Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Teljesen OFF: Szerintem jól tennéd, ha lecserélnéd a usernevedet az email címedről valami fantázia névre. 😊 Persze, ha nem zavar, hogy ezresével kapod a spam leveleket, akkor nem szóltam. 😊Nekem ami meredek a Denver Arizona NE idegenbenhorvath.sebi@gmail.comTalán az ideinél is nehezebbnek tűnik ! 😕horvath.sebi@gmail.comJelenlegi állás szerint jönne még otthon az IND és idegenben a NE.
Nekem tetszik.Mikey

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nekem ami meredek a Denver Arizona NE idegenbenTalán az ideinél is nehezebbnek tűnik ! 😕horvath.sebi@gmail.comJelenlegi állás szerint jönne még otthon az IND és idegenben a NE.
Nekem tetszik.Mikey
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Talán az ideinél is nehezebbnek tűnik ! 😕horvath.sebi@gmail.comJelenlegi állás szerint jönne még otthon az IND és idegenben a NE.
Nekem tetszik.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
A www.fbschedules.com/ találtam egy kis infót a jövő évi schedule-ról Otthon a csoporton kívüli ellenfelek:
Kansas City, San Diego, St. Louis, Seattle, AFC South
Idegenben : Denver, Oakland, Arizona, San Francisco, AFC East
Talán az ideinél is nehezebbnek tűnik ! 😕
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Lewis Hillről: "I think he did OK. He's got to hold onto the football more though, or he'll find himself standing beside me more often than he wants."---
#Hill4RoY: Hill also become the first NFL rookie to generate 140 yards rushing in three games in the same season since Cadillac Williams in 2005.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
nézzétek meg a postgame locker room speech-et, megéri...www.bengals.com/media-lounge/videos/Postgame-Locker-Room-Speech-1214--Browns/d6dbc882-14fa-4f32-a4c6-bedea1c7eeeb
azért az is jelent vmit, hogy Nugent Daltonhoz ment oda másodszorra...
jó a csapatunk, ennyi! 😊
több mint 11 éve
meglettek később is köszi....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Esetleg a tenyard, vagy a mag, más tippem nincs. Előbbinél tuti van, én is onnan szedtem.nálam úgy is csak 10.hétig vannak otthon 😊 azért kértem linket, hátha valakinél közvetlenül elérhetőek...... Azért köszi 😉memeHello valaki Pm-ben tudna dobni egy mecsnézős kinket? Kalózékat nem találtam otthon...Org helyett cr kell a végére, máris otthon lesznek. 😉megyerikrisz
Előre is köszimeme
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
nálam úgy is csak 10.hétig vannak otthon 😊 azért kértem linket, hátha valakinél közvetlenül elérhetőek...... Azért köszi 😉Hello valaki Pm-ben tudna dobni egy mecsnézős kinket? Kalózékat nem találtam otthon...Org helyett cr kell a végére, máris otthon lesznek. 😉megyerikrisz
Előre is köszimeme
több mint 11 éve
Hello valaki Pm-ben tudna dobni egy mecsnézős kinket? Kalózékat nem találtam otthon...Org helyett cr kell a végére, máris otthon lesznek. 😉
Előre is köszimeme
több mint 11 éve
Hello valaki Pm-ben tudna dobni egy mecsnézős kinket? Kalózékat nem találtam otthon...Előre is köszi
több mint 11 éve
Amúgy tök furcsa, mert nekem is úgy tűnt, hogy Thomson mennyire dominált. Erre nézem a snapszámokat, és kiderült, hogy 37%-ban volt csak fent, majdnem annyit, mint Still.
több mint 11 éve
most a héten. gondolom Marvinnak szólt a törpés megjegyzésre, de akkor se kell neki is parasztnak lenni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
erről tényleg lemaradtam, a mostani meccs előtt mondta, v. még az odavágókor ?tett egy nekem nem igen tetsző megjegyzést arról, hogy micsoda lúzer team a Bengals, és külön kiemelte, hogy beszélt arról a játékosainak, hogy nézzék meg jól a Bengalst, hogy nehogy hasonló vesztesek legyen ők is.így hogy a futást ilyen szinten fogtuk, nekünk meg ilyen szinten ment, nem volt kérdés, hogy mi lesz. buzi Pettine legalább megkapta az arcába.lemaradtam valamiről, mit csinált Pettine ?Joey Tribbiani
gabtsi
picit talán szerényebben kellene.gabtsi
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
tett egy nekem nem igen tetsző megjegyzést arról, hogy micsoda lúzer team a Bengals, és külön kiemelte, hogy beszélt arról a játékosainak, hogy nézzék meg jól a Bengalst, hogy nehogy hasonló vesztesek legyen ők is.így hogy a futást ilyen szinten fogtuk, nekünk meg ilyen szinten ment, nem volt kérdés, hogy mi lesz. buzi Pettine legalább megkapta az arcába.lemaradtam valamiről, mit csinált Pettine ?Joey Tribbiani
gabtsi
picit talán szerényebben kellene.
