Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Dennard és Zeitler full edzést nyomott, viszont akadtak bőven, akik semmit sem tudtak csinálni: Bernard, Geathers, Hall, Maualuga, Newman, Smith. Bernard és Mau tuti out, Csöcsi bottal közlekedett, ami nem túl biztató 2 nappal a meccs előtt. Hall concussion protocol, kétlem, hogy engednék játszani, Geathersnek a válla, Newmannek a mellkasa fáj. Elég hosszú a lista.

A Brownsnál BabyHawk game time decision lesz. Ő azért sokkal emberibbeket nyilatkozik rólunk, mint Little a barnákról. Ha akkora meccse lesz, mint amekkora a szája, 200 yardot fog elkapni holnap.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
The Bengals escaped Sunday's win over the Jaguars without any serious injuries, but starting right tackle Andre Smith and cornerback Leon Hall may not be ready for the Browns on Thursday Night Football.Cincy Jungle
Na jól van ám...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nagyon örömteli, hogy Geno egyre közelebb van. egyre gyakoribbak a flash playek, előbb utóbb kiszakad a zsák.

ha minden ebben az ütemben halad, az utolsó héten a Heinzen játszhatunk a csoportelsőségért, finom lesz.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Megpróbáltuk saját magunkat megverni, de szerencsére nem sikerült.

Sanu 4 prez!

több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Ha döcögött is időnként a gépezet a W meglett, és ezen a meccsen ez volt a lényeg. Csütörtökön ennél sokkal fókuszáltabban kell játszani. Bár az ellenfél is jó volt, a DL időnként kezdett életjeleket mutatni, de a runD-t a Brons elleni meccsig gatyába kellene rázni.
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
péntek szabi... 😊
több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Buzi egy meccs volt. 7
++ Sanu és Geno
+ a győzelem és Hill
- Dalton
-- Hall
Jutott mindenből bőven. Péntek hajnalban kezdődik a szezonunk!!!

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 764 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez és sok sikert a hátralévő meccseken. Szerintem idén is meglesz a playoff.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 764 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jó hír nektek, rossz hír nekünk:
Bengals WR AJ Green, who has missed past three games with a toe injury, will play today, per league source.(Schefter)
több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
.Sen' Derrick Marksra és Roy Millere majd érdemes lehet odafigyelni vasárnap.iktriad
Csöcsi meccsek óta olyan formában tolja, hogy egyiket jobb, másikat bal kézzel tartja majd lazán. Többiek kávéznak közben.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Ik, a TE-jeinknek jó napja? Ránéztél a rosterünkre? Az egyetlen TALÁN értelmes TE a rosteren Gresham, akinek nem is tudom, mikor volt jó meccse legutóbb...

Viszont ha a Jax D-line majdnem ligaelit szinten játszik, az baj. Mert a Bengals O-line meg majdnem ligaalja szinten. 😓Mikey
Ellenünk általában a halott TEk is életre kelnek, bár ez főleg Pozzal a D közepén volt igaz, azóta J. T. Thomas az MLB (bár lehet vasárnap variálunk).
A D-line eléggé zúzós, 25 sackünk van 8 meccs alatt úgy, hogy tavaly 31 volt egész szezonban, és nincs is domináns pass rusherünk .Sen' Derrick Marksra és Roy Millere majd érdemes lehet odafigyelni vasárnap.
több mint 11 éve
Bernard, Burfict, Dennard, Maualuga és Zeitler biztosan nem játszik vasárnap.
Green és Thompson kérdéses.

Nagyon nem kell gondolkoznia ehéten sem Lewiséknak, hogy ki legyen inaktív. 😐

több mint 11 éve
nem akkora baj, hogy láthatjuk Hillt feature backként, sztem nagyon jól fogja abszolválni a feladatot.gabtsi
Így talán meglesz az első meccs, amelyen több carryt kap mint Giovani. 😀
Amúgy részemről is max bizalom van irányába, félreértés ne essék, kicsit még örülök is hogy ő kezd majd.

---

Ik, a TE-jeinknek jó napja? Ránéztél a rosterünkre? Az egyetlen TALÁN értelmes TE a rosteren Gresham, akinek nem is tudom, mikor volt jó meccse legutóbb...

