Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
grat., valahogy így kell stílusosan visszavágni !Kb. 3 éve unalmas!!!
a money sign egy idő után azért uncsi volt :-/Joey Tribbiani

GOOD JOB!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Grehamnek nem volt kedve játszani?Nem hiszem, hogy ne lett volna kedve játszani. Múlt héten jól ment neki, contract yearben van. Soha nem játszott még, mikor questionable volt a státusza. Hewittre kell egy kis súlyt pakolni (amit egyébként tervez is az edzői kar), akkor semmi gond sem lesz nélküle.
Mert volt olyan hír, hogy a csapat szerint nem is volt annyira sérült, és játszhatott volna, ha akra. Ezzel kapcsolatban van valami infó?
Mondjuk ki már nem kellene rúgni, mert év végén csak elviszi valaki, és jön helyette valami hátsó kompenzációs pick.munoz
A kurva gépem 4 perccel a kickoff előtt halt be, 3 perccel a meccs vége után végeztem az újratelepítéssel. Kicsit káromkodtam. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Grehamnek nem volt kedve játszani? Mert volt olyan hír, hogy a csapat szerint nem is volt annyira sérült, és játszhatott volna, ha akra. Ezzel kapcsolatban van valami infó?
Mondjuk ki már nem kellene rúgni, mert év végén csak elviszi valaki, és jön helyette valami hátsó kompenzációs pick.
több mint 11 éve
ha az utolsó két meccsből csak az egyiket megnyerjük megvan a PO. 2006-ban pont ugyanez volt, és akkor is a Denver és a Steelers volt a végén. nem sikerült. a karácsonyi denver elleni meccs az különösen elképesztő volt.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
a heinzen kell nyerni a PO-ért, semmi más nem számít.gabtsiHa a Denver ma nyer, akkor a SD-KC pároból az egyik már biztos, hogy mögöttünk végez (mert egymással játszanak az utolsó fordulóban és valakinek így legalább 7 veresége lesz). Persze előre nem lehet tudni, de az kellene, hogy a "másik csapat" bukjon a jövő héten.
A legbiztosabb az lenne, ha a Steelers és a 49-ers megveri őket, akkor a Denver elleni meccsen hétfőn már úgy léphet a csapat pályára, hogy az utolsó két fordulótól függetlenül sorozatban negyedszer is rájátszásba került a csapat. Az persze nagyon nem lesz mindegy, hogy akkor Bengals-Steelers-Ravens hármas milyen sorrendben végez, ki megy kihez, illetve a Coltshoz.
több mint 11 éve
Nemrég hasonló volt a helyzet, akkor nyertünk ott. Mekkora meccs volt! Na de most monitoringozom a jövő heti ellenfelünket.
több mint 11 éve
pont ez az, nem kellene szenzációsnak lennie, csak egy átlagos is elég lenne. a heinzen kell nyerni a PO-ért, semmi más nem számít.
több mint 11 éve
Ha 240 futott mellé még az is szenzációs lenne... 30-0-ra nyertünk, pár napig nem vagyok hajlandó panaszkodni.a money sign egy idő után azért uncsi volt :-/Joey Tribbianicsak Geno nem mutatta, az se véletlen.
horribilis a passzjátékunkgabtsi
több mint 11 éve
a money sign egy idő után azért uncsi volt :-/Joey Tribbianicsak Geno nem mutatta, az se véletlen.
horribilis a passzjátékunk
több mint 11 éve
Nugent apukája meghalt a héten, ahogy Hue-é is, ennek ellenére itt voltak, mindketten jól szerepeltek. Nugent a CAR elleni nagy hibák óta 11/11.megyerikriszakkor raktam ki a fantasymből, azóta 11/11.... 😊
már nem rakom vissza, jó? 😊
több mint 11 éve
Nugent apukája meghalt a héten, ahogy Hue-é is, ennek ellenére itt voltak, mindketten jól szerepeltek. Nugent a CAR elleni nagy hibák óta 11/11.
