Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az mindenképpen nagy hasznunkra válhat, hogy a Bills, a Phins, a Bolts és a Cheifs is szopón volt. és körbe is játszanak még szóval lesz itt szép mulatság.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Verjük meg a Browns-t először, aztán okosabbak leszünk. Lehet, hogy nem is kell három meccs, eggyel is meglehet a WC hely. Jó ahhoz kell némi szerencse is, de hát egyszer az is rákacsinthat ugye erre a nyomorult csapatra 😊
több mint 11 éve
a legutóbbi zakó után hármat nyertünk zsinórban. én ennyi bíztatót tudok mondani 😊

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Viszont - kövezzetek meg, de - nem látom, hogy a hátralévő három meccsből kettőt be tudna húzni a csapat. A rájátszáshoz pedig kéne.Mikey
Szvsz lehetetlen látni. Annyira kétarcúak vagyunk, mint maga a liga. Korábban sem láttam, hogy leverjük idegenben a NO-t, ahogy azt sem, hogy vért izzadunk a Tampa ellen. Teljesen kiszámíthatatlan.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Általában kritikus vagyok Daltonnal, és az a fumble rosszkor jött (mint általában minden fumble 😊) de messze nem éreztem, hogy ez ennyire rajta ment volna el.munoz
Szvsz régen volt ennyire összeszedett és magabiztos. Túlzok kicsit, de a fumble-ön [szerk.: ami pedig inkább pech volt, mint hiba] kívül közel tökéletes játékot rakott fel a pályára.

Hogy a csapat miért esett össze a labdavesztéstől, azt viszont én sem értem. Főleg, hogy a védelem miért. Egy komoly eredményért hajtó csapatnak ilyet nem szabad tennie.

Viszont - kövezzetek meg, de - nem látom, hogy a hátralévő három meccsből kettőt be tudna húzni a csapat. A rájátszáshoz pedig kéne.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Általában kritikus vagyok Daltonnal, és az a fumble rosszkor jött (mint általában minden fumble 😊) de messze nem éreztem, hogy ez ennyire rajta ment volna el. Kétszer fordított meccs közben hátrányból, mind a kettő komoly momentum volt, főleg a Greennek adott hosszú passz volt demoralizáló. Viszont a D a második félidőben majdnem minden driveból TD-t kapott. Az utóbbi hetekben, meg az elmúlt években, ha kellett oda tudták magukat tenni, és legalább FG-n meg tudták állítani az ellenfelet, tegnap ez nagyon nem jött össze. Emellett az OL a második félidőben finoman szólva sem igazán segítette a futást.munoz
egyáltalán nem rajta ment el. nem ő engedett 500+ yardot. de az a momentum, ott megfordította a meccset. addig az egész csapat jól állt a lábán, onnantól meg minden összecsuklott. de ilyen esetek benne vannak sajnos egy meccsben, ettől nem kellene így összeesni. nem igazán értem, hogy mi történt, egészen addig a kezünkben volt a meccs.

persze az sem tudom ki gondolta, hogy a Clarke-Still-Peko-Geathers fal az hatékony lesz a negyedik negyed nyitó játékéra, jött is belőle Bell 53 yardos futása. pedig egészen addig kordában volt tartva. aztán jött a fumbli...

több mint 11 éve
. Az utóbbi hetekben, meg az elmúlt években, ha kellett oda tudták magukat tenni, és legalább FG-n meg tudták állítani az ellenfelet, tegnap ez nagyon nem jött össze.munoz
Nem? Szerintem kétszer is FG-n tartották őket RZ-n belül. A baj, hogy nagyon könnyen eljutottak odáig. Newman kezd fáradni, Hall első lépése elveszni látszik, kellene a rotáció.

több mint 11 éve
Lehet, furán hangzik, de engem annyira nem viselt meg a tegnapi. A fumbliig teljesen pariban voltunk, sőt, az ott a mi momentumunk lehetett volna, nagy kár, hogy gyorsan fordult a kocka. Azokkal sem értek egyet, akik ezért tegnap Dalton megint világgá üldözték volna. Ott centikről, századmásodpercekről volt szó, ennyin múlott, hogy elakadt a labda sarka Hillben. Addig kifejezetten tökösen, jól játszott.

