Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 330 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sőt, ha a Denver veszít a Raiders ellen a #2 is meglenne 😀
A meccs előtt bealudtam a gyerekkel, és azt álmodtam, hogy megint a Chargersszel játszunk a PO-ban 😊munoz
Ja, akkor jól néztem. Biztos mindenki tutira veszi hogy nyer a Denver a jövő héten. Ha mi nyerünk és kikap a Denver akkor utolérjük őket, a Colts is odaérhet 11-5-el, na ott nem tudom mi döntene.

több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Sőt, ha a Denver veszít a Raiders ellen a #2 is meglenne 😀
A meccs előtt bealudtam a gyerekkel, és azt álmodtam, hogy megint a Chargersszel játszunk a PO-ban 😊
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 330 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
OH YES! OH YES!!

Hat a második félidő közepén mar lemondtam a meccsről, de a D meg tudott újulni. A futojatek rajos, de Green nélkül gond van.

5. seednel rosszabbak nem lehetünk, ha nyerünk a heinzen akkor 3.gabtsi
Ha nyertek, és kikap a Denver akkor ti 11-4-1, ők 11-5. Szerintem lehettek még 2 kiemeltek, de lehet hogy álmos vagyok és benéztem valamit.

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
OH YES! OH YES!!

Hat a második félidő közepén mar lemondtam a meccsről, de a D meg tudott újulni. A futojatek rajos, de Green nélkül gond van.

5. seednel rosszabbak nem lehetünk, ha nyerünk a heinzen akkor 3.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Hát ez nagy meccs volt. Amikor fordítottak, piszkosul féltem, hogy megint összeomlik a csapat, de most volt tartás. Az egész csapat nagyon rendben volt, Dunlap nagyon nagy király, és visszaszívom, hogy Kirkpatrik bust 😊
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
4 in a row!

A defense és a ST előtt le a kalappal.

szerk.: nasheem, Taylor barátoddal mi történt? 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Ne lyukadjunk ki megint a QB posztnál. :p

Annyi az egész, hogy szvsz most ért el oda a csapat, hogy fel kell lépnie a következő szintre. Ha ez a játékoskeret + edzői stáb megteszi, az a legjobb forgatókönyv, viszont ha nem, akkor tenni kell azért, hogy meglehessen a következő lépés. Legyen bármi a megoldás.

Egyelőre a jelenlegi játékoskeret + edzői stáb nem mutatott jelet arra, hogy meg tudja tenni a következő lépést, de a Broncos és a Steelers ellen, és remélhetőleg januárban ott a lehetőség, hogy lépjen egyet, csak ezt próbáltam kifejezni a lenti hsz-ekben.

Én szurkolok.Mikey
Na bakker, mire megírtam, pont válaszoltál. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Ez nem arról szól, "hogy győzelemnél leszopkodjak mindenkit, vereségnél meg karóba húzzam" hanem szimplán arról, hogy mint mindenki, ez a frencsájz is nyerni akar, legalábbis remélem.
Mikey
"Ha megmutatják, akkor ide nekünk a Super Bowlt, ha nem, akkor pedig komolyan el kell gondolkozni, hogyan tovább."

Na mindegy. Akkor sem tudok azonosulni ezzel a hozzáállással.

"Viszont ha idén is tele lesz rottyantva a nadrág, akkor nem fog nyerni jövőre sem, és azután sem."

Miért is? Minden évben vannak változások. Minden évben más a helyzet. Ha túl nagyot akarunk hirtelen módosítani, abból az esetek többségében pofára esés van. Itt nagyon adom, amit gabtsi mondott, nem tudjuk értékelni, amit az utóbbi években elértünk. Pedig nem vagyunk egy hatalmas frencsájz, ahol ez alapfeltétel lenne.
Viszont ha ezt a mondatodat jól értem, akkor ezen a két meccsen eldől a sorsunk. Mert ha szarok leszünk, akkor jövőre meg utána sem nyerünk, PO-ba meg felesleges lenne menni, mert ott úgyis szarok leszünk, tehát a legegyszerűbb, ha behintjük sóval az egész PBS-t, mert úgyse mi nyerjük a SB-t jövőre.