több mint 11 éve
akkor most jöhet a Denver, de ne hétfő este, hanem holnap! 😉
több mint 11 éve
Bár mindig 240+ yardot futna a csapat. 😊 Burkhead tídíjénél ujjongtam. 😕)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Azt hiszem Newhouse "helyettese" megvan. Nagyon egyben volt a csapat, szegény Jonny meg kemény leckét kapott abból, hogy mi a különbség az NFL meg az NCAA között.A következő két meccsből egyet be kell húzni, és akkor meglesz a PO.
több mint 11 éve
Kicsi vagyok én ehhez...Vágom, hogy minden meccs más, de akkor is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
grat., valahogy így kell stílusosan visszavágni !a money sign egy idő után azért uncsi volt :-/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
#Bengals inactivesQB McCarron
WR Dane Sanzenbacher
CB Terence Newman
OT Tanner Hawkinson
TE Jermaine Gresham
WR James Wright
DE Margus Hunt
Gresham helyén a mindig zseniális(...) Kevin Brock kezd, aki megoszthatja a snapeket a szintén zseniális Newhouse-zal, aki minden poszton kimagasló teljesítményre képes.
Newman nem játszik, Pacman sem 100as, ma megmutathatja Dre és Dennard. Kell ennél jobb alkalom?
több mint 11 éve
Pacman és Newman is kérdéses, még a végén tényleg Dre/Dennard kombó lesz a kezdőben? 😀The Cincinnati Bengals could be without their starting tight end when they take on the Cleveland Browns this week. Jermaine Gresham missed Friday's practice after being limited during Thursday's session, putting his status in doubt for Sunday's AFC North clash.Cincy JungleVégre valahára volt egy jobb meccse, teljesen egyértelmű, hogy a rá következőt kihagyja. 😓
Rajta kívül Wright és Hunt biztosan nem játszik.Mikey
több mint 11 éve
The Cincinnati Bengals could be without their starting tight end when they take on the Cleveland Browns this week. Jermaine Gresham missed Friday's practice after being limited during Thursday's session, putting his status in doubt for Sunday's AFC North clash.Cincy JungleVégre valahára volt egy jobb meccse, teljesen egyértelmű, hogy a rá következőt kihagyja. 😓
Rajta kívül Wright és Hunt biztosan nem játszik.
több mint 11 éve
Valahogy miért nem érzem, hogy nálunk McCoy meg Sproles zavarná egymást 😛 (nyilván más offensek, de akkor is sztem a példa ül)dandePersze, hangsúlyozom, ez nem az én véleményem. Ha már ilyen képességű játékosaink vannak, inkább a playbookot kellene átírni, rájuk szabni, mintsem eltrédelni valamelyiket vagy ilyen Little-Sanzenbacher féle jóemberekkel próbálkozni.
több mint 11 éve
Valahogy miért nem érzem, hogy nálunk McCoy meg Sproles zavarná egymást 😛 (nyilván más offensek, de akkor is sztem a példa ül)
több mint 11 éve
Aki ilyet ír, az maximum szagértő lehet. 😊
több mint 11 éve
Újra Hill lesz a kezdő RB vasárnap. (Y)MikeyEnnek én is örülök, bár a kinti szakértők szvsz egy kicsit átestek a ló túloldalára. Már többtől is olvastam olyanokat, hogy el kellene trade-elnünk Giót, mert úgy sem tudjuk minkét RB-t teljesen kihasználni.
több mint 11 éve
Újra Hill lesz a kezdő RB vasárnap. (Y)
több mint 11 éve
Úgy néz ki, Burfictet újra műteni kell. Ezzel el is dőlt a térd vs. agyrázkódás dilemma.Spoiler a hajnali meccsel összefüggésben: | már akkor is mondtam, de éjjel meggyőződtem róla, hogy idiótaság volt Rucker helyett Geathersszel hosszabbítani. Több élet volt benne egy meccs alatt, mint Geathersben egész pályafutása közben. |