Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
már csak ötöt kell nyerni és megvan a 2nd seed! 😀nhmÉn már ha tehetném most aláírnám ezt a harmadik kiemelt pozíciót 😊
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
már csak ötöt kell nyerni és megvan a 2nd seed! 😀
több mint 11 éve
hát a Csöcsi elvesztése az hatalmas probléma lenne. remélem én is hogy csak rémhír volt :/gabtsiMRI ma délután, ott minden kiderül. Nincsenek jó megérzéseim.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
hát a Csöcsi elvesztése az hatalmas probléma lenne. remélem én is hogy csak rémhír volt :/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Az az utolsó négy hét igen érdekes lesz. PIT 2x, CLE, DEN.A csapat elmúlt két heti játéka alapján lehet 4 W is, ami persze túl szép lenne, hogy igaz legyen.
Visszatért Thompson, és Maualuga, ennek örömére Peko is, és máris nem futják szét a D-t. Sőt, az helyből dominál is.
Egyszerű ez, mint a faék.
A O-fal kapcsán pedig még mindig nem térek napirendre, hogy mennyire nem blokkolják jól a futást konzisztensen.
Nagyon remélem, hogy az a részlegesen szakadt tricepsz csak rémhír volt Csöcsi kapcsán.
Eifertről is kiderülhetnének már végre a dolgok. Őt a kezdőben látva pár nagyságrenddel bizakodóbb lennék.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
én sem értem h mi a gond. Dalton nyomás alatt passzolt egy szartot, azon kívül sztem rembe volt a dolog. Wattot amennyire lehet semlegesítettük a meccs első szakaszát leszámítva ami nagyon nagy dolog. jó volt a game plan. és AJ is nagyszerű volt végre, dominált, ahogy vártuk. a mélységi passzokat hiányoltam de így is rendben volt. a védelem pedig nem engedett TD-t ami azért szintén nem rossz, kezdünk összeállni, ami nagyon kell. jövő héten mindenképpen nyerni kellene Tampában, aztán jöhet a végjáték, ami minden lesz csak egyszerű nem. és a clevelandi meccs lesz a kulcs a továbbjutás szempontjából.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Azért Palmer akkoriban TOP5 QB volt. Neki is voltak homály meccsei, de Dalton idényenként egy-két meccsen tud a legjobbak szintjén teljesíteni (leginkább akkor, ha gyenge a secondary, és az OL a rusht meg tudja fogni 😊)A mostani Bengals szerintem úgy lett felépítve, hogy a D domináljon, és minél jobb field pozícióból az O szerezze meg a lehető legtöbb pontot. Ez az elmúlt években viszonylag jól működött az alapszakaszban. Az év elején a győzelmek ellenére az RZ hatékonyság nagyon gyenge volt ami azóta javult. A D viszont az első két meccs után egyre jobban szétcsúszott, és csak a múlt héten állt normálisan össze. Viszont, ha a csapatod fundamentuma, amire építed szétesik, akkor baj van 😊
több mint 11 éve
nekem az a szerencsém, hogy láttam anno Palmer game winning drive-ját a vasas ellen... 😊Dalton is nyomott egyet a Baltimore ellen, nem is volt olyan régen. Vele nyertünk nem is olyan régen a Vasas ellen idegenben, sorsdöntő meccsen, stb... Nem azt mondom, hogy hibátlan az O, közel sem. Csak azt, hogy nem feltétlenül kellene Hue nyakába varrni. Már Grudennél is mondtam, de aki az OC-t kritizála, jusson eszébe Bob Bratkowsi munkássága. 😀
nna az volt az orgazmus! 😀nhm
több mint 11 éve
nekem az a szerencsém, hogy láttam anno Palmer game winning drive-ját a vasas ellen... 😊nna az volt az orgazmus! 😀
több mint 11 éve
igazad is lehetne, csak az a helyzet, hogy ismét a D dominált... mihelyst ez megszűnik, azonnal bukó, az offense még nem nyert meg meccset...nhmIgen, egy jó csapat ellen idegenben elengedhetetlen a jó D. Azt kellene tisztán látni, hogy mit várunk el egy ennyire limitált irányítóval? Mit kellett volna csinálnia Jacksonnak? AJ-t és Sanut használta, amennyit lehetett. Greshamről már beszéltem, több TE nincs. A futókat rotálta, ennél többet nem nagyon lehet kihozni belőlük, pláne, ha egy Újházi meg Bodájn blokkol nekik. Mit kellene tennie? Tanítsa meg Daltont Manningkedni?
több mint 11 éve
igazad is lehetne, csak az a helyzet, hogy ismét a D dominált... mihelyst ez megszűnik, azonnal bukó, az offense még nem nyert meg meccset...
több mint 11 éve
A meccset visszanézve továbbra sem tudom értelmezni a Hue Jackson ellen irányuló elégedetlenséget. Persze, lehetne jobb is, mint mindenki, de azért ne legyünk telhetetlenek. 10 meccse volt új OC-ként, 7-3-1-gyel állunk. Gio és Hill majd' ugyanannyi snap-et kapott, a futás és a passzjáték majd' ugyanannyi volt. Daltonnak volt pár fasz dobása, de ezt nem varrnám Hue nyakába, pláne úgy, hogy a liga legjobb siettetője játszott a túloldalon. Őt egyébként a Texans idei ellenfelei közül legjobban semlegesítettük, 7 tackle, one for loss, 1 QB hit, egy leütött passz. Mindezt úgy, hogy a meccs nagyobbik felében Újházi állt vele szemben. Andy amúgy is gyorsan szabadul a bőrtől, de Watt miatt most extra gyorsan kellett, márpedig tudjuk, hogy a nyomás nem a barátja. Így még jobban felértékelődik a két idegenbeli győzelmünk, tegye fel a kezét, aki ilyen eredményekkel kalkulált. És akkor még nem is említettem az O más jellegű, nem OC-eredetű problémáit (Eifert, MJones, Gio néha, Csöcsi elég sokszor, Gresham elkapásban szökőévenként használható, rookie center, rookie FB/TE, rookie futó).
több mint 11 éve
Fontos, nagyon fontos győzelem volt.D néhány játéktól eltekintve (ismét azok az átkozott misstackle-ök) nagyon szépen játszott, secondary ott volt rendesen. És ha még a pickek kézben is maradnak, nem csúsznak ki...
O-val is nagyjából elégedett voltam, viszont aggasztóan sok volt a no gain vagy max 1 yardos futás. Ezt nem túlzásba vinni, több segítség kell a faltól.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Szerintem is. Grudennel a szezon elején nem lett volna meg az a pár meccs. Hue a vörös zónában hív nagyon rosszul, Gruden meg bizonyítja a Skinsnél, hogy mennyit ér.Kezd nagyon nem tetszeni Hue Jackson munkassaga.Szerintem sokkal jobb, mint Gruden.megyerikrisz
A Browns elleni L utan semmi penzt nem tettem volna arra, hogy a road trip elso ket meccset behuzza a csapat. Pacsi a csapatnak.Mikey
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Kezd nagyon nem tetszeni Hue Jackson munkassaga.Egyetértünk!
A Browns elleni L utan semmi penzt nem tettem volna arra, hogy a road trip elso ket meccset behuzza a csapat. Pacsi a csapatnak.Mikey
több mint 11 éve
Ha nincs a pick6 akkor nagyon sima lett volna. Mondjuk így sem éreztem azt, hogy ezt a meccset el tudja ma veszteni a csapat. Bár a pass rush miatt lehet fanyalogni, de a D kezd megint összeállni. 😊
több mint 11 éve
Kezd nagyon nem tetszeni Hue Jackson munkassaga.Szerintem sokkal jobb, mint Gruden.
több mint 11 éve
Kezd nagyon nem tetszeni Hue Jackson munkassaga.A Browns elleni L utan semmi penzt nem tettem volna arra, hogy a road trip elso ket meccset behuzza a csapat. Pacsi a csapatnak.
több mint 11 éve
Szokás szerint a passrushon (és levédekezésén) múlik majd, mindkét csapat eredményessége. Nem állítom hogy ebben jobbak leszünk, ugyhogy szoros lesz ez nagyon. Ha Huet nem eszi meg Crennel, akkor jöhet a W.nasheemNasheem, csak gondoltam szólok: sztem nyerünk! 😉
több mint 11 éve
#Bengals inactives:WR D. Sanzenbacher
RB Rex Burkhead
DB Chris Lewis-Harris
LB V. Burfict
OL Tanner Hawkinson
WR Greg Little
DE Margus Hunt
Burkheadet sajnálom, de ez van, mikor viszonylag egészséges a keret. Little és Sanzi is kimaradt, ami egyfelől Hewitt nagyobb szerepét vetíti elő, másrészt azt sugallja, hogy Gióra sok snap vár. Akár elkapóként is, hiszen 4 WR maradt csak, Wright maradt WR3. Neki és Sanunak is jó napja lehet, mert JJ biztosan AJ nyakán lesz, a másik kiváló corner, Kareem Jackson inaktív, mögötte nincs valid depth. Legalábbis remélem, hogy nem ellenünk játssza valaki élete meccsét. Futás, futás, futás, mindkét oldalon.
több mint 11 éve
Ami a D-t illeti, én valahogy Mallettől nem tartok annyira, sokkal jobban félek, hogy a múlt heti fellángolás után ma futásból benyel a csapat 200 yardot. Remélem Peko és Mau esetében a múlt hét után sínre kerülnek a dolgok, és meg tudják ismételni a Saints elleni teljesítményüket.Ezt én sem írhattam volna szebben. Ha Kéket sikerül levenni a pályáról, akkor Mallettnek tuti okoz pár kellemetlen percet a secondary.
munoz
Egyébként a legkíváncsibban mégis azt várom, hogy Bernard és Hill között miként fognak megoszlani a futójátékok. Ha ma is Bernard lesz erőltetve középen, és hozza majd a szokásos 1-3 yardokat, akkor lekarmolom a pofám. Sokkal inkább Hillel kéne futni, és Giovani barátunkat a passzjátékban alkalmazni. Úgy szvsz sokkal hatásosabb lehetne az egész O.
több mint 11 éve
Szokás szerint a passrushon (és levédekezésén) múlik majd, mindkét csapat eredményessége. Nem állítom hogy ebben jobbak leszünk, ugyhogy szoros lesz ez nagyon. Ha Huet nem eszi meg Crennel, akkor jöhet a W.nasheemSzerintem meg inkább azon fog múlni, hogy melyik csapat tud eredményesen futni, miközben a másik futójátékát megöli. A Bengals szempontjából szerintem megint igazolódott a múlt héten, hogy ha Daltonon nincs akkora nyomás (mert megy a futás), illetve az ellenfél telerakja a boxot, akkor a passzjáték is sokkal jobb.
Ami a D-t illeti, én valahogy Mallettől nem tartok annyira, sokkal jobban félek, hogy a múlt heti fellángolás után ma futásból benyel a csapat 200 yardot. Remélem Peko és Mau esetében a múlt hét után sínre kerülnek a dolgok, és meg tudják ismételni a Saints elleni teljesítményüket.
több mint 11 éve
Szokás szerint a passrushon (és levédekezésén) múlik majd, mindkét csapat eredményessége. Nem állítom hogy ebben jobbak leszünk, ugyhogy szoros lesz ez nagyon. Ha Huet nem eszi meg Crennel, akkor jöhet a W.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Burfict és Hunt nem játszanak ma, mindenki más bevethető. Váóó.Javítja az esélyeinket, hogy korai meccset játszunk. 😀 Nagyon kíváncsi leszek a héten már megbeszélt RB snap számokra, bár Gio sérülése miatt talán nem ez, hanem a jövő heti meccs fog valós képet mutatni.
Mivel azt várom, hogy a Texans O-t megeszi a Bengals D ebédre, tuti benyakalnak majd vagy 30+ pontot.
Bár Foster jó eséllyel nem játszik, ennek azért örülünk.Mikey