Azt kellene látni, hogy az egész egyben van, hatalmas gépezet, ahol minden összefügg mindennel. Most látszólag egyensúly van, ezt szem előtt tartva kellene próbálni kijavítani a gyengeségeket. Kérdezzetek meg egy Jags/Raiders/Titans drukkert, mekkora gond lenne, ha azzal kellene foglalkoznia, miért csak a PO-ig jutnak el. Hogy látod, Mikey, mi lenne a megoldás? Küldjük el Marvint? Cseréljünk QB-t? Várom az ötleteket, de megoldást is, mert anélkül lótúrót se ér.

több mint 11 éve
Ne lyukadjunk ki megint a QB posztnál. :p

Annyi az egész, hogy szvsz most ért el oda a csapat, hogy fel kell lépnie a következő szintre. Ha ez a játékoskeret + edzői stáb megteszi, az a legjobb forgatókönyv, viszont ha nem, akkor tenni kell azért, hogy meglehessen a következő lépés. Legyen bármi a megoldás.

Egyelőre a jelenlegi játékoskeret + edzői stáb nem mutatott jelet arra, hogy meg tudja tenni a következő lépést, de a Broncos és a Steelers ellen, és remélhetőleg januárban ott a lehetőség, hogy lépjen egyet, csak ezt próbáltam kifejezni a lenti hsz-ekben.

Én szurkolok.

több mint 11 éve
nem csak a Manning/Colts, az elmúlt 8 évben elit QB csak Brees meg Rodgers nyert egyszer-egyszer. amúgy sanszuk se volt. Se Manning, se Brady. szóval nem olyan egyszerű az persze, hogy vegyél egy jó QB-t, és minden faja.

pl a DL-től is jóval több kellene nálunk, főleg ma meg holnap.

több mint 11 éve
Ahogy Gábor írja.

Viszont ha megint a szokásos "összeomlás" jön - nem feltétlen ma, hanem akár a PIT ellen, akár a rájátszásban - akkor szvsz komolyan el kellene gondolkozni, mi okozhatja, és azt keményen meg kell szüntetni, legyen bármi a megoldás (edzői stáb csere, irányító csere, játékosigazolási politika, tényleg bármi.)

Ez nem arról szól, "hogy győzelemnél leszopkodjak mindenkit, vereségnél meg karóba húzzam" hanem szimplán arról, hogy mint mindenki, ez a frencsájz is nyerni akar, legalábbis remélem.

Viszont ha idén is tele lesz rottyantva a nadrág, akkor nem fog nyerni jövőre sem, és azután sem. Négy évből négyszer elbukni ugyanott véletlenül nem lehet.

De remélem nyer a csapat ma is, jövő héten is, és januárban is, és akkor majd elégedetten dőlök hátra a képzeletbeli fotelemben, hogy na ez az, bebizonyították, hogy tudnak nyerni.Mikey
Szerintem ez sem annyira egyszerű. Manning a Coltsot nagyon sokszor az 1 vagy a 2. kiemelésig vitte, aztán jöttek a one and done meccsek a PO-ban. Tehát még egy extraklasszis esetében sem evidencia, hogy a kész csapat PO győzelmeket jelent.
De jusson be a Bengals, aztán meglátjuk, hogy mi lesz januárban.
több mint 11 éve
Ahogy Gábor írja.

Viszont ha megint a szokásos "összeomlás" jön - nem feltétlen ma, hanem akár a PIT ellen, akár a rájátszásban - akkor szvsz komolyan el kellene gondolkozni, mi okozhatja, és azt keményen meg kell szüntetni, legyen bármi a megoldás (edzői stáb csere, irányító csere, játékosigazolási politika, tényleg bármi.)

Viszont ha idén is tele lesz rottyantva a nadrág, akkor nem fog nyerni jövőre sem, és azután sem. Négy évből négyszer elbukni ugyanott véletlenül nem lehet.

