NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Valamiért úgy érzem (hangsúlyozom, csak megérzés), hogy a héten nem lesz gondunk a run D-vel. Ahol a legnagyobb kérdőjeleket látom, az a pass rush és a Lamur-Graham párharc.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
azért láttuk mit jelent a Csöcsi féle nagyon szar (1-1 rossz play), meg az újházi tyúkhús féle (folyamatos) szar.el vagyunk kényeztetve OT poszton, Whitre meg szavak nem nagyon vannak idén.
de nem nagyon tudom magam motiválni a vasárnapi meccsre, nem igen látom, hogy miként fogunk nyerni a Dome-ban.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Mau és Csöcsi már edzett, állítólag játszanak hétvégén. Gio már rehabos melót végzett a pálya mellett, rá még két hetet mondanak.megyerikriszMég az idei nagyon szar Smith is megváltás lesz Newhousehoz képest...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Mau és Csöcsi már edzett, állítólag játszanak hétvégén. Gio már rehabos melót végzett a pálya mellett, rá még két hetet mondanak.
több mint 11 éve
ha már olyan keveset beszélünk Andy-ről:www.youtube.com/watch?v=_yJmEsqo2Ug&list=PLXEP0qousrR0FbhLZVTwBeqG2jBFuUbR4&src_vid=mOmIweiq_j0&feature=iv&annotation_id=annotation_2979431973
jókedv, barátság, Who DEY!
😊
több mint 11 éve
Igy rogton mas a leanyzo fekvese. 😊Igen, rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy nem lennék nyugodt, ha Dre és Dennard állna be hétvégén Hall és Newman helyére. Még nem bust, de sikertörténetnek sem nevezném Kirkpatrick eddigi ténykedését.megyerikriszÉrdekes viszont a CB depth, mert azt láthatóan igyekeztek turbózni, viszont nem jöttek be a pickek.megyerikriszEzt így kategorikusan nem jelenteném ki. Dennardról biztosan nem, lévén lehetőséget sem kapott. De Kirkpatrickről sem mondanék le.Mikey
Szvsz Dre sem kapott eleg lehetoseget ahhoz, hogy barmifele iteletet mondjunk rola. Bar neki mar legalabb volt lehetosege arra, hogy szedjen par interceptiont.
Ahogy Gabor irja, szerencsere a harom veteran top formaban jatszik, igy nem is kell siettetni a kolykoket.
Bar azert en mar roppant mod kivancsi lennek ugy Kirkpatrickre, mint Dennardra kezdokent.
Legalabb ezen a poszton kellemes gondjaink vannak. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Nem, akkó tenyertèl. Legalàbb mi tuggyuk. 😉Èntippeltem a lekkevesebb Wt!sutianap7 < 6 ?Mikey

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Igen, ott én is, erre írtam korábban, hogy első körös gunner.Még nem bust, de sikertörténetnek sem nevezném Kirkpatrick eddigi ténykedését.megyerikriszÉn STben imádom, folyamatosan az ő mozgását figyelem. Persze tudom, nem ezért hoztuk.nasheem
több mint 11 éve
Még nem bust, de sikertörténetnek sem nevezném Kirkpatrick eddigi ténykedését.megyerikriszÉn STben imádom, folyamatosan az ő mozgását figyelem. Persze tudom, nem ezért hoztuk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Igen, rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy nem lennék nyugodt, ha Dre és Dennard állna be hétvégén Hall és Newman helyére. Még nem bust, de sikertörténetnek sem nevezném Kirkpatrick eddigi ténykedését.Érdekes viszont a CB depth, mert azt láthatóan igyekeztek turbózni, viszont nem jöttek be a pickek.megyerikriszEzt így kategorikusan nem jelenteném ki. Dennardról biztosan nem, lévén lehetőséget sem kapott. De Kirkpatrickről sem mondanék le.Mikey
több mint 11 éve
Érdekes viszont a CB depth, mert azt láthatóan igyekeztek turbózni, viszont nem jöttek be a pickek. Newman, Hall és Pacman sem mai gyerek, ha oda is beütne valami sérüléshullám, hatalmas bajban lennénk. Ennek a valószínűsége pont a korukból adódóan egyre nagyobb. Nem akarok vészmadárkodni, de komoly baj lehet belőle.megyerikriszezt nem tudjuk jelenleg. van 5 első körös cornerünk. Newman, Hall és Pacman is kiválóan játszik, nem verhetetlenek de átlag feletti mind a három (főleg ha lenne konstans rush). Dre vagy Dennard nem azért nem került oda jelenleg, mert gyengék (abszolút értéken), hanem mert nem jobbak mint azt említett három úr. ez akkor lenne probléma, hogy a kezdő hármasból valamelyik vagy több, kurva gyenge lenne, és így sem tudna a kezdőbe ugrani a két legutóbbi elsőkörös. de erről nincs szó ugye.