Viszont ha a Jax D-line majdnem ligaelit szinten játszik, az baj. Mert a Bengals O-line meg majdnem ligaalja szinten. 😓

több mint 11 éve
nem akkora baj, hogy láthatjuk Hillt feature backként, sztem nagyon jól fogja abszolválni a feladatot.

nem egyszer láttam Giot, hogy félve ment a kontaktnak, lehet mert nem teljesen egészséges, ez Hillnél nem lesz gond. nagy meccse lehet.gabtsi
Mondjuk elnézve mit művel mostanában a futás elleni Dnk, nem biztos...
Inkább az elkapóitoknak (főleg a TEknek) lesz jó napjuk. A Jags D-line azért majdnem ligaelit szinten játszik idén, főleg az elmúlt 4 meccsen.
több mint 11 éve
nem akkora baj, hogy láthatjuk Hillt feature backként, sztem nagyon jól fogja abszolválni a feladatot.

nem egyszer láttam Giot, hogy félve ment a kontaktnak, lehet mert nem teljesen egészséges, ez Hillnél nem lesz gond. nagy meccse lehet.

több mint 11 éve
horvath.sebi@gmail.com Cincinnati Bengals 59
Running back Giovani Bernard could miss two games with a hip pointer and clavicle injury.Cincy Jungle
Tegnap este lefekvés előtt zavart éreztem az erőben, most már tudom miért.
Ez az idei év kezd olyan lenni, mint valami igen rossz vicc.Mikey
Én általában optimista vagyok meccsek előtt pl fantasy pick'em-n is magunkat húztam be de nekem is van egy kellemetlen gondolatom hogy ne pont ellenünk támadjon fel a Jaguár

Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Running back Giovani Bernard could miss two games with a hip pointer and clavicle injury.Cincy Jungle
Tegnap este lefekvés előtt zavart éreztem az erőben, most már tudom miért.
Ez az idei év kezd olyan lenni, mint valami igen rossz vicc.

több mint 11 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Ravens@Bengals, 10-26-2014. Paul Brown Stadium, Cincinnati, OH

Egy álom vált valóra, és örökre emlékezetes marad. Előző este érkeztünk Cincinnatibe, Holiday Inn szálloda, teljesen korrekt. Már akkor látszott, hogy az amerikai foci mennyire a mindennapok része, hiszen a szálloda bárjában éppen a Ohio State@Penn State meccset nézte vagy 40 ember, hangosan szurkolva az columbusi csapatnak. Egyébként is mindenhol kaphatóak az egyetemek cuccai, itt a Cincinnati Bearcats, az Ohio State Buckeyes és a Kentucky Wildcats a menő, minden róluk szól. Na meg persze a Bengalsról és a Redsről. Másnap korán reggel ébresztő, reggeli a közeli Waffle Houseban, majd irány a város. Nagyon jó, hogy itt közvetlenül a város központjában van a stadion, így egy kis városnézés is belefért. Megnéztük a Great American Ballparkot is, ahogy sétálgattunk egyre több Bengals mezes ember jött szembe (AJ Green a legnépszerűbb, 10-ből 7 embernek 18-as meze volt). A parkoló egyre inkább megtelt, jöttek a különböző Bengals festésű kisbuszok, kipakolás, játékok és persze grill, kaja-pia minden mennyiségben.
Biztonsági ellenőrzés kb fél perc, és máris bent vagy a FanZone-ban, ahol azonnal vehetsz 10 dolláros sört. 😊
Itt nincs semmiféle regisztráció, amivel itthon kínlódnak, mégis összejön vagy 62 ezer ember, Raven és Bengal teljesen békésen megfér egymás mellett. A PBS-be szintén kb fél perc alatt bejutunk, irány a Pro Shop, nézzük meg mit lehet venni. A bolt tele, az emberek csak vásárolnak és vásárolnak, hihetetlen, az egyik kolléga például vagy 5 mezt vett előttünk. 10 kassza megy folyamatosan, de így is pár percet sorban kell állni. Ezután megkerestük a helyünket, a steward, egy idősebb bácsika, nagyon készséges, megmutatja hol a helyünk, le is törli nekünk, errefelé így szokás. A regisztrációs baromság előtt sok focimeccsre jártam itthon, nem ezt szoktam meg, az biztos. 😊
Gyűlnek az emberek, jönnek a dobosok, a cheerleaderek bemutatót tartanak, mindenki készül a játékosok bemutatására. Először a Ravens jön, nagy fújjolás közepette, majd a hazaiak. Most a kezdő védelmet mutatják be egyesével, a legnagyobb ovációt Tez kapja, annyit baszogatják mostanában, abszolút megérdemli.
Sanu szenzációs elkapásával kezdődik a meccs, gyorsan 7-0 örül is a nép rendesen. Aztán jó ideig csak a hollók támadósorát látjuk a pályán, repkednek a zászlók, de mintha csak mi kapnánk belőle. Kicsit olyan ez mint itthon egy focimeccsen, úgy érezzük ellenünk fújnak (amit innen persze nem lehet megállapítani, lehet, minden zászló jogos volt, de mi persze nem ezt érezzük). Félidőben a Bearcats marching band játszik. A második játékrészt újra jól kezdjük, a védelem lelop két labdát Flaccotól, pontok jönnek belőle nem lesz itt semmi baj. Aztán lett, a kimondhatatlan nevű Lorenzo Taliaferro TD-t fut, a támadók elszórnak két labdát is, kicsit megijedtem. Aztán jön Andy és a game winning drive, mint egy filmben, 4-ik és 1-re sikerül bevinni a labdát, óriási a boldogság. Már csak ki kell védekezni ezt az egy percet. Flacco 80 yardos bombát küld Smithnek, aki elkapja és befut, mindenkiben meghűl a vér. Aztán meglátjuk a pályán a zászlót, a védőink mutogatnak, hogy offensive szabálytalanság lesz, és a bíró is azt mutatja! A mellettem álló 70 év körüli nénike megkérdezi, hogy mi történt, mondom neki, hogy offensive pass interference, visszakérdez: really??? Mondom, hogy igen, erre már ő is diadalittasan kiabál, mint a mindenki a stadionban. A vége egy nehéz, de annál katartikusabb győzelem, az emberek még gyorsan beszaladtak a Shopba egy újabb adag mezért. Mi még fotózkodunk kicsit, aztán irány a Gold Star Chili, a Bengals hivatalos Chilije, Cincinnati győzelemhez az dukál. Este fáradtan, de boldogan vissza a szállodába, egy jó sör a bárban, a mellettem ülő Ravens mezes ember gratulációjának fogadása. Másnap már indul is a repülő, bye-bye Queen City, remélem még visszatérünk hozzád. 😊
Fantasztikus élmény volt, ha tehetitek menjetek el egyszer mindenképpen, mert mégiscsak az az igazi, ha egy Bengals szurkoló a PBS-ben látja a csapatot. Who Dey! 😊
több mint 11 éve
Búrkifli szerdán kés alá fekszik... térdCollapo
Brilliáns!

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Búrkifli szerdán kés alá fekszik... térdCollapo
Két hét, a Saints elleni meccs a cél a visszatérésre. Ha jól értelmeztem, egy porc vált le a térdében, azt veszik ki.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Búrkifli szerdán kés alá fekszik... térd

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Offense-ben pl mindenkinél jobbnak kellene lennünk a kereteket tekintve. 😉
Soldados
nap kommentje szintén!!gabtsi
Nálunk van a div legjobb QB-ja, WR-e és RB-je. (Ez persze szubjektív, de én így látom, AJ Greent mondjuk imádom, de nálam AB összetettebb és jobb) Gronk/Gates-szintű TE másnál sincs, OL persze van jobb, de a mienk sem kutya, elég megnézni a futásátlagot, BB-t bár sackelték 20-szor, de állandó nyomást nem tudtak generálni rajta a Ravens kivételével. Nálam alapanyagát tekintve ez a legjobb Offense a divben. Haladni bárki ellen tud, a red zone problémánk az nagyrészt coaching probléma, egy meccsel a szememben Haley semmit nem tett jóvá az elmúlt 2,5 évből. Majd ha rendszeresen sikerül, akkor megkövetem őt. Addig ez csak egy jól sikerült meccs marad.Soldados
a QB-t és WR-t adom (nem kérdés a Brown vs Green, imho), lehet h az RB-t is, de az kurvára nem keret. a keretet a depth adja, abban meg kevés hurkább van nálatok a csoportban. ez az offense addig megy, ameddig Ben viszi, ezt láttuk vasárnap, de volt, hogy nem láttuk. arra nem tudsz építeni egy támadójátékot, hogy vajon mikor látunk ilyen tökéletes játékot amit vasárnap bemutatott.

több mint 11 éve
Lehet nagyképű vagyok, de én sem bánnám feltétlen, ha AJ nem játszana ellenetek, mert nélküle is illene nyerni.
Bár attól félek, hogy Robinson szét fog futni minket. Ezen Thompson segíthetne...
A kiemelt részre: úgy legyen! 😀 Hál' istennek idén a secondary eléggé INT-érzékeny - de még az LB sor is! Csóri Flowersnek hogy nem lett meg a BAL ellen az INT, ehh... -, szóval nem csak Nelsontól kell félni. 😛
BTW, jól érzem, hogy azon a Jones for Nelson cserén a mai napig nem tetted túl magad..?Mikey
De túltettem magam rajta. Akkor úgy tűnt, mi jártunk jól. Valójában ti alaposan lehúztatok minket. 😀😀 Örülök, hogy Reggie karrierje egyenesbe jött itt. Del Rio akkori DB edzői nagyon rossz munkát végeztek vele.
több mint 11 éve
Cincinnati Bengals wide receiver A.J. Green told reporters after the game that he expects to play next week.Cincy Jungle
[Vasárnapi írás, szóval a Jax elleni meccsre gondoltak.]

Hiszem ha látom... Ahányszor ezt olvashattuk az elmúlt hetekben, már teljesen hitelét vesztették a nyilatkozatok ennek kapcsán.
Mikey
Lassan alig van egészséges CBnk szóval nem bánnám, ha A.J.még picit pihenne. Nélküle is valószínűleg nyertek, főleg ha Bortles most Reggie Nelsont lepi meg mondjuk egy picksixel...iktriad
Lehet nagyképű vagyok, de én sem bánnám feltétlen, ha AJ nem játszana ellenetek, mert nélküle is illene nyerni.
Bár attól félek, hogy Robinson szét fog futni minket. Ezen Thompson segíthetne...
A kiemelt részre: úgy legyen! 😀 Hál' istennek idén a secondary eléggé INT-érzékeny - de még az LB sor is! Csóri Flowersnek hogy nem lett meg a BAL ellen az INT, ehh... -, szóval nem csak Nelsontól kell félni. 😛
BTW, jól érzem, hogy azon a Jones for Nelson cserén a mai napig nem tetted túl magad..?

több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Hello!

Megnéztem én is a meccset így utólag. Nem értem némelyik holló drukkert. Miért mondják hogy kikaptak egy szar csapattól? Végig domináltuk a meccset. Volt a 4. negyedben 5 perc Szmöre labdavesztése után, ami megfogott minket és csináltunk -10 pontot. Ha az a drive végigfut, akkor még csak nem is izgalmas a vége. Amint rendezték a fiúk a fejeket, ismét csak az volt a kérdés mennyi lesz ide a végén? Ilonkánál sem kell reklamálni, megvolt a tiltott kontakt az esetnél, rájátszott, bejött.... Fordítva is elsülhetett volna, de megadható volt a támadófault. Szerintem a legszínesebb trükkös játékokat mi mutatjuk be a ligában 😊 Néha csak kapkodom a fejem. A vasas kollegáknak üzenem a begyávulós csapatot kikérem magamnak 😊 !!!! És köszi azt is, hogy a PO-ban rögtön kikapunk bárkitől. Erről csak annyit, ha be is jönne, az azt jelentené, hogy ti biztos nem lesztek ott 😉 Mindegy nem ekézni akarom más csapatát.... Betudom annak, hogy félnek tőlünk és kész. Sajnos ami még a hollók ellen lejött, hogy a passzsiettetés nem igazán működik. Rengeteg ideje volt Flakonnak. Most még a blitzeket sem nagyon láttam. Remélem ebben is lépünk előre, mert nagyon kéne. Még mindig azt mondom, ha hozzuk a hazaiakat + 1-et idegenből / a vasast pl./, akkor meglesz a csoport elsőség 😊

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...