De remélem nyer a csapat ma is, jövő héten is, és januárban is, és akkor majd elégedetten dőlök hátra a képzeletbeli fotelemben, hogy na ez az, bebizonyították, hogy tudnak nyerni.

több mint 11 éve
Szerintem már a Dalton éra alatt voltak ilyen "statmentek", nekem legalábbis a tavalyi Green Bay, Pats, vagy Chargers verések ilyenek voltak. Más kérdés, hogy idén (a közvélemény által) komoly skalpnak tartott győzelem nem volt. Az elmúlt öt meccsen a Steelers elleni második félidőt leszámítva, amikor csúnya összeomlás jött, szerintem a csapat éppen azt az össze állást mutatta, ami ahhoz kell, hogy vérmesebb reményeink is legyenek. Lehet, hogy csak én szeretném hinni, de a nagy zakókból (Pats, Colts, Browns) mintha tanult is volna a csapat. Ettől függetlenül bennem is sok a kétely, most sem gondolom, hogy contender csapat lennénk, de azért az elmúlt évek sem arról szóltak, hogy az előzetesen nagy esélyesnek kikiáltottak megnyerték volna az SB.
több mint 11 éve
Nem arról van szó, hogy el kell hajtani mindenkit a gecibe, mert nem jutottunk be. Hanem, hogy jó lenne úgy bejutni, hogy sanszunk is legyen bármire, és nem olyan sanszunk, hogy az szól mellettünk, hogy semmise szól mellettünk. kell h mutassanak végre egy potenciált, hogy na bazd meg ezt tudjuk jó napunkon. és nem is Dalton, hanem a D# és a futójáték. mert úgy hurkázott meg minket a Pats meg a Colts, hogy egyik se nagyon volt.

lássam azt, hogy ezek vért ittak úgy jöttek ki, hogy itt más nem nyerhet csak a Bengals. ha erre az egy (két) meccsre nem tudunk így ráállni, akkor nincs miről beszélni, mert ott már nem fog kijönni a mojo. a Giants meg a Ravens úgy nyert SB-t, hogy ezeken az utolsó pár meccseken álltak össze úgy mint a gecis bugyi.

én is ezt szeretném látni végre!

több mint 11 éve
és amikor szoptunk nagyon, nem csak ő volt rossz hanem mindenki más is.gabtsi
Szerintem pedig ez a lényeg, és ezt el is felejtik sokan, mert tipikusan csak az irányítóra hegyezik ki a dolgot. Ma és jövő héten adott a lehetőség, mind az 53 úriember (+ az edzői stáb is!!!) megmutathatja, hogy több van bennük. Ha megmutatják, akkor ide nekünk a Super Bowlt, ha nem, akkor pedig komolyan el kell gondolkozni, hogyan tovább.Mikey
Hát, nem tudom. Én nagyon nem így látom. Elég távol áll tőlem, hogy győzelemnél leszopkodjak mindenkit, vereségnél meg karóba húzzam. Azt, hogy több van bennünk, mi tudjuk, a játékosok is, azoknak kellene nagyon megmutatni, akik meg a Denver-topicban komolytalannak nevezik a két csapat összehasonlítását akik kételkednek benne. De ez az "égessük fel, ha nem sikerül" dolog nekem nem szimpi. Dolgozni kell tovább, levonni a tanulságokat, de hatalmas károkat okozhat, ha a vereség-győzelem jelentőségét felnagyítjuk. Semmi másról sem szól a mai meccs, mint bebiztosítani a helyünket a PO-ban.

több mint 11 éve
és amikor szoptunk nagyon, nem csak ő volt rossz hanem mindenki más is.gabtsi
Szerintem pedig ez a lényeg, és ezt el is felejtik sokan, mert tipikusan csak az irányítóra hegyezik ki a dolgot. Ma és jövő héten adott a lehetőség, mind az 53 úriember (+ az edzői stáb is!!!) megmutathatja, hogy több van bennük. Ha megmutatják, akkor ide nekünk a Super Bowlt, ha nem, akkor pedig komolyan el kell gondolkozni, hogyan tovább.