több mint 11 éve
így hogy a futást ilyen szinten fogtuk, nekünk meg ilyen szinten ment, nem volt kérdés, hogy mi lesz. buzi Pettine legalább megkapta az arcába.lemaradtam valamiről, mit csinált Pettine ?
gabtsi
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
így hogy a futást ilyen szinten fogtuk, nekünk meg ilyen szinten ment, nem volt kérdés, hogy mi lesz. buzi Pettine legalább megkapta az arcába. 32 O playt futtatott a Browns, nem lehetett más eredménye. de majd jövőhéten meg azután mérlegre tehetjük a D-t, de ez az agresszivitás azért bíztató volt. Thompson óriási formában van.
több mint 11 éve
Akárhogy is játszott JFF, meg kell említeni, hogy a tegnap beszedett 107 yard 1976 óta a legkevesebb a csapat történetében, összességében pedig a 3. legkevesebb.
több mint 11 éve
Mondjuk én inkább arra játszanék, hogy a Denver esetleg pihenteti a sérült Manninget. A Raiders ellen nem hiszem, hogy vesztenének, már csak azért sem, mert nekik aztán nagyon nem kellene már nyerni. Viszont a NE nagy valószínűséggel előttük marad. Így ellenünk akár még egy L is belefér nekik, semmit nem változtat 😊
több mint 11 éve
egyébként Peyton sose kapott ki a Bengalstól, és tudjuk, hogy egyszer minden sorozat megszakad. ebben azt hiszem bízhatunk a jövő hetit illetően!Sőt! A prime time sem az erősségünk, és nem nyert még úgy meccset a Bengals, hogy Tolna megyében néztem volna. Csomó fontos dolog van, amiben bízhatunk! 😀
mást nem tudok.gabtsi
több mint 11 éve
egyébként Peyton sose kapott ki a Bengalstól, és tudjuk, hogy egyszer minden sorozat megszakad. ebben azt hiszem bízhatunk a jövő hetit illetően!mást nem tudok.
több mint 11 éve
Persze, alapból én sem. Csakhogy dzsoni barátunk nem azzal érdemelte ki, hogy szerencsétlen kiscsávóként viselkedett korábban.Hát amikor Mau kapott érte sárgát, azért akkor nem voltam valami hűdehajde vidám. Meg egyébként sem szeretem, amikor az ellenfelet alázzuk. Szerencsétlen kiscsávónak volt elég egyéb baja is. A Heinzen kell majd emberkedni!nasheemNekem egyáltalán nem volt unalmas. Amekkora arccal csinálta dzsoni az egyetemen, eszembe sem jutott sajnálni. Sajnos eddig csak a vine-ra felrakott, kivágott részeket tudtam megnézni, a meccset majd délután, de minden alkalommal nagyon jót röhögtem.megyerikriszgrat., valahogy így kell stílusosan visszavágni !Kb. 3 éve unalmas!!!gaben
a money sign egy idő után azért uncsi volt :-/Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Hát amikor Mau kapott érte sárgát, azért akkor nem voltam valami hűdehajde vidám. Meg egyébként sem szeretem, amikor az ellenfelet alázzuk. Szerencsétlen kiscsávónak volt elég egyéb baja is. A Heinzen kell majd emberkedni!Nekem egyáltalán nem volt unalmas. Amekkora arccal csinálta dzsoni az egyetemen, eszembe sem jutott sajnálni. Sajnos eddig csak a vine-ra felrakott, kivágott részeket tudtam megnézni, a meccset majd délután, de minden alkalommal nagyon jót röhögtem.megyerikriszgrat., valahogy így kell stílusosan visszavágni !Kb. 3 éve unalmas!!!gaben
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Grehamnek nem volt kedve játszani?állítólag Lapham mondott egy ilyet a meccs előtt, hogy "quit"-elt Gresham, ami ugye kb annyit jelent, hogy cserben hagyta a csapatot mert szerinte nem látszott h gondja lenne a bemelegítés alatt. Aztán miközben Lap a meccs után az öltözőben interjúvolt a Lewist, Gresham nem átallotta számon kérni ezt rajta, élő adásban. ebből lett egy kis perpatvar.
Mert volt olyan hír, hogy a csapat szerint nem is volt annyira sérült, és játszhatott volna, ha akra. Ezzel kapcsolatban van valami infó?
Mondjuk ki már nem kellene rúgni, mert év végén csak elviszi valaki, és jön helyette valami hátsó kompenzációs pick.munoz
én nem gondolnám ezt Greshamről, sok rosszat tudok róla mondani (és sok jót is), de hogy ne adna bele mindog mindent azt nem nagyon. aztán Lapham állítólag azt mondta h nem mondott ilyet (quit), majd annyira finomított, hogy vissza kell hallgatni mit is mondott pontosan.
több mint 11 éve
Nekem egyáltalán nem volt unalmas. Amekkora arccal csinálta dzsoni az egyetemen, eszembe sem jutott sajnálni. Sajnos eddig csak a vine-ra felrakott, kivágott részeket tudtam megnézni, a meccset majd délután, de minden alkalommal nagyon jót röhögtem.grat., valahogy így kell stílusosan visszavágni !Kb. 3 éve unalmas!!!gaben