Nézzétek a big picture-t! Nem vagyunk nagy csapat, kifejezetten kulcsemberek sora hiányzik-lábadozik, nincs klasszis irányítónk, mégis versenyben vagyunk. Sőt még mindig vezetjük a csoportot. Engem sokkal jobban elszomorít, hogy 3 meccs, és vége az idei alapszakasznak.

több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Általában kritikus vagyok Daltonnal, és az a fumble rosszkor jött (mint általában minden fumble 😊) de messze nem éreztem, hogy ez ennyire rajta ment volna el. Kétszer fordított meccs közben hátrányból, mind a kettő komoly momentum volt, főleg a Greennek adott hosszú passz volt demoralizáló. Viszont a D a második félidőben majdnem minden driveból TD-t kapott. Az utóbbi hetekben, meg az elmúlt években, ha kellett oda tudták magukat tenni, és legalább FG-n meg tudták állítani az ellenfelet, tegnap ez nagyon nem jött össze. Emellett az OL a második félidőben finoman szólva sem igazán segítette a futást.
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
szerény számításaim alapján még az is előfordulhat, hogy három csapat megy tőlünk a PO -ba, bár akkor nagy valószínűséggel a Baltimore-ral játszunk...

mindenesetre az uccsó meccsnek legalább lesz tétje, az már egy igazi PO meccsnek számít! 😊
viszont ha két W-nel megyünk a Heinz-re, akkor mindegy! 😊
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Brutális szopó!

Halftime adjustment, dalton áramszünet, zeró pass rush. Végülis csak a szokásos, de azt akkor sem értem h az irányító hibajatol miért kell osszeesni mindenkinek...

Jovoheti kötelező, és immár a heinzen is nyerni kell, ha nem lesz csoda a Broncos ellen.gabtsi
megmondom miért: (lehet hogy pár embernek ez nem fog tetszeni!😊
pontosan ez fogalmazódott meg bennem is, hogy ott volt a momentum, amikor Dalton fumblizott... és késsz!
namost számomra itt derült ki, hogy nálunk Dalton franchise QB (vagy az lesz, legalábbis azt akarják...) ! ez van ezt kell szeretni!
több mint 11 éve
51 elkapasra jut 13 drop. Az sok. Samu ráadásul nem #2, hanem hátrébb lenne, inkább csak RZ threat a normál felállásban.megyerikrisz
Személyes vélemény, de Sanuban sokkal több van, mint Marvin Jonesban, csak sajnos inkonzisztens. Ha egy WR-nek csak annyi dolga lenne, hogy ne ejtse el a labdákat, akkor arra ott van Jason Avant, minden évben van 5 ilyen WR FA-n. Sanu bármit képes lehúzni, plusz rengeteg trükkös játékot lehet rá szabni.MarioAna
Egyetértek. És mellette iszonyat gyors is a pali. Ezért nem értem miért nem volt ma rá több játék.Davidka85
Akkor hozzunk azokból a biztos kezű WR-ekbol nagyon gyorsan, mert AJ-n kívül nincs ilyen a keretben.

több mint 11 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
51 elkapasra jut 13 drop. Az sok. Samu ráadásul nem #2, hanem hátrébb lenne, inkább csak RZ threat a normál felállásban.megyerikrisz
Személyes vélemény, de Sanuban sokkal több van, mint Marvin Jonesban, csak sajnos inkonzisztens. Ha egy WR-nek csak annyi dolga lenne, hogy ne ejtse el a labdákat, akkor arra ott van Jason Avant, minden évben van 5 ilyen WR FA-n. Sanu bármit képes lehúzni, plusz rengeteg trükkös játékot lehet rá szabni.MarioAna
Egyetértek. És mellette iszonyat gyors is a pali. Ezért nem értem miért nem volt ma rá több játék.
több mint 11 éve
És még egy. Gio aggasztóan hatástalan.
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Személyes vélemény, de Sanuban sokkal több van, mint Marvin Jonesban, csak sajnos inkonzisztens. Ha egy WR-nek csak annyi dolga lenne, hogy ne ejtse el a labdákat, akkor arra ott van Jason Avant, minden évben van 5 ilyen WR FA-n. Sanu bármit képes lehúzni, plusz rengeteg trükkös játékot lehet rá szabni.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Brutális szopó!