több mint 11 éve
ha esetleg mindkét meccsen össze lesz szarva a gatya, akkor nem lesz miről beszélni.
Mikey
mert ahogy Mikey írta, teljesen felesleges bármilyen rájátszásból beszélni, ha azokat a csapatok akikkel ott találkozhatunk képtelenek vagyunk megverni. gabtsi
A csapatban bőven van potenciál, megvan az alapanyag. Eddig nem jött ki, majd ezután.
Szvsz ennél nagyobb bullshitot, hogy felesleges rájátszásba jutni, még nem hallottam. Ha most nem tudjuk őket megverni, verjük meg ott. Vagy jobb fordítva? Nyerjünk a Heinzen, aztán szopjunk megint az első kanyarban? Be kell jutni, az az elsődleges, aztán majd alakul. Ha nem vagyunk ott, nincs miről gondolkodni.

több mint 11 éve
Ma annyira nem szól mellettünk semmi, hogy én is csak W-t tudok elképzelni 😊
Ennek persze a kulcsa a futójáték lesz, ha az megy, akkor Manninget pályán kívül lehet tartani. Látva persze, hogy az elmúlt hetekben PM helyett a túloldalon is a futójátékra építettek, azt kérlelhetetlenül meg kellene fogni. Ha az sikerül, és mégis szétdobnak minket, szomorú leszek, de tudomásul veszem 😊
több mint 11 éve
ha esetleg mindkét meccsen össze lesz szarva a gatya, akkor nem lesz miről beszélni.
Mikey
Azt gondolom, hogy ez a lényeg.

itt zsinórban a negyedik olyan szezon, ahol van minek örülni, persze idegeskedtünk is, de két fordulóval a vége előtt (sőt a jövő héten is biztosan) játszhatunk még azért, hogy bekerüljünk a playoffba. ha körbenézünk sok olyan csapat van, nem is rossz kerettel vagy irányítóval, akinek ez évek óta nem megy, úgyh azt gondolom ezt is érdemes megbecsülni.

Ugyankkor jön most két primetime meccs, két powerhouse ellen, ahol elválhat szar a víztől. mert ahogy Mikey írta, teljesen felesleges bármilyen rájátszásból beszélni, ha azokat a csapatok akikkel ott találkozhatunk képtelenek vagyunk megverni. itt jön ma pl a Denver, aki ellen nem tudom mi szólhat mellettünk. ugyanakkor a csapat képes bármire. mert ugyan Andy Dalton nem jó irányító, de nem ő az egyetlen tagja a csapatnak, aki meccset tud nyerni. és amikor szoptunk nagyon, nem csak ő volt rossz hanem mindenki más is. úgyogy én csak abban bízom a hátralévő két meccsen, hogy ha nem is nyerjük meg egyiket sem, akkor se legyünk hülyére verve, hanem mutassuk meg hogy van tartás a csapatban, és ez igen is egy jó együttes.

ha nagy meccsen, nagy küzdelemben kikapunk, annyi baj legyen, legalább tudjuk, hogy nem vagyunk messze. és tudjunk jól mulatni, ahogy négy éves szinte minden héten. aztán lesz ami lesz! akár az is h találkozunk Arizonában!

több mint 11 éve
Így szerintem akkora mázlink nem lesz, hogy 2 bukóval bemenjünk a POba.nasheem
Két W lesz abból, akárki meglássa.

több mint 11 éve
Az év utolsó alapszakasz meccse: Steelers-Bengals. A héten garantáltan eldől, van-e Daltonnak prime time fóbiája.iktriad
Ez annyiból jó, hogy ha esetleg mindkét meccsen össze lesz szarva a gatya, akkor nem lesz miről beszélni.

Valamiért optimista vagyok mind a két meccset illetően, ám sajnos a szezon korábbi szakaszában ez nem nagyon jött be. De hátha majd most. 😊

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Két olyan csapattal játszunk, akiknek elvileg már mindegy, mert bent vannak.
De sajnos afelől nincs kétségem, hogy a home field miatt viszont mindkettő oda fogja tenni magát keményen. Rohadt jó lett volna a Chargers nem támad fel a végén. Így szerintem akkora mázlink nem lesz, hogy 2 bukóval bemenjünk a POba.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 759 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az év utolsó alapszakasz meccse: Steelers-Bengals. A héten garantáltan eldől, van-e Daltonnak prime time fóbiája.
több mint 11 éve
 espn.go.com/video/clip?id=12060430

több mint 11 éve
MarioAna 1 997

Burrow > Luck valaha is