NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
igazából azt se tudom mondani, hogy biztos nem jön elő a rájátszásra Daltonból egy Eli Manning, de a mellékelt ábrák nem ezt bizonyítják.

elméletileg bármikor lenne értelme bejutni a PO-ba mert bármi történhet, csak az a baj, hogy az alapok hiányoznak ahhoz, hogy bármi történjen. és 5ből semmi az 5ből semmi, és az utolsó három alkalommal sanszunk nem volt, egy fikarcnyi se. se Dalton nem volt jó, se senki igazából, hülyére vertek mindháromszor, a komplett csapatot, edzőstül, Zimmerestül.

mi változott ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
mindannyiótokkal egyetértek!!!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
én ezt értem, de én nem bírok ki még egy olyan meccset mint a Chargers tavaly. az nekem nem megy.gabtsi
Megoldásnak megoldás erre az is, ha be sem jut a csapat a rájátszásba. 😕)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
én ezt értem, de én nem bírok ki még egy olyan meccset mint a Chargers tavaly. az nekem nem megy.

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
... és ha idén nem lesz, akkor mi van? 😊nhm
Semmi, csak szomorkás leszek. De pénzt nem tettem fel a POra, az életemet még kevésbé, csak hát szurkolók vagyunk vagy miatosz. Úgy is viselkedünk 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
és ha idén nem lesz, akkor mi van? 😊nhm
Semmi, csak 3 évnyi Staropramen után keserű lesz a Kőbányai Világos! 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
lásd: Steelers... csak hogy történjen vmi számunkra is kedves a hétvégén...nhm
annyi esélyünk van a SuperDome-ban, mint hópehelynek a szaunában.

ezért is kellett volna ez a csütörtöki meccs, ráadásul már csak két hazai van, a Steelers és a Broncos ellen, hát egyik se lesz sétagalopp finoman szólva.
és ha be is jutunk a PO-ba, minek ?!?gabtsi
azért hogy lássam élőben ahogyan nyerünk egy kibaszott PO meccset! 😊

azt nem értem, hogy sokan itt közülünk, talán éppen a sikerek miatt megrészegülnek, és azt várják hogy SB-t nyerjünk, és hogy meneteljünk, mint mondjuk a NE. de könyörgöm, mi nem ezek vagyunk! 😊 persze én is ezt szeretném, de tudom, hogy ennek egyelőre nincs túl sok realitása! továbbmegyek, mióta Palmerrel söpörtük a csoportot, nem volt ilyen sikeres a csapat, rájátszásba is csak soksok évente kerültünk. és mi pontosan benn vagyunk ebben a fasza időszakban: minden évben rájátszás... és ha idén nem lesz, akkor mi van? 😊
több mint 11 éve
Èntippeltem a lekkevesebb Wt!sutianap
7 < 6 ?

több mint 11 éve
Èntippeltem a lekkevesebb Wt!sutianap
De téged épp ezért ki is zártunk :p

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Èntippeltem a lekkevesebb Wt!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Mikey
Szívemből szóltál, az egyetlen, amiben nem teljesen értünk egyet, az Whit teljesítménye.

több mint 11 éve
A gond abban leledzik, hogy sokszor teljesen zavartalanul is 8 méterrel túl/alul/mellé/mögé dobja a tőle 7 yardra álló emberét Dalton.
Vagy abban, hogy bedobja double coverage-be távolra, mikor ott van hozzá közel az ember tök üresen.
Ezt pedig nekem senki nem magyarázza meg.
Ennek semmi köze a sérülésekhez, a gyenge O-falhoz, a játékhíváshoz, a primetime-hoz, és a limitált kar képességekhez, a hozzáálláshoz.
Ez nettó balfaszság.
És amíg Brown bácsi szerelmes Andybe, addig ezt fogjuk nézni.

De a csapat gondjának ez csak egy - egyébként elég nagy - része.
Ezenkívül idén szépen kiderülnek azok a dolgok, amelyek eddig rejtve maradtak.
Persze bármelyik csapat megérezné, ha kiesne a két legjobb elkapója, de mögöttük semmiféle depth nincs.
Kiesett a kezdő TE, és mögötte szintén senki, aki tudna hozni egy minimum erős közepes szintet.
Ehhez jön az, hogy a két OT botrányszar idén, és az egyik OG többet sérült, mint nem, és kész is a reménytelenség.
Azt meg már említettem sokat, hogy szvsz Jackson elég fasz módon használja Bernardot és Hillt, nagyon felületesen fogalmazva éppen fordítva, mint kellene.

A csapat alapköve lenne a domináns D-line. Na ebből a D-line hellyel-közzel megvalósul, a domináns már egyáltalán nem.
Oké, Atkins súlyos sérülésből jött vissza, rá nem is haragszunk. Örülünk hogy játszik.
De a többiek?
Dunlap és Gilberry ritkán villan egyet, de Peko, Geathers és Hunt leves. Clarke-ból pár év múlva talán lesz valami.
Semmi nyomás nincs az ellenfél irányítóján egész évben. Semmi.
Az LB sorban van két kezdő szintű ember, a többi nulla. Bár Nico Johnsonról jókat olvastam a CLE meccs után. A két kezdő szintűből egy többet szédeleg, mint nem, és ha nem, akkor pedig műtik.
Összeadjuk a fenti 7 sort és kijön, hogy bárki szétfuthat minket.
A secondary legalább jó, bár a depth ott is hiánycikk. Csak azt elvárni tőlük nem szabad, hogy sose hagyjanak üresen elkapót.
Így aztán a békésen teázgató ellenfél QB mindig talál üres embert...
Bele se gondolok hogy mi lenne, ha ott is beköszönne egy-két komolyabb sérülés...