Halftime adjustment, dalton áramszünet, zeró pass rush. Végülis csak a szokásos, de azt akkor sem értem h az irányító hibajatol miért kell osszeesni mindenkinek...

Jovoheti kötelező, és immár a heinzen is nyerni kell, ha nem lesz csoda a Broncos ellen.gabtsi
Az utóbbi 5 meccsen 2 sack. Így nem lesz egyszerű.

több mint 11 éve
Brutális szopó!

Jovoheti kötelező, és immár a heinzen is nyerni kell, ha nem lesz csoda a Broncos ellen.

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Na akkor megyek eret vágni... faszkivannasheem
Azt ne! Mondom újra, vezetjük a csoportot.megyerikrisz
Ezért csak az egyik kezemen 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Na akkor megyek eret vágni... faszkivannasheem
Azt ne! Mondom újra, vezetjük a csoportot.

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Na akkor megyek eret vágni... faszkivan

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
51 elkapasra jut 13 drop. Az sok. Samu ráadásul nem #2, hanem hátrébb lenne, inkább csak RZ threat a normál felállásban.

több mint 11 éve
Davidka85, azért, mert San vezeti az egész NFL-t droppokban?
Egyébként nagy lehetőség volt, de semmi sincs veszve, csak sokkal nehezebb lett.megyerikrisz
Az lehet, de mellette van 51 elkapása. És egy #2 elkapó felé akkor sem kb 2 passz megy, főleg ha olyanokra képes mint Mo és ha olyan CB fogja mint Gay (nem megbántva senkit, de azért ő nem ligaelit játékos). De továbbra sem ezen múlt.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 858 — Steelers fan
Ez a negyedik negyed valami katasztrófa volt... 😕 Lehet, hogy úszik a PO is? Jövő héten kiderül... Ezt nagyon meg kellett volna fogni.rizanjn
Inkább az egész második félidő nem sikerült egy játékot leszámítva. A falak. Sokkal több kell. És nem értettem miért nem kereste Dalton Sanut, pedig nem egy Revis vagy Sherman volt rajta. Rajtuk kívül nem volt valódi elkapásra képes ember ma, mert Gresham nem az a meccsenkénti kb 2-3 elkapásán kívül, ami max 5 yard (TD több volt, de az véletlen). D-lineba nagyon kellenek emberek. Annyi mínuszos futásból lett plusz, hogy hihetetlen. És ez nemcsak Bell érdeme - aki valószínű, hogy életet szezonját futja. Hiába másodéves, ilyen nem sokszor szokott egy pályafutás alatt többször összejönni, használható csere nélkül, bármilyen sérülés nélkül - a misstackle is ott volt rendesen. Steelers O-fal ott volt ma mind futásblokkban (Miller kiemelve), mind passzvédelemben. Saját O-faltól is több kell, utásblokkban főleg.
Vereség lett, de nem érzem akkora tragédiának, mint az korábbi tragikus produkciójú vereségeket. Ott teljes kilátástalanság volt, ma nem. Csak volt egy ma jobb ellenfél. A fumble volt a döntő momentum, onnantól a Steelers nagyon magasra, a Cincy meg nagyon mélyre került. Ha a másik oldalon történik, lehet ott is ugyanez a vége. Ez nyilván hülyeség, meg értelmetlen, mert ha-val kezdődik és a ha-val kezdődő mondtatoknak, tudjuk, hogy semmi értelme nincs. Ennyire kis dolgokon múlott és most nem mifelénk, ennyi.Davidka85
Minket ismerve idén, simán benne lehetett volna egy öszeomlás jellegű végjáték D-oldalon, vagy ahogy most is láttuk, 1-2 nagy dobás - játék, és ott a sima TD, mivelé nagyon sebezhető finoman szólva a Steelers D.
Így még brutkóbb a csoport finálé, elképesztő, ami idén megy.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Szerintem most pár napig nagyon magam alatt leszek.

Ami azt illeti, az a csapat, amelyik hazai csoportmeccseiből kettőn úgy kikap, ahogy idén a Bengals tette, nagyjából semmit nem érdemel.
Csoportgyőzelmet és/vagy rájátszást különösen nem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Davidka85, azért, mert San vezeti az egész NFL-t droppokban?
Egyébként nagy lehetőség volt, de semmi sincs veszve, csak sokkal nehezebb lett.