és abban biztos lehetsz, hogy Marvin nem fogja csak azért leszedni a jól teljesítő veteránt, mert van egy első körös (vagy kettő) a padon. de fontos, hogy most mind a két fiatal egészséges, játszhatnak a teamsben (Dre kimondottan szuper gunner), fejlődnek (mert a teamsben is nagyon sokat lehet, többet mint edzésen) és ha kell akkor alkalmasak lesznek.
15-20 snap jutott már idén Dre-nek is, és nem volt rossz, de hogy megítéljük mit tud, folyamatosan kellene játszania. szóval én nem tartom bustnak, mert három nagyon jó játékosnál nem jobb még. és lehet h nem is Newman hanem Reggie Nelson utóda lesz, meglátjuk.
Dennard meg teljesen más tészta, újonc corner az nehéz bolt.
jövőre majd okosabbak leszünk, Newman szerződése lejár ugyanis. de az sem elképzelhetetlen h marad.
több mint 11 éve
Érdekes viszont a CB depth, mert azt láthatóan igyekeztek turbózni, viszont nem jöttek be a pickek.megyerikriszEzt így kategorikusan nem jelenteném ki. Dennardról biztosan nem, lévén lehetőséget sem kapott. De Kirkpatrickről sem mondanék le.
több mint 11 éve
... és ha idén nem lesz, akkor mi van? 😊nhmTávol álljon tőlem, hogy vészmadárkodjak, nem is kívánom nektek, de kezd itt is kísértetiesen hasonlítani a helyzet ahhoz ami nálunk volt, hogy van egy jó csapat ami folyamatosan évekig contender, mégsem sikerül egyik évben sem átvinni az uccsó lécet, majd a kudarcok miatt atomjaira hullik a csapat...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Érdekes viszont a CB depth, mert azt láthatóan igyekeztek turbózni, viszont nem jöttek be a pickek. Newman, Hall és Pacman sem mai gyerek, ha oda is beütne valami sérüléshullám, hatalmas bajban lennénk. Ennek a valószínűsége pont a korukból adódóan egyre nagyobb. Nem akarok vészmadárkodni, de komoly baj lehet belőle.
több mint 11 éve
Szerintem edző kérdésben annyit lehetett volna tenni, hogy Marv megy GM-nek, Zimmer meg HC lesz. De attól még a sérülések, és Dalton kérdése nem oldódott volna meg. Én a DL kapcsán egyébként védeném a stábot, hiszen két éve húztak két DT-t, aztán tavaly, meg egy-egy prospect DE-t. Jó, az is igaz, hogy ebből a négy játékosból egy játékos váltotta be a reményeket (és persze megsérül), de ha megnézzük, hogy a csoportban a riválisaink hogy draftoltak, akkor nem biztos, hogy olyan szarok vagyunk. (Nekem mondjuk a Krikpatric bust sokkal fájóbb).munozMarvin sose lesz GM, ő vezetőedző, Duke Tobin lesz a GM ha lesz valaha nálunk GM, és ő jó is lesz.
