Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Lewis azt mondta, hogy a két kölyök, Dennard és Kirkpatrick a hátralévő meccseken több lehetőséget fog kapni a védelemben, mint az elmúlt időben. Indokolta ezt azzal, hogy szerinte megérdemlik.Hát igen, én sem kritizálnám nyíltan az utóbbi időben többször szarul, mint jól játszó veterán cornereimet. 😊
Amellett valóban megérdemelnék már végre a komolyabb lehetőséget.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
összecsomagoljuk Manci-t, idén többet nem kezd! 😊
több mint 11 éve
Állítólag külön koreográfiával készül Marvin számára. 😀Más: közben hivatalosan is bejelentették, hogy Johnny "Midget" Manziel kezd ellenünk vasárnap.megyerikriszPitsába. Ráadásul még szeretem is, így nem kívánnék neki szar debütálást, de most muszáj leszek.nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Más: közben hivatalosan is bejelentették, hogy Johnny "Midget" Manziel kezd ellenünk vasárnap.megyerikriszPitsába. Ráadásul még szeretem is, így nem kívánnék neki szar debütálást, de most muszáj leszek.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Valamiert ugy erzem, inkabb az agyrazkodasainak lehet olyan utohatasa, amirol nem tudunk.MikeyNem hiszem, bár nem vagyunk közel a tűzhöz. Több meccs előtt is lement a pályára mozogni, és akik láttk, azt mondták, marhára nem az igazi, húzza a lábát. Mindegy, az agyrázkódások miatt biztos, hogy nem árt neki a pihenés, erősödjön meg a következő szezon kezdetére. Állítólag nagyon szarul viseli a tétlenséget, a habitusát ismerve ezen nem csodálkozom.
Más: közben hivatalosan is bejelentették, hogy Johnny "Midget" Manziel kezd ellenünk vasárnap.
több mint 11 éve
Valamiert ugy erzem, inkabb az agyrazkodasainak lehet olyan utohatasa, amirol nem tudunk.
több mint 11 éve
Hát ez szívás. Mondjuk ezek után tényleg érthetetlen, hogy miért kellett ennyit várni. Másrészt meg az orvosi stáb kompetenciáját is megkérdőjelezi, hogy egy kezelésre egy-két hetet mondanak, aztán rámegy a szezon. 😕munozÉn inkább amiatt aggódom, hogy mi történhetett a műtétnél, ha egy két hetes gyógyulás eddig húzódik. AJ McCarron A keretben. Campbell, takarodj.
több mint 11 éve
Hát ez szívás. Mondjuk ezek után tényleg érthetetlen, hogy miért kellett ennyit várni. Másrészt meg az orvosi stáb kompetenciáját is megkérdőjelezi, hogy egy kezelésre egy-két hetet mondanak, aztán rámegy a szezon. 😕
több mint 11 éve
Burfict hivatalosan is IR. Fuck!
több mint 11 éve
nem is tudom, hogy rá legyek ideges az ilyen válaszok miatt, vagy az egybites újságírókra, akik nem kérdeznek rá, hogy minek tart aktív rosteren egy embert akinek semmi hasznát nem vesszük idén. ugye onnan indult a story, hogy atroszkópos műtét, max két hét, ha jól számolom ez 7 hete volt és még mindig lehet olyan választ adni, hogy I don't know, we'll see...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Marvint kérdezték Burfictről a tegnapi sajtótájékoztatón:How is he doing?Lewis-to-hungarian: idén már nem látjuk játszani.
"I don’t know, we’ll see."
Is there a chance we’ll see him again this season?
"Again, I don’t know. We’ll see him when everybody says he’s ready to play or good enough to play we’ll have an idea."
több mint 11 éve
szted most már lesz csere ? nálunk úgy tudom hogy Hoyerre (és persze vmennyire Johnnyra is) készülnek.gabtsiha most sem o kezdene, az mar egyertelmuen ellene szolna, nem Hoyer mellett. Ha Bortles es tsai a palyan lehetnek, nehogy mar Manziel ne ferjen be 13 meccs padozas utan.
