/status/545626082658230272

és nem igen tudsz vele vitatkozni.gabtsi
Finoman? Ez azért elég kemény kiszólás ahhoz képest amilyen kommunikációt általában tolunk.
Kíváncsi leszek az utórezgéseire és a hatására. A sztaniolpapír eddig nem hozott eredményt. Meglátjuk, hogy a tarkónb@szás mit ért.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha már hiányoltátok, Marvin finoman odapörkölt:
 twitter.com/FOX19Jeremy/status/545626082658230272

és nem igen tudsz vele vitatkozni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
A tegnapi edzésriportból szemet szúrt az egyik sor.
---
WR A.J. Green Toe DNP
---
Nem arról volt szó, hogy már semmi baja?

Egyébként Lamur sem edzett a Browns ellen összeszedett hamstring sérülése miatt, és a minap volt is pár LB próbajátékon a PBS-ben...

több mint 11 éve
azért ha figyelmesen olvasod a sorokat, láthatsz bizonyos elejtett mondatokat, de kétségtelen, hogy őrzik mint a hímestojást. de ez a normális, minden felelősen gondolkodó vezető ezt teszi. nézd meg északon miket mondtak Hoyerről még az előző hetekig.

és minden QB csere azzal kezdődik, hogy az aktuális kezdőt megerősíti a vezetőedző, hogy csakis vele képzeli el a jövőt, aztán két nap múlva bejelenti a cserét. persze ez nálunk nem fordulhat elő, mert nem egy valós opció a csere.

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
az hogy annak mondják, az nem jelenti azt hogy az is. Big Whit nagyobb hangadó az viszont tuti.

és sajnos Green sem az az ide nekem az oroszlánt is típus, pedig a teljesítménye az feljogosítaná erre.gabtsi
Whit a legalkalmasabb erre, efelől kétségem sincs. Viszont ha lenne valami a háttérben(Daltonnal szemben), arról szerintem tudnánk, kiszivárgott volna. Pacman sem az a csendes srác, Nugentről is nyíltan elmondta a véleményét, mikor balfaszkodott. Jó, tudom, hogy ő "csak" egy rúgó, de akkor is.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
az hogy annak mondják, az nem jelenti azt hogy az is. Big Whit nagyobb hangadó az viszont tuti.

és sajnos Green sem az az ide nekem az oroszlánt is típus, pedig a teljesítménye az feljogosítaná erre.

több mint 11 éve
szerintem nem lehetsz igazi vezér ha 7-8. legjobb játékos vagy a kezdőben.gabtsi
Mégis minden jel arra mutat, hogy annak tekintik.

több mint 11 éve
szerintem nem lehetsz igazi vezér ha 7-8. legjobb játékos vagy a kezdőben.

több mint 11 éve
A blitz mögé kell bedobni, na ezt nem tudja...Collapo
ok, tényleg csak elméletben:
ha most átmenne Arizonába... 😊nhm
Arizona szvsz kizárt, tudom, hogy csak feltevés volt, de akkor is. Ellenben Buffalót egyre többen kezdték emlegetni vele kapcsolatban. Képességeit tekintve össze lehet hasonlítani Daltonnal, nyilván mindenkinek megvan a véleménye kettejükkel kapcsolatban. Ami viszont egyértelmű, hogy nálunk Marvin, Brown papa és a csapat is teljesen felsorakozott Vöri mögé, vezér az öltözőben. Erről árulkodott a post locker speech is. minimum egy szezon kellene tolnia teljesen kilátástalanul, hogy egyáltalán felvetődjön a csere lehetősége.

"kiállok és megy, vagy nem, de én akkor is király vagyok" erről csak nekem jutott eszembe Sexy Rexy? Nem lehet, hogy ez valami chicagói thing? 😀

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nem teljesen értem a kérdést, de leírom én mit gondolok róla...

Szerintem Cutler keze az egyik legerősebb a ligában, lábon nem is rossz az ürge, a fal - sokkal jobb, mint korábban - még hellyel közzel meg is védi (volt rosszabb már előtte). Csakhogy:

Amikor indul a snap, elrohan hátra hét (!) lépést... ez kb 2-3 mp, körbenéz, mondjuk újabb 2, ellövi a lézert alsó hangon 5-7 másodperc kell neki, ha ez van, a pali remek... de nincs. Van kb összesen 2-3 másodperce, annyit tud a fala... miért nem játszanak sokkal több slantre (ebből él Rodgers is a sajtiknál... mert a fal ott se sokkal jobb szerintem), vagy miért nem ejti át a lb-ket és 5-8 yardon talál célpontot? Mert kicsit nem tud dobni.

Edzői gáz, de bootleget se játszik... lábon bírná, de nem játszik azt a csapat... pedig időt az is nyerne neki. Ez hiba, hiszen a Browns egész jól kijön ilyenekből, vagy korábban CAAAAM is... néha még RGIII is elvolt ezzel... még mi is ezzel próbálkozunk sokszor. Egy jó rendszerben ez menne Cutlernek is... Ott nem. Pedig ami ott egy év alatt (na jó, kettő) zajlott az nem semmi. Jó az irány.

Még az is rendben lenne, hogy nincs ilyen de játssza a játékát, csakhogy felmegy, játszik, ha jó jó, ha nem, akkor flegmán vállat ránt, néha mutogat, azt ennyi... egyedül, mindenkitől távol leül a padra és mered maga elé, nem elemez... (erre írtam az adott jelenetet Marshallal). Valahogy a "kiállok és megy, vagy nem, de én akkor is király vagyok" életérzést látom rajta és ez baj... szerintem.

Arizonában se menne ez másképp... szerintem. A célpontjai jók a maciknál. A falhoz meg írtam mit tehetne... ennyi

Amúgy bírom a palit, de ettől még karakterproblémás és szerintem a dobásban egysíkú... nem tudnám ezt se megtenni, de mint szurkoló, természetesen én ehhez is értek 😀 XD

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
A blitz mögé kell bedobni, na ezt nem tudja...Collapo
ok, tényleg csak elméletben:
ha most átmenne Arizonába... 😊
több mint 11 éve
A blitz mögé kell bedobni, na ezt nem tudja...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
mit szóltok Cutler-hez???

mielőtt bárki szememre vetné, hogy ez nem az a fórum, csak azért kérdezemn, mert lám egy tényleg nagy szerződés után is lehet csere még az évben is akár ... (és ráadásul őt egy franchise QB-nek tartom...)nhm
Mr. Flegmával az a baj, hogy amikor melléül Marshall és próbálja mondani, hogy mitől döglik a légy, letátikázza... nyeglén megrántja a vállát és... ennyi. Egyébiránt nekem a dobótechnikájával van bajom, az a pasi csak lézert dob... löbbölni nem tud... így a 3db 6'4''+ emberrel (akik azért nem is kutyaütők) nem tud igazán mit kezdeni... nem tudom, szerintem megérdemli, hogy pihenjen, ugyanakkor kétlem, hogy hatna rá...Collapo
jja, de elég nehéz löbbölgetni 30+ sack-kel a nyakadba... 😊
több mint 11 éve

mielőtt bárki szememre vetné, hogy ez nem az a fórum, csak azért kérdezemn, mert lám egy tényleg nagy szerződés után is lehet csere még az évben is akár ... (és ráadásul őt egy franchise QB-nek tartom...)nhm
Mr. Flegmával az a baj, hogy amikor melléül Marshall és próbálja mondani, hogy mitől döglik a légy, letátikázza... nyeglén megrántja a vállát és... ennyi. Egyébiránt nekem a dobótechnikájával van bajom, az a pasi csak lézert dob... löbbölni nem tud... így a 3db 6'4''+ emberrel (akik azért nem is kutyaütők) nem tud igazán mit kezdeni... nem tudom, szerintem megérdemli, hogy pihenjen, ugyanakkor kétlem, hogy hatna rá...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
meg vagyok döbbenve. annyira mélyen mondjuk nem figyelem a Bearst idén, de nekem is nagy kedvencem a fickó. szeretem az ilyen típusú QB-kat.

nálunk nem lesz ilyen az viszont biztos. :/gabtsi
egyetértek... egy "ilyen típusú QB" rajtunk nagyot dobna! sztem! 😊

nade most bízzunk Daltonban, mást úgyse tehetünk! 😊
több mint 11 éve
meg vagyok döbbenve. annyira mélyen mondjuk nem figyelem a Bearst idén, de nekem is nagy kedvencem a fickó. szeretem az ilyen típusú QB-kat.

nálunk nem lesz ilyen az viszont biztos. :/

több mint 11 éve

mielőtt bárki szememre vetné, hogy ez nem az a fórum, csak azért kérdezemn, mert lám egy tényleg nagy szerződés után is lehet csere még az évben is akár ... (és ráadásul őt egy franchise QB-nek tartom...)
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szerintem is jó lenne de a rendszer nem enged ketszer ua. az emaillel reggelni ! Bocs az OFFérthorvath.sebi@gmail.com
át tudom írni a jelenlegi e-mail címed valami kamura.
utána regelj újra.
1 perc kb.

több mint 11 éve
horvath.sebi@gmail.com Cincinnati Bengals 59
Talán az ideinél is nehezebbnek tűnik ! 😕horvath.sebi@gmail.com
Jelenlegi állás szerint jönne még otthon az IND és idegenben a NE.
Nekem tetszik.Mikey
Nekem ami meredek a Denver Arizona NE idegenbenhorvath.sebi@gmail.com
Teljesen OFF: Szerintem jól tennéd, ha lecserélnéd a usernevedet az email címedről valami fantázia névre. 😊 Persze, ha nem zavar, hogy ezresével kapod a spam leveleket, akkor nem szóltam. 😊peterk2005
Szerintem is jó lenne de a rendszer nem enged ketszer ua. az emaillel reggelni ! Bocs az OFFért

Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Cincinnati Bengals running back Jeremy Hill was named AFC Offensive player of the Week on Wednesday for his performance against the Cleveland Browns where he generated 148 yards rushing and scored two touchdowns.Cincy Jungle
:cool:

több mint 11 éve
OFF: próbálta, nem lehet, max ha újat regel... ON
Izgi csata lesz ez... remélem veritek a vasat... ha így leszesz, lesz esély, hogy besegítsetek minket a PO-ba

Alissa

NFL - Not For Ladies!