Ennek ellenére bármi benne van a csapatban.
Ha összeáll minden, akkor divízió bajnoki cím is lehet. Szerencsére a többi csapat is nagyszerű balfaszkodásban.
Ha marad az elmúlt hetekben látott szar, akkor még a tippjátékunkra leadott tippem is valóság lehet. Márpedig az elég gáz lenne, mert én tippeltem a legkevesebb W-t.

Egy összeszedett Daltonnal megvan az esély a csapatban arra, hogy nyerhessen, de nélküle csak arra, hogy veszítsen, mert sajnos nagyon nem erős idén a csapat többi része. Kár, hogy idén Dalton minden, csak nem összeszedett.

több mint 11 éve
lásd: Steelers... csak hogy történjen vmi számunkra is kedves a hétvégén...nhm
annyi esélyünk van a SuperDome-ban, mint hópehelynek a szaunában.

ezért is kellett volna ez a csütörtöki meccs, ráadásul már csak két hazai van, a Steelers és a Broncos ellen, hát egyik se lesz sétagalopp finoman szólva.
és ha be is jutunk a PO-ba, minek ?!?

több mint 11 éve
Valószínűleg altatunk, mert tudjuk, hogy a Vasas a gyengék ellen szar. Mi a következő 3 meccsen beárazzuk magunkat az alsó polcokra és után csapjuk Tomlinékat oda-vissza.nasheem
na látod megy ez!!! 😀
több mint 11 éve
háát én úgy tudom, hogy pont a hozzáállásával nem volt soha semmilyen gond...
több mint 11 éve
Valószínűleg altatunk, mert tudjuk, hogy a Vasas a gyengék ellen szar. Mi a következő 3 meccsen beárazzuk magunkat az alsó polcokra és után csapjuk Tomlinékat oda-vissza.

több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Tudna valaki egy statot nyomni arra hogy a bye week után hogy alakult a sorsunk 3 évre visszamenőleg? Az az érzésem hogy ha addig szarok voltun onnantól jók, vagy ha jók, onnantól szarok. Kivancsi lennék rá. És persze ez egy forum ellentetekkel, de nem volt jellemző a hülyézés. Apropó nem tünt fel senkinek hogy évek óta Szmöre alkamassága-alkalmatlansága a visszatérő téma? Nekem az fáj vele kapcsolatban, hogy ha elkur valamit sorozatban, akkor is úgy jön le a pályáról hogy leszarom. Semmi megbánás, önspanolás, hogy legközelebb azért is megmutatom. Ergó a hozzáállása nagy nulla. Ha látnám hogy bosszantaná egy szavam nem lenne.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
off: Palmer ismét akkor sérül meg, amikor akármeddig is eljuthatott volna... sztem vége a karrierjének... nagyon sajnálom!nhm
OFF: végülis aláírta a papírt... három évre, most pihenhet... jobbulást neki, sok borsot tört az orrunk alá...
ON: nhm pedig még mindig lehet, hogy nem túl optimista, szerintem is van esély nektek a PO-ra... sőt, amilyen őrült a csoport, még a divgyőzelemre is. Csak nem egyszerű... az már igaz. Meg én nem is szeretném, az is igaz. 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
ennek ellenére, még mindig azt mondom PO lesz! 😊nhm
el nem mulasztanám egyetlen hozzászólásodat sem, mert bámulatra méltó az az optimizmus amit tolsz 😊nasheem
köszi! 😀

mint azt ti is nagyon jól tudjátok: az NFL-ben minden meccs más... ééés mivel ez Amerika, bármi megtörténhet, és meg is történik...
ha úgy mennének fel a csapatok, hogy: ááá most úgyis kikapunk, hiszen jobbak nálunk, stb.. akkor nem néznénk a ligát!

lásd: Steelers... csak hogy történjen vmi számunkra is kedves a hétvégén...
több mint 11 éve
ennek ellenére, még mindig azt mondom PO lesz! 😊nhm
el nem mulasztanám egyetlen hozzászólásodat sem, mert bámulatra méltó az az optimizmus amit tolsz 😊

több mint 11 éve
nhm

Irigylem az optimizmusodat! 😀

Palmernek pedig innen is jobbulást, remélem, látjuk még a pályán!

több mint 11 éve
érdemes beleolvasni a Bears topikba, hogy vélekednek arról, hogy mennyivel lett jobb Marvin Lewis Lovie Smith távozása után a helyzet.

több mint 11 éve
off: Palmer ismét akkor sérül meg, amikor akármeddig is eljuthatott volna... sztem vége a karrierjének... nagyon sajnálom!
több mint 11 éve
Nasheem: csak hogy ellenpéldát mondjak:
nem is olyan régen INT, majd futott TD...

sztem oda tud figyelni, de a Browns ellen én is azt éreztem, hogy mindig az ellenkezőt csinálja, mint amit kéne... 😕

itt bőven vannak gondok, de erről a szakmai stáb ugyanúgy tehet, ha nem jobban!

ennek ellenére, még mindig azt mondom PO lesz! 😊
több mint 11 éve
A legnagyobb hibája az, hogy ha egyszer elveszíti a fonalat, akkor azt már meg sem fogja találni. nasheem
De mikor veszíti el? Vagy mitől? Mert a hollók ellen szinte leadta a megnyert meccset, aztán odaállt és lenyomott egy GW drive-ot. Erre céloztam, mikor arról beszéltem, hogy kiszámíthatatlan.