Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ki volt a tag, aki tavaly lemészárolta Hubertust? Játszani fog ellenünk hétvégén?megyerikrisz
Terensz?! Biztos specc tímbe.sutianap
Kiemelt figyelmet fogok szentelni neki, hátha sikerül visszaadni a kölcsönt.megyerikrisz
Akkor majd ezt skubizd

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Leigazoltuk Eric Winston RT-be.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Ki volt a tag, aki tavaly lemészárolta Hubertust? Játszani fog ellenünk hétvégén?megyerikrisz
Terensz?! Biztos specc tímbe.sutianap
Kiemelt figyelmet fogok szentelni neki, hátha sikerül visszaadni a kölcsönt.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Terensz?! Biztos specc tímbe.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ki volt a tag, aki tavaly lemészárolta Hubertust? Játszani fog ellenünk hétvégén?

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Last time Adam Jones fair caught a punt (before Sunday), the iPhone didn't exist & Kim Kardashian wasn't yet famousColey Harvey
😀

2006. nov. 19., TEN vs PHI.
73 meccs.

"Those aren't kicks you can return. We're going to get good field position, so don't risk yourself getting injured over this thing where you don't want to fair catch. That's not smart. We want to play smart football. The other thing about [starting] December, let's play smart. Let's play smart football now down the stretch."Marvin Lewis
Szóval a hátralévő négy meccsen okos focit fog játszani a csapat. Majd figyelek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Huha, komoly feszültségek munkálnak benned. De közeleg a Vasas meccs, így ez természetes is 😊
Jacksonnak abban igaza van, hogy egy csoportrangadó túl mély víz neki. Akkor is az lenne, ha a Buccs ellen kap pár snap-et. Az ilyen szövegek mindig mélységesen semmitmondók. De valami morzsa kell a népnek, így Hobson leírja.
A kérdés sokkal inkább az, hogy lesz-e ember valaha is Hawkinsonból. Ha most gyengébbnek találja a stáb, mint Újházast, akkor baj van. Vagy a stábbal, vagy a 2013as pickünkkel.nasheem
Semmivel sem vagyok feszültebb, mint bármely másik héten. 😀
Csak máskor nem olvasok ekkora f*szságot kedvenc csapatom offenzív koordinátorától. 😊
A kiemelt részt amúgy én sem írhattam volna szebben. 😉

nézegetem itt az állást meg számolgatok, és rá kellett jöjjek, hogy valahol vicces, hogy akármilyen szar is a csapat időnként, egy kihagyott 36 yardos FG-ra vagyunk attól, hogy a legjobb mérlegünk legyen a ligában.

azt mondjuk nem tudom ez kire hízelgő, de Daltonra biztos nem.gabtsi
A nagy csapatok ismérve, hogy játsszanak bármilyen rosszul, mindig nyernek. ^ ^

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nézegetem itt az állást meg számolgatok, és rá kellett jöjjek, hogy valahol vicces, hogy akármilyen szar is a csapat időnként, egy kihagyott 36 yardos FG-ra vagyunk attól, hogy a legjobb mérlegünk legyen a ligában.

azt mondjuk nem tudom ez kire hízelgő, de Daltonra biztos nem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Cincy Jungle-ön van egy írás az RT helyzetről, és arról, hogy ki lehet a kezdő RT a Steelers ellen.
Ebből egy rövidke részlet:

Why not Tanner Hawkinson, former fifth-round pick from the 2013 NFL draft?

"Jackson indicated it’s because he doesn't have the game experience," writes Geoff Hobson, which is complete bullshit.
Az efféle nyilatkozatoktól mindig lekarmolom az arcom.
Mert pl. a Tampa ellen miért nem lehetett adni neki egy-két drive-ot, hogy kiderüljön mit tud?
Jaaa, azért, mert nincs meccsrutinja.
😕)
Nembaj, majd inaktívan lesz neki.
Vagy várjunk. 2 éve inaktív.
Akkor lehet hogy mégsem?
Ezek vagy a szurkolókat nézik hülyének, vagy ők maguk a hülyék.
Esetleg mindkettő.
De ha nekem nyilatkozna ilyet, én kapásból pofán b*sznám, az tuti.Mikey
Huha, komoly feszültségek munkálnak benned. De közeleg a Vasas meccs, így ez természetes is 😊
Jacksonnak abban igaza van, hogy egy csoportrangadó túl mély víz neki. Akkor is az lenne, ha a Buccs ellen kap pár snap-et. Az ilyen szövegek mindig mélységesen semmitmondók. De valami morzsa kell a népnek, így Hobson leírja.
A kérdés sokkal inkább az, hogy lesz-e ember valaha is Hawkinsonból. Ha most gyengébbnek találja a stáb, mint Újházast, akkor baj van. Vagy a stábbal, vagy a 2013as pickünkkel.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Cincy Jungle-ön van egy írás az RT helyzetről, és arról, hogy ki lehet a kezdő RT a Steelers ellen.
Ebből egy rövidke részlet:

Why not Tanner Hawkinson, former fifth-round pick from the 2013 NFL draft?

"Jackson indicated it’s because he doesn't have the game experience," writes Geoff Hobson, which is complete bullshit.
Az efféle nyilatkozatoktól mindig lekarmolom az arcom.
Mert pl. a Tampa ellen miért nem lehetett adni neki egy-két drive-ot, hogy legyen meccsrutinja?
Jaaa, azért, mert nincs meccsrutinja.
😕)
Nembaj, majd inaktívan lesz neki.
Vagy várjunk. 2 éve inaktív.
Akkor lehet hogy mégsem?
Ezek vagy a szurkolókat nézik hülyének, vagy ők maguk a hülyék.
Esetleg mindkettő.
De ha nekem nyilatkozna ilyet, én kapásból pofán b*sznám, az tuti.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Huber Twitteren xD :

It's steelers week! Time to upgrade my face mask to keep my face in one piece!!

több mint 11 éve
Marvin szerint Peko játszik hétvégén, ...megyerikrisz
Idei, sérülések kapcsán tett nyilatkozatait figyelembe véve, ez akkor pontosan az ellenkezőjét jelenti. 😀😀

több mint 11 éve
Marvin szerint Peko játszik hétvégén, Burfict viszont továbbra is day-to-day, már hetek óta.

több mint 11 éve
Annyira nem voltak képben, hogy a következő playre amire siettek is 12en álltak fel. Lovie is elismerte h senkinek az ő oldalukon fogalma nem volt.

több mint 11 éve
Desmond Bishop nem lenne rossz DiManche helyére.

több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
A végén pedig az a challenge. Ott fogtam és letettem az agyamat. Így visszahozni egy elvesztett meccset, ez annyira bengalsos. 😀Mikey
itt az ominózus eset...
 www.nfl.com/videos/cincinnati-bengals/0ap3000000436637/Marvin-Lewis-coaching-genius?campaign=Facebook_video_Lewis

ez nem volt egyszerű... gyorsan reagált ML. én azt hittem már hogy vége...
bár azt vki elmagyarázhatná, hogy miért is nézték meg hogy hányan voltak? 😊 miért volt review?nhm
A végén pedig az a challenge. Ott fogtam és letettem az agyamat. Így visszahozni egy elvesztett meccset, ez annyira bengalsos. 😀Mikey
itt az ominózus eset...
 www.nfl.com/videos/cincinnati-bengals/0ap3000000436637/Marvin-Lewis-coaching-genius?campaign=Facebook_video_Lewis

ez nem volt egyszerű... gyorsan reagált ML. én azt hittem már hogy vége...
bár azt vki elmagyarázhatná, hogy miért is nézték meg hogy hányan voltak? 😊 miért volt review?nhm
utolsó két percen belül, minden vitás esetet vissza kell nézni.

ami itt az érdekes, hogy a mi stábunkkon kívül senki nem vette észre, hogy 12-en vannak. Marvin fülére ordítottak már a snap előtt fentről, hogy sokan vannak, de elindult a játék, és sikerült majd rohantak az új snaphez. Marvin időt akart kérni, de nem volt ott egy bíró sem a közelben akinek jelezhette volna. A replay-t felügyelők sem vettek észre semmit, vagy nem reagáltak időben, egészen addig amíg Marvin, hogy megállítsa az órát bedobta a pirosat. így megáltl a játék, és volt lehetősége a bíróknak visszanézni az esetet, és számukra is kiderült, hogy valóban többen voltak, és visszavonták a playt + bünti, így kikerült a FG távról a Tampa.