A DL-ben nem értek egyet, túl jó játékosokat engedtek el azért, hogy majd lesz valami, rizikóztak de nem jött be. Clinton McDonald Kelly Jenningsért távozott Seattle-be (lollollol), Pat Sims-t simán elengedük, majd jött Still és Thompson a második és harmadik körben, amikor igazán nagy szükség akkor egyikre se volt. Still gyerek ügy ide vagy oda, előtte se volt jó, fél térden nem lehet blokkolni senkit, ő meg mint ha imához készült volna a playeknél, egy nagy (közepes) meccs se volt. Thompson jó pick volt, azt el kell ismerni.
Majd ezekután tavaly volt egy működő egység. idehozták Margus Huntot, akiről mindenki tudta, hogy nagy a potenciál de irdatlan munka lesz őt alkalmassá tenni az NFL-re, és nem is nagyon megy. annak ellenére, hogy nem megy (márpedig idén alig játszik, szóval ők is látták, látják, hogy kevés) elengedik Michael Johnsont, és hoznak egy még Huntnál is nagyobb projektet (Clarke), aki még az egyetemen se volt jó soha, de legalább szép darab gyerek. nulla impact. az azt jelenti, hogy úgy mentek neki a szezonnak, hogy tudták, hogy a DL-ből kettő nulla impact playa van (ok Hunt játszik a teamsben de arra azért bohóc dolog építeni), és Geno jön vissza, kitudja milyen formában. most hogy Geathers pályán hozzáadott értéke mekkora nem kezdek litániába, mert mindenki tudja. szóval a 9 emberből 3 az semmit nem tesz hozzá a DL teljesítményéhez, plusz Geno és ugye Still aki a PS-ben kezdte a szezont. Peko már futás ellen is hurka, szóval van 3 épképzáb használható ember (Dunlap, Thompson és Gilberry), és ők úgy gondolták, hogy igen ezzel neki lehet menni a szezonnak. pedig ha még ha visszatér Geno allpro formája ez akkor is nagyon kevés.
különösen ha hozzáveszed, hogy Gilberry legnagyobb fegyverét, az inside rush-t vették al azzal, hogy nulla DE alternatíva van, így neki folyamatosan a szélről kell dolgozni, abszte pozíción kívül (kurva jó 3-4es end lenne amúgy). tavaly előtt 6.5, tavaly 7.5 sack. idén másfél, fejből mondom másfélszer annyi playből.
szóval ha látod, hogy miként alakul a roster, meg a projekt játékosok fejlődése, akkor kurvára nem így menedzseled a helyzetet, ahogy a nagyurak tették. mert nagyon jó, hogy Hunt meg Clarke 2022-be tud majd már 5 sack fölé menni, de akkora meg kereshetsz új left tacklet, két új cornert, TE-t, meg mittudomén még kit és kezdheted előről az egészet.
itt volt tavaly egy roster, amit egy két-évre kellett volna még összetartani, hogy legyen sansz a palyoff runra. és akkor nem az újházi tyúkhúsnak kellene huszadrangú pass rusherek ellen szenvedni egyfolytában. pénz volt rá, az biztos.