Marvint en sem igazan ertem, elso meccs elott Little, most o, remelem az eredmeny is hasonlo lesz 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
nem, ez szimpla parasztság volt.
több mint 11 éve
nem is értem Marvint, ha már felhoztad, hogy lehetett ilyen fasz. teljesen out of characther. minek kellett ezt mondani.gabtsiegy kis ízelítő az nfl szakma mérhetetlenül konzervatív szemléletéből, és hogy milyen előítéletekkel kell megküzdenie egy nem PROtotípus (értsd 185+ cm magas, kemény kötésű, fehér pocket qb) irányítónak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nem is értem Marvint, ha már felhoztad, hogy lehetett ilyen fasz. teljesen out of characther. minek kellett ezt mondani.
több mint 11 éve
szted most már lesz csere ? nálunk úgy tudom hogy Hoyerre (és persze vmennyire Johnnyra is) készülnek.gabtsiegy törpére nem is kell készülni :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nem nagyon hiszem. maximum annyiban, hogy Johnny lábbal is veszélyes, és erre adott esetben külön kell figyelni, ami más területről vonhat el megfelelő embereket és nyithat nagyobb területet a passzjátéknak. azon kívül Hoyerrel sem a pocket passing ment, Johnny-val se nagyon gondolom, hogy az menne. és gondolom jegyzetelt erősen Shanahan vasárnap, counter run, misdirection, PA, rollout fogunk látni mindent amivel szopatható a lassú back7.hat, ha Johnny kezd akkor azert lehetnek meglepetesek 😊Joey TribbianiAz első meccsből nem szabad viszont kiindulni, az egy totális katasztrófa volt.gabtsiHülyén hangzik, de pont ezért bízom én is győzelemben. Annál mindenképp jobbak vagyunk, ráadásul mi tudjuk, hogy mit fog játszani a browns, mert nekik nem kell változtatni. Egyedül attól tartok hogy egy szoros meccsnél sokat számíthat az önbizalom, abban pedig a túloldalon most talán jobban állnak. Bár az elmúlt meccseiken volt ott is bénázás szépen.nasheem
szted most már lesz csere ? nálunk úgy tudom hogy Hoyerre (és persze vmennyire Johnnyra is) készülnek.
több mint 11 éve
hat, ha Johnny kezd akkor azert lehetnek meglepetesek 😊Az első meccsből nem szabad viszont kiindulni, az egy totális katasztrófa volt.gabtsiHülyén hangzik, de pont ezért bízom én is győzelemben. Annál mindenképp jobbak vagyunk, ráadásul mi tudjuk, hogy mit fog játszani a browns, mert nekik nem kell változtatni. Egyedül attól tartok hogy egy szoros meccsnél sokat számíthat az önbizalom, abban pedig a túloldalon most talán jobban állnak. Bár az elmúlt meccseiken volt ott is bénázás szépen.nasheem
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Az első meccsből nem szabad viszont kiindulni, az egy totális katasztrófa volt.gabtsiHülyén hangzik, de pont ezért bízom én is győzelemben. Annál mindenképp jobbak vagyunk, ráadásul mi tudjuk, hogy mit fog játszani a browns, mert nekik nem kell változtatni. Egyedül attól tartok hogy egy szoros meccsnél sokat számíthat az önbizalom, abban pedig a túloldalon most talán jobban állnak. Bár az elmúlt meccseiken volt ott is bénázás szépen.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
tudom ám, hogy tudod... 😊tudom ám én azt, félreérthetőre sikeredett 😊én azt mondom, verni fogjuk a denvert 😊ezzel csak az a baj, h először megyünk Cleveland-be.. 😊
és ha verjük a brownst akkor po, ha nem akkor majd jövőre.Rush
lehet hülyén hangzik, de megmondom őszintén, én a Browns-tól jobban fázom... 😊nhm
pontosan ezt szerettem volna sugallni ezzel, hogy bizonytalanabb vagyok a browns meccsben mint a pacikéban 😊Rush
több mint 11 éve
Ez a legkönnyebb meccs a hátralevő menetrendben - including playoffs, ami nem jelenti hogy könnyű lesz, de ha nem nyerjük meg nincs is miről beszélni.Az első meccsből nem szabad viszont kiindulni, az egy totális katasztrófa volt.
több mint 11 éve
tudom ám én azt, félreérthetőre sikeredett 😊én azt mondom, verni fogjuk a denvert 😊ezzel csak az a baj, h először megyünk Cleveland-be.. 😊
lehet hülyén hangzik, de megmondom őszintén, én a Browns-tól jobban fázom... 😊nhm
pontosan ezt szerettem volna sugallni ezzel, hogy bizonytalanabb vagyok a browns meccsben mint a pacikéban 😊
több mint 11 éve
én azt mondom, verni fogjuk a denvert 😊ezzel csak az a baj, h először megyünk Cleveland-be.. 😊
lehet hülyén hangzik, de megmondom őszintén, én a Browns-tól jobban fázom... 😊
több mint 11 éve
én azt mondom, verni fogjuk a denvert 😊 és ha verjük a brownst akkor po, ha nem akkor majd jövőre.