meleg volt. de ami vicc - bár a végén nem volt rá szükség - hogy miután Marvin szabálytalanul dobta be a zászlót, hiszen be sem dobhatta volna, ezért buktunk egy időkérést. legalább úgy nem jártunk mint a Lions pár éve, hogy még a playt is helyben hagyják, mert azóta megváltozott a szabály, és visszanézhető a játék a szabálytalan challange után is.gabtsi
Szerintem úgy pontos, hogy a stábunkon és az ellen edzőjén kívül senkinek nem tűnt fel! Tisztában voltak azzal ha gyorsan felállnak akkor veszet fejsze a reklamáció, csak arra nem készűltek, hogy egy ilyen challenge lesz. Ha megnézitek a Loveboy arcát, meg sem lepődik, sőt mintha egy kósza mosoly is kezdődne, amit lenyel. Megpróbálták nem jött be ennyi, de be is jöhetett volna 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Csak h ne múljon el a hét IR nélkül, most DiManche...gabtsi
Diszlájk! Bár legalább nem egy kezdő esett ki...

több mint 11 éve
10-5-1-gyel meg kell hogy legyen a WC.
Ha nem akarjuk, hogy nagyon meleg legyen a pite, akkor a NO-HOU-TB idegenbeli túráról 3 győzelemmel kellene hazatérni, megverni a PIt-et otthon és visszavágni a barnáknak idegenben.megyerikrisz
Bocs a trollkodásért, senki ne sértődjön meg rajta, de erről rögtön ez ugrott be... 😊

https://i.imgflip.com/e41wx.jpgvassadi
Oh, wait.... 😀megyerikrisz
Számításaim szerint ez eddig három, de biztos én vagyok béna matekból.vassadi
Tényleg három, de ne sertodjunk már meg ha trollkodasra trollkodassal válaszol valaki....megyerikrisz
Trollkodáson nem szokásom megsértődni, főleg ha még erőtlen is, úgyhogy emiatt ne fájjon a fejed. 😛vassadi
Nekem kifejezetten tetszett, ez a lényeg. :-P

több mint 11 éve
Ha nem akarjuk, hogy nagyon meleg legyen a pite, akkor a NO-HOU-TB idegenbeli túráról 3 győzelemmel kellene hazatérni, megverni a PIt-et otthon és visszavágni a barnáknak idegenben.megyerikrisz
Bocs a trollkodásért, senki ne sértődjön meg rajta, de erről rögtön ez ugrott be... 😊

Tényleg három, de ne sertodjunk már meg ha trollkodasra trollkodassal válaszol valaki....megyerikrisz
Trollkodáson nem szokásom megsértődni, főleg ha még erőtlen is, úgyhogy emiatt ne fájjon a fejed. 😛
több mint 11 éve
Csak h ne múljon el a hét IR nélkül, most DiManche...

több mint 11 éve

Tényleg három, de ne sertodjunk már meg ha trollkodasra trollkodassal válaszol valaki....

több mint 11 éve
OL kapcsán bennem már olyanok is felmerültek, hogy mi lenne, ha visszajönne Travelle Wharton, ha jól tudom a Panthers kivágta. Bár ez önmagában elég sokat elmond, hogy mennyire lenne megoldás.
A másik verzió, hogy ha Boling lesz az RT, akkor mennyire lenne meredek dolog leigazolni Richie Incognito-t? (Jó tudom, hogy egy cloakroom cancer a csávó, és a Bengals már nem az a balhés klub).munoz
Akit ilyenkor kiraknak, az 101%, hogy nem lenne előrelépés a jelenlegi játékosokhoz képest.

több mint 11 éve

Számításaim szerint ez eddig három, de biztos én vagyok béna matekból.
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
OL kapcsán bennem már olyanok is felmerültek, hogy mi lenne, ha visszajönne Travelle Wharton, ha jól tudom a Panthers kivágta. Bár ez önmagában elég sokat elmond, hogy mennyire lenne megoldás.
A másik verzió, hogy ha Boling lesz az RT, akkor mennyire lenne meredek dolog leigazolni Richie Incognito-t? (Jó tudom, hogy egy cloakroom cancer a csávó, és a Bengals már nem az a balhés klub).
több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Tőlem lehet a falban Gio is, csak Newhouset nem lássam a pályán.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."