több mint 11 éve
érdemes beleolvasni a Bears topikba, hogy vélekednek arról, hogy mennyivel lett jobbaz hogy Trestman megbukott nem jelenti hogy rossz döntés volt elengedni Lovie-t, ha egy csapatnál a SB a cél akkor Smith már nem való oda, azt hogy mennyire eljárt felette az idő bizonyítja Tampában is. Bocs az offért, csak sztem azért védeni Lewist az állásában mert vele még ez sem lenne hülyeség. Bizonyította az évek során hogy nem képes Po-szereplésnél tovább vinni ezt a gárdát, ha a SB a cél a Bengalsnál váltani kell(-ett volna már tavaly szvsz).Marvin LewisLovie Smith távozása után a helyzet.gabtsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Egyre többször játszunk kilátástalanul... 3 év alatt nem volt ennyi homály meccsünk mint idén. Ideértve 1-2 w-t is. Sajna a megoldást sem látom. Ebből a gödörből még jövőre sem látom a kiutat. Hol és kivel lehetne megerösiteni a keretet, a fejeket kéne rendberakni. Sajna erre rámegy az idény. Azzal spanolom magam rosszabb lenne ha az Oklandnak szurkolnék.plusz az edző ... ugyebár!nhmaz biztosan gyengébb mint tavaly.mi változott ?gabtsiAz, hogy eddig azt hihettük, van mélysége a csapatnak. Most már tudjuk, hogy nincs.Mikey
én úgy gondolom, hogy a 2013hoz hasonló sanszunk egy Super Bowl runra nem lesz egy darabig. nagyon súlyosan el lett menedzselve a roster. főleg a DL.gabtsi
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Dre is a legjobb corner volt a drafton... aztán mi lett belőle... 😕
több mint 11 éve
Yep.az biztosan gyengébb mint tavaly.mi változott ?gabtsiAz, hogy eddig azt hihettük, van mélysége a csapatnak. Most már tudjuk, hogy nincs.Mikey
én úgy gondolom, hogy a 2013hoz hasonló sanszunk egy Super Bowl runra nem lesz egy darabig. nagyon súlyosan el lett menedzselve a roster. főleg a DL.gabtsi
Ott tavasszal nagytakarítani kell, mert nagyon durván sok a ballasztanyag.
Pl. örömteli lenne olyan draftot látni, amelyen azonnali impaktot jelentő D-lineman érkezik, és nem olyan, akire éveket kell várni.
Ami bizonyos, hogy teendő lenne ezer a holtszezonban, nemcsak mindhárom egységben, hanem szinte minden poszton is.
több mint 11 éve
Szerintem edző kérdésben annyit lehetett volna tenni, hogy Marv megy GM-nek, Zimmer meg HC lesz. De attól még a sérülések, és Dalton kérdése nem oldódott volna meg. Én a DL kapcsán egyébként védeném a stábot, hiszen két éve húztak két DT-t, aztán tavaly, meg egy-egy prospect DE-t. Jó, az is igaz, hogy ebből a négy játékosból egy játékos váltotta be a reményeket (és persze megsérül), de ha megnézzük, hogy a csoportban a riválisaink hogy draftoltak, akkor nem biztos, hogy olyan szarok vagyunk. (Nekem mondjuk a Krikpatric bust sokkal fájóbb).
több mint 11 éve
plusz az edző ... ugyebár!az biztosan gyengébb mint tavaly.mi változott ?gabtsiAz, hogy eddig azt hihettük, van mélysége a csapatnak. Most már tudjuk, hogy nincs.Mikey
több mint 11 éve
az biztosan gyengébb mint tavaly.mi változott ?gabtsiAz, hogy eddig azt hihettük, van mélysége a csapatnak. Most már tudjuk, hogy nincs.Mikey
én úgy gondolom, hogy a 2013hoz hasonló sanszunk egy Super Bowl runra nem lesz egy darabig. nagyon súlyosan el lett menedzselve a roster. főleg a DL.
több mint 11 éve
mi változott ?gabtsiAz, hogy eddig azt hihettük, van mélysége a csapatnak. Most már tudjuk, hogy nincs.
több mint 11 éve
Flacco rings a bell?de komolyan, Dalton mutatta, hogy tud vigyázni a lasztira, Flacco meg ezzel nyerte (meg 11 td) a gyűrűt a csapattal... ez menne, mehetne a Vörösnek is. De csak egy erős, átlagosnál feljebb lévő, mondjuk top10 d#-el, ami egészséges.
Ez a faktor hiányzik most... az egészség.
A csoport jelenlegi állása alapján Ti, mi, vagy akárki simán viheti a csoportot, ettől nem félnék. Szerencsejáték a hátralévő idő a csoportban.
Nem, nem temetném a Cicákat... még.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!