Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 276
A végén pedig az a challenge. Ott fogtam és letettem az agyamat. Így visszahozni egy elvesztett meccset, ez annyira bengalsos. 😀Mikey
itt az ominózus eset...
 www.nfl.com/videos/cincinnati-bengals/0ap3000000436637/Marvin-Lewis-coaching-genius?campaign=Facebook_video_Lewis

ez nem volt egyszerű... gyorsan reagált ML. én azt hittem már hogy vége...
bár azt vki elmagyarázhatná, hogy miért is nézték meg hogy hányan voltak? 😊 miért volt review?
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 040
Részemről inkább egy kiszenvedett 14-13, mint egy 42-0 és álomjáték. 😊 Előbbi sokkal emberibb. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az biztos h jobb egy csúny a win, mint egy szép zakó. de azért az egészségemnek nem segít, ahogy ez a hét se fog várhatóan.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Az a legszebb az egészben, hogy ez a csapat minden héten tud valami olyat mutatni, amit addig nem láttál.
Most is hogy kezdték? Első játékra egy homály INT a saját térfélen. Szerintem az arcomat akkor le kellett volna fényképezni, úgy néztem és közben gondoltam magamban hogy "Andy, te most csak szívatsz, ugye?!"
Aztán persze a D# szokásos módon meccsben tartotta a csapatot, bár ez ellen a Tampa O ellen nem volt túl nehéz dolguk. Bár azt meg kell jegyezni, hogy McCown olykor vígan teázhatott volna a zsebben.
Dunlap viszont jó volt.
Aztán a többi INT Daltontól... utólag persze már okosak vagyunk, de akkor ott erősen gondolkoztam, hogy a faszomba lehet ekkora homályokat dobálni. Volt időszak, mikor 7-for-11 állt a neve mellett, amit ha úgy nézünk 10-for-11 volt, mert három tökéletes passza volt a TB védőinek kezébe. 😀
Annak viszont nagyon örültem, hogy Hill volt a kezdő. Mondhatni nem hittem a szememnek.
Szintén nagyon örömteli volt, hogy a meccs egy részében megnéztük milyen az O-line úgy, hogy Boling az RT, és Pollak az LG. Nagyságrendekkel jobb volt, mint Núhausszal RT-ben... titkon reménykedem is hogy a Steelers elleni meccsre ez amolyan főpróba volt, és ott már Boling lesz a kezdő RT.
Azt nem tudom csak eldönteni, hogy a Tampa D# volt ennyire jó, vagy a Bengals O ennyire balfasz. Bizonyára valahol félúton van az igazság.
A végén pedig az a challenge. Ott fogtam és letettem az agyamat. Így visszahozni egy elvesztett meccset, ez annyira bengalsos.
De hogy a kövi meccsen ez a játék édeskevés lesz, az is biztos. Bár a legszebb az egészben, hogy minden héten ezt írom, aztán a vége mindig duplavé.
Minden hiányosságával és hibájával együtt ezt a csapatot így szeretem, és a legdurvább, hogy elképzelni sem tudom a Bengalst másképp. 😀

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a jövő heti a szezon mérkőzése, ha nyerünk a Steelers ellen, és kedvezően alakul a többi eredmény (Colts @ Browns, Ravens @ Miami, szóval ne elképzelhetetlen), akkor két hét múlva mehetünk a Barnákhoz a csoportgyőzelemért.

persze az is lehet, hogy az utolsó héten próbáljuk behúzni, de én nem szívesen mennék egy must win game-re a Heinzre az utsó héten, persze az sem megoldhatatlan feladat, de csak nem kellene várni.

nagyon kellett ez a Win most, főleg h a riválisok körbeszoptak. őszintén szólva én a 12-man play után felálltam, hogy vége és kimentem rágyújtani és ott szitkozódtam, volt nagy meglepetés visszatérve 😀

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Megvan zsinórban a 4. szezon pozitív mérleggel. Korábban ez sem volt szokás annyira.Davidka85
Konkrétan annyira nem volt szokás, hogy ilyen még nem volt a franchise történetében. :cool:

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
10-5-1-gyel meg kell hogy legyen a WC.
Ha nem akarjuk, hogy nagyon meleg legyen a pite, akkor a NO-HOU-TB idegenbeli túráról 3 győzelemmel kellene hazatérni, megverni a PIt-et otthon és visszavágni a barnáknak idegenben.megyerikrisz
Bocs a trollkodásért, senki ne sértődjön meg rajta, de erről rögtön ez ugrott be... 😊

vassadi
Oh, wait.... 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
képzeld milyen lehet Campbell... 😊

ebben a sportban qrva nagy gondoknak kell lenni, hogy ne kezdjen az első számú QB...

a meccs:
a védelem megint jó volt, bár megmondom őszintén sztem egy valamire valő QB (lásd tegnap Rivers) simán megvert volna minket tegnap a last drive-ban...
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 303
A maga nemében azért az is vicces, hogy tekintve, a mostani szezon után is marad Dalton, lassan minden franchise rekordot megdönt vele a csapat. Tegnap a négy pluszos szezon mellett a három egymást követő idegenbeli győzelem lett meg, amire korábban szintén nem volt példa. Pár sovány év után úgy tűnhet majd, mintha valami korszakos QB lett volna 😊

Mondjuk azt sem vágom, hogyha tényleg annyira szarul volt, hogy a meccs előtt, és a szünetben is injekciózni kellett, akkor miért nem Cambell kezdett az elején. 3 INT neki is ment volna 😊
több mint 11 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Megvan zsinórban a 4. szezon pozitív mérleggel. Korábban ez sem volt szokás annyira.
több mint 11 éve
Rush Cincinnati Bengals 888
[
lehet egyedül vagyok ezzel, de minden egyes nap megnézem azt a fránya 1est a mérlegünkben, és belegondolok, mi lett volna HA az a fránya fg bemegy, és győzünk. most 9-3 lehetne, és 2-vel mennénk a többiekhez képest.
és biztos vagyok benne, hogy sokszor fogok még erre gondolni.

így viszont a 3 csoport meccsből 2-t be kell húzni mindenképp!
denver pedig nyerjen ma, megnyugodva jöjjenek el hozzánk 2 hét múlva, nagyobb esély legyen a winre 😊Rush
Az 1-es miatt mindenképpen 2-vel mentek a többiekhez képest!!! 😉Klaci79
végül is igaz, de a mondanivalóm lényegén nem változtat. fogalmazok másképp: remélem nem fog sokba kerülni az a döntetlen.

Tippelde 25
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 888
lehet egyedül vagyok ezzel, de minden egyes nap megnézem azt a fránya 1est a mérlegünkben, és belegondolok, mi lett volna HA az a fránya fg bemegy, és győzünk. most 9-3 lehetne, és 2-vel mennénk a többiekhez képest.

denver pedig nyerjen ma, megnyugodva jöjjenek el hozzánk 2 hét múlva, nagyobb esély legyen a winre 😊Rush
Az 1-es miatt mindenképpen 2-vel mentek a többiekhez képest!!! 😉
több mint 11 éve
nagy a baj adja a C8... 😊

rossz előjelek, már most! 😊nhm
c8 múltkor bevált atlanta ellen 😊

Tippelde 25
több mint 11 éve

denver pedig nyerjen ma, megnyugodva jöjjenek el hozzánk 2 hét múlva, nagyobb esély legyen a winre 😊

Tippelde 25
több mint 11 éve
nagy a baj adja a C8... 😊

rossz előjelek, már most! 😊
több mint 11 éve
Ha éjszaka nyer a Kansas, bye week helyen allhatunk.megyerikrisz
Mondjuk az egyben azt is fogja jelenteni, hogy a Northból valszeg csak a a csoportgyőztes jut tovább. Tehát a jövő héten mindenképpen meg kell verni a Steelers-t 😊
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Ha éjszaka nyer a Kansas, bye week helyen allhatunk.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Ilyen egy máker forduló. Nem elég a botrányosan rossz játékkal hozott győzelem, még szívességet is tett a Bills-Saints-Chargers hármas. Jövő héten több kell sokkal.
több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Verjük meg a jövő héten a Vasast, és akkor tényleg sokat fog érni, hogy most mindenki bukott 😊munoz
Ez nem kérdés.... Ahogy nasheem-nél van, a vasast oda vissza 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Na ezt hogy nyertük meg? 😊 Jó, hogy 12en voltak a pályán, én már lemondtam a meccsről. TD Bengals, get some points up on that boar and win the game for Cincinnati! 😊
több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Kaptunk 1 meccs előnyt! Bár qrvára nem érdemeltük meg a W-t, becsüljük meg! Nálunk az előny! Így még 1 L is benne lehet a pakliban.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
yeah!
most azért elszívok egy szivarkát! 😊
több mint 11 éve
Verjük meg a jövő héten a Vasast, és akkor tényleg sokat fog érni, hogy most mindenki bukott 😊
több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Mekkora forduló 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
A Vasas hogy csinált a végén 32 pontot? Kevés lett, de